×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Наркомеле вдигна на крак бургаската полиция в сърцето на ромския квартал "Комлука"


Извънредно! Наркомеле вдигна на крак бургаската полиция в сърцето на ромския квартал "Комлука"
Мелето е в най-дивата част на гетото - улица "Тамара", където простосмъртен не може да влезе по това време на денонощието
29 Февруари 2016, Понеделник, 20:59 ч.
Автор: Гергана РАДЕВА

Цигани се гонят по калните улички, положението излиза извън контрол, съобщават наши източници
Десетки цигани се млатят в сърцето на "Комлука" - на ул."Тамара", съобщават за Флагман.бг отлично запознати. Мобилизирани са няколко полицейски екипа, които са изпратени към епицентъра на конфликта. При нужда там ще се озове и жандармерията.

Според първоначална информация причината за мелето е разчистване на сметки на наркопазара. Тази вечер, около 20:30 часа 10-ина добре сложени момчета от ромски произход, въоръжени с ножове и бухалки са опитали да разчистят пазара от конкуренти. Атакували са домовете на дилър, които отказвал да работи с тях.

Потърпевшият бързо е сформирал бригада, която е влязла в ръкопашен бой с наркопласьорите.

"Положението е като при война. Циганите се гонят из гетото, всички са вдигнати на крак. Хората са по улиците. Ще става нещо страшно", докладва наш източник.

Ситуацията е изключително опасна. Към този час простосмъртен не може да влезе до ул."Тамара".

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

В категории: Бургас


16
Коментара
Почина известен журналист
Почина известен журналист 21/05/2024, Вторник 17:57 1
16
Коментара по темата
16.
ari murdai we gad
02.03.2016 00:32:15
0
0
burgaskite batki det sa praqt na golemi mutri da vlizat v komluka da mutreqt "bez gashti shte izlizat" tam e opasno!!
15.
до 3
01.03.2016 11:13:31
0
3
в Айтос е по-добре 1.48 и до вас в М.Р. е 1.58 дизела.НАМАЛЯЙТЕ......
14.
Бургас Р.Христова
01.03.2016 09:43:51
2
9
Имах предложение да има 2 полицейски участъка- на входа и на изхода на гетото- така ще се контролира по- ефективно,, Винету в Ирак'', като по принцип едните ще поемат/ отговярят/ за Акации и част от М.Рудник, а другите за ул. Москва, района около селската автогара, Ив. Вазов.. Така и така комлука е местостоянка за полицаите.По- старите мургави, обитаващи комлука си спомнят едно време как бургазлии дежуряха на моста на Океански риболов и не ги допускаха до центъра на Бургас, а сега цяла Европа ги вижда в градинката до старата поща и тази на Областния съвет /свърталището на наркоманите/и просяците, как дишат лепило и когато от там премине чужденец го обират по неподозиращ за него начин. Ами господа управници от Бургас, защо си затваряте очите пред това явление, което е от години и не вземете драстични мерки?
13.
До 11
01.03.2016 09:07:51
3
11
само да ти кажа, че снощи беше навечерието на 29 февруари. За това не виждаш знамена, бъркаш датата, не си в час!
12.
А ТАКА
01.03.2016 07:01:19
1
17
МОЖЕ И БЕНЗИН НАЛИ МАРЕШКИ МУ СВАЛИ ЦЕНАТА.ПЪРВАТА ТУБА ОТ МЕН.(ще ги пази полиция и жандармерия,и кой пак ще плаща за ЦИГАНИЗАЦИЯТА-ПАК БЪЛГАРИТЕ.ДО КОГА.АКО ТОВА ГЕТО Е В СОФИЯ БЪРЗО ЩЕ СЕ РЕШИ ПРОБЛЕМА НО УВИ. време е да се осъзнаем на къде вървим и дали го искаме. )
11.
Шипка
01.03.2016 06:24:07
2
12
Не виждам български знамена по терасите в навечерието на 3-и март.
10.
Doicho
01.03.2016 05:37:25
0
4
Чичковите червенотиквеничковци
9.
Boicho
01.03.2016 05:35:55
0
3
Петър плет плете, през три плета преплита!
8.
stoicho
01.03.2016 00:15:04
3
2
Kral karl i kralica karla krali klarineti ot kralskata klarinetnica
7.
ЖОКЕР
29.02.2016 23:34:31
1
32
НАПАЛМ САМО Я ОПРАВЯ ТАЗИ ГНУСНА ПАПЛАЧ ! ЩЕ ВОНИ НО ЩЕ ОТМИНЕ !
6.
Lud
29.02.2016 22:22:38
3
34
Da sa trepqt tiq mrasni cigani e daje edna bomba im trqbva da stavat na parcheta tiq mangali
5.
Mlqkyty i Rosnaka ot gorny eziryvy
29.02.2016 22:12:35
8
3
Spoko nii smi s dan4y 4ernia ot Komloka, praih mi svatba cqla sedmoca a dj ia puskashe muzika ot kiy sidmaka. I ot bmbto doidoha i im razporih me forajkite, az mlqkyty i danchy 4ernia ot Komloka
4.
lisan lisan
29.02.2016 22:04:44
7
20
граждански КАРТЕЛ всички на бензиностанция ДЕГА(БУРГАСКИЯ МАРЕШКИ)ЛАЗУР НА ОКОЛОВРЪСТНОТО бензин 1.70 дизел 1.60 газ 0.69(обеща при оборот СВАЛЯ ОЩЕ)
3.
lisan lisan
29.02.2016 22:03:56
9
20
граждански КАРТЕЛ всички на бензиностанция ДЕГА(БУРГАСКИЯ МАРЕШКИ)ЛАЗУР НА ОКОЛОВРЪСТНОТО бензин 1.70 дизел 1.60 газ 0.69(обеща при оборот СВАЛЯ ОЩЕ)
2.
Стамбара
29.02.2016 22:02:36
4
25
Гледам Слави после ще прочета
1.
shano
29.02.2016 22:00:24
5
16
daite im da redqt krustove i karamfili na maniacite magii da si praqt
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни  Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Митко Панамерата, който уби французин на Околовръстното, напусна тихомълком затвора, вместо да лежи доживот Вчера 39-годишният Димитър Любенов е бил пуснат изнанедващо под домашен арест Свободна ли е тази фолкпевица Свободна ли е тази фолкпевица Нямам как да бъде раздвоена - 50 на 50, хем кариера, хем мъж Награждават най-успешните учители в Бургас Награждават най-успешните учители в Бургас Събитието е посветено на честванията по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура, и на славянската книжовност Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Царево скърби! Почина духовният водач на местната общност отец Стоян Василев Кметът на Общината Марин Киров обяви 22 май за ден на траур Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака Нямало е разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП/ДБ
Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори