×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Financial Times подреди Бургас в ТОП 5 на най-обещаващи инвестиционни дестинации в Европа


Financial Times подреди Бургас в ТОП 5 на най-обещаващи инвестиционни дестинации в Европа
Това е нощен Бургас, сниман от Отманлий
29 Февруари 2016, Понеделник, 10:51 ч.
Автор: Инвестор.бг

Церемонията по награждаването ще се проведе в Ница
Бургас е в ТОП 5 на проучване за най-обещаващи инвестиционни дестинации в Европа, проведено от fDi Magazine – издание на Файненшъл Таймс. Първото място в списъка е за Скопие, а след него се нареждат българските градове - Бургас, Пловдив, Русе и Стара Загора, съответно на второ, трето, четвърто и пето място. 

За създаването на класацията fDi Европейски градове и региони на бъдещето 2016/17, дирекция fDi Intelligence на Файненшъл таймс използва данни, събрани чрез специални онлайн инструменти, като най-важни от тях са fDi Benchmark и fDi Markets, пише Kmeta.bg.

Събраната информация за 481 дестинации (249 града, 148 региона, 39 местни производствени консорциума) е разпределена в пет отделни категории: Икономически потенциал, Работна среда, Ефективност на разходите, Инфраструктура и Бизнес среда.

Всеки участник може да получи максимум 10 точки за всяка категория данни, чиято тежест е допълнително определяна от екипа на FDI, за да отговаря на търсените критерии за всяка подкатегория на класацията Европейски градове и региони на бъдещето 2016/17.

Церемонията по награждаването ще се проведе, както всяка година, в Ница, Франция.

В категории: Бургас


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Da
01.03.2016 08:06:58
0
1
Участници са били само България и Македония.
12.
lisan lisan
29.02.2016 13:17:05
1
2
граждански КАРТЕЛ всички на бинзиностанция ДЕГА (БУРГАСКИЯ МАРЕШКИ)бензин 1.72 дизел 1.60 газ070 (ЛАЗУР НА ПАНОРАМНИЯ)
11.
lisan lisan
29.02.2016 13:16:24
1
3
граждански КАРТЕЛ всички на бинзиностанция ДЕГА (БУРГАСКИЯ МАРЕШКИ)бензин 1.72 дизел 1.60 газ070 (ЛАЗУР НА ПАНОРАМНИЯ)
10.
i ko
29.02.2016 12:37:40
3
7
това е факт,колкото и града е най-добрия за живеене в страната.ХА ХА ХА
9.
До номер едно
29.02.2016 12:31:54
2
9
Да, най - вероятно това е платен ПР. Толкова плоско заглавие, не вярвам дори и гусин Кмета да го е поръчал. За 3 мандата колко инвеститори са дошли? Само едните в Мола и никои други. Или греша?
8.
111
29.02.2016 12:11:55
8
19
Колко години слушаме за потенциала на Бургас а инвеститорите не идват дори и да им се молят. Бургас е на едно от последните места от големите градове по инвестиции и откриване на работни места в производства. Това са фактите. Нефтохим изкриви статистиката с една инвестиция, от която града няма никаква полза а новите работни места са основно за сезонни работници. Град на бачкатори, търговци, бармани, сервитьори и дилъри. Това е Бургас и това му е бъдещето.
7.
Гатю Ташев
29.02.2016 12:08:33
1
11
5-ти е прав.Тази снимка е правена от фургона на млякуту и роснака в Горно Езерово.Трябваше да качите и снимка на Лада Кю седмицата,розов металик.
6.
056
29.02.2016 12:03:27
5
19
Пишете на БЪЛГАРСКИ бе тъпанари. Какви са тези ироглифи и измислен език на който пишете. Трябва въобще да се забрани латиницата с която да се пише на български език. Нека тези които пишат на измисленица ги игнорираме и не четем техните коментари.
А за Бургас- браво. Още едно доказателство, че нашият град има потенциал и се развива успешно.
5.
Бугас
29.02.2016 11:23:54
2
6
Това не е снимка от Отманлий,а през Бургаското езеро от страна на Горно Езерово.
4.
f
29.02.2016 11:04:51
5
5
Napishi vuv tursachkata da vidish nishto niama.
3.
Praktichen hui
29.02.2016 11:02:47
8
7
Osobeno niakoi ste otida vuv Ruse, hahahahaha.
2.
How
29.02.2016 11:01:41
8
9
Ne se lujete, zaplatite vi pokazvat kude e nai dobrata investicionna destinacia.
1.
Istinata
29.02.2016 11:00:33
5
8
Tova sa tiahnite glupavi reklami za da moje gradovete da reklamirat vuv spisanieto. Zaglavieto vi e greshno.
Stava vupros samo za Iztochna Evropa. Ako poglednete vuv tova spisanie tam sa kum 500 grada -- i vsickite sa sus nagradi. Evtina propaganda ot UK, kolkoto iskash nagradi davat, samo im kupuvai vesntika.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито Търсят ловци на змии, ето къде Търсят ловци на змии, ето къде В Морската столица хората все по-често се натъкват на влечугото Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Тя е адреналинка от Господарите, сега пъчи фамозно дупе в Созопол Виктория участваше и в любовното предаване "Един за друг" БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие БСП в Несебър: Подкрепата за регионалните туристически продукти ще помогне за икономическото развитие Сред идеите, които бяха обсъдени беше създаването на Национален фонд за сближаване между регионите, насочен към изостаналите райони, който ще работи приоритетно за онези от тях, където има най-неотложна необходимост от това Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Почитаме жертвите на комунистическия режим в лагера "Белене" Поклонението ще се състои днес на остров Персин Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Пилешкото със скок, цените на повечето плодове и зеленчуци на едро падат Вижте какви са цените на борсите Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Този май е бил вторият най-студен за последните 20 години Отчетени са средни месечни температури между 12 и 18 градуса Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Тази певица си оправи хормоните и стопи 30 кила Последната година с Мария Илиева се случи истинско чудо
Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори