×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тони Димитрова: Дъщеря ми пита защо не е канена на сватбата ми на Малдивите


Тони Димитрова: Дъщеря ми пита защо не е канена на сватбата ми на Малдивите
За любовта не е необходим подпис, смята певицата и че най-хубавото на света е да си бургазлия
17 Януари 2016, Понеделник, 00:09 ч.
Източник: ШОУ

Иван е моят човек, но ако решим да се бракуваме, няма да бия тъпана

Ще се омъжва ли, няма ли да се омъжва Тони Димитрова? Тръгна слух, че певицата обикаля бутиците в издирване на сватбената си рокля.

Чаровната звезда от няколко година е обвързана с Иван Ченов - един от финалистите в „Гласът на България”. 40-годишният музикант е вдовец от три години, след като съпругата му Люси почина от скоротечна пневмония. От брака им Иван има син на 14 – Калоян. Тони Димитрова пък има дъщеря, Магдалена, която е на 15 години. Децата им вече са много добри приятели, коментират близки до двойката, но дали ще се сродят, разказва самата Тони пред репортер на „ШОУ”.

- Тони, колко важно е за теб званието „Почетен гражданин на Бургас”?
- Никога не съм драпала да бъда почетен гражданин, не съм и правила нищо по този въпрос. Когато ме извикаха в общината, реших, че ме викат по друг повод. И когато чух, се разплаках. Трябваше да седна на най-близкия стол. Само промълвих „Много се надявам да е заслужено”. За мен това е наистина много високо морално звание. Стопли ми душата. Когато вечерта ми го връчиха, знаех, че трябва да кажа няколко думи. „Боже, ако ме чуваш, да знаеш, че на света

най-прекрасното нещо е да си бургазлия

За мен е радост, чест и гордост. Има една-единствена дума, която обяснява всичко това, което се е случвало по моя път, надявам се да е бил добър! Единствената думичка е обич. Винаги са ме питали защо съм тук, а не в София. Единственото обяснение е думата обич. Благодаря Ви, че съм част от Вас”. Това казах.


Виктор Калев се мераклисва да й е кум

- Истина ли е, че с Иван сте решили най-накрая да се ожените?
- Да ти кажа този слух изобщо не е верен. Ние често се шегуваме с това, но не сме взимали решение. Ще ти издам обаче нещо - вечерта, преди да ми връчат званието, моят много добър приятел Виктор Калев ми каза, че държи да е с мен в този момент. Моят Иван също беше до мен. Когато после седнахме да го отпразнуваме с близки хора в един ресторант, Виктор каза с типичното си чувство за хумор „Айде, ако ще ставам кръстник – сега да е, щото няма два пъти да идвам до Бургас”. Толкова много се смяхме... После, разбира се, какво ли не прочетох. Даже, че ще се омъжвам на Малдивите. Глупости! Свободните съчинения често ме съпътстват. Но ги приемам с усмивка. Знаеш ли, Анелия, ако решим да правим подобно нещо – няма да правя панаири. Никога не съм била панаирджийка в живота си. Била съм такава само когато съм водела разни словесни битки. Но в личния ми живот не. През мен са минали и раздели, и срещи, никого не съм занимавала със себе си. Покрай тези писания сега, чак дъщеря ми дойде да ме пита.

- За мнозина сватбата е просто една формалност, подпис, след който всичко си е по старому. Ти как гледаш на това?
- Това не е някакво необичайно събитие за нашите ширини. С Иван сме се намерили, дали връзката ни е съдбовна, ще си проличи във времето. Ако нещата се изхабят, пак времето ще покаже. Но действително

връзката ми е пълноценна и без брак

Имала съм няколко прекрасни връзки в живота си, като съвсем не обезличавам другите. Можело е да си спестя някои, но пък това ми е част от живота. С Иван се разбираме чудесно. Имаме за какво да си говорим. Имаме и за какво да си помълчим. Вървим заедно и гледаме в една посока.

- Знам, че между вас има една дума с особен статут за теб - думата „заедно”.
- Да, наистина… Така се оказва. Когато преди години са ми са се случвали различни неща, сякаш не съм срещала подкрепа, упора. Само студенина. Някакъв вид егоизъм - на другия не му пука особено. А тук, с Иван, стана точно обратното. Помня, майка ми беше пострадала и аз се стъписах – не знаех какво да правя, защото трябваше да пътувам и за един благотворителен концерт. Блокирах. Същия ден разбирам, че майка ми е оперирана. Не ми казали веднага, за да ме пощадят. Много плаках. И тогава Иван дойде, прегърна ме и каза: „Спокойно, ще се справим заедно”. И оттогава е винаги до мен и с мен във всичко. Безкрайно грижовен е. И друго ще ти споделя. Преди около два месеца изгарях от температура. Не помня да съм имала преди такава, буквално се тресях цялата. Той вечерта беше до мен, разтрива ме, какво ли не прави, накрая ми обу краката в чорапи, които беше накиснал в оцет. И температурата ми наистина падна. Това са едни жестове, които за някои сигурно са смешни, но за мен са много важни. Не може само показно да ти налива чашата, да ти пали цигарата или да ти носи кафе. Важни са ей такива моменти – когато няма свидетели, но пък жестовете са факт. И ние наистина станахме заедно.

- А тежи ли му на Иван твоята популярност?
- Ние се познавахме далеч, преди да имаме връзка, от близо десетина години. Така, че не му се наложи да свиква с това. Но от един момент нататък любопитството към него самия, може би му натежа. Забелязвала съм понякога как хората си шушукат –

ето го гаджето на Тони

Но понеже аз нямам един образ за сцената и друг за живота, на него не му е трудно до мен - каквато съм си в живота, такава съм и на сцената. Иван ме познава изцяло.

- Ако преди години някой ти бе казал, че с женения Иван ще имате връзка, щеше ли да повярваш?
- Абсурд! Но, Слава Богу, че любовта е такава, че иначе каква скука би било. С Иван се познавахме, той си имаше съпруга, Бог да я прости, Люси беше прекрасно момиче и прекрасна певица. Но тогава аз не съм гледала на него като на мъж, даже не и като на приятел, защото не сме били такива. Бяхме просто на „здравей” – „здрасти”.

- Ти си пътешественичка по душа. Стигна ли до Япония, за която мечтаеше още миналата година?
- Как помниш само (смее се). Все още не. Много искам да отида до Северна Корея. На мен са ми интересни непопулярни дестинации – например Буркина Фасо, макар че в края на месеца ще ходим до Малдивите. Но за Япония идеята дойде от хората, с които вече от две години обикаляме – всяка година към края си правим по една екскурзия. Миналата бяхме в Австралия и Нова Зеландия.

- Работиш с Йосиф Сърчаджиев в театъра. Трудно ли е с него?
- Той е много тежка личност и така трябва да бъде. Защото я си представи да е лек форд, както казваме в Бургас, и да дойде, и насреща да ти се лигави?! По същия начин не би било подходящо да се лигави и да е несериозен някой като Робърт де Ниро. За нашите ширини Йосиф Сърчаджиев е с такъв мащаб. Не се познавах с него, докато не дойде и започна да играе активно в Бургаския театър. И някъде там бегло се запознахме. Когато го видях, хлъцнах. Защото дотогава той за мен беше

гадния герой от филма „Време разделно”

където изигра феноменална роля. Но това да внушиш чрез даден свой образ такава омраза, както той успя, го умее само един гениален актьор. Когато ми се обади, за да ме покани да участвам в спектакъла „Веселите уиндзорки” на Шекспир, реагирах само с „Ама сигурен ли си?”, а през това време вкъщи вече подскачах на един крак от вълнение. Не ми беше никак лесно в началото, но акъл не съм посмяла да давам изобщо. Само го гледах в устата и слушах. Артистът трябва да си слуша режисьорите, освен… ако не е по-голям от тях. Но аз съм твърде малка.

- Има ли го още вълнението преди сцена, независимо театрална или музикална?
- О, да. Винаги. За мен не е безразлично как ще изляза и ще си изпея, например, песните. Не гледам на хората като на банкноти. За мен те са уважение и обич. Така трябва според мен, за да има магия.

- Теб за музиката навремето те открива Гого Найденов от „Тоника”, нали така?
- Точно така, Гого, Бог да го прости, ме откри. Той почина точно на моя рожден ден - 10 януари. Аз точно бях в едно телевизионно студио, трябваше да изляза след около две минутки в ефир, сутрешно предаване. Звъни ми телефонът, а аз мисля, че е за поздрав по повод празника ми. И тогава наш общ приятел ми съобщи. Аз не можах да вляза веднага в студиото, задържаха ме и всъщност влязох, плачейки. А три години преди това пък го оперираха отново на моя рожден ден.

- Как си обясняваш това съвпадение?
- Не знам… Не търся даже обяснение, така се е случило. Има някаква специална връзка. Винаги е имало силно приятелство, дълбока обич и признателност от моя страна.

- А как посрещна този рожден ден?
- Репетирах. Почерпих в театъра, но не успях да се организирам за по-гръмки тържества.


Реже „Биг брадър” заради изкормени риби

- Тони, ти влезе в Къщата на „Биг брадър”, за да подкрепиш дует „Ритон”. Би ли участвала в щоуто, ако получиш покана ?
- Катя и Здравко са ми добри приятели, с радост ги подкрепих. Да не говорим, че в началото аз не знаех, че те са в мисия и не могат да мърдат, нито да говорят. И сериозно се изненадах, когато видях всички, замръзнали като статуи. Говорих си сама известно време, много смешно. За миг си помислих, че ще си карам на монолог.

Иначе съм получавала няколко пъти предложения да участвам. Имам чувство за хумор и то огромно, обаче не мога да си представя да ми мажат лицето с рибни отпадъци, да си навирам главата в тоалетна чиния или да пукам балони с тяло. Няма как да си го причиня, не мога чак дотам. На никаква цена. Нямам даже това самообладание например, каквото показа Катя. Страхотен пич е тя! Можем само да се поучим. В някои от ситуациите аз сигурно бих истерясала.

- Ти се поздрави с всички в Къщата освен с Кичка Бодурова. Тя също не прояви желание дори да размени поглед с теб.
- Тя беше единствената, която аз даже не погледнах. И да, беше двустранен процес, който тече дълго време. И щеше да бъде върхът на лицемерието, ако взема да й кажа и „Здрасти”. Аз съм принципен човек. Да водим ние някакви битки, а после аз да се правя, че нищо не е било. Няма как да стане. А пък и това не е за първи път. Не е ново ястие в менюто на г-жа Бодурова, което да предлага на хората. Общо взето на всички предлага едно и също. Всички са слаби певци, всички не ги взимала за вокални групи. Това съм го чувала и за себе си, чух го и за Катя и Здравко, за кой ли не. Какво да я коментирам – тя стигна долната земя! Дотам!


Едно интервю на Анелия ПОПОВА

В категории: Лайфстайл


7
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
7
Коментара по темата
7.
samuil56
19.01.2016 00:50:05
1
0
bravo Toni!! obihxame te
6.
Дъщеричката
19.01.2016 00:48:51
1
0
Ахахха,жалкари. Майка ми си е страхотен човек,но няма как да го знаете. Майка ми не е лицемерка и никога няма да бъде,спрете с тая шиб*** Кичка.
5.
Бургазлия
18.01.2016 14:50:34
2
4
Един баща който не признава дъщеря си не ми го хвали Тони и спри да се подлизукваш ставаш смешна и жалка,познаваме те,стига с тези изцепки!Грозна беше постъпката ти в ВИП Брадър!Изложи се много,мислиш се за голяма работа но не си!!!!!!
4.
Софи
18.01.2016 08:15:17
2
10
Много на сериозно се взе, Тони.Бъди по-скромна. Започна да копираш и Лили Иванова като се отъркваш в музикантите на сцената. А относно Йоско Сърчаджиев нека публиката да преценя дали е лек или не. Много хора помнят театъра, който разигра в нощта на първите "демократични" избори като въведе циганина с мръсния потник в студиото.
3.
Зрител
18.01.2016 07:08:35
2
12
Ти с Кичка ли седна да се сравняваш,много ще има да се учиш!Първо от уважение към зрителите,които мислихме,че си наистина мнооооого добра душа трябваше да я поздравиш,а си и по малка другите неща не ни интересуват!Това говори за възпитанието ти!И ти си завистлива и мислиш,че си най добрата,но огледай се първо и си промени отношението!Човек трябва да прощава понякога,налага се!
2.
Тонка Олиото
18.01.2016 01:08:42
5
4
Сватбарка ли ши ставаш, ма?
1.
Бургазлийка
17.01.2016 22:35:57
5
16
Симпатяга е Тони! Дано е щастлива!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори