×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Страшна тенденция - ученици дърпат наркотици вместо закуска


22 Януари 2016, Петък, 16:29 ч.

Непълнолетен от Сандански задържан с канабис в джоба, двама 18-годишни арестувани в Благоевград


Разпространението и употребата на канабис от непълнолетни и малолетни заема застрашителни размери, за това свидетелства проведената вчера на територията на Благоевград, Сандански и Петрич полицейска операция "Антидрога", чиито резултати шокираха полицаите, пише struma.com.

Канабис е бил открит у млади момчета, почти деца, които заявили, че носят дрогата у себе си, за лична консумация. Първият, който падна в полицейския капан е Георги от Благоевград едва навършил 18 години. Ето какво съобщават от полицията :

Служителите на 02 РУ-Благоевград са извършили претърсване и изземване на дрога от апартамент в гр. Благоевград, обитаван от 18-годишния Георги. Последвало е и претърсване на лек автомобил, ползван от същото лице, като автомобилът е иззет като веществено доказателство. По случая е образувано ДП.

На 21.01.2016 г., при извършване проверка на непълнолетен младеж в гр. Сандански - дете на 15 години, същият изхвърля на земята хартиено пликче, съдържащо суха тревиста маса, с нето тегло 0,68 г, реагирала положително на канабис. По случая е образувано ДП.
На 21.01.2016 г., около 14.00 часа, в района на автобусна спирка на ул. „14-ти полк” в гр. Благоевград, при извършване на полицейска проверка, у лицето К. С. (18 г.) от с. Долно Осеново, общ. Симитли, е открито наркотично вещество – 6 броя топчета с тревиста маса, която при полевия тест е реагирала положително на канабис. Лицето е предало доброволно топчетата с общо тегло 2, 3 г. Задържано е със заповед за 24 часа в 02 РУ-Благоевград. По случая е образувано ДП.

И в трите случая арестуваните са обяснили, че ежедневно пушат канабисови цигари, но отказват да съобщят откъде си купуват дрогата Полицията задържа и Р. К. (35 г.) от с. Лъжница, намиращ се в автомобил, паркиран в парк „Панорама” в гр. Гоце Делчев. У него е открито сухо зелено прахообразно вещество, с тегло 0, 01 г, което при направения полеви наркотест, е реагирало положително на канабис. Р. К. е задържан за срок до 24 часа. Уведомен е дежурен прокурор.

С непълнолетния младеж ще работят инспектори от Детска педагогическа стая, с 18 годишните започнаха работа полицаите, за които е важно да установят, кой снабдява с дрогата непълнолетни и малолетни деца.

В категории: Крими


7
Коментара
7
Коментара по темата
7.
val
25.01.2016 00:39:00
0
1
ahahhaha 0.01 :D vmesto da zalavqte narkomani na piko deto agresirat I paranoiasvat se zanimavate sus slimarkite na decata , nai - lo6oto koeto moje da im se slu4i e da se naqdat I da zaspqt v 4as :DDDD
6.
к.
23.01.2016 01:29:55
0
1
Вашите статии са много по-вредни отколкото тревата
5.
PALIARI
22.01.2016 17:21:37
0
3
0.01 LI E
4.
дсадАС
22.01.2016 16:47:58
0
8
0.01 грам вие наистина се подигравате с народа, срам сте за нацията смешни псевдо полицайчета.....смешшни
3.
страдаща
22.01.2016 15:35:39
9
5
Да се съгради специален затвор за наркомани ,като се почне от тревомани ..до употребяващи амфетамини ,всички заловени на едно място. И да се почне със тях терапия и принудителен труд за родината,защото те на свобода почти всички са безделници и упражняващи психически тормоз и на семейството си ,и на улицата.Единствено печеливши от цялата трагедия са продавачите на смърт!Помислете ,господа управляващи -вие си затваряте очите и сеете смърт ,но помислете поне за нас страдащите от синове и дъщери -наркомани-приберете ги ,направете специален затвор за тях -нужен е за доброто на всички!А не само да се залавят ,пишат по медиите и отново пуснати на свобода-колко още невинни живота да си отидат от наркоманията?
2.
Да ви кажели от къде си ги копуват ,, хахаха
22.01.2016 13:59:25
1
4
Стига вицове бе,че вие незнаете ли нали имате ушички навсякъде знаете ама ,, се правите нещастници
1.
пешо
22.01.2016 13:34:57
8
14
Отказвали да кажат? Спукайте ги от бой и ритници малките лайна, така както работеха някога Народна милиция и ще си кажат всичко.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори