×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Невероятни женски откровения за секса! Струва си да ги видите


Невероятни женски откровения за секса! Струва си да ги видите
Той е уморен. По-добре вземете вибратора
11 Март 2016, Петък, 22:33 ч.
Източник: Космополитан

От десет мита за ставащото под чаршафите, само два са верни

1. Мъжете са настроени на сексуална вълна по-често от жените.
Грешка! Причината мъжете често да имат по-голяма готовност от нас за похотливи занимания, изобщо не е това, че имат толкова огромно и непреодолимо желание за това постоянно. Има още куп фактори, които оказват своето влияние. Е да, живеем във века на еманципираната жена, но съвсем в реда на нещата е ние да поддържаме чистотата вкъщи... Като към това прибавим ходенето на работа, на фризьор, на маникюр, на козметик и всички останали процедури, за които се сещаш... Е, едва ли си изненадана, че понякога си толкова тотално изтощена, че ама изобщо не ти е до секс... Освен това женският организъм е така устроен, че има периоди в месеца, когато хормоните те подтикват да правиш огромни количества секс и такива, в които либидото ти е напълно угаснало.

2. Колкото по-опитен е партньорът ти,
толкова повече удоволствие ще изпиташ.
Човек, който знае много за секса и има огромна практика зад гърба си, със сигурност ще се справя доста по-добре между чаршафите от неопитен и едва навлизащ в сексуалните дебри девственик, да речем. Технически погледнато, звучи правдоподобно. Все пак, ако си луда по неопитното си гадже (физически и емоционално) - заедно може да правите най-хубавия секс в живота ти. Добрият секс е свързан преди всичко с възприятието и мозъка - точно толкова, колкото с техниката и гениталиите.

3. Афроамериканците са по-надарени.
Е, добре, по принцип това твърдение звучи малко абсурдно и като излязло от порно филм, но се оказва, че си е самата истина. Според експертно проучване сред азиатски, бели и афроамерикански мъже се отчитат следните резултати: средностатистическият азиатски мъж, сравнен с останалите двама, е дарен с най-малък пенис - между 10 и 13 см. Дължината при белите мъже е около 15 см, а тази на афроамериканците варира между 16,5 и 20 см.

4. Щастливо влюбените двойки винаги
правят невероятен секс.
Мда-а-а... точно така... а пък дядо ми ми купи порше за рождения ден... Покажи ми поне една двойка, която прави необуздан, бурен, страстен и свръхгорещ секс абсолютно всяка нощ, и то години, след като споделят едно и също легло, и в замяна съм готова да те запозная с прасенце, което може да лети! Изхвърли тази глупост от съзнанието си, колкото можеш по-скоро! Всекидневното напрежение оказва еднакво влияние на всички. Да, правилно разсъждаваш - приятелката ти, която не спира да се хвали за страхотния секс със съпруга й от 5 години, с когото имат две деца, най-вероятно послъгва. Може би мисли, че ти правиш невероятен секс и не иска да приеме факта, че при нея нещата са различни или нейната дефиниция за страхотен секс доста се различава от твоята. Или пък наистина прави феноменален секс... веднъж месечно. Всичко е субективно...

5. Налага се да планираш кога и как да правите секс не се случва спонтанно, значи нещо не е наред.
Горкото ти гадже, ако наистина го вярваш... В началото на всяка връзка желанието за секс е почти перманентно, но в един момент хормоните, които го разпалват, се поизгубват. Това се случва след около 18 месеца, ако имаш късмет. При повечето двойки - още в края на първите девет месеца. Без паника! Това не значи, че никога повече няма да изпитате същата силна химия помежду си. Просто трябва да продължаваш да си припомняш колко много тялото и мозъкът ти обичат секса. Спонтанният секс обикновено е доста добър. Но планирането на похотлива сесия – очакването й, уреждането на детайлите – това също може да доведе до доста горещи изживявания...


6. Мъжете имат повече сексуален опит от жените.
В това твърдение вероятно има доза истина, но много по-малко, отколкото предполагаш. Когато става дума за секс, мъжете имат склонност да преувеличават, докато жените обичат да смекчават броя на партньорите си. Всичко е доста относително. Една привлекателна, сексуално освободена жена със сигурност се радва на доста повече партньори от не толкова добре изглеждаща мацка на същата възраст. Така че... истината е някъде там.

7. Ако ти е изневерявал, значи не те обича.
Отново грешка. Ако гаджето ти изневерява, не е задължително да не те обича. Със сигурност обаче значи, че не те уважава! 8. Жените не харесват порно. Само ако можеше да хвърлиш един поглед над статистиките колко много жени търсят ежедневно в нета хубава женска еротика, щеше да разбереш колко е глупав този мит. Истината е такава: не всички жени мечтаят за розови листенца, разпръснати по цялата спалня, придружени от свръхчувствен романтичен масаж от любимото същество. Има и друг тип жени (и при това никак не са малко), които обожават бурните, похотливи и порочни страсти. Абсолютно всяка жена е индивидуална. Ако трябва да стигнем до някакво заключение, все пак всеки, който вярва, че само на мъжете е присъщо да имат похотливи помисли за сексапилните пътници в метрото, е доста заблуден...


9. Повечето жени получават оргазъм винаги по време на секс.
Категорично не! Едва 30% от жените успяват да достигнат върха само при проникване. По-голямата част от жените имат нужда от клиторна стимулация с ръка или вибратор. Вината, че пенисът не е достатъчен, не е на никого – дължи се на грешка в дизайна на женското тяло. Клиторът се намира извън вагината, а не вътре в нея (това със сигурност не е гениална приумица на този, който държи патента за оформянето на женското тяло). Някои жени твърдят, че успяват да достигнат върха чрез стимулация на вагиналната стена, но добрият стар клиторен оргазъм е много по-разпространен и благонадежден.

10. Мъжете винаги са в готовност за секс.
Ако става дума за 17-годишен, който току-що се е запознал с първото си гадже, вероятно си права. Със сигурност ще говори, фантазира и ще има нужда да прави секс в абсолютно всяка свободна секунда (дори докато спи). Но щом един мъж чукне средата на 20-те години (често дори преди това), останалите сфери на живота му добиват еднаква важност със секса и всичката му енергия се разпръсва. Всекидневието действа доста пагубно за мъжкото либидо. Работата, стресът, напрежението, сметките, скандалите... всички те го спират (както се случва и с теб) да мисли за секс през целия ден. Той не е като вибратора ти – не можеш просто да го включиш и да очакваш невероятното му представяне. (Всъщност точно това е причината да си имаме вибратори...)

В категории: Животът


4
Коментара
Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
4
Коментара по темата
4.
stefan
12.03.2016 12:29:34
0
1
и на мен ми е най-голям , ама гъза и не само във форума но не се хваля
3.
ЛАРИТО
12.03.2016 08:46:32
1
5
НА МОЙТО ПРАСЕНЦЕ ТИНКА И БУТАМ ВИБРАТОРА В ГЪЗЪ А ТЯ МИ ЛАПА ПЕНИСА СТРАХОТЕН СЕКС И ДВАМАТА СЕ ПРАЗНИМ КАТО НЕРЕЗИ
2.
Курти Ръсел
11.03.2016 23:11:54
1
4
Касабова,кога успя да премериш всички при положение,че не ни покани на фирменото тържество,а покани само някакви плешиви дъртаци и гърчави педали.Догодина ни покани и цял филм ще може да направиш след това.Като се почне от бюкейк спермкоктейл от мен,Мечо Кух и останалите и се мине през всичките групови гимнастики,които ще си спретнеме.
1.
Касабова
11.03.2016 21:25:27
3
7
11. На Курти Ръсел му е най-голям от на всички други във форума!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра в апартамент в блок 87, грози го присъда до 12 г. 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка Ето кои са те  Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите
Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори