×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Той ме заведе в гората, съблече се и тръгна гол след мен, а аз берях ягодки /18+/


Той ме заведе в гората, съблече се и тръгна гол след мен, а аз берях ягодки /18+/
Правехме го в колата, в гората, навсякъде
28 Март 2016, Понеделник, 22:03 ч.
Източник: ustni.com

Изповед на една незадоволена жена

Пише ви жена на 26 години.Имам добър съпруг и две деца,които много обичам. От известно време почна да ми се иска да правя доста разкрепостен секс с мъже,които имат секси излъчване и секси тела.

Признавам си,че съм мръсница и повечето биха ме критикували,но просто съм си жена,която изпитва нужда от повече секс,от колкото и предлага семейната спалня. По принцип съм със светли коси-руси, гърдите ми са големички,но не са още увиснали и противни за гледане. Задника ми е леко обличък,но не и разплут или увиснал. Епилирана съм навсякаде и имам строги хигиенни навици. Мъжът ми е с три години по-малък от мен, но от няколко години почти няма желание за секс,а го прави само по задължение,което мен лично не ме устройва, ама хич. От тук от там разбрах и че ми е изневерил,но разбрах и че е скъсал с неговата тайна секс изкусителка.

Преглътнах всичко и само се поскарахме,но не за дълго и скоро се върнахме към обичайният ни начин на живот. Преди една година обаче,от скучен секс или от възрастта, почнах да се подмокрям само като видя на улицата някой да ме загледа и опипа тялото ми с очи. В работата имам доста ухажори и един ден съгреших с един колега. От много време ме сваля, въпреки че е женен и си има готина съпруга, но явно си е палав и то много, съдейки по онова дето направи с мен. Почна да се сближава с мен,като ме канеше на кафе,после почна да ме изпраща след бачкане с неговата кола до нас, а накрая ме заведе на по едно в някакво извънградско мотелче, където бързо се пренесохме в една от стаите.

Аз обичам секса във всичките му форми, анален, класически, френски игри и много други,които ме възбуждат и карат да се радвам на секса така както трябва. Та секса с колегата бе доста игрив и забавен,особено заради това,че той бе доста активен във всичко. Личеше си че е отракан и пъргав в сравнение с моя мързелив търтей. Секса с него бе превъзходен и ме караше да се чувствам желана и задоволена. Накрая завършихме със скандал, който едва не развали семейството му и прекратихме всякакви отношения с него.

През следващите няколко месеца аз минах през скучен семеен живот, но накрая опитах пак от непозволеното. С един познат на татко,който му е бивш колега от много години. Мъж който е на 37 и е още ерген. Има невероятно запазено и красиво лице, тялото му е доста атлетично и винаги ми е бил идола ми за мъж. Още като бяха колеги с татко, а аз бях ученичка и идваше у нас, аз го харесвах, но бях малка за него. Сега вече съм му точно по мярка. Един ден това лято се видяхме в парка,където тичам и редовно го виждах там да се разхожда с едно куче. Един ден той ме заговори, ей така, уж да ме пита за татко, мама и как живея аз. Казах му, че съм семейна вече и имам деца,а той ме похвали,но някак чувствах как ме опипва с очи,докато ми говореше сериозно. Биваше го в свалките и усетих как ме бройка. Бях с един черен клин,който показва моето секси телце,което го накара да гледа на мен вече като на секс обект,а не като дъщерята на бившия си колега. Той бе с едни къси панталонки ,които показваха мускулестите му крака, нагоре бе с една тясна фланелка,която очертаваше едрите му и стегнати гърди. Дори се кефех, че се разхождам с такъв красив и зрял мъж, дето всяка жена малко или много иска до себе си. На тази наша среща аз се влюбих в него и дори не мислех какво ще стане по-натам с мен и семейството ми.

Та да минем по същество. Той ме покани да се разходим в гористата част на парка,като ми предложи да берем малко диви ягодки. Аз имах достатъчно време, както и той. Почти усетих как ме обладава след като ми предложи тази разходка. Почнах да му показвам,че имам доста голям интерес към него и само му се усмихвах на всяко негово лафче и закачка. Радо усети, че не съм вече скромната пикла,а узряла и семейна с деца и съпруг. Ходеше зад мен на моменти и чувствах как ме опипва с очи по дупето, което бях очертала с клина. Имам малко луфт ,но е секси дупето ми така, съдейки по това как всеки ме оглежда палаво като съм с по-тесни клинове и панталони. Радо ме заведе до толкова безлюдна местност,че нито хора можех да видя,нито нещо което да ме притесни, че ще изложи брака ми на опасност. Той почна по-открито да ме сваля,като в един момент направо ми каза,че съм имала много секси дупе, като нагло ме огледа докато аз го гледах в очите. След малко ми каза,че имам невероятни гърди и това вече ме накара да прелея от скромността дето ме стискаше и го попитах какво прави,че ме привлича така силно за тези няколко часа от както се видях с него.

Радо ме прегърна и почти се подмокрих като усетих силните му длани как ме стиснаха за талията, а после направо ме сграбчи и ме целуна по устата. Пусна ми език,на който бързо отговорих и усетих как ме награби за дупето и ме замачка. Почна да ми говори доста секси думи,като ми казваше колко съм готина станала. Панталонките му се бяха издули и пениса му беше щръкнал напред. Бях толкова незадоволена и възбудена, че не мислех какво правя. Тоя след малко си свали направо панталонките и остана по фланелка. Пенисът му бе доста дълъг и дебел в сравнение с тоя на половинката ми.

По едно време ми разкопча сутиена и гърдите ми се разклатиха свободно пред него. Освободих се бързо и от потника и останах по клина,който Радо бързо смъкна надолу и останах по бяло-синички прашки. Съблякох се напълно,като останах само по прашки и маратонки. Радо ме плесна по дупето и ми каза,че имало едно удобно място за секс по нагоре. Аз се бях възбудила от него и само кимнах с глава и събрах малкото дрехи в неговата малка раница,която носеше на гърба си. Тръгнах почти гола пред възбудения и гол мъж. Обръщах се да му видя стърчащия пенис, който се люшкаше зад мен. Радо ме подпляскваше палаво по дупето и ми говореше глупости. Много ме изкефи това,че бях почти гола и зад мен ходеше чисто гол мъж и то възбуден. След малко голо ходене излязохме на една малка полянка с мека тревичка и оградена от всякъде с дървета и храсти.

Идеалното място за секс в гората. Обърнах се и видях как Радо свали раницата,извади една блуза и я метна на тревата,после клекна пред мен и ме целуна по пъпчето. Засмука го и ме зацелува по корема,после по едното бедро,смъкна ми тактично прашките и ги изхлузи от мен. Протегна глава надолу и с палавото си езиче ме обходи по цепката,разтвори я след малко и ме излиза толкова готино,че успя да ме обладае само с език.

Беше толкова страхотно, че не мога да го опиша. Получих оргазъм седем пъти!
Продължихме да се срещаме, но го пратиха в командировка в чужбина.
След тази случка не понасям мъжа ми да ме докосне.
Непрекъснато се вглеждам в мъжете и се чудя кой ще е следващият.
Не съм мръсница, нали?

Просто съм незадоволена и сексуална, а моят съпруг не ме разбира.

В категории: Животът


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
езда4а
26.09.2019 08:10:15
0
1
Дай боже всекиму
10.
Ха ха ха
04.12.2018 16:15:10
2
1
"Кой чекиджия я написа таз история?!"
Спокойно не е твоята жена !?!
9.
Bate guru
02.08.2018 03:39:59
2
1
Qvno si e maniachka na tema sex phihih samo nerazbrah toq rado vuobshte vkaralli go e ili samo q e lizal v hrastiti pxaxaaa
8.
бахуров
29.03.2016 10:17:01
3
8
Кой чекиджия я написа таз история?!
7.
Курти Ръсел
29.03.2016 00:48:18
1
7
Касабова,кога стана на 26,че и с две деца?
6.
Тинка Сифтулинка Мадуринка
29.03.2016 00:44:25
1
6
еба ларито с дилдо и със страпон
5.
гроздан
29.03.2016 00:10:55
1
7
С МОЙТА ШИ ХОДИМ ЗА ЯГОДИ МАЙ,ТЯ ШИ ИЗПЛАШИ МЕЧКИТЕ
4.
предимство е
28.03.2016 22:35:13
4
6
бившата да живее сама
3.
минчо секса
28.03.2016 22:02:14
2
14
и кво ,като се събуди краката ти отвити , а и студ,студ
2.
Кйъ
28.03.2016 21:37:58
6
15
Ебати гнусната Мастия
1.
ларито
28.03.2016 20:54:18
2
12
Помощ нападна ме мечка в гората
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори