×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мъже, къде сте? Жените масово минаха на вибратори и анални топчета


Мъже, къде сте? Жените масово минаха на вибратори и анални топчета
Докато разговаряте с някоя дама, тя може да си е сложила анални топчета и да изпитва лудо удоволствие от разговора
27 Февруари 2016, Събота, 22:21 ч.


Всяка дама има секс играчка в гардероба, но някои се си признават


Секс магазините вече далеч не предизвикват засрамен поглед. Напротив,  почти всяка съвременна жена има своя секс играчка и я използва с гордо вдигната глава. Или крака. Да отскочим до близкия секс магазин, за да видим какви секс играчки са актуални.

Вибратор, дилдо, анални топчета, помпи, вибриращ пръстен, екстравагантно бельо, секс-кукли и все по-нестандартни секс играчки с още по-нетрадиционни наименования.




След подробно разглеждане на предлаганите артикули по родните секс магазини, изведохме някои изключително пиперливи и атрактивни секс атрибути, които си струва да бъдат споменати.

Сред тях са „oralizer“, който представлява вибро уста от специална гума, която е на батерии и има уникалната способност да засмуква мъжкия член по начин, по който жената не може. „Стъклен бът плуг“ е анален стимулатор, който може да се охлажда или затопля в зависимост от предпочитанията. Помпи за гърди, които имат различни функции – дразнене, пристягане, дори защипване на зърната.

По-нестандартните може да се сдобият например с R-bit клитор стимулатор с формата на зайче, което има ушички и е в лилав цвят. Или топчета и броеници за стимулация на ануса, които може да използват заедно с партньора си.

За тези, които искат да имат вибратор, изборът няма да е никак лесен. Освен безбройните материи, размери, цветове и функции, по-разкрепостените може да се спрат на „мултифункционални“ видове, които стимулират едновременно най-чувствителните точки на жената. А защо не и вибратори с нестандартна форма, които се извиват по причудливи начини и все по-малко приличат на истински член.

Истински качественият вибратор трябва да има следните характеристика:

подходящ размер за този, който ще го ползва.
удобна дръжка, която улеснява използването му.
материята е според вкуса на клиента, но най-предпочитан е силиконът. Силиконът значително превъзхожда гумата, желето или винила.
лесен за поддръжка и миене.
липса на натрапчив мирис. Тук също силиконът е първенец.
материя, която минимално е склонна да задържа бактерии и не предизвиква алергични реакции.

Не оставайте с впечатлението, че в секс магазините има само нестандартни секс играчки. От секс магазин може да си купите сексапилно бельо, като дантелено боди за цялото тяло, бикини без дъно или цял еротичен костюм. Ще откриете и богато разнообразие от масажни масла и овлажняващи гелове с всевъзможни ефекти. Вибро пръстените са сред най-търсените и семпли секс играчки.

Секс магазините предлагат изключително богато разнообразие и за хомосексуални двойки, така че да не им липсва нищо от пълната гама на чувствени изживявания, които може да изпитат по време на секс.

За да се запознаем по-добре с отношението на българина към секс магазините и секс играчките, се свързахме с Михаела Михайлова, мениджър на популярна верига секс магазини. Според нея е трудно да се определи кой артикул е най-харесван, тъй като гамата на предлаганите продукти в секс магазините е изключително голяма и има всякакви клиенти. „При вибраторите най-харесвани са всички в пенисовидна форма, предпочитани са тези от материали в телесен цвят. Увеличава се тенденцията в харесването на всички играчки за анален секс. Сред козметичните продукти най популярни са спрейовете за задържане при мъжете и лубрикантите с анестетичен ефект, предназначени за анален секс, както и спрейовете релаксанти на аналната мускулатура.“ - сподели Михаела.

Мъжете са по-освободени в мисленето си и не се притесняват толкова да посещават секс магазини, докато жените винаги са придружени от приятелка. Все повече се засилва и тенденцията двойки (семейни или не), да посещават секс магазините, защото са решили да внесат разнообразие в сексуалния си живот.



Оказва се, че секс играчките са много по-търсени и използвани от жените, отколкото от мъжете. „Мъжете купуват предимно подаръци за своите половинки. Често, когато купуват продукти за себе си, то те се свеждат около задържащите козметични продукти. Изглежда желанието у мъжа да доставя удоволствие не само на себе си, е един утвърждаващ се принцип в съвременния метро морал.“ - каза още Михаела.

Наблюденията сочат, че мисленето на българина се променя в унисон с всички европейски и световни тенденции. Все по-малко се притесняваме да посещаваме секс магазини и все повече показваме нещата, които ни доставят сексуално удоволствие. Притеснение настъпва тогава, когато клиентът знае какво иска, но му е трудно да го изкаже с думи.

За по-срамежливите почти всички секс магазини предлагат стоките си и онлайн, така че може да запазите пълна анонимност и да се сдобиете с атрактивна секс играчка, която да ви достави удоволствие. Дори да не си падате по подобни експерименти, си струва да опитате поне веднъж. За изживяването и палавия спомен след това.

В категории: Животът


9
Коментара
Флагман.БГ Откриха мъртъв изчезналия журналист Откриха мъртъв изчезналия журналист 21/05/2024, Вторник 21:43 0
9
Коментара по темата
9.
бат' Ман40
28.02.2016 08:57:14
0
2
Гледам Жорж Българссски дори е сварил да си признае. Разкажи им,Жоржи,как се глазира бананата
8.
istinski majaga
28.02.2016 08:52:28
0
4
az kato niamam si ragam portokali, po taka golemi i pak sam si dobre.
7.
бат' Ман40
28.02.2016 08:52:23
1
9
Абе те мъжете минаха на вибратори и анални топчета,драги анализатори,там е проблема
6.
така така
28.02.2016 03:07:59
3
5
въй въй въй
5.
Жорж Български
27.02.2016 23:07:08
1
6
Ние мъжете първи преминахме на вибратори!
4.
Емел Махмуд
27.02.2016 21:43:46
2
17
Шефке, и аз идвам, ще отразявам новината!
3.
Касабова
27.02.2016 21:41:59
2
8
Тръгвам за там!
2.
Идем....идеееееем
27.02.2016 21:38:54
2
7
Къде, къде...дремем на моста преди светофара на стадион Черноморец, хванати здраво за оная работа.
1.
Касабова
27.02.2016 20:56:14
4
23
Мъже, чакам ви!!!
Три големи анални топчета си пъхнах в гъза, всяко с големина на топка за тенис!
Отпред имам огромно дилдо, което със сладка болка разкъсва путката ми!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Две патрулки и криминалисти заклещиха сливенската G класа на бул."Христо Ботев" в Бургас Не е ясно какво точно се случва със скъпото возило  Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла Тя е бивша Мис България, но се обезобрази и заприлича на пласмасова кукла "Не ми харесва, че масово момичетата изглеждат като клонинги и губят индивидуалността си", обяви тя в интервю преди година Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Психиката му не издържа след Ергенът, отиде на психотерапевт Младенов остава в историята на романтичното предаване и като Ергенът, целувал най-много момите – цели 130 пъти, преброиха от шоуто Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Ако ядете маруля - задължително прочетете тази новина Имат пестициди Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Как тази чалгаджийка се изложи в Черешката на тортата Косъм в тиквичките съсипа вкусната вечеря на фолк певицата Peppou за пръв път във Fabric Club Peppou за пръв път във Fabric Club Стилът му е разпознаваем, а траковете му с House, Techno, Melodic Techno и Indie Dance са тотални хитове Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Президентът поиска категоричен отговор: Ще има ли в крайна сметка хранилище за ядрени отпадъци в Странджа Повече от 3 месеца, след като слухът за изграждането на такова плъзна в обществото, никой не знае какво ще е бъдещето на най-красивата и зелена територия в страната Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Цената на глас е 100 лева, имаме най-много сигнали от Бургас, обяви вътрешният министър Във връзка с мигрантския натиск министър Калин Стоянов посочи, че ситуацията е спокойна и в „пъти по-добре в сравнение с миналата година“ Простреляха 29-годишна българка в Италия Простреляха 29-годишна българка в Италия Жената работи като проститутка Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Започват интересни турнири по тенис, плуване и жиу жицу в Бургас Вижте цялата програма за следващите дни 
Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Руснаците окупират Бали и на местните това не им харесва Местен курорт беше преименуван на шега на "Новата Москва", но опасенията от колонизация не са на майтап Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Коя е хитовата прическа на Лято 2024 Бретони и рошави коси за непринудена, но разкошна визия Почина известен журналист Почина известен журналист Погребението ще бъде от 14 часа утре на гробищата на "Рогошко шосе" Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности Ердоган възмутен от "Евровизия", конкурсът бил заплаха за семейните ценности На такива събития станало невъзможно да срещнеш нормален човек, казва турският президент Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Амал Клуни участвала в разследването на военни престъпления в Газа Клуни заяви, че е била помолена от прокурора Карим Хан да се присъедини към експертна група Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Тя е известна актриса, но явно не може да кара мотоциклет, потроши се цялата Нина Добрев е шинирана след жестъка катастрофа Почина голяма футболна легенда Почина голяма футболна легенда През 1966-а година той играе на финала на Световното първенство, но Германия губи от Англия с 2:4 след продължения в един от най-дискусионните мачове за титлата Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Роберт Фицо вече разговаря с лекарите Състоянието на простреляният словашки премиер се подобрява Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация
Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Министърът на образованието Галин ЦОКОВ като Соломон: Всички зрелостници ще получат точките от проблемната задача в матурата по БЕЛ Виц на деня Виц на деня Дете към майка си:
- Не ме целувай пред градината, че имам гадже.
- И как се казва?
- Рая.
- Какво стана с Никол?
- Болна е.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, много ме сърби между пръстите на краката! - оплаква се девойка.
- Между кои по-точно? - пита лекарят.
- Между двата палеца.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една сричка казана в Гражданското... и вече си женен.
Само едно име казано насън... и си разведен...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори