×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

9 истории за най-скъпо продадената девственост в света (СНИМКИ)


27 Февруари 2016, Събота, 21:00 ч.

Мераклия броил 3,7 млн. долара за девствеността на 22-годишна девойка


Продажбата на девественост предполага интимни отношения, т.е. се приравнява към проституцията. И макар че в историята и културата на различните народи има устойчиви традиции, които така или иначе включват търгове, загуба на невинност и заплащане (например, ритуалът мидзуаге в Япония), днес продажбата на правото за „първа нощ“ е меко казано екзотично.

Разбира се, при всяко момиче, за което ще стане дума по-долу, обстоятелствата са се развили по различен начин, но всички те са попаднали в ситуация на остра нужда от пари. И са се решили на екстравагантна сделка. В общество, в което сексуалното поведение има сравнително свободен  характер, по-богатите хора нямат нищо против да пръснат няколко стотин хиляди долара за възможността да дефлорират девственица. Сумите, разбира се, достигат сериозни размери. Вижте девет истории за най-скъпите девственици в света.

9 място е за студентката Роузи Рид, на 18 години

През 2004 година 18-годишната англичанка Роузи Рид от Бристолския университет продала своята невинност, за да плати образованието си. „Стоката“ била изтъргувана на онлайн-аукцион. На предложението отговорили повече от 400 души, от които Роузи избрала петима подходящи кандидати и след лични срещи с тях, избрала победител – 44-годишен инженер от компанията British Telecom. За една нощ със студентката мъжът платил 8400 фунта стерлинги.

Известно е, че по това време Роузи се е срещала с друго момиче, която чакала зад вратата през цялото време, докато Рид „продавала стоката“.


8 място – студентката Алина Перча, 18 години

Румънката Алина Перча продала девствеността си на 18 години, също за да плати обучението си. От продажбата на своята невинност, момичето успяло да изкара 8800 британски лири. Купувач станал 45-годишен италиански бизнесмен. Преди деня «X», девойката специално преминала през два медицински прегледа, за да докаже, че сексът ще бъде първи за нея.

Както разказала самата сама Алина, „италианецът се оказал много по-млад, отколкото тя предполагала. Той даже нямал бирено коремче“.


7 място – 18-годишна девойка от Красноярск

„Продавам девствеността си за 800 000 рубли. Парите са ми нужни бързо, затова продавам най-съкровеното си. Съгласна съм да се срещнем даже утре! Съгласна съм на проверка“. Това гласяла обявата на момичето, обречена на успех.

На толкова екстравагантното предложение отговорил известният потребител на интернет Евгений Волнов. Той платил дори по-висока от поисканата сума – 900 хиляди рубли.


6 място – UniGirl

През 2010 година новозеландската студентка, известна  само с никнейма UniGirl, се оказала в сложна финансова ситуация. Как мислите, за какво? Правилно – нямала никакви пари да си плати обучението в университета. Момичето намерило изход от ситуацията, продавайки девствеността си на онлайн-аукцион за 32 хиляди долара. Крайната цена довела момичето до шок и тя след това признала, че дори не е разчитала на такъв късмет.


5 място – Кейти Коблерсън, 24 години

През 2004 година, Кейти Коблерсън поставила рекорд, обявявайки за продан своята невинност в ebay за 100 хиляди долара. Обявата била снета бързо от интернет и по-нататъшната съдба на девствеността на Кейти е неизвестна. Възможно е тя да е успяла да сключи сделка, използвайки по-малко популярен аукцион.


4 място – студентката Катарина Миглорини, 20 години

Не всички момичета се решават на продажба на девствеността си заради обучението си. 20-годишната студентка Катарина Миглорини от Бразилия се решила на сделка за да помогне на жителите на родния си град. Девствеността на момичето купил японец с името Нацу, плащайки нереалната сума от 780 хиляди долара. За да победи в търга, трябвало дълго време да се пазари с двама американски бизнесмени.

Парите, изкарани от Катарина, били вложени в строителство на домове за социално слаби слоеве от населението на града й.


3 място – Елизабет Рейн, 27 години

Тайнствената студентка от медицинския колеж Ли Рейн, се решила на продажба на девствеността си много отговорно. Тя сама създала идеален сайт за провеждане на търга, където отделна страница заемал текст с предварително описаните условия на сделката. Едно от тях било, че 35% от продажбата гарантирано ще отидат за обезпечаване на образованието за жените в слаборазвитите страни. Сайтът съдържал и галерия с полуголи снимки на Елизабет.

Търговете продължили мъчително дълго, но пре 2014 година, когато цената скочила до 801 хиляди долара, девойката се отказала от сделката и бързо „закрила сергията“.


2 място – моделът Грациела Ятако, 18 години

През 2005 година моделът от Перу Грациела Ятако се озовала в затруднено положение. Девойката спешно имала нужда от пари за лечение на майка си и малкия си брат. Момичето не успявало да спечели голяма сума пари с работата си като модел, затова се решила на отчаян ход и пуснала своята невинност на онлайн-аукцион. Когато американски бизнесмен предложил на девойката 1,5 милиона долара, тя побързала да се откаже от сделката.

„Това изобщо не е шега и аз бях напълно сериозна“, разказала по-късно девойката. „Освен това се опитах да привлека вниманието на обществеността към това, в какво бедствено положение е населението на Перу“, допълнила тя.


1 място – Натали Дилън, 22години

През 2008-ма година 22-годишната Натали Дилън обявила своята девственост на търг чрез легалния онлайн-бордей Moonlite Bunny Ranch. За своеобразната „стока“ девойката получила предложение в на стойност 3,7 милиона долара. С тях тя планирала да плати магистратурата си и вероятно още нещо. За аукциона девойката обявила публично по време на шоуто на Хауърд Стърн.


Източник: pure-t.ru
Превод: DCNEWS

В категории: Животът


6
Коментара
Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
6
Коментара по темата
6.
Kasabova
27.02.2016 22:47:36
0
4
Aide ima li koi da me opraska molq vi davam poveshe ot 1000 lv.
5.
az
27.02.2016 19:34:17
0
2
ednata na snimkata e lucy pinder be
4.
Бургазлия
27.02.2016 19:12:37
0
7
Леличко Касабке, аз съм насреща!
Младо момче, на 29, ще ти лющя коричката като дърт козел млада върба!
3.
Kasabova
27.02.2016 19:05:02
0
8
Az davam 1000 lv na tozi koito me opraska ne izdarjammmmm sklonna sum i na poveche
2.
Курти Ръсел
27.02.2016 18:59:11
0
5
За сметка на това Касабова и Махмудова са човечни и го правят без пари.За това бъдете добри с тях,носете им по нещо сладко и хубав алкохол.
1.
az
27.02.2016 18:04:00
0
6
требваше да ми се обади на мене , щех да я фръснем ако плати 5 кинта
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Разпети петък e, вярващите не пият днес дори и вода Камбаните ще забият траурно след опелото Христово Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Венелин Венков напуска „Ку-Ку Бенд“ Слави Трифонов ще търси нови барабанист и певица с конкурси Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта
Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори