×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Срещата в Брюксел: Турция поиска 20 млрд. евро, ЕС склонен на 6 милиарда!


Срещата в Брюксел: Турция поиска 20 млрд. евро, ЕС склонен на 6 милиарда!
Пазарлъкът между големите продължава
07 Март 2016, Вторник, 01:24 ч.

Меркел против затварянето на балканския маршрут

Германският канцлер Ангела Меркел се обяви  против затварянето на мигрантския маршрут през Западните Балкани, предаде ДПА. Преди началото на срещата на високо равнище ЕС-Турция Меркел заяви, че притокът на мигранти и на търсещи убежище трябва да намалее, но не само за "някои или за няколко страни". Не може подходът на Европейския съюз да е "да се затваря едно или друго", каза тя по повод дискусиите за необходимостта от затваряне на границите за бежанците.
Меркел изрази надежда, че на сегашната срещата в Брюксел ще може да бъде постигнат напредък, но подчерта, че преговорите ще са трудни. Това ще е едно от най-важните заседания, става дума за изпълнението на плана на ЕС и Турция, който е ключов за преодоляване на проблема с бежанците, заяви Меркел.

Въз основа на плана ЕС-Турция ще можем да осигурим подобряване на условията за живот за бежанците близо до родината им. Тоест допринасяме за борба с причините за бягството. Второ, искаме да намалим броя на нелегалните мигранти, но във всички страни, включително в Гърция. И затова трябва да намерим решение с дългосрочна перспектива, което да предвижда защита на външните граници на ЕС като условие за съществуването на Шенген, отбеляза Меркел и добави, че мерки за охрана на морските граници може да се предприемат само при сътрудничество с Турция.

Междувременно в ранния следобед стана ясно, че полудневната среща на високо равнище ЕС-Турция ще бъде удължена, след като турският премиер Ахмет Давутоглу предложи "нови идеи", които отиват отвъд досегашните ангажименти на Анкара за овладяване на миграционния поток към Европа. Това съобщи официален представител на ЕС, цитиран от Ройтерс. "Те предлагат повече и искат повече", заяви източникът след първата работна сесия на срещата.

По думите на европейския представител турският премиер Давутоглу ще представи новите предложения на работен обяд с лидерите от 28-те държави от ЕС и срещата на върха ще продължи до вечерта в опит да се постигне съгласие по тях. Дипломат от ЕС заяви, че Турция иска по-голяма сума от обещаните вече три милиарда евро за сирийските бежанци на турска територия; незабавно ускоряване на преговорите по присъединяване на Турция към ЕС и от тази пролет да отпадне изискването за визи за турски граждани, пътуващи в Европа.

В замяна Анкара е готова да приеме обратно мигрантите, които не са сирийци и на които е отказано убежище в Европа, в допълнение към онези, които са спрени в турски териториални води, посочи европейският дипломат. Турският президент Ердоган критикува ЕС за мудността в отпускането на 3 милиарда евро, предназначени за подпомагане на 2,7 милиона сирийски бежанци, живеещи в Турция, предава АФП, цитирана от "Монитор".

Стават вече четири месеца и ние все още чакаме те да ни ги дадат, каза Ердоган в реч в Анкара в момент, когато страните от ЕС участват в извънредна среща на върха в Брюксел заедно с Турция, посветена на проблема с мигрантите. Премиерът (Ахмет Давутоглу) е сега в Брюксел. Надявам се, че той ще се върне с тези пари, каза Ердоган, който вече няколко пъти критикува забавянето в отпускането на средствата, обещани в замяна на действия на Турция за овладяване на миграционния поток към Европа. Ердоган осъди също поведението на европейците на фона на миграционната криза и отказа им като цяло да приемат масово мигрантите в техните страни. Вижте, те казват "пречете на бежанците да влизат". Добре. Но не ние сме тези, които ги изпращаме, те идват по море и за съжаление повечето от тях умират при преминаването, добави президентът. Ердоган заяви, че около 100 000 мигранти са били спасени от турската брегова охрана в Егейско море между Турция и Гърция.

В категории: Политика


1
Коментара
Този поп певец се ошишка
Този поп певец се ошишка 16/06/2024, Неделя 19:20 1
От 8 години не е спал с мъж
От 8 години не е спал с мъж 16/06/2024, Неделя 19:00 2
1
Коментара по темата
1.
db
07.03.2016 23:08:34
0
1
Легни по гръб с хълбоци на ръба на леглото, докато партньорът ти прониква в теб прав. Сложи краката си на раменете му и леко вдигни хълбоците си нагоре. Тази поза осигурява страхотна стимулация на шийката на матката с дълбоко проникване, което ще предизвика страхотен вагинален и маточен оргазъм. По-бавното проникване ще стимулира g-точката ти.

2. Коитално подреждане
Започнете с мисионерската поза. Когато партньорът ти проникне дълбоко, прибери краката си между неговите. После той ще се повдигне така, че членът му да се притиска и трие в клитора ти. Тази поза е идеална за жени, които предпочитат стимулация на клитора, за да стигнат до оргазъм.

3. Скиптъра
И двамата можете да изпълните тази поза, но този който е отдолу може би ще се справи по-добре. Направи кръгче с палеца и показалеца си около основата на пениса му. След това дръпни надолу така че да изпънеш кожата на пениса му. Така ще оголиш повече нервни окончания, ще засилиш чувствителността му и ще му помогнеш да задържи ерекцията си по-дълго. Дръж ръката си там, докато прониква в теб.

4. Кухненското шкафче
Това е една от любимите пози. Разбутайте солниците и салфетките и легни по гръб, но внимавай шкафчето да е солидно и стабилно. Той прониква дълбоко в теб и контролира нещата, докато ти се плъзгаш напред-назад по повърхността.

5. Ножицата
Тази поза ти позволява да държиш нещата под контрол, за да определяш дълбочината и ъгъла на проникване, както и стимулацията на клитора. Партньорът ти е легнал по гръб с подвити колена, а ти го възседни с един крак до хълбока му, а другият между краката му. Така можеш да се нагласиш как и колко да проникне в теб, контролираш темпото и силата на натиска и триене.

6. Изправени
Както сте прави, партньорът ти те подхваща и те обляга на стената, или те държи на ръце и прониква в теб. Прегърнати сте здраво, което засилва чувството ви за близост. Не всички двойки са в достатъчно добра физическа форма да пробват тази поза, но ако можете – пробвайте!

7. Разсъбличане на клитора
Предвид факта, че клиторът е обвит в тъкан, нищо чудно че толкова рядко получава нужната стимулация. Можеш, обаче, да си помогнеш с ръце. Направи V с показалеца и средния пръст и ги насочи към ходилата си. Натисни V-то към венериния си хълм с по един пръст от всяка страна на клитора. После дръпни нагоре и премести кожата с ръка. Това ще разкрие клитора ти и той ще получи нужната ти стимулация.

8. Разтрисане
Ако ти се иска кратка, но стимулираща почивка от проникването, тази поза е идеална. За целта партньорът ти трябва да се дръпне и да опре върха на пениса си в клитора ти. После да хване пениса си в основата и да го разклати наляво-надясно, така че главата да докосва клитора с всяко движение. Така и двамата ще получите силна стимулация.

9. Заден вход
Ако партньорът ти обича да му пипаш „задния вход“, можеш да пробваш малко масаж. Протегни се, хвани бузите му и първо ги раздели, после ги прибери една към друга, после ги помести една нагоре друга надолу. Ако му хареса, пробвай и масаж с пръсти.

10. Веселата ножица
По време на проникването, вдигни крака и накарай партньора си да хване глезените ти с ръце. От там можеш да разтвориш крака, да ги събереш, да се разкрачиш, изобщо да правиш каквото искаш. Благодарение на това, че сухожилията на краката ти стигат чак до таза, тези движения ще предизвикат допълнителна стимулация.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Инвалиди обречени на смърт заради ТЕЛК! Любим актьор е затворен между четири стени в Бургас Прикован съм на легло, споделя Георги Стайков, когото всички познават като Ростислав от „Вчера“ и заради него „Клетва“ на Кирил Маричков се превърна в хит Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души, а той да лети в Космоса Изградил е необичайно селище в Неофит Рилски, наподобяващо на мормонска секта  Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект Костадинов: ПП-ДБ трябва да си изкопаят една дупка и да се скрият, "Величие" е американски проект ЕС с неговите политика в момента е заплаха за европейската цивилизация, заяви лидерът на "Възраждане" Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Румен Радев подражава на ранния Борисов, смята криминален психолог Радев сега излезе на кастинг, защото демонстрира божествени тела, подчертава Росен Йорданов  Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Извънредно! 86-годишен руснак блъсна дете в Каблешково Детето е настанено в болница Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Диона съсипана, полицай се извъртял пред съда Пробвала съм наркотици, когато съм ходила на партита, но никога не съм застрашавала живота на друг човек, признава певицата  Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Две звезди от "Хелс Китчън" се мразят, блокирани са в социалните мрежи Гатьо разкрива, че се е виждал като победител в Кухнята на ада, но е категоричен, че след като Алекс Гърдева е спечелила първото място, значи е достойна за него Този поп певец се ошишка Този поп певец се ошишка Неотдавна Костадинов разкри, че с жена му стягат къща край София Познават ли бургазлии депутатите си Познават ли бургазлии депутатите си Вижте какво показа социалният експеримент на Флагман.бг От 8 години не е спал с мъж От 8 години не е спал с мъж Наско Месечков е останал само "на жени"
Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище Разярена пътничка се съблече и мина гола през летище  Персоналът в ступор Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането Актриса показа фигурата си по бански три седмици след раждането  Тя показва стегната фигура с плосък корем Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Бивша учителка печели по 22 хиляди долара на месец от порно, но съжалява Новата кариера я е превърнала в „абсолютен изгнаник“ в родния й град и е имала ужасна последна година Едрогърда моделка се повози гола в метрото Едрогърда моделка се повози гола в метрото Полуголото момиче засне пътуването си, заобиколена от туристи Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Бургаски родители бяха глобени заради това, че децата им пушат край училище Учебните заведения имат поставени табели, забраняващи тютюнопушенето, но това не отказва непълнолетните от вредния навик Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си Преговорите за мир: Сближават ли Украйна и Русия позициите си По думите на Дмитрий Песков, Зеленски ще трябва да обмисли сключването на мирно споразумение, защото военната обстановка за Киев се влошава 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ 30-метрово цунами и мегаземетресение от 9 по Рихтер заплашват САЩ Трудно е да се знае точно кога ще се случи, но със сигурност, ако сравните това с други зони на субдукция, е доста късно, алармира учен Ужас, тази певица остава без нос Ужас, тази певица остава без нос Певицата не е споделяла да се е подлагала отново на ринопластика в скоро време, макар преди 3 години да се показа в компанията на турски хирург Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Рени живее в страх, че синът й ще избяга от нея Припомняме, че Борис се изнесе преди 2 години и половина от жилището на майка си и не желае да общува с нея по никакъв повод Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го Ужас в Хамбург! Запалянко сече с брадва футболни фенове, застреляха го  Чули се четири изстрела, с които полицията е неутрализирала нападателя
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори