×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицията с нови удари срещу дилърите в Бургас: Четирима са задържани по празниците


Полицията с нови удари срещу дилърите в Бургас: Четирима са задържани по празниците
Арестите са извършени в ж. к. „Възраждане” и „Меден рудник”
07 Март 2016, Понеделник, 13:37 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Половината от арестуваните са криминално проявени


Няколко ареста за дрога извърши бургаската полиция през почивните дни около Националния празник 3-ти март. Голяма част от проверките са извършени в ж. к. „Възраждане”, а двама от четиримата задържани са криминално проявени.

Първият арест е направен още във вторник след обяд. Полицаите спрели за проверка 26-годишен младеж в района на бл. 14 в ж. к. „Възраждане”. При обиска на бургазлията Веселин К. ченгетата открили торбичка с около 5 грама канабис и електронна везна.

Около 14:30 ч. на 3-ти март в района на бл. 404 в ж. к. „Меден рудник” са проверени двама съмнителни мъже. Униформените открили пликче с жълто кристалообразно вещество и две с бял прах – амфетамин в 25-годишния бургазлия Ахмед М. Той е задържан за 24 часа.

В събота около 04:00 ч. сутринта полицейски патрул спира криминално проявения Янаки М. на кръстовището на бургаските ул. „Гладстон” и „Княз Борис I”. 34-годишният мъж от Сунгурларе също е арестуван, след като в него са открити два плика с кафяво кристалообразно вещество – метамфетамин.

Последният случай е от неделя след обяд на кръстовището на ул. „Цариградска” и „Дебелт”. Ченгетата проверили криминално проявените бургазлии Пламен М. и Стоян Д. 35-годишният Стоян обаче „изгорял”, тъй като носел в себе си плик с канабис.

снимка: Монитор

В категории: Крими


15
Коментара
Стойте далеч от тези хора!
Стойте далеч от тези хора! 15/06/2024, Събота 21:20 0
Флагман.БГ Къпана питка от бабиния тефтер Къпана питка от бабиния тефтер 15/06/2024, Събота 20:20 0
15
Коментара по темата
15.
zapoznata
09.03.2016 07:48:12
0
1
Гъриииии тебе вскчки те знaем че пееш нa ушенце
14.
tini
08.03.2016 14:09:11
0
2
basi darjavata palno e s narkomani na pico i si mislqt che go zimat za da im e gotino a to gi pristrastqva,stavat kat klo6ari nqmat pari za cigari i samo mislqt kak da se natochat!bokluci
13.
ПОЛИТБЮРО НА БКП
08.03.2016 11:22:05
1
6
Да ва ева миндилите прости. Трева пико, чистете града от утрепките. Изчистете боклука. Вашта мама, тровите децата. Браво на полицията. Сега и съдът да си свърши работата.
12.
d
08.03.2016 10:23:26
6
6
unikalna durjava za edna treva ti slagat prisuda , kak da rabotia posle mladite koi shegi vzeme na rabota osujdani ?! Mvr pozor niamat druga rabota
11.
stariq
08.03.2016 09:52:45
2
8
bravo policaite obikalqt i arestuvat narkozavisimi daite im medali
10.
Възраждане
08.03.2016 07:49:04
1
7
Хванаха пламен гърков и той станал голям певец за да го пуснат на другия ден без присъда
9.
Гърито възраждане
08.03.2016 07:30:37
1
6
аз съм ухо на полицията
8.
vkr
08.03.2016 07:15:22
2
5
galin4o ot bratq miladinovi bl 70 koga?
7.
Juji
07.03.2016 23:24:54
1
5
Не са го хванали той им духа те го пускат
6.
Покахонтас
07.03.2016 23:22:34
1
12
Само наркомани пълнят носовете
5.
Glaruss
07.03.2016 23:22:09
1
11
"Половината от арестуваните са криминално проявени", а другата половина са сексуално проверени...
4.
Релакс
07.03.2016 23:12:37
2
20
Георги Стоянов от Славейков 50 бл хванахте ли го.
3.
Нидялку Г.
07.03.2016 23:07:15
6
7
Пея на ушенцеееее!
2.
Порно
07.03.2016 23:01:11
8
7
Легни по гръб с хълбоци на ръба на леглото, докато партньорът ти прониква в теб прав. Сложи краката си на раменете му и леко вдигни хълбоците си нагоре. Тази поза осигурява страхотна стимулация на шийката на матката с дълбоко проникване, което ще предизвика страхотен вагинален и маточен оргазъм. По-бавното проникване ще стимулира g-точката ти.

2. Коитално подреждане
Започнете с мисионерската поза. Когато партньорът ти проникне дълбоко, прибери краката си между неговите. После той ще се повдигне така, че членът му да се притиска и трие в клитора ти. Тази поза е идеална за жени, които предпочитат стимулация на клитора, за да стигнат до оргазъм.

3. Скиптъра
И двамата можете да изпълните тази поза, но този който е отдолу може би ще се справи по-добре. Направи кръгче с палеца и показалеца си около основата на пениса му. След това дръпни надолу така че да изпънеш кожата на пениса му. Така ще оголиш повече нервни окончания, ще засилиш чувствителността му и ще му помогнеш да задържи ерекцията си по-дълго. Дръж ръката си там, докато прониква в теб.

4. Кухненското шкафче
Това е една от любимите пози. Разбутайте солниците и салфетките и легни по гръб, но внимавай шкафчето да е солидно и стабилно. Той прониква дълбоко в теб и контролира нещата, докато ти се плъзгаш напред-назад по повърхността.

5. Ножицата
Тази поза ти позволява да държиш нещата под контрол, за да определяш дълбочината и ъгъла на проникване, както и стимулацията на клитора. Партньорът ти е легнал по гръб с подвити колена, а ти го възседни с един крак до хълбока му, а другият между краката му. Така можеш да се нагласиш как и колко да проникне в теб, контролираш темпото и силата на натиска и триене.

6. Изправени
Както сте прави, партньорът ти те подхваща и те обляга на стената, или те държи на ръце и прониква в теб. Прегърнати сте здраво, което засилва чувството ви за близост. Не всички двойки са в достатъчно добра физическа форма да пробват тази поза, но ако можете – пробвайте!

7. Разсъбличане на клитора
Предвид факта, че клиторът е обвит в тъкан, нищо чудно че толкова рядко получава нужната стимулация. Можеш, обаче, да си помогнеш с ръце. Направи V с показалеца и средния пръст и ги насочи към ходилата си. Натисни V-то към венериния си хълм с по един пръст от всяка страна на клитора. После дръпни нагоре и премести кожата с ръка. Това ще разкрие клитора ти и той ще получи нужната ти стимулация.

8. Разтрисане
Ако ти се иска кратка, но стимулираща почивка от проникването, тази поза е идеална. За целта партньорът ти трябва да се дръпне и да опре върха на пениса си в клитора ти. После да хване пениса си в основата и да го разклати наляво-надясно, така че главата да докосва клитора с всяко движение. Така и двамата ще получите силна стимулация.

9. Заден вход
Ако партньорът ти обича да му пипаш „задния вход“, можеш да пробваш малко масаж. Протегни се, хвани бузите му и първо ги раздели, после ги прибери една към друга, после ги помести една нагоре друга надолу. Ако му хареса, пробвай и масаж с пръсти.

10. Веселата ножица
По време на проникването, вдигни крака и накарай партньора си да хване глезените ти с ръце. От там можеш да разтвориш крака, да ги събереш, да се разкрачиш, изобщо да правиш каквото искаш. Благодарение на това, че сухожилията на краката ти стигат чак до таза, тези движения ще предизвикат допълнителна стимулация.
1.
Бай Хуй
07.03.2016 22:31:39
7
12
Къде отиде добрия, стар хероин?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Жега и днес, но синоптик предупреждава за буря Вижте къде ще вали и гърми! Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Бизнесмен загуби Ягуара си, седна да го кара надрусан с кокаин Общо с най-малко три коли е „забогатял“ автопаркът на бургаската полиция през последните няколко дни, предстои да бъдат пуснати на търг Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Автокъщи са на ръба на фалита след тежките градушки в последните дни, разпродават колите на безценица Най-тежка изглежда е ситуацията във великотърновското село Шереметя Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Д-р Ненков: Според политиците здравеопазването е добро, с едно обаждане те получават качествено обслужване Негласуващите не наказват политическия език, а всички нас с това, че не заявяват своята позиция, смята той Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Тайната любов на Георги Парцалев, която го оставя опустошен Георги Парцалев бил стеснителен, дискретен и сдържан човек, доста различен от образите си на екрана БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място БСП призова Калоян Методиев да се откаже от депутатското място Това каза новоизбраният председател на парламентарната група Борислав Гуцанов Влакът Варна-Русе удари джип Влакът Варна-Русе удари джип 32-годишният водач от Ясеновец успял да излезе, преди влакът да връхлети БСП има нов лидер - бургазлия е БСП има нов лидер - бургазлия е Със 104 гласа „за” и 3 „въздържал се”, Националният съвет (НС) на БСП избра Атанас Зафиров за изпълняващ функциите на председател на партията От ОДМВР-Бургас с подробности за среднощната гонка, завършила с ранен полицай От ОДМВР-Бургас с подробности за среднощната гонка, завършила с ранен полицай Извършителят се издрива, но самоличността му е установена – 24-годишен криминално проявен софиянец Извънредно! Полицай под прикрите пострада тежко в Бургас след преследване на заподозрян Извънредно! Полицай под прикрите пострада тежко в Бургас след преследване на заподозрян Униформеният е командир на отделение в Пето РУ, ранен е тежко и е в болница
Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Кървав ад в Германия! Втори убит на Евро 2024 Издирват стрелец в германската столица Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция Бой по улиците на Париж след протест срещу крайната десница във Франция 21 000 полицаи мобилизирани, за да спрат размириците Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Замразяването на конфликта в Украйна е рецепта за нова война, обяви Фон дер Лайен Трябва да подкрепим всеобхватен, справедлив и устойчив мир, каза председателката на Европейската комисия  Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ Зеленски ще отправи предложения за мир на Русия. Зоват Русия да върне на Украйна Запорожката АЕЦ  Омиротворителите в Швейцария настояват и за достъп до пристанищата на Азовско море, но в Москва няма кой да ги чуе Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО Съпрузи се натъкнаха на нещо много зловещо под старото си джакузи ВИДЕО По-късно двойката, която купила имота през 2020 г., узнала, че няколко от съседите й също имат подобни тунели под домовете си 60-годишният Брад Пит иска още деца 60-годишният Брад Пит иска още деца Въпреки нарастващия разрив с децата му от Анджелина Джоли „Г-7“ размаха пръст на Изток „Г-7“ размаха пръст на Изток „Великолепната седморка“ поиска с декларация примирие за Олимпиадата в Париж Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Голяма трагедия разтърси футбола! Внезапно почина 26-годишен талант Отиде си вратарят на черногорския национален отбор „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” „Ел Ниньо” приключи, ред е на „Ла Ниня” През изминалата година бяха регистрирани рекордни температури Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Тази световноизвестна звезда е на ръба, животът й се превърна в ад Джей Ло се хваща за всяка възможност, която би й позволила да поправи отношенията си с любимия
Румен Радев Румен Радев за партията: Не коментирам паник атаките на лидерите, думата има медицината Виц на деня Виц на деня - Започваш много да ми харесваш, толкова си смешен и забавен...
- Ааа, т'ва е нищо. Ти гол да ме видиш...
Виц на деня Виц на деня - Защо казват на родния език "майчин"?
- Защото бащата не може да вземе ДУМАТА!...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Делфинът е може би едно от най-интелигентните животни в света, но комарът все още е най-аплодиран!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори