×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 1000 евро глоба в Гърция за тормоз на домашни любимци
  • От утре времето се разваля
  • Ford може да възроди Fiesta
  • България е един обран бостан в момента, няма ги парите. ПП-ДБ ни дължат ротация, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
  • 4 хиляди японски войници ще участват в американски маневри в Тихия океан
  • В Черна гора протестираха срещу резолюцията за Сребреница
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

На 9 март ще прозрем много неща, които дори не сме подозирали


28 Февруари 2016, Неделя, 02:02 ч.
Източник: Блиц

Мощната енергия, която ще се отключи в този ден няма да подмине и България и ще е съдбовна за 4 зодии


На 9 март предстои първото от двете пълни слънчеви затъмнения през тази година. У нас няма да имаме възможността да наблюдаваме този феномен, защото тогава над нашите географски ширини ще царува нощта. Ще му се радват в Югоизточна Азия, пише "Стандарт".
Но трябва да се подготвим за мощната енергия, която ще се отключи в този ден и няма да подмине и България. Затъмнението на 9 март ще трае точно 4 минути и 9 секунди, а в най-пълната си фаза ще настъпи в 1 часа и 19 минути след полунощ българско време. Затъмнението ще настъпи в зодиакалния знак Риби. Те символизират колективното безсъзнателно и в този океан се разтваря личното съзнание на всеки индивид. А това значи, че вибрациите на знака Риби ще позволят на всеки да почувства в себе си божественото присъствие и ще му дадат възможност да се докосне до своето висше Аз.

Според астролозите Рибите управляват интуицията, сънищата, мистериите, религията и тайните. Затова слънчевото затъмнение в този знак ще събуди интуицията и подсъзнанието на всеки човек. Всичко, което е било скрито или неясно за ума ни, ще се покаже на повърхността. Тогава, без да полагаме кой знае какви усилия, ще разкрием истината за всичко, което ни интересува. Слънчевото затъмнение ще отприщи силни емоции у всички хора. Астролозите съветват в този ден да отложим всички важни задачи, защото ще ни връхлитат непредсказуеми и хаотични събития.

Слънчевото затъмнение в Риби съвпада с периода на Новолуние, който подтиква към ново начало. Затова може да планирате нови проекти, но само дотам. Действията трябва да отложите за другия ден. Луната е свързана преди всичко с емоциите и здравето. Новолунието винаги носи обновление, а слънчевото затъмнение залага програма на нов цикъл, който ще се реализира до следващото подобно явление. Затова затъмнението ще стане отправна точка за нов период и емоционално-физическа пренастройка. Новолунието помага на хората, които искат да променят вредните си привички. Ако отдавна искате да откажете цигарите или да спрете сладкото, за да се разделите с излишните килца, този ден е идеален за целта. Отприщената енергия на новолуние най-силно ще енергизира подвижните знаци Риби, Близнаци, Стрелец и Дева. Новият лунен цикъл ще им даде възможност да променят живота си към по-добро. Новолунието, подсилено от затъмнението, дава възможност да заложите лична програма, да "програмирате" своето бъдеще. На вълната на тази мощна космическа енергия можете да се изкачите на по-високо ниво във всяка сфера. Най-силно върху себе си ще усетят въздействието на затъмнението представителите на знаците от подвижния кръст - Риби, Близнаци, Стрелци и Деви.

На 9 март обаче Сатурн ще сключи неблагоприятен аспект с Луната и е нужно да сме нащрек. Астролозите съветват да сме практични и да гледаме на идеите си в перспектива. Всичко, което си пожелаем в този ден, ще се осъществи, стига да сме достатъчно усърдни и търпеливи, за да дочакаме резултатите. Само не трябва да забравяме здравомислието - напрегнатият аспект към Сатурн говори за необходимост от практичен и консервативен подход към перспективите и подчертава необходимостта да гледаме на нещата трезво и реалистично.

Четири зодии са родени за дипломати

Рибите са сред четирите слънчеви подвижни знаци. Останалите са Близнаци, Дева и Стрелец. Родените под подвижен знак са най-добрите посредници и дипломати. Те обичат да пътуват до различни дестинации, свободолюбиви и любопитни са и се интересуват от всичко около тях. Рибите са подвластни на водата, те са гъвкави, многопластови и дори загадъчни. В живота си постоянно се движат, дори да не е от място на място, то поне от едно поприще на друго. Рибите са способни да изслушват проблемите на другите, но също умеят да надуят главата на всеки, склонен да слуша, с безкрайното си мрънкане. Богатото въображение и вродената интуиция прави Рибите подходящи за научното поприще. Те постигат всичко, благодарение на благия си характер и способността да следват неотлъчно мечтите си. Рибите не ламтят за постове и не бленуват за лидерски позиции. Родени за лидери обаче са редките представители на Слънчевия знак на Рибите, наподобяващи акули. Състраданието е вродено на Рибите и ги превръща в едни от най-добрите лекари, медицински сестри и ветеринари.

Близнаци имат пъргав ум в комбинация с постоянно желание за движение - към това подтиква Въздухът, покровител на подвижния знак Близнаци. Изключително многообразни и многослойни, те постигат всичко, с което се захванат. Макар че често ги обвиняват в непостоянство. Когато успеят да отворят съзнанието и сърцето си към новите идеи и възможности, Близнаците са способни на велики дела. Идеалната професия за тях цени острия им ум, сладкодумието, богатото въображение и нестихващо обаяние.

Девите залагат само на практичните и добре обмислени решения. Скучните и еднообразни професии не са за тях. Девата се впуска в дела, за които е нужна. Тя обича да помага, но и да бъде оценена. Ако това стане, тя може да се отдаде изцяло и безрезервно за каузата. Изумителна за околните е дарбата да открива грешки и да съзира пропуски там, където никой друг не ги забелязва. Девите не се стремят да са лидери, а дори да им изпадне подобна възможност, те предпочитат да я преотстъпят на друг, докато в сянка се грижат за реда.

Огънят държи Стрелеца постоянно буден. Всякакви предизвикателства, независимо физически или духовни, го съпътстват през целия му живот. За тях са подходящи професиите, в които могат да се изразяват с ентусиазъм и идеализмът им е оценен по достойнство. Стрелците изпитват непрестанна потребност от промени, като поне веднъж годишно се нуждаят от смяна на обстановката. Повечето от тях напускат дома си рано, за да преследват невъзможните си мечти. И понякога успяват. Весел и любвеобилен симпатяга, понякога груб в искреността си, Стрелецът никога не стои на едно място и не се съобразява особено с околния свят.

В категории: Животът


1
Коментара
Флагман.БГ Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала 25/05/2024, Събота 08:04 0
1
Коментара по темата
1.
ПОЛИТБЮРО И ЦК НА БКП
28.02.2016 17:51:57
0
1
А дано, ама надали
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Треньорска сага разтърсва ЦСКА Треньорска сага разтърсва ЦСКА Засега треньорът Стамен Белчев продължава да се ползва с доверието на ръководните фактори в Борисовата градина Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавете това към кафето си и мозъкът ви ще заработи като компютър, а талията ви ще започне да се топи Добавянето на черен пипер допълнително ще засили свойствата на куркумина Какво съдържат и опасни ли са вейповете Какво съдържат и опасни ли са вейповете Много дългосрочни ефекти засега са неизвестни Българите са пред исторически избор – или продължаваме към Европа с бързо повишанате на доходите, или се връщаме към постната пица с бухалки Българите са пред исторически избор – или продължаваме към Европа с бързо повишанате на доходите, или се връщаме към постната пица с бухалки Искахме реформа в службите, за да не се занимават те със събиране на компромати, а да борят корумпираните, но ГЕРБ и ДПС не ни позволиха, каза водачът на листата на ПП-ДБ за област Бургас Спипаха БГ шофьор с 40 кг пико в Румъния Спипаха БГ шофьор с 40 кг пико в Румъния Наркотикът се оценява на 1,6 млн. евро Днес времето ще е слънчево, ще превали само на отделни места, но не над Черноморието Днес времето ще е слънчево, ще превали само на отделни места, но не над Черноморието Прогноза за времето - събота, 25 май 2024 г. Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Лимузина с абитуриенти e катастрофирала Част от предната броня е паднала Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Вижте блясъка на Випуск 24 – първата дигитална генерация Поколението, родено през 2005 година, израсна в интересни времена на трансформация на цялото ни общество Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица Рецепта за вегетарианско чили с боб и царевица с правилните подправки месото изобщо няма да ви липсва Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Това ли са звездите на випуска в Бургас – двама бъдещи актьори, готови да покорят Холивуд Възпитаниците на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“ определено са колоритни
След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън След месеци борба: Лоши новини за Кейт Мидълтън Принцесата на Уелс продължа да се лекува от рак, подлага се на химиотерапия Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Меган Фокс: Всички в шоубизнеса мислеха само как да правят секс с мен Деца стрелят с автомати в училище Деца стрелят с автомати в училище Отново провеждат военно обучение Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Жив ли е Евгений Пригожин? (видео) Каналите му в Телеграм пуснаха замаскирано видео от тази седмица, на което се вижда човек, приличащ на него Спец части арестуваха известен рапър Спец части арестуваха известен рапър Имението му посиня от полиция, баретите заключиха и майка му Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Това е най-продаваният автомобил в Европа през април 2024 година Volkswagen остава лидер с дял от 27.8%, докато Ford отбелязва най-голям спад Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни Китай планира да нахлуе в Тайван в началото на юни На 23 май Пекин започна мащабни военни учения около острова Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Той зашлеви Нова тв, отива в БНТ Ще прави нов формат Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Маги взе 5 бона за тази снимка, която спаси рейтинга на Ергена Интригантското риалити се опита да разсее слуховете за финала  Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Трагедия в Палма де Майорка! Срути се ресторант, има жертви и десетки ранени Сградата е била разположена на един от плажовете в курорта  
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ България е един обран бостан в момента, няма ги парите Виц на деня Виц на деня Двама вървят след една засукана мацка и единия казва на дугия:
- Знаеш ли, че с ей тая съм спал?
Тя се обърнала и отговорила:
- Да си е*ал, да не си спал!
Виц на деня Виц на деня - Колега, вярно ли е, че сте направили издателска къща?
- Да!
- И какво издавате?
- Онзи ден издадохме комшията, че вари ракия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Болшинството българи, считат, че болшинството българи са идиоти!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори