×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Божинов: Жалко, че не се родих в Сърбия, отвратен съм от българите!


Божинов: Жалко, че не се родих в Сърбия, отвратен съм от българите!
Валери Божинов
15 Февруари 2016, Понеделник, 14:29 ч.

Нападателят на Партизан Валери Божинов празнува днес своя 30-и рожден ден. Нападателят е много актуален в последните дни и седмици покрай публикуването на негов разговор по телефона с девойка, към която се обръща с "малко коте". Валери говори откровено по темата пред "7 дни спорт", а днес изданието публикува и втората част от интервюто, в която се засягат по-сериозни теми.

"Ще отговоря на критиците с изявите си на терена. Не случайно съм голмайстор на Партизан с 12 гола и вървя втори при стрелците в шампионата. Не случайно вкарвам и такива голове, каквито всички видяха преди няколко дни (б.р. става въпрос за задната ножица срещу Шахтьор Солигорск). Българите плюят по всеки. Ето и Христо Стоичков стана на 50, а все още 90% от българите говорят лошо за него. Той е най, най, най, а не го оценяват. С него се чуваме почти всеки ден. Той е емблемата на България, където и да отидеш го познават. Честно казано, понякога съжалявам, че не съм се родил в Сърбия, толкова съм отвратен от българите. Тук в Сърбия хората ни носят на ръце, не ни дават да си плащаме сметките, а у нас само критики и подигравки. Ето, и един Бербатов колко много е постигнал, в какви отбори е играл, но ние и него го съсипваме", коментира с гняв Божинов, според когото заради подобно отношение все повече наши спортисти обмислят да се състезават за други държави. За него това е скандално и той не може да го приеме.

"Знам, че животът в България е труден и хората няма как да си платят тока или дори не им стигат пари за храна, но какво е виновен Валери Божинов за това", допълва голаджията, който иска хората да го запомнят с благородните му жестове, а не с "малките котета".

Божинов споделя още, че е роден лидер и никой не може да му го отнеме. Навсякъде, където е играл, пък е успявал да спечели сърцата на хората. Той дава за пример Левски, където умирали да го видят отново. Божинов е категоричен, че иска да приключи кариерата си в Левски и е сигурен, че един ден и това ще стане. Засега той остава в Партизан, а едва през лятото може да помисли за трансфер.

В категории: На терена , Спорт


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Anonymous
01.08.2023 23:56:09
0
1
да ти еба майката ходи си в насраната сърбия и да не си стъпил тук повече пикняно предателче
13.
да живее БЪЛГАРИЯ
17.02.2016 06:23:54
0
1
майка БЪЛГАРИЯ няма нужда от предатели
12.
Георги
16.02.2016 20:03:43
0
1
Ние българите също сме отвратени от теб и курвенските ти изпълнения с които занимават обществото!Ти не си достоен човек за уважение,ти си един пропаднал любовчия!Седни си на задника и си погледни децата!Вземай пример от Стоичков и Бербатов,те са футболисти и бащи за пример!
11.
Бичето
15.02.2016 18:58:53
0
9
И аз съжелявам че не си се родил там...пичка ти матерна..Котеричке
10.
Ангел
15.02.2016 18:44:09
0
2
Сърбина е по-гадния вариянт на българина.А Валери няма нищо общо със Стоичков.
9.
Неа
15.02.2016 16:48:35
0
5
И повече да не си посмял да вземеш пари за интервю от тези които се срамуваш . И ние сме отвратени от теб, малко коте .
8.
Неа
15.02.2016 16:46:59
0
3
Марш !
7.
Божинов
15.02.2016 16:44:27
0
5
До коментар на една българка, живееща в Германия. О, коте!!!!!
6.
3+4=СЕДЕМ
15.02.2016 15:09:25
0
4
90% говорят за КЮРДА лошо,той мисли,че дъжд вали.А защо всички уважават Назарян,Йовчев,Костадинова и останалите велики българи!Така че Валери не се сърди на отношението към теб,а вземи си върни формата от преди 15 години !
5.
IBAAM MAIKATA
15.02.2016 12:47:45
5
10
I MEN MA E SRAM OT TOZ PEDERAS NESHTASTEN, DASA MAHA OT BG TUKA SME SAMO MAJAGI
4.
с двата леви
15.02.2016 12:34:56
7
9
Срам ме е, че си българин !!!
Сърбите да те взимат и тука да не си стъпил.
Сърбоманче, знаеш ли кой е основал Алба булгарика - днешен Белград, столицата на най-великия народ на земята.
3.
Ван
15.02.2016 12:11:27
4
22
Стига рева ве чалгар! Със Стоичков ли ще се сравняваш,та той е на светлинни години от теб и за разлика от теб беше футболист!?Оставяй си в Сърбия кат' я хвалиш много...
Иначе честит ти рожден ден!
2.
Честит Рожден Ден Божинов
15.02.2016 11:50:51
7
7
С пожелания за много Здраве, Късмет, лично Щастие и професионални успехи! Моля, виж по- доло моя коментар.
1.
коментар на една българка, живееща в Германия
15.02.2016 11:43:26
7
9
Божинов, не се ядосвай за коментарите на българите- нима не знаеш, че в България известните личности се радват, когато са на хората в устата, така те стават по известни и това показва, че не са забравени. Аз мисля, че те са оценили твоите професионални качества, но наред с това народът е свикнал да гледа сеири- това е една духовна храна за българина. Сърбия ли? Цяла бивша Югославия е една велика държава. Сети се още на времето как Тито позволяваше на хората да работят навсякъде по света- той беше много умен политик и знаеше, че после капиталите ще се върнат в Югославия. Тези хора там живеят за музиката, за спорта, умеят истински да ценят хората, представям си как те носят на ръце в преносния смисъл, защото аз лично съм го изпитала. Много са гостоприемни. Почти във всяка къща има заведение и те канят да отседнеш там на техни разноски и дори се сърдят , ако отседнеш при съседите им. Това е велик народ, достоен за уважение.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг 10 фрази табу по време на кавга, които могат да разрушат една връзка за миг Ето кои са те  Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Кои са знаците, че мъжът ви ви контролира Той определя различни правила за двама ви Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава Акад. Николай Денков, водач на ПП-ДБ: Нашият основен приоритет е България да стане нормална европейска държава ПП-ДБ откри кампанията си за 2 МИР Бургас с ясна регионална програма и отчет за свършеното до момента  Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Kои са най-харесваните зодии - любимците на всички Първият в нашия списък е Лъвът, сияйният лъв на зодиака Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Украинка прати в болница 18-годишно момче, блъсна с Туксона си тротинетката му Младежът също е украински гражданин, с фрактура на лъчевата кост на лявата ръка е Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Рецепта за суши рулца с тофу и в оризова хартия Сервират се със соев сос за потапяне и много добро настроение БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ БСП откри кампанията си в Бургас под мотото „За достойна България в мирна Европа“ Партията призова избирателите да се доверят на опита Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Заради топлото време сафридът остана тук, не тръгна към Босфора, заради това мрежите са пълни Най-хищната риба в Черно море е леферът, той не спира да убива по-малките риби, с които се храни, дори когато се е наситил, реже ги с острите си зъби като с ножица, разказа Димитър Янчев Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта Той насърчава дренажа на излишната течност от тялото, помага в борбата с подуването и дава усещане за лекота Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Тази актриса сватосала Алекс Богданска с новото ѝ гадже Сестрата на Мартин Иванов споделила на Ваня Щерева, че той си търси гадже
Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг Почина легенда в бойните спортове Почина легенда в бойните спортове Роденият през 1963 г. боец е починал в дома си заобиколен от близки Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Северна Македония се отдалечава от ЕС? Присъединява ли се към Сърбия? Европейските политици не разбират голямата опасност която се крие от смяната на посоката на Скопие, коментира проф. Христо Матанов
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори