×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Невиждан терор на просяци в Бургас! Циганчета проклинат и псуват, ако не им дадеш пари (СНИМКИ)


Невиждан терор на просяци в Бургас! Циганчета проклинат и псуват, ако не им дадеш пари (СНИМКИ)
След като получат някой лев, веднага отиват при "шефките" си да се отчитат
28 Февруари 2016, Неделя, 12:45 ч.
Автор: Флагман.Бг, снимки: Мария ГЕОРГИЕВА

Докато не получат някой лев, те не оставят на мира хората


На невиждан терор от цигани са подложени бургазлии през последните дни. След като температурите се повишиха и времето стана за разходки, просяци плъзнаха в града.

Нагли деца от ромски произход искат пари, а ако им се откаже, почват да кълнят и наплюват хората. Това сигнализира читател на Флагман.Бг Мария Георгиева.

Младата жена днес се разхождала из града с детенцето си. Докато са вървели по ул. "Богориди", изведнъж пред тях е изскочило циганче, което по най-наглия начин им поискало пари. Бургазлийката му отказала, без обаче да му повиши тон, за да не изплаши двегодишното си дете, но нахалният просяк не се е спрял. Дори започнал да ги преследва, докато не му дадат някой лев.


Това дете се превърна в кошмар за бургазлии, които се разхождат по "Богориди"

"Изкарах си акъла. През цялото време ни кълнеше и каза, че ще ни наплюе, ако не му дадем пари", оплаква се Мария пред Флагман.Бг.

Мнозина се плашат от циганските клетви, защото народните вярвания са, че те хващат.
Именно заради това младата бургазлийка решила да даде пари на просяка, пък и за да ги остави на мира.

В същото време второ циганче тормозело други хора по главните пешеходни улици на Бургас.
Минути след това обаче Мария видяла, че наглите просяци побягнали към градинката на хотел "България" и се отчели пред две циганки. "Шефките" явно са останали доволни от днешния "оборот", усмивките им направили впечатление, докато броят пачките. 


Мария успяла да снима двете нагли циганки, докато броят оборота на "служителите си" - децата, които карат да просят



Мария възмутена от видяното решила да подаде сигнал в Общината. Тя се обадила няколко пъти на дежурния телефон, както и на краткия номер *5656, но никой не е отговорил. Така бургазлийката решила да подаде сигнал до Флагман.Бг.

"Моля ви за съдействие. Не можем нормално да се разходим в центъра на Бургас. Посред бял ден нагли цигани ни тормозят. Лятото ще стане още по-страшно. Така ли ще посрещаме туристите в най-добрия град за живеене?!", пише бургазлийката.

В категории: Бургас


40
Коментара
Жесток удар по Лена
Жесток удар по Лена 27/04/2024, Събота 10:00 3
Флагман.БГ Лазаровден е! Лазаровден е! 27/04/2024, Събота 08:59 0
40
Коментара по темата
40.
?
02.03.2016 10:32:52
0
2
Все още ли има малоумници,които по този начин хрантутят циганските семейства.Абе хора,най-накрая разберете че не трябва да съжалявате тези нахални циганета.Това е добре смазана машина за печалба.Спрете да им давате пари.Вечер дъртите цигани пият ракия и живеят от вашите милостиви сърца.А що се отнася до полицията,те просто си затварят очичките.Господин кмете вземете най-накрая и вие кардинално решение за изкореняване на този проблем за града.Нали просията е забранена?
39.
Бургас
01.03.2016 23:28:59
0
3
Мургавите са допуснати без да бъдат обезспокоявани ежедневно да се интегрират с бургазлии и туристи, най- вече чужденци в градинката на старата поща и тази на Областта. До кога ще търпим това безобразие, с което те притесняват всеки минувач, а управниците си затварят очите и ги оставят да продължават да измъкват портфейлите на нищо неподозиращите туристи. Старото поколение мургави си спомнят, че нямаха достъп до центъра- техния път свършваше до моста на Океански риболов- там ги интегрираха, ама сега е друга интеграция.
38.
Smile Death
01.03.2016 09:00:32
0
0
ave hora az sum na 13 godini , vurvq si s edin priqtel do uchilishte sveti sveti kiril i metodii i izvednuj nqkakuv mangal mi izliza i zapochva da mi vika : davaii pari , kluchove ,telefon i izobshto vsichko . otkazvam mu i toii mi se nadiga na prusti i se ruga v mene s laket ... turpim go , turpim go... Eeeeee qdosa me , izkarah mu box i go izzgonihme . Eeee kvo e tuii chudo !? tova obir li beshe !? ili kvo ?
Ama edno nauchih ! nagli mangali , nagli hora , skoro poveche ot nas shte stanat gnidite taka , che az ostavam vsichko na skinarskite mafii ! daii boje da gi nqma tezi nagli cherni izrodi
37.
Стар Бургазлия
29.02.2016 11:57:25
0
11
До 9.IX. 1944 г. на моста е имало пост, който пускал циганите в града с маршрутен лист. Последният се издавал само на изкъпани и добре облечени цигани занимаващи се с търговия или друга нормална работа.
36.
Бай мАНГАЛ
29.02.2016 10:24:36
1
12
Уважаеми спец. части " Укорс ". Не ми се правете само на големи полицай и полицайки , ами вземете да вършите някаква работа в този град.Миналата и по-миналата седмица вдигахте наред коли на граждани които си плащат чинно данъците на миризливата ви община, само защото тъпите герб-аджии не могат да осигурят места за паркиране в к-с Възраждане и хората се спасяват и спират след малоумните ви забранителни знаци за паркиране .Правите се , че не виждате рояците мангали които заливат Възраждане всеки ден .Стоят на тумби по тротоарите на пресечни на ул.Дебелт и ул.Калоян. Нормалните хора не могат спокойно да отидат на работа без да се притесняват за сигурността на своите жени и деца. Идете в борисовата градина през деня да видите мангалчета и мангалки нагли как разрушават градината и сеят мизерия .Разходете моля , мързелите си търтейджииски задници до "Краснодар" и вижте сганта от алкохолизирани човекоподобни , които тормозят клиентите на този "прекрасен" общински пазар, вдишайте миризмата на пропитите с урина плочки отпред и може даже някоя строга полицайка от служителките ви да си прибере няколко примата с нея у тях.
Вземете се в ръце и започнете да си вършите работата за която всички ние ви плащаме .

P.S. Моля също така да спрете уважаеми "Укорс-ци " , да спрете да гледате страшно , все едно сте част от съветските специални части , защото изглеждате смешно и неловко , като надрусана батка в чалгарник в 4 сутринта

Лек и ползотворен ден
35.
Адския маняк
29.02.2016 10:22:55
0
13
Ха вървя си аз онзи ден до гарата гледам от ляво няма кола от дясно няма кола и решавам да мина на около 5 метра от пешеходна пътека в нарушение защото обичам да живея опасно и тамън правя две крачки и се обръщам и гледам някакъв клекнал бял шевролет с двама потни дебелака вътре ми пресвятка дълги къси и аз ги гледам и от вътре някъв нерез се изкрещява СТОИ! Спирам аз и ги гледам тия тюфлеци половин час не могат да се изправят да излязат от колата можех да избягам 100 пъти но не го направих и идват и двата моржа едвам ходят и ми застават на кофа като малката рижа и ми викат ще може ли личната карта
Викам им не неможе
А те ми викат длъжен си да я дадеш и аз викам кой ще ме накара и дебелака взе да заплашва с полиция вика ми ще викнем полиция и аз им правя стария номер ..А вижте ей там е патрулката и те се обърнаха да видят а аз вече бях пред хотел България ги еба простите дебелаци с бели шевролети те циганите не ги барат щото немогат да ги хванат то да не е някоя баба на хапчета
34.
Друга майка с малко дете.
29.02.2016 09:18:09
0
9
Искам да ви попитам,ако мен така започне да ме плюе и обижда малкото цигане и аз да му шибна един шамар????Нали знаете,че гнусните мангали не са сами?Ако удариш един,изведнъж изкачат 10...и какво ще се случи с мен и детето ми????Боят не е решение,особено за майките с деца!
33.
таратота
29.02.2016 09:16:46
1
13
АМИ КМЕТА НАЛИ Е ЗАДНИК ИНАЧЕ НАЙ ДОБРИЯ ГРАД ЗА ЖИВЕЕНЕ
32.
by the way
29.02.2016 08:39:02
0
17
Мангалите избраха момата и сега си правят каквото си искат,а той гледа какво може още да открадне!Бургас стана града с пейките за безработни!
31.
Стефан
29.02.2016 08:26:55
0
9
Общинската полиция къде е? Лятото наближава туристи ще идват ние какво ще им покажем?
30.
ALF
29.02.2016 08:22:52
0
19
Общинска полиция да не стои само пред гарата, за да глобява неправилно пресичащи лелки. Градът се напълни с просяци - с патерици, с бременни циганки, малки циганета и какво ли още не. Могат само за няколко часа да ги разгонят. От няколко дни една баба бавно и полека с придвижва с целият си багаж от Тройката към гарата и никой не я "забелязва". Иначе общинска полиция си охранява Общината и глобява тези които не могат да се защитят.
29.
===
29.02.2016 07:19:24
0
11
нямате ли кучета бееее . те много обичат мангаска плът
28.
НОЗБГ
29.02.2016 01:22:38
0
6
Къде сте? Или след 20.02. Имате други задачи?
27.
Крумов
28.02.2016 23:59:14
2
31
Мнозина се плашат от циганските клетви, защото народните вярвания са, че те хващат.... Сега... Нека ви кажа на плашещите се един антиклетвен метод.
Разбиваш му устата на малкия миризлив мангал така че да се напълни със зъби и гарантирано клетвата не хваща.
Ако сте хуманни и чувствителни към милите сладки "малобройни" малцинствата в България, в отговор на клетвата изречете думите. " Жив да не си мангал, да го видиш". Пак действа. После ще ми благодарите. А сега разходете се спокойно навън из центъра. Времето ще е чудесно. Пролетта идва.
26.
minah ot tam....
28.02.2016 23:54:05
6
2
http://www.vbox7.com/play:872397b2 ETOOO VIDEOOO....!!!
25.
еми
28.02.2016 23:39:16
1
23
само шутове в циганските гъзове друго нема
24.
Hilton
28.02.2016 23:32:30
1
14
Naish kaw krak shte mu sloja na twa
23.
?
28.02.2016 23:13:14
1
27
,такъв шамар ще му изсвистя, ще му писне ухото! мангала да еба. утре ще се спусна по центъра.
22.
Кондъо
28.02.2016 23:07:40
2
13
Общо взето разговорът протича по следния начин:
-Дай пет лева бе батеее, моля ти се веее. Господ здраве да ти даваа
-Нямам. Разкарай се , скапан мангал!
- Хас му кар
21.
сапун.
28.02.2016 21:10:42
3
40
Спрете се бе хора...не им се давайте...всеки месец всяко едно мангалче гьлта сумати пари от НАШАТА държава..гадни напастиии...
20.
28.02.2016 21:04:41
2
46
Преди гнусните цигани не смееха и моста да преминат, а какво остава да дойдат в центъра. Ще им изкъртя и малкото зъби в устите. Газова камера.....
19.
Абе
28.02.2016 20:58:20
2
27
Що му криете грозните гурливи очи?
18.
до 17
28.02.2016 20:56:54
2
22
селски бек, не говори щом си от сганта !
17.
Бай Иван
28.02.2016 20:50:56
51
3
Мария Георгиева..тъпа путко
ако отидеш в центъра на Париж да видиш за каква просия става въпрос, ООН ли ще сезираш ???
16.
иван
28.02.2016 20:39:17
3
26
като го видите го пребийте !
15.
..
28.02.2016 20:24:14
2
35
Ако едно такова почне да ме кълне, ще му лепна един шамар и аз ще го наплюя, не то мен. От земята не се вижда, ама кълне.. На сапуууун!!
14.
Хитлер
28.02.2016 20:23:44
1
41
за това ги мразя тези САПУНИ ! гнусна СГАН !
13.
Циганчетата
28.02.2016 20:20:31
4
2
https://youtu.be/a3k4Rvgr8A4
12.
24к
28.02.2016 20:06:16
5
6
Наказателният кодекс /НК/ на Р България определя малолетните лица /не навършили 14 годишна възраст/ за наказателно не отговорни. Непълнолетните лица /навършили 14 години, но не навършили 18 години/ са наказателно отговорни, като за тях са предвидени намалени срокове за изтърпяване на наказанието “Лишаване от свобода” или възможности за замяната му с условно или по-леко наказание.
С последните промени в НК от 2002 и 2003 година е предвидена утежнена наказателна отговорност и са завишени сроковете на наказанията за:
- умишлено убийство на малолетен или убийство на лица под 18 годишна възраст, извършено от техните родители /чл. 116/;
- убийство на новородено дете /чл. 120/;
- подпомагане или склоняване към самоубийство на малолетен и непълнолетен /чл. 127/;
- телесна повреда на малолетен /чл. 131/;
- заразяване с венерическа болест на малолетен и непълнолетен /чл. 135/;
- отвличане /чл. 142/ и противозаконно лишаване от свобода /чл. 142а/ на малолетен и непълнолетен;
- блудство с малолетен /чл. 149/ и с непълнолетен /чл. 150/;
- съвкупление с малолетен и непълнолетен, доколкото извършеното деяние не е по чл. 152 – изнасилване /чл. 151/;
- изнасилване на лице от женски пол под 18 годишна възраст /чл. 152/;
- склоняване към проституция, блудствени действия или съвкупление на малолетен и непълнолетен /чл. 155/;
- отвличане на лице от женски пол под 18 годишна възраст, с цел да бъде предоставено за развратни действия /чл. 156/;
- хомосексуализъм с малолетен и непълнолетен /чл. 157/;
- създаване, разпространение и притежаване на материали, съдържащи порнография с участие на малолетен и непълнолетен, или лице, изглеждащо като малолетен и непълнолетен /чл. 159/;
- трафик на лица под 18 годишна възраст /чл. 159а/;
- оставяне на лице, намиращо се под родителски грижи или настойничество без надзор и достатъчна грижа, с което се създава опасност за неговото физическо, душевно или морално развитие /чл. 182/;
- изтезаване на малолетно и непълнолетно лице, намиращо се под грижите на дееца или чието възпитание му е възложено /чл. 187/;
- принуждаване на малолетно или непълнолетно лице към извършване на престъпление или към проституция /чл. 188/;
- системно използване за вършене на просия на дете от страна на родител или настойник /чл. 189/;
- принуждаване на свое дете под 16 годишна възраст, от страна на родител, да живее на съпружески начала с пълнолетно лице /чл. 190/;
- склоняване или улесняване на непълнолетно лице под 16 годишна възраст и на малолетно лице, да заживее на съпружески начала с дееца /чл. 191/;
- получаване на откуп от родител или друг сродник, за да разреши на своя дъщеря или сродница, не навършила 16 години, да заживее съпружески с другиго /чл. 192/;
- упиване или продажба на алкохолни напитки на лице, не навършило 18 годишна възраст /чл. 193/;
- склоняване или подпомагане към употреба на наркотични вещества на малолетен и непълнолетен /чл.354б/.
11.
Боооой
28.02.2016 19:50:48
1
38
Мама им ше ева само да ми поискат .После ше ме пишат във Флегману че съм пребил някъв тъп джунгал!!!
10.
mathur
28.02.2016 19:43:50
29
33
Нали искате митко николов...кво ревете сега , мангалите се очтитат на него и на герб , нали са техни избиратели....
9.
от Неа до Мечо
28.02.2016 19:37:05
5
11
Благодаря , Мечо !
8.
Отворено писмо до Общината
28.02.2016 19:11:54
2
40
В Бразилия циганчетата ще ти боядисат обувките сядат работят, боядисват, и чал тогава чакат за паричка. А тези нищо!!!
7.
Холандската Преса
28.02.2016 19:10:24
4
34
Това е защото МВРто не си върши работата ами ходят ми проследяват някакви хора дето пушели марихуана --- дето току що я легализираха в Австралия и Канада. Системата ни е слаба.
6.
Мечо Кух
28.02.2016 19:09:14
1
20
Браво Неа , така се прави . Адмирации .
5.
Истината
28.02.2016 19:08:39
4
54
Къде е МВР, дето искаха 50 заплати!!!! За какво им плащаме?
Защо не защитават хората?
Следващия път ще протестирате другия път. Взимате ни парите нищо не вършите.
Дайте един телефон за просяци да казваме къде са.
4.
B-s
28.02.2016 18:52:42
2
68
Бургазлии видите ли цигани в града бой и ритници да отиват в махалата гнусни черни миризливи мангали.
3.
Неа
28.02.2016 18:45:00
2
59
Аз никога не давам на просяци пари . За сметка на това винаги давам и участвам в благотворителни инициативи в полза на деца . Не зависимо дали са болни или събират пари за нещо което родителите им не могат да си позволят . Ето например вчера си купих мартенички от едни деца , които събираха пари за колело . Братче и сестриче , продаваха пред дома им . И т.н и т.н Нито ме хващат цигански клетви нито нищо , изобщо не ги съжалявам защото когато ги съжалиш стават по нагли . Айде аман от такива в тази държава !
2.
Неа
28.02.2016 18:40:07
2
51
Кажете им , че ще извикате полицияи ще избягат . Просията е забранена .
1.
Коко Джамбо
28.02.2016 18:40:05
2
84
Бой, само бой ги оправя! Шутове в гъза и са като стрели, не могат да сварят да бягат...
Да е*а и паразитите им гадни!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата
Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори