×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Преглед на регионалния печат: Миньори заплашват да посегнат на живота си


Преглед на регионалния печат: Миньори заплашват да посегнат на живота си
Колоездачи карат спокойно между пешеходци по „Александровска“ и „Богориди, пише още „Черноморски фар”
21 Април 2016, Четвъртък, 09:02 ч.
Автор: Радио "Фокус"

„Майка на дете с аутизъм моли да й върнат откраднати документи“, е друго водещо заглавие от днешния брой





Миньори заплашват да посегнат на живота си“ е водещото заглавие от първа страница на вестник „Черноморски фар” . Обсаждат портала на затворила вече мина „Черно море“, четем в подзаглавието. Крайности, дори посягане на живота очаква вече Чавдар Микулашев, синдикален лидер на мина „Черно море“. Мината затвори преди дни и близо 300 души бяха изхвърлени на борсата.

Освободиха Киро Принца под домашен арест“ е друго водещо заглавие от днешния брой на всекидневника. Бургаски окръжен съд пусна под домашен арест Кирил Христов по прякор Принца, който е обвинен в убийството на 63-годишния готвач Николай Колев. Съдия Петя Петрови постанови изменение на мярката му за неотклонение, защото Кирил Христов не е опасен. В съдебната зала Кирил Христов- Принца се разкая за убийството на своя готвач.

Майка на дете с аутизъм моли да й върнат откраднати документи“, пише още вестникът. „Общественият посредник на Бургас Таню Атанасов писа до бургаските медии с молба за съдействие от всички бургазлии: „Изпращам ви апела на една майка, изпаднала в беда, в резултат на кражба, извършена на 18.04.2016 г., от семейния автомобил, на лична и дебитна карти, свидетелство за управление и талон на МПС, служебна карта и сума пари. Тя е майка на две деца, едното от които скоро ще навърши три години и има поставена диагноза аутизъм. Семейството живее под наем. Съпругът работи в чужбина.

Дървен под, но от… бетон показват на „Флора 2016“ и „Колоездачи карат спокойно между пешеходци по „Александровска“ и „Богориди“, са други водещи заглавия от днешния брой на всекидневника.

В категории: Бургас


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
ЧРД
22.04.2016 18:56:52
0
0
ПРОФ. Д-Р ПЕТКО ЧОБАНОВ – РЕКТОР НА БУРГАСКИ СВОБОДЕН УНИВЕРСИТЕТ
Директорът на училището в Приморско Стоян Налбантов поддържа много близки приятелски връзки с ректора на един бургаски ВУЗ проф. П. Чобанов (Понастоящем проф. Чобанов носи друга титла - президент на БСУ, но за удобство ще го наричаме с предишната му титла "ректор"). Все още не е ясно как са се запознали. Когато стане въпрос за Ректора, Налбантов винаги се възхищава от него, казва че бил голям курвар – по цял ден чукал студентките, направо нямал стигане. Винаги когато го търсел в кабинета му, Ректорът бил “зает” с някоя студентка. След два часа, когато пак го търсел, ректорът пак бил “зает”, но вече с друга студентка... Налбантов успявал да се добере до него като го причаквал в коридора, но и тогава Ректорът се измъквал: казвал му, че бърза, имал ангажимент с някаква мадама и нямал време за него. В такива моменти Налбантов много се чудел: “Абе кога работи тоз човек, бе!? Ми той по цял ден ебе!…Работи ли той въобще?”
Било нещо обичайно секретарката да не пуска Налбантов при Ректора, защото пак имало “посещение”. В такива моменти секретарката му намигала и се усмихвала многозначително и Налбантов разбирал за какво става въпрос. Самият той бил директор на училище и постоянно изживявал подобни ситуации с учителките – викал ги в дирекцията, заключвали се и правели секс. Но за разлика от него Ректорът боравел с много по-качествен материал и имал неограничен избор – край него било изобилие, навсякъде щъкало от млада плът и той можел да си позволи лукса да подбира. Въобще за Ректора университетът бил нещо като харем – арабските шейхове с техните хареми ряпа да ядат – ректорът го слагал и тях в джоба си.
Налбантов бил врял и кипял в подобни ситуации, влизал в положението на Ректора и разяснявал на по-непосветените какви са правилата на играта, т.е. как Ректорът свалял студентките: Начинаещите били предварително информирани от свои колежки какво точно трябва да правят. Влизали при Ректора и започвали най-невинно да го молят за някаква услуга или ходатайство, най-вече за вземане на изпит. Ректорът им давал някакви обещания с половин уста, след което студентките пристъпвали към изпълнение на основната програма т. е. това за което били дошли – правели му по една свирка. Това било абсолютна гаранция, че изпитът ще е взет. От друга страна като си помислел човек, и неговата не била лесна. Ректорът имал много претоварена програма и затова предпочитал да му правят свирки – няма хамалогия, няма претоварване. А ако искал да чука, закарвал мацката някъде извън университета, където било по-спокойно.
Налбантов много често се хвали как веднъж спасил Ректора от една издънка, за което последният му бил много задължен. Били седнали на една маса в едно от барчетата на хотел “България” като Ректорът бил заедно с любовницата си. Налбантов излязъл за малко и на връщане видял съпругата на Ректора, която се била запътила към заведението. (Тук става въпрос за времето от края на 90-те години, когато Ректорът все още е бил семеен). Тогава Налбантов побягнал и по най-бързият начин се добрал до Ректора и го предупредил: “Пази се, жена ти идва!” Ректорът моментално се отдръпнал от любовницата си, а Налбантов я хванал и я прегърнал. След секунди влязла съпругата на Ректора и като ги видяла останала с впечатлението, че мадамата е любовница на Налбантов, а не на мъжа й. Ректорът бил много задължен на Налбантов за този случай и оттогава двамата станали големи приятели.
Чрез ректора Налбантов научава всичките интриги и клюки в университета. Веднъж Налбантов много се учудил, че жената на един известен професор от СУ работела в университета. (Става въпрос за известен писател, журналист, сценарист, есеист, народопсихолог, известен и с пътеписите си). Налбантов попитал Ректора, защо тази жена работи тук, защо не работи в София. На това Ректорът отвърнал: “Защо да й е зле, бе? Любовникът й нали е тука? Идва със самолет от София, наебава се с любовника си и на края на седмицата пак се връща при мъжа си ни лук яла, ни лук мирисала. Университетът й плаща самолетните билети, плаща й заплатата… Как ще й е зле? Много й е добре даже!” (Veroqtno tuk stava vapros ne za saprugata na prof. M. Semov, a za druga jena sas sa6toto familno ime.)
В ценностната система на Налбантов Ректорът заема видно място. “Той е велик човек, – казва Налбантов за него. – Що путки са минали през него, що чудо! Аааааа!!!… Мноооого!!!… Ама много!!!… Ний само мойм са учим от тоз човек!” Не напразно дори хора като Йоан Костадинов, Витанов и Порточанов завиждали на Ректора и признавали, че не могат да се мерят с него.
Въобще той бил ярка и емблематична личност, неразделна част от местния бургаски колорит. Бургас имал нужда от такива хора, които да го олицетворяват и да разнасят славата му.
1.
мутра
21.04.2016 11:00:08
0
0
Пук на тия шефове, трагедия да мускове!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори