×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще се борим ли срещу насилственото налагане на чужда "култура" и наглост, или ще си смъкнем гащите сами?


Ще се борим ли срещу насилственото налагане на чужда "култура" и наглост, или ще си смъкнем гащите сами?
Свои срещу свои - сълзотворен газ срещу протестиращите, насилниците са скрити
10 Януари 2016, Неделя, 19:02 ч.
Автор: Илонка Иванова

Полицията в Кьолн брутално смаза демонстрацията против мигрантските изнасилвания! Чии интереси защитава?

В Германия се случи нещо невиждано досега. Мъже и жени, с накърнена национална и лична гордост излязоха на официален митинг срещу сексуалните посегателства на мигрантите, извършени в новогодишната нощ върху невинни жени и момиченца.

Случилото се безобразие и върховно унижение в най-празничната нощ на годината  е  квалифицирано престъпление и най-малкото трябваше да бъде заклеймено от хората и наказано от закона. Но полицията в града бе мобилизирана и около 1 700 униформени обкръжиха протестиращите уж да запазят социалния мир. А час след като бе започнал митинга, полицаите насочиха водни струи и сълзотворен газ и разпръснаха безцеремонно  протестиращото множество.

Това предизвика огромно недоумение у хората, чиито права бяха грубо погазени. В социалните мрежи избухна истинска война кого по-точно защитава полицията – собствените си граждани, или правата на тълпите имигранти, които буквално окупираха Германия и всяват страх сред хората, гаврят се, опипват ги, ограбват ги и ги изнасилват.


Официалните жалби за сексуално насилие от мигранти досега само в Кьолн са 121, което означава, че случаите са поне двойно повече, но не всяка жена има смелостта да се оплаче. Оплакали са се предимно тези, които са били хем опипвани и насилвани, хем обрани и трябва да си издадат нови документи. На първи януари нямаше и думичка по въпроса на какво унижение са били подложени европейките.

После някак под сурдинка се написа, че това е единичен случай на насилие  в Кьолн и полицията работи по въпроса. Жертвите бяха две, после пет, после десет....
Постепенно, въпреки странно наложената върху случая цензура,  стана ясно, че тълпи разгонени араби и африканци са безчинствали и по площадите  в Хамбург, Щутгарт, Берлин, Дюселдорф, , Залцбург, Билефелд и това само в Германия, без да се броят останалите държави, където е имало мигрантски сексуални посегателства  срещу жени – Швеция, Холандия, Австрия и Белгия. Сякаш са се наговорили предварително да правят навсякъде едно и също.

Но случаите бяха неглижирани и трудно стигаха до медиите. Тръгнаха слухове, че на полицията й е забранено да съобщава за броя на пострадалите, а само за конкретни случаи, за които имат информация медиите, пред които жертвите са се разприказвали.

Само за една вечер бежанците показаха наглостта си, липсата на цивилизованост, мислиха с пенисите си, а не с главите си /второто явно им е трудно/ и доказаха, че могат да правят каквото си поискат и всъщност са безнаказани. За толкова много престъпления да бъдат арестувани само двама и да бъдат установени само още 28 е повече от нереално и предизвиква много въпроси. Всяка насилена жена твърди, че е заобикаляна от цяла група мигранти. Жените са много. Колко са били тогава групите и една и съща ли е тичала напред-назад по площада? Въпрос с предизвестен, но премълчан отговор...

Кой защитава разгонените арабски „аборигени“? Кой е решил, че ще интегрира два милиона души, след като те живеят по дивашките си правила, нагли са и не се съобразяват с нищо, даже със законите в страната? Кой не видя още в началото, че те са хитри, коварни, събират се на тълпи, като глутница, действат групово и силово само в тълпа и това е начинът им на действие, за да се размие отговорността.

Нахлуха в Европа на тумби, слагаха отпред жените и децата, а мъжете се криеха като пъзльовци отзад, зъбеха се на полицаи и граничари, хвърляха демонстративно храната и водата, които им носеха, осираха цели стадиони и паркове, рушаха като варвари пейки и седалки, хвърляха боклуците си по земята и продължават  напред като орди, помитайки всичко по пътя си, често държейки се като стадо животни.

Новините от вандализма и безчинствата ги научавахме от властите в Унгария, в Хърватия, в Македония, в Словакия, но не и от Германия. Там, като че ли щом стигнеха, тълпите се превръщаха в кротки агънца и всички ставаха мили, кротки, цивилизовани и послушни. Или просто падаше информационна завеса и светът не знаеше какво се случва.

Сега отново завесата се опита да се спусне, но жертвите бяха много и някои проговориха. В отговор ги поляха с вода и им пуснаха сълзотворен газ. Не на насилниците. На защитниците на жертвите.  Някой толерира това безумие  и иска то да продължи. От прословутия Хелзингски комитет се метнаха да защитават бежанците, да твърдят, че случаят бил единичен, че се преекспонира и им се нарушават правата. И това били две култури, трябвало да се интегрират и да проявим разбиране.

Разбиране ли?
Как?
Може би докато стадо нерези изнасилва поредната девойка, тя толерантно да ги гали по главите и да се опита да се интегрира, превръщайки се в робиня на тълпа диваци?

Европа още не е толкова заспала и апатична, че да се остави в ръцете на диви орди да потъпкват законите й и да я хвърлят в страх и ужас. Каквито и комитети да наддават глас в защита, нека си ги вземат и да си ги интегрират. Работливите и кротките нека останат. Те сами ще намерят мястото си в европейското семейство.
Но да търпим да ни се качват по главите и да ни бъркат под полите? Не! Това не е толерантност, а унижение и мазохизъм, колкото и да се бие тъпана на евроатлантическите ценности. И старите европейци със своите традиции и морал няма да го позволят. Тепърва ще има сблъсъци на двете култури и по-силната и по-разумната ще победи.

Кога ще качите подивелите нерези на самолети и ще ги върнете обратно по родните им места, фрау Меркел?

Защо Германия се оказа толкова неочаквано гостоприемна  и прибра близо два милиона бежанци, сред които здрави и прави мъже, които би трябвало да воюват в страните си или да работят, вместо да смъкват гащите на момиченцата?

Кой насъска тълпите да хукнат към Европа? Часовникът шумно тиктака и има опасност процесите да станат необратими и ЕС да се разпадне. Което пък е отдавнашна мечта на някои политици.

Ще се дадем ли?
Или ще си смъкнем гащите сами?



Автор
19
Коментара
19
Коментара по темата
19.
НИК
12.01.2016 10:53:44
1
0
МОЖЕ ДА НЕ Е ПО ТЕМАТА, НО Е МНОГО ВАЖНО!!!....КАЗВАЛ СЪМ ГО ,ЩЕ ГО КАЖА ОТНОВО......; В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЪТ УСКОРЕНИ МАСОВИ КУРСОВЕ ПО БОРАВЕНЕ С ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ЗА ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ, КАКТО И ДА СЕ ДАВАТ СВОБОДНО РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ НА ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИТЕ БЪЛГАРИ ЗА ДА ЗАЩИТАВАТ ЕФЕКТИВНО ЖИВОТА НА СЕМЕЙСТВАТА СИ И ИМУЩЕСТВОТО СИ ОТ БЕЗНАКАЗАНИТЕ НАБЕЗИ (КРАЖБИ, ИЗНАСИЛВАНИЯ И РЕД ДРУГИ БЕЗЧИНСТВА) ОСТАВАЩИ ТОТАЛНО БЕЗНАКАЗАНИ И НЕРАЗКРИТИ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!
ТОВА ПРАВИТЕЛСТОВО ТРАБВА ДА ГО РАЗБЕРЕ, ЧЕ ЩЕ БЪДЕ НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА МЯРКА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ТОТАЛНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В БЪЛГАРИЯ....И СПЕСТЯВАНЕ НА КУПИЩА ПАРИ И РАЗХОДИ НА ПОЛИЦИЯТА!!!
...НЯМА ПО-ВЪЗПИРАЩА МЯРКА ЗА ЕДИН ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО Е РЕШИЛ ДА ТРЪГНЕ СРЕЩУ ТЕБ....ОТ ТОВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ В ТЕБ ИМА ЗАРЕДЕНО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ, КОЕТО МУ Е РАЗРЕШЕНО ДА ИЗПОЛЗВА ЗА ДА ЗАЩИТИ ЖИВОТА СИ И ИМУЩУСТВОТО СИ!!!!!!!
ПРЕСТЪПНОСТТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ КЛОНИ КЪМ 0,...% ,АКО СЕ ЛИБЕРАЛИЗИРА УПОТРЕБАТА НА ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ ЗА ПСИХИЧЕСКИ СТАБИЛНИ И НЕКРИМИНАЛНИ ЛИЦА - БЪЛГАРИ!!!!!!!!
18.
GG
11.01.2016 13:03:27
1
6
Много точен коментар, Флагман, както винаги! Хората в Европа трябва да се обединят, защото политиците в ЕС са слуги на чужди интереси. Когато народът каже НЕ, тогава политиците ще се разтреперят за столовете си и ще размислят. Меркел я натиснаха американците и прие два милиона цъкащи бомби. Сега трябва или да подаде оставка, или да върне бежанците. Иначе, както казва авторката, ще ходим със свълени гащи и мъже и жени-
17.
az
11.01.2016 10:51:24
1
8
Izob6to ne me interesuva toq grozen saiuz komandvan ot maloumnici. Po dobre s rusiq ot kolkoto evropa USA i turciq...
16.
top
11.01.2016 10:33:38
1
2
Вярно е : на едните рязан на втория пиян а на третия мек но си ги мерят
15.
TOP
11.01.2016 10:31:09
0
2
Турция, Русия, САЩ= великоимперски МЕРАЦИ
14.
Дернев
11.01.2016 09:47:28
1
5
"Кой насъска тълпите да хукнат към Европа?" Щатите. Те правят всичко за да не се стигне до засилване на обединението в Европа- емигранти, центробежната политика на Великобритания, НАТО. Всичко това са инструменти, коита те използват за да не се изградят СЕЩ, защото това ще е сила с която те трябва да се съобразяват.
Същото го иска и Русия, но това е в резултат на неевропейската политика на ЕС в момента. Затова, ако искаме да спасим Европа то трябва обединение. Обща армия, обща външна политика, общи европейски интереси. Русия е част от Европа, не САЩ. Битката, дай боже да я няма, ще е междуконтинентите. Това е резултата от Глобализацията. Отделаната страна вече е нищо. Може би само Китай не, след около 10г. Светът трябва да си дава сметка за това.
13.
TOP
11.01.2016 08:24:13
1
8
Може ли маймуната да стане човек ? НЕ МОЖЕ
Може ли амуджата да е ЧОВЕК --- НЕ МОЖЕ
КАКВА ИНТЕГРАЦИЯ БРЕ АЛАНКООЛУ
Сготвиха ни американците а сега ние ще ядем кожения , пак за нас ще се хване
12.
до автора
11.01.2016 00:15:46
5
4
''Мъже и жени, с накърнена национална и лична гордост ( тук следва да има запетая ;) )излязоха на официален митинг срещу сексуалните посегателства на мигрантите(поредна грешка -имигрантите е правилно), извършени в новогодишната нощ върху невинни жени и момиченца.'' И още много подобни и дори по-груби грешки. Все пак това е само в първото изречение.
11.
do avtora
11.01.2016 00:07:23
7
6
Ох Илионке, ако ти си журналист думи нямам просто..., липса на обективност, преповтаряне на една до болка позната теза, липса на силни аргументи и недобро владение на книжовния език-граматически и лексикално, с една дума пълна трагедия.
10.
до 8 и 7
10.01.2016 21:32:06
0
12
8- Браво Точно това е истината- икономически САЩ смазаха конкурента от 90-те ЕС !!!
7- Точно И вярно СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕВЯРВА - Унижаваха на и на тъпчеха- Нека сега тях да ги ебът в Евро-Гъзовете им !!!
9.
Миро
10.01.2016 21:08:06
1
9
Ако помолим Путин, може да даде част от Чукотка. Който е недоволен от държавата си - да се заселва при белите мечки. Туй емигранти, туй цигани и останалата сволоч
8.
Българин
10.01.2016 21:04:43
3
23
Много добра статия! Старата кошница Меркел е подлога на американците, които единствени са заинтересувани да няма ЕС. И като не можаха по друг начин, ни го вкараха отзад. Сега германците трябва да си линчуват бабата, а бежанците кой откъде е.
7.
Do germancite
10.01.2016 20:51:47
0
13
Няма да се плашите в началото е трудно но после се свиква и не прави впечетление .У нас това е еждневие .Баби на 90 г. изнасилени и убити-всеки ден.И вас това ви чака.Мизерия, пенсии по 200 лв.безработица контрабанда убийства насилие.Само ние ли ще ядем хурката, време е и вие да я захапите и то рязко и яко .
6.
Емо
10.01.2016 20:44:08
1
4
Абе нали си има избори,те избират депутати и премиер - и те щото са законно избрани от хората и сами си решават и си вкарват имигранти и си ги заселват и у нас.Всичко си е законно .... Няма как да ги спреш имигрантите , защото има друг решава не ти- Парламента-Дупетатите- Няма как -Т-ва е проблема
5.
Илонке, Илонке
10.01.2016 20:41:28
10
8
Ох, Илонке, много си ми усилна за четене. Даже не можах да изтърпя да ти изчета статията докрай. Толкова беден речник, клишета и глупави изрази на едно място. Във Фейсбук статусите на не-журналисти са по-интересни и остроумни. Този, който ти е казал, че ставаш за журналист няма грам вкус.
4.
Do1
10.01.2016 20:13:06
1
19
Само че групата да не е за ограничаване на имигрантите, а за тяхното изселване, ако ли не закона да премине в ръцете на народа и само трепане, тогава ще видите маймуните как сами ще се отидат. Стига сте се правили на големи хуманисти, че ще изтървеме края!
3.
adolf
10.01.2016 20:12:33
3
14
кой насъска- сащ,саудитска арабия,турция.
2.
Куку
10.01.2016 20:07:11
0
31
Сега хитлер се обръща в гроба. Тези маймуни трябва да ги избием до крак един по един, мамка ви мръсна управляващи тъпаци, направихте Европа за резил!
1.
ДА се организира народа
10.01.2016 20:04:22
3
21
Народа първо трябва да се организира-Примерно нека във FACEBOOK да се създаде страница за НОВА КОНСТИТУЦИЯ - ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА ИМИГРАНТИТЕ- И ДР. ПРОТИВ МАФИЯТА КОЯТО УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те 
Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори