

- Кво бе? Свирка ли искаш?
- Не ма! Замълчи малко!

- Ходихме до Малдивите, Сейшелите, Баден Баден и накрая си починахме. Бабо, а вие с дядо къде ходихте след сватбата?
- В леглото, чедо. Хубаво беше, дядо ти не почиваше.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Историята ще ви изуми
Латино певецът я покани на танц по време на звездната церемония по коронацията на Царица Роза в Казанлък
Ето я рецептата
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
Вкъщи я наричаме и солен кекс
Сладкишът напомня на баклава, защото накрая се залива със захарен сироп, но е много по-мекичък и вкусен
С няколко съставки и минимални усилия правя най-вкусната баница
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето