В Етнокухнята на Бургаския музей ще бъде представена традиционна есенна гозба
Майстор-готвач ще бъде директорът на музея - д-р Милен Николов, а ще му асистира етнографката Кристина Лазарова
Утре, 7 ноември, от 11.00 часа в Етнокухнята на Бургаския музей на ул. "Славянска" № 69 ще бъде представена демонстрация на приготвяне на традиционна гозба - гювеч с праз.
Майстор-готвач ще бъде директорът на музея - д-р Милен Николов, а ще му асистира етнографката Кристина Лазарова.
Рецептата е старинна, от с. Ичера, но с иновации от град Котел и датира от около 1960-1970 г.
Джордж Клуни загуби сестра си Аделия след битка с рак
Тази столица е най-скъпият град за ежедневен живот!
3 причини да оставаме във връзки, в които не сме щастливи
Алуминиевото фолио - 6 изненадващо полезни приложения извън кухнята
Премиерът на Австралия освиркан на възпоменание за жертвите от Бондай
Лудогорец има сериозен коз в борбата за титлата
Бързо новогодишно почистване: как да освежиш дома без излишен стрес
Фен на Нюкасъл бе убит след спор за опашка в супермаркет
Китай купи рекордно количество злато от Русия за $961 милиона
Реал Мадрид ТВ с остър отговор на Лапорта
Тайната е разкрита - защо котката драска стените в къщата
