×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Роберт Фицо дойде в съзнание след тежката операция
  • Ето какво време ни очаква днес
  • Откриват мащабен форум на Google в София
  • Радев ще удостои с Почетния знак на президента изявени български дейци
  • Путин пристигна в Китай на държавно посещение
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Проститутки направиха цигани милионери


11 Април 2016, Понеделник, 15:34 ч.

Заловените родни тузари имат по няколко апартамента, земи, живеят в палати


Босовете на мрежа за проститутки в Италия са живеели като царе. Това са родни цигани, които отново "прославиха" страната ни, след като на Апенините бе проведена операция "Български сенки", в която бе разбит канал за проститутки, съобщава "България днес".
Заловените родни тузари имат по няколко апартамента, земи, живеят в палати и въпреки че са правили всичко възможно да не влязат в полезрението на службите, някои се фукат във Фейсбук с мерцедеси.
Ударът на карабинерите идва, след като от половин година са били следени момичета, продаващи телата си в Пескара. Оказва се, че те са само част от мрежата на ромските босове, опасла градове в Югоизточна Италия.
Първоначално при операция "Български сенки" са арестувани 37-годишният Ерменко Георгиев, три години по-младата му жена Розалия Добринова и 24-годишният Сергей Тодоринов. Тодоринов е задържан в Италия още през януари и след известен престой зад решетките е пуснат под домашен арест. Останалите са спипани у нас и в петък са екстрадирани. Дейността на още деветима в момента се проверява.


33-ма босове и 16 проститутки са документирани от италианската полиция

Всъщност шефовете на различни нива са много повече. Командващият разследването майор Масимилиано ди Пиетро показа пирамидалната структура на организацията. Тя поразително прилича на родословно дърво, тъй като в нея са влизали почти всички мъже и жени от две ромски фамилии. За 12 от тях има конкретни данни, че са замесени, но в схемата са общо 33-ма души. Почти всички са цигани, основно от Видин, някои разселили се в София и части на Северозападна България. Хванати са 16 проститутки, също от ромски произход. Половината продавали телата си в Пескара, а останалите в градове в областите Пулия и Молизе. Въпреки сравнително малкия им брой приходите били достатъчни за босовете. Труженичките работили неуморно и всяка изработвала по около 400 евро на нощ.
За да бъдат заковани членовете на организацията, се наложило италиански следователи да пътуват до България. В разплитането на схемата освен нашите власти са помогнали полициите на Великобритания, Австрия, Швейцария и Гърция, като дейността е координирана от Европол. Документирано е, че част от печалбите босовете прибирали в България, където след това близките им препирали, купувайки недвижимо имущество. Не са осъществявани банкови преводи, а към страната ни са правени множество курсове с коли, с които се пренасяли малки суми пари - по около 50 000 евро на месец. Автомобилите и трасето се променяли постоянно, но в повечето случаи куриерите излизали от Италия през Бриндизи, минавали през Гърция и от Македония или дори през Сърбия влизали у нас. На връщане куриерите използвали северен маршрут, като напускали страната ни през Румъния и оттам се отправяли към Италия.
Европол съобщи, че проститутките не са работили по свое желание, а са били робини, които са държани под контрол със заплахи, че ще бъдат ликвидирани близките им (повечето имат деца), и с брутални побоища. Факт е, че след арестите на босовете всички работещи момичета са отказали да свидетелстват пред следователите. Според разследващите страхът от отмъщение сред тях е огромен.

На хляб и вода

Проститутките са карали буквално на хляб и вода. За да не губят от работното си време, те хапвали по някой залък на крак, установили разследващите. Сводниците от най-ниското ниво на групата ги следели денонощно от автомобили край набелязаните им работни места. От време на време само им подхвърляли сандвич и шише вода, след което ги карали да се връщат на плаца. Позволявали на момичетата по няколко часа сън, като те спели с месеци в колите на сутеньорите.

В категории: Крими


2
Коментара
Флагман.БГ 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат 16/05/2024, Четвъртък 22:00 0
Флагман.БГ Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица 16/05/2024, Четвъртък 20:40 4
Флагман.БГ Никога не пръскайте парфюм върху косата си Никога не пръскайте парфюм върху косата си 16/05/2024, Четвъртък 20:21 0
2
Коментара по темата
2.
132ac
11.04.2016 14:33:28
5
9
Te i balgari karat jenite si da se prodavat
1.
А НЕ ТАКА
11.04.2016 14:08:25
2
18
ДА СМЕ НА ЯСНО.ТОВА НЕ СА БЪЛГАРИ.ТОВА СА ПАРАЗИТИ НАРЕЧЕНИ ЦИГАНИ.В ТЯХ НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО.ЩОМ РОДИТЕЛИ МОГАТ ДА КАРАТ ДЪЩЕРИТЕ СИ И ЖЕНИТЕ СИ ДА СЕ ПРОДАВАТ,НЯМА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА.ЖАЛКО ЧЕ СА СПРЕЛИ ОНИЯ С МУСТАЧКИТЕ.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Изтеглиха Вариант 15 на матурата по български език Над 50 000 дванайсетокласници се явяват на първия задължителен зрелостен изпит Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно Драмата в Пловдив с барикадиралия се бивш полицай приключи! Предал се е доброволно След цяла нощ убеждаване от психолози и с полицаи, той не е изпълнил заканата си Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) Извънредно! Осъдeн на доживотен затвор за убийство на родителите си полицай се барикадира в дома си (СНИМКИ) На място има полицейски екип и психолози РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" РЗИ и МВР погнаха новата професия "Балонеса" Санкциите за търговците нарушители започват от 3000 лева 5 неща, които мъжете силно искат 5 неща, които мъжете силно искат Вижте в следващите редове кои качества силният пол намира за атрактивни 4 черти на поведение издават ниско самочувствие 4 черти на поведение издават ниско самочувствие Ето кои са те  Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Неземно щастие очаква тези 3 зодии до дни Ето кои са късметлиите според астролозите Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Задава се академична цензура, която изключва истини и забранява мисленето Университетите са провокирани преди най-светлия празник да подготвят протестни действия  Рецепта за пълнен патладжан с кайма Рецепта за пълнен патладжан с кайма Ако обичате вкусните и засищащи ястия, то този патладжан е точно за вас. Гарантираме, че никой на масата няма да остане гладен Бременна ли е тази фолк певица Бременна ли е тази фолк певица Подозренията се появиха след участие на чаровната брюнетка
Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Учителката пита ученик:
- Кажи ми, какво знаеш за Луи 16-ти?
- Отрязали са му главата г-жо.
- Друго?
- Друго не са му рязали.
Виц на деня Виц на деня - Започнах работа в администрацията!
- Какво по-точно?
- И аз не мога да ти кажа...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук По-добре да хвърлиш букета, отколкото да го гушнеш...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори