×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ФК „Локомотив“(Бургас) възкръсна, връщат го до пет години във футболния елит


ФК „Локомотив“(Бургас) възкръсна, връщат го до пет години във футболния елит
Костадин Джамбазов и Благо Митрев с генералните спонсори - Пламен Гълъбов(вляво) и Сатиш Рамачадран
28 Март 2016, Понеделник, 21:10 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Американци ще финансират амбициозния проект на Костадин Джамбазов и Благо Митрев
Легендарният ФК „Локомотив“(Бургас) възкръсна, за да се върне по-силен отвсякога. Проектът за възраждането на футболния клуб бе представен тази вечер на коктейл пред 200 души в хотел „Мираж“. Присъстваха куп бивши футболни величия – Радостин Кишишев, Митко Трендафилов, Станимир Димитров бяха малка част от тях.

Сред гостите бе и световният шампион по вдигане на тежести Иван Марков, а извън спорта изпъкваше присъствието на предстедателя на ОбС Бургас Костантин Луков, директорът на ОП „Спортни имоти“ Живко Иванов, главният секретар на Областна администрация Валентин Люцканов и други.

ФК „Локомотив“ Бургас е учреден през 1932 г. и дълги години бе футболната гордост на Бургас. Отборът имаше и свой стадион – под надлеза „Владимир Павлов“, припомнят старите бургазлии. През 80-те обаче престана да съществува. Тимове с това наименование се подвизаваха в областните групи на Бургас, но нито един от тях не бе автентичният „Локомотив“.

Обичаната Тони Димитрова стана орисница на възродения "Локомотив"


Сега зад амбициозното начинание за възраждането му застават Костадин Джамбазов и Благо Митрев, а новината на вечерта бе, че аутсорсинг компанията „Съдърланд“ ще стане генерален спонсор на клуба.

Те застават зад нас, когато нямаме нито един футболист, нито едно дете в школата. Правят го, защото ни вярват в нас и идеята“, отбеляза Костадин Джамбазов.

Той сподели, че с възраждането на „Локомотив“(Бургас) е изпълнил мечтата на покойния футболист от миналото Иван Чакалов, който неведнъж го е молил, след като прекрати футболната си кариера да се заеме с легендарния клуб, отишъл в небитието.

Председателят на ОбС Бургас Костантин Луков(в гръб) бе сред важните гости на вечерта


„Локомотив“(Бургас) няма да бъде футболна школа, работеща на търговски принцип, а клуб, който има амбициите да стане фактор във футболния живот на България, подчертаха организаторите.

Техните планове са много смели – до 4-5 години ФК „Локомотив“(Бургас) да се върне в професионалния футбол, а защо не и в „А“ група. На този етап имат сериозен гръб в лицето на „Съдърланд“. Компанията е един от големите инвеститори в региона и тепърва смята да развива социални проекти, като на водещото място е ФК „Локомотив“.

Последнията капитан на бургаските „железничарите“ Атанас Христов даде своята благословия за основаването на клуба


Знаково бе, че за представянето на проекта в Бургас от Лондон пристигна Сатиш Рамачандран, който е ръководител на компанията за цяла Европа и Близкия Изток. Рамачандран сподели, че е очарован от Бургас, бил фен на крикета, но заради "Локомотив" и бургаския спорт ще гледа с голямо удоволствие и футбол.

Присъствието на Сатиш Рамачадран бе категоричен знак, че мултинационалната компанията застава с цялата си мощ зад проекта. А освен тях спонсори са още няколко знакови бургаски бизнесмени, както и един от пристанищните оператори.

Радостин Кишишев също уважи учреждаването на новия футболен клуб на Бургас


ФК „Локомотив“ ще използва стадион „Черноморец“ за официалните си мачове, а ще води тренировъчния си процес на спортните комплекси в ж.к.“Славейков“, ж.к.“Изгрев“ и ж.к.“Меден рудник“. От клуба мислят и за изграждането на собствена база.

Треньор на първия отбор и директор на ДЮШ ще бъде Благо Митрев, който притежава най-високия лиценз във футбола – ПРО, позволяващ му да води отбори от елита. В клуба работа ще започне Нено Ненов, както и още няколко известни бургаски футболисти от близкото минало.

Детската школа ще бъде гръбнакът на бъдещата футболна гордост на Бургас


В школата за всяка формация ще се изготви индивидуална програма по немски модел, подчерта Костадин Джамбазов и уточни, че Благо Митрев само преди дни се е върнал от специализация в Германия.



В категории: На терена , Спорт


29
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 2
29
Коментара по темата
29.
До номер 10
30.03.2016 00:00:18
0
10
като закрият нефтохимик,Локо Б-с ще го преименуват на нефтохимик,то е ясно.Като и преди е ставало не един път.
28.
Кви са тея
29.03.2016 23:39:35
0
8
В Бургас има 2 отбора тези са смях
27.
аз съм другия
29.03.2016 22:47:56
0
7
С гола вода по масите елитен футбол ще ми правят. Бог да прости футбола в града ни. Амин.
26.
Be es
29.03.2016 16:50:22
0
12
Барбата и Джамбазов колко мачове продадоха на Нефтохимик от последния му сезон в А група, повече от пръстите на едната ми ръка.И го правиха по-толкова нагъл начин че чак дядовците пред блока на пейката знаеха, точните уговорени мачове и сумата за която са уговорени. Добре че няма държава насреща, защото в Европа за това се лежи в затвора. Халал да им е как печелиха мръсни пари на името и гърба на тай-великия и успешен бургаски отбор. Всичко се връща, който много пие повръща!
25.
1312
29.03.2016 16:48:01
0
9
Ахахаха,идеално стана с тва Локо. :D Лъснаха всички продажни курви за по 5лв..
24.
НЕФТОХИМИК
29.03.2016 13:24:50
3
14
Омразата ще ви убие скъпи футболни „деятели”
Здравейте „футболни деятели” от Бургас, спахте ли добре снощи? Или до късно празнувахте новия супер проект на Бургас? Изпитахте ли вътрешно удовлетворение ? Показахте ли че можете да направите нов клуб? Е БРАВО. Ставам и ви ръкопляскам с две ръце .......само че моята памет е дълга и ще се наложи да ви припомня някой неща.
Скъпи г-н Джамбазов , лице на новия супер хит , лице на възродения невероятен и легендарен Локомотив. Още не сте свалили сините гащи от под зелените на Нефтохимик и станахте Локомотивец. Много ли сте обиден че ви изгониха от отбора в който се кълняхте ? Аз пък съм обиден че вие докато бяхте ръководител в А група Нефтохимик се превърна в нарицателно на тотаджийски отбор. Обидно ми е че не ни дадоха лиценз именно заради това. Обидно ми е че се наложи да играем по селата. Празнувайте г-н Джамбазов , от сърце Ви желая успех и бързо влизане в горните групи че в тази залози не приемат.
Г-н Благомир Митрев .... железния халф на Нефтохимик от близкото минало и директор на Нефтохимик в не до там далченото. Ние помним Благо , помним и не забравяме. Помним как едни 300 000 лв от Лукойл потънаха и никой не разбра. Помним как всичко което беше Нефтохимик беше на твоя лаптоп и изчезна с теб. Въпреки това обаче някой реши да те покани за директор на ДЮШ през миналата година , но ти избра работа на Летище Бургас като разносвач на багаж. Сега поемаш школата на този „именит” клуб. И на теб желаем много успехи и нови големи спонсори като този от вчера за да имаш какво да пишеш в лаптопа.
Костадин Георгиев – Барбата. Да точно така, не сме се върнали в 90-те , днес е 2016 година. До вчера този уважаван „бизнесмен” даваше мило и драго за отбора в който пазеше сина му. Нищо че Коцето не става за вратар , татко ще плати. Сега обаче ще гради нов клуб. Клуба на обидените и засегнатите. Успех и на него
Скъпи деятели - вие сте просто едни малки душички. В 200 хилядния ни град сте поредната 8-ма школа и поредното отборче което ще умре преди да е започнало. В Бургас явно е голяма далавера да се лапа от спортни дружества... А резултатът- футбола е пълна помия. Вие сте поредните които слагате пирон в кофчега на футбола в Бургас. Но искам да ви кажа само едно ... ще изгубите тази война обещавам ви
23.
Burgas
29.03.2016 10:13:40
3
10
Меката на черното тото
22.
NBFC
29.03.2016 10:12:02
1
11
Царете на уговарянето на мачове са си създали клуб ей ся убиха парата!
21.
бомбата
29.03.2016 09:55:20
1
4
Имаше и боксов клуб
20.
Бургазлия
29.03.2016 09:47:11
1
10
За първи път се съгласявам с буфер, ама смеха наистина е уникален.
Предлагам сега да направят и Локомотив Варна и който купи четирите гари да му плащат двойно като стъпят на неговото квадратче. Половината от жалкарите, които осраха Черноморец и Нефтохимик сега мислят нови схеми.
В "А" има място за два локомотива - Пловди и София. Стига глупости!
19.
Бургас
29.03.2016 09:18:09
0
10
Аве тоз Брахмапутра с крикета да не е братчед на Джамбаза, мноо си мязат. Отбор щели да правят. Смях и пародия.
18.
Do 17
29.03.2016 08:41:10
3
9
В Нафтата са доказани футболни хора и юноши на Нефохимик като Димо Ненов и Диян Петков,които са носили зеления екип още когато Гегата и Митака не са подозирали че има други села освен Хасково и Казанлък,да не говорим за кадри на Черноморец като Тинката и интегрирания ром Джамбазов.....САМО ЛЕВСКИ.
17.
фен
29.03.2016 07:26:54
16
7
Доколкото виждам в тоэи отбор поне ще има бургаски момчета и футболни хора эа раэлика от отбора на Нефтохимик.Там няма един футболен човек
16.
локо пд
29.03.2016 04:57:17
1
19
хахаха уникален смях тука,тоя палячо джамбазов ли е там му помага и бута тошко барбата който има лев,къв локомотив кви 5 марки ве манго вкарва пак сега човек с пара с неква хава и да дърпа парата шото нема 1 лев тоя джамбо,другото смешно кво праят там легенди на нафтата че и пляскат даже ужас кво знае един трендафилов за тоя локомотив от преди 40 години който е от едно село до хасково смях смях
15.
Фена
29.03.2016 03:41:59
4
20
Благо и циганина освен да възродят тотото друго няма какво да направят.А и съвсем нормално един циганин да извика друг такъв за спонсор на възродения Тото Бургас,как ще бъде известен Локо.
14.
NEGASNE
29.03.2016 02:58:56
12
0
POKLON MOM4ETA BRAVO POKAJETE NA BURGAS KAK SE PRAVI FYTBOL NE KATO TEZI BU6NAKOVI OTKRADNAHA NA FIRMITE PARITE TRQBVA DA GI ZGAZITE USPEH
13.
LOKO MA6INA
29.03.2016 02:55:27
12
2
BRAVO MOM4ETA SAMO NAPRED POKAJETE NA TEZI IZMISLENI GEROI KAK SE PRAVI FUTBOL MA4KAITE MA6INI DALBOKO UVAJENIE ZA TEZI MOM4ETA
12.
ДЖААМБАЗ КУРВО ПРОДАЖНА!!!
29.03.2016 02:26:28
2
18
!
11.
koko6kar
29.03.2016 00:22:36
1
3
anna da ti svursha v ustata,dokato mi raztrivash top4etata
10.
Питащ
29.03.2016 00:22:24
6
12
Какво правим с Нефтохимик?Ще ги закриваме ли?Нали уж наследниха на Локомотив Бургас включително и Порточана в това число?
9.
Другия
29.03.2016 00:15:45
4
20
Колев,що пишеш глупости?Каква гордост на Бургас са били Локото като никога не са излизали по нагоре от Б група?Истината е,че бяха втория отбор на Бургас,докато не ги затриха,за да правят надлеза при Владимир Павлов.Джамбазов,къде е най-успешния играч на Локото Ваньо Костов?Поне него да беше поканил,че цялото семейство бяха обвързани с Локомотив,той като футболист,а баща му като ръководител.От тези дето си ги поканил като Кишишев,Гегата и Благо мога да ти гарантирам,че никой не е гледал Локото,включително и ти,а последните двама надали са чували за него преди идването им в Бургас
8.
TYRTYRA-DJANGO
28.03.2016 23:27:20
1
15
DOBRE,CHE ISKAT DA IMA FK LOKO,
NO ZASHTO NE VIZDAM NITO EDIN OT STAROTO LOKO?????A IMA ZIVI,PONE OT TEZI NA SNIMKATA.....
MOZESHE OT EDNO UVAZENIE KYM
TYAH,A I KYM PO MLADITE IGRALI ZA KLUBA DO 1968-9.....
7.
ГЕРБ БДЖ Бургас
28.03.2016 22:03:12
2
14
Мачлетата ще ги организираме на Новата Гара та поне да хванем некои пътници за зрители
6.
Бургас
28.03.2016 22:01:15
3
17
Уважения за "Локомотив",но нито един от тези господа няма нищо общо със стария отбор.Абсолютен популизъм с цел облагодестване.Използват се една плеяда стари футболисти с користна цел.
5.
Бургас
28.03.2016 22:01:15
1
24
Уважения за "Локомотив",но нито един от тези господа няма нищо общо със стария отбор.Абсолютен популизъм с цел облагодестване.Използват се една плеяда стари футболисти с користна цел.
4.
Мафия
28.03.2016 21:48:19
3
30
Ще има пак черно тото
3.
А стига бе
28.03.2016 21:44:06
1
15
сега и ленти за локомотиви ще ни направи кметя
2.
Ужас
28.03.2016 21:40:34
2
29
Джамбазов и барбата са най големите продажници на мачове каква школа кви 5 лева
1.
Рамзес I
28.03.2016 21:35:15
2
16
Поредните куци коне. Лукчо да даде някой лев и да ги пусна в Созопол да поритат като национали
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори