

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
„И двете сме спортни легенди, и двете сме уважавани дами! Защо всъщност водим тази война помежду си?”, каза Стефка на Весела
Културният антрополог гл. ас. Росен Гацин от Института по експериментална морфология, патология и антропология към БАН посочи, че още в нощта преди Гергьовден във всяка къща започва подготовката за празника
На 6 май трапезата задължително се отрупва с вкусни ястия, а печеното агнешко заема почетното място
Освен агнешкото месо, на трапезата се поднасят още и ястия със свежи зеленчуци
Доставките от месокомбинат „Свищов“ идват всеки ден ексклузивно за веригата
Гарантираме ви, че всички у дома ще останат очаровани и ще оберете овациите за шедьовъра си
Каква е тайната на шеф Иван Звездев
Във вторник може да има гръмотевични бури, но може да гръмне, може и да не гръмне
За една година сме произвели малко над 6000 тона агнешко месо
Така няма да се напукат и белят по-лесно