×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иван Костов: Проклятието ДПС си отива, речта на Доган е писана в Кремъл


Иван Костов: Проклятието ДПС си отива, речта на Доган е писана в Кремъл
ДПС ще се превърне не в третокласна, а дори в четвъртокласна политическа сила, прогнозира Костов.
19 Януари 2016, Вторник, 07:10 ч.

Политическото използване на мюсюлманското вероизповедание в страната е опасно, предупреди бившият лидер на ДСБ

„Проклятието ДПС” си отива. На следващите избори тази партия ще получи с една трета по-малко гласове. Това пророкува бившият лидер на ДСБ Иван Костов.
„Проклятието се снема от нашата страна. Ние сме в процес на размитологизиране на това нещо. И Доган, и Местан са нежелани за политически партньори“, каза експремиерът в „Тази сутрин” по бТВ.
Според него, ДПС ще се превърне не в третокласна, а дори в четвъртокласна политическа сила заради разлома в партията.
„Едни обявиха Ахмед Доган за велик политик, защото е казал тези неща. Внимателният прочит на речта му показва, че е съставена от всички клишета и митове, създадени в Кремъл”, подчерта Костов.
Той предупреди, че политическото използване на мюсюлманското вероизповедание в страната е опасно.
„ДПС до скоро практически управляваше избора на главен мюфтия. Дианетът е влязъл в българското мюфтийство и се меси в неговото управление и дела. Една от причините за бездействието на властите, е опасение от реакция на турската страна. ДПС обаче ще загуби симбиозата си с българското мюсюлманско вероизповедание“, каза още Иван Костов.

В категории: Политика


12
Коментара по темата
12.
До 10
20.01.2016 02:56:48
0
3
Наистина си много прав. Аз завърших немската тук и след това повече от половината ученици заминахме да учим в Германия. Даже с четирима от тях бяхме и в един випуск в Германия и честно казано нито аз, а и много от тях нямаме намерение да се връщаме като гледаме какво е положението в държавата. Единственото що годе хубаво нещо е инфраструктурата и то на някои места. Иначе като цяло корупцията си е същата, даже мисля, че нараства. Поне така чувам от познати и роднини. А сега чакам след този коментар да ме нападнат псевдо патриотите и да ме обявят заедно с мои състуденти за предател, но нищо. Всеки си има мнение.
11.
Балканджия
19.01.2016 22:22:33
0
1
Иван знае и каза истината.
10.
Chernomorski
19.01.2016 22:05:24
0
0
Левичарските коментари тук показват колко изопачена представа за близкото минало има тук в Бургас.
То и с бизнеса е така тук, и с образованието, където от завършващите елитните езикови гимназии никой не остава в Бургас.
9.
nikolai
19.01.2016 20:47:43
1
0
tova e edin ot malkoto golemi balgarski politici na 20 vek trolovete koito go pluqt predi 20 godini kogato upravlqva6e ili ne bqha na beliq svqt ili beha deca
8.
Atanas
19.01.2016 16:06:55
3
5
Горкият Г-н Иван Костов.
Та той беше и си остава идеолог на най пладнешкия обир(приватизация под масата с гушнати милиони $) в българската история. То не бяха скандалите за подкупи във фондация Демокрация=Декорация,
Майкъл Чорни, Мобил-Тел тогава на Грашнов и недаването на възможност за втори лиценз за GSM оператор, Продажбата на руснаците за жълти стотинки на Нефтохим,Славчо Христов с кръга Орион, дето от ресторантьор-кръчмар стана пръв олигарх по онова време, ами скандалите с тогавашния главен прокурор Филчев и подслушването му, ами контрабандата и на Богомил Бонев аферите, ами по рано в зората на демокрацията аферата Сапио на г-н Костов и т.н. изцепки. Някой от вас драги читатели да е чул и видял някой от тогавашните бели якички да е облякъл райрани дрехи ? Няма и да видите защото гарван гарвану око не вади. Всияки са в един кюп , осрани и оядени от влас и пари. Вчерашните са удобно и добре забравени, днешните Пеевски прасето и друга измет не са забравени и си действат по подобие на онези селски тарикати.
7.
бивш евроатлантик и бивш сдсар
19.01.2016 15:41:27
3
1
Знаеш ли две каки ко казаха за тебе Ванка-че си карал министрите и депутатите да крадат за тебе но те крали крали и започнали да заделят за себе си и си ги изгонил.
6.
aytoski huligan
19.01.2016 15:02:25
2
5
И този некадърник изскочи от нафталина и иска да се закачи за някъде си за да припечели някой друг лев.Това говедо унищожи цялата БГ промишленост и сега хоп пред екрана и започна да се самохвали.А бе некадърник никой не те пита "кой номер гащи носиш" марш в кочината.
5.
до 1-ви
19.01.2016 13:47:03
3
11
Трябва да се каже също че продаде всички предприятия фабрики заводи селско стопанство на своите съмишленици -комунистите за по 1-един лев и изгони цялото правителство и подмени структурите на сдс които му свършиха изборната работа със удобни за него лица .Петър Жотев--помни ли го някой.Не може да спечелиш избори и да изгониш съмишленниците -Предател.
4.
даааааааааааааа
19.01.2016 13:20:59
2
6
Като чета втори и трети коментар и ми се изяснява напълно защо сме на това дередже.
3.
историк
19.01.2016 12:47:55
2
6
ванката даже и не знае ,че тия неща са се случили в държавата ,бе . той беше заинтересуван да се нагуши бързо като мисир
2.
Аз
19.01.2016 12:39:55
6
14
Иван Костов-човекът, който разпродаде държавата на безценица чрез т.н. "масова приватизация"
1.
малко история-да не се забравя
19.01.2016 12:10:27
10
8
Когато Иван Костов стана министър-председател на Република България завари?
1. Месечна инфлация 300%.

2. Обезценена национална валута 3000 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв на страната около 200 милиона долара, като при ниво 1,2 милиарда долара, Луканов обяви спиране на плащанията по външния дълг защото резервът е паднал „… под нивото на възможния минимум“.
4. Растяща безработица, достигаща до 16% официално и над 25% реално, заради неработещите, но нефалирани предприятия.
5. Средна работна заплата 35 000 лв = 12 долара.
6. Средна пенсия 18 000 лв = 6 долара.
7. Тотална изолация чрез Шенгенския списък заради високата корупция и престъпност в България по това време.
8. Прекъснати връзки със светоните финансови институции – МВФ и СБ.
9. Дългове към външни кредитори – над 13 милиарда долара.
10. Пълен блокаж на държавата и разгул на „бригадирското движение“ на мутрите. Който не плащаше рекет, нямаше право на бизнес. От рекета бяха „освободени“ само назначените от БКП/БСП “бизнесмени“.

Какво остави след себе си Иван Костов?

1. Месечна инфлация 0,2%, годишна 3%.
2. Национална валута – 2 лева = 1 долар.
3. Валутен резерв – 3,7 милиарда долара.
4. Ниво на безработица под 15% с тенденция към ускорено спадане, което стана през следващите години.
5. Средна заплата 250 лв = 125 долара.
6. Средна пенсия 130 лв = 65 долара.
7. Премахване на Шенгенската изолация и свободно пътуване в Европа.
8. Възстановени връзки със световните финансови институции – МВФ и СБ, както и с Европейската банка. В резултат: нарастнало доверие на външния свят към България и рязко увеличаване на външните инвестиции.
9. Външен дълг на България – намален до 9,5 милиарда долара.
10. Активни действия срещу мутрите и срещу тяхното влияние в обществения живот. Започва възстановяване на държавността и повишаване на обществената дисциплина.



Какво може да се добави към този списък?
- не пропусна през въздушното пространство на България преминаването на руски специални части, желаещи да извършат десант в Прищина, Косово, поканени от незнайно кого, най-вероятно от същите „прогресивни” сили, които продължават да държат Кремъл толкова време.

- не допусна в България десетки хиляди бежанци от войната в Югославия. В състоянието в което се намираше държавата по това време, това би било равносилно на самоубийство
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори