×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Медийните слагачи издигнаха Бойко Борисов до спасител на нацията


Медийните слагачи издигнаха Бойко Борисов до спасител на нацията
"Южен поток" в този му вид е пагубен за България, категоричен е Валери Симеонов
08 Януари 2016, Петък, 06:34 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Никой не отнема бизнеса на играча от полусивата икономика Сашо Дончев, той просто трябва да си плати сметките

-Г-н Симеонов, какво всъщност се случва в българската енергетика през последните дни. Завой към Русия ли е изявлението на премиера Борисов да се вайка, че не сме реализирали „Южен поток“ и България да се превърне в балкански газов хъб?

-Не мисля да коментирам приказките на Бойко Борисов. Какъв „Южен поток“...?! И да ми говори за „Южен поток“ той, да изразява съжаление. Това означава да става поддръжник на пагубен за България проект, защото в този вид, в който съществуваше, този проект беше вреден. Когато няма никакви ползи – какъв „Южен поток“? Но може би това е една негова нова пиар стратегия, с която иска да се сближи с Владимир Путин.

-Бойко Борисов и Михаил Миков започваха да говорят в един тон за големите енергийни проекти, сякаш не са управляващи и опозиция, а съидейници. Така ли е?

-Последната ми грижа е да следя какво е казал Миков и какво Борисов. Да си говорят на какъвто си искат език.

-Кой иска да вземе бизнеса на „Овергаз“ след скалъпения скандал, който избухна в навечерието на Нова година?

-Не виждам скандал, а просто неразплатени сметки. Сашо Дончев е известен играч от полусивата икономика и е естествено, след като не си е плащал сметките да му завъртят кранчето. Това трябва да се казва на хората, а не да се плямпат всякакви глупости, които да объркват общественото мнение. Ето това е – просто не си е платил! Никой не му иска бизнеса, това са нормални търговски отношения.

-Имаше ли опасност стотици хиляди домакинствата да останат без газ или това бе добре дирижирана пиар акция, която да изкара премиера Борисов спасител на нацията и човек, който е предотвратил газова криза?

-Премиерът не може да бъде спасител на нацията, а става въпрос за стандартно държавническо решение, което в навечерието на Нова година осигурява газ на българските семейства. Това е! Какъв спасител на нацията може да бъде Бойко Борисов? Трябва да свикваме да не обръщаме внимание на слагачите сред медиите, които от сутрин до вечер ни повтарят колко велик е Бойко Борисов. По-скоро трябва да преценяме нещата съобразно фактите и тяхната реална стойност. Нищо особено не е направил Борисов, той направи това, което трябваше да направи всеки министър-председател.


В категории: Политика


Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
14
Коментара по темата
14.
българин
08.01.2016 19:57:56
1
13
ах какъв продажник излезе симеонов продаде се на мутрата горчиво съжалявам че гласувах за тебе няма никаква разлика между сидеров и тебе изгони велизар енчев защото излезе истински мъж и не се продаде за разлика от тебе затова призовавам всички на следващите парламентарни избори да гласуваме за велизар енчев
13.
Излъган
08.01.2016 18:40:27
2
19
Ах, долна курво, ах ,пропаднал боклук, нали с политика АНТИ-ГЕРБ влезе в парламента , а сега му правиш минети на ТИКВАТА . Ти си по долен боклук от него , скоро ще изфръкнеш от топлото местенце , което не заслужаваш ,мошенико .
12.
Tenio
08.01.2016 18:12:48
0
14
Тоя не разбра ли, че ако Борисов не го беше съжалил, щеше да види власт на кукуво лято и ще си стои в опозиция!!!
11.
АЗ
08.01.2016 16:16:32
1
16
Не те ли е срам бе говедо продажно вече и глухите бабички разбраха че правиш свирки на Бойко , а иначе продължаваш да плюеш по герб ЛИЦЕМЕР
10.
Сев
08.01.2016 12:33:29
3
28
Валери, аз ли криво разбирам , ти ли криво говориш? Значи в Народното събрание гласуваш с ГЕРБ. Подписахте коалиционно споразумение с ГЕРБ, но пред Флагман и в в ТВ СКАТ ги плюеш, белким някоя баба и някой дядо още не е разбрал, че си с Бойко Борисов.
9.
Васил Левски говори
08.01.2016 12:26:19
2
13
Флагман не ми скачайте ка скакалци от една статия на друга без да сте свършили работа със по дълбоко търсене на факти и несъвместимости.

Например почнахте за Кроношпан.
Продължете. Разследвайте. Изкарайте кирливите ризи на РИОСВ. Нали искате да имате Пулитцер награда един ден? Вие може да промените света да стане по хубав, по чист, по справедлив, по богат. Не ми скачайте от дело на дело като скакалци. Няма дълбочина. Направете топ 100 проблеми които са болки на Бургас и които биха го тласнало напред и работете по тях.
Вчера почнахте да нищоте за Кроношпан и Лукойл.
Тези проблеми със обгазяването са истински. Дори тези фирми да са ви клиенти за реклама, самите те биха се зарадвали от дебата и от загриженоста.

Мръсотията във въздуха на града трябва да се чисти, същевременно индустрията трябва да расте също.

Но има големи проблеми в града които чакат инвестигейтив джърнализъм. Не оставяйте темите докато не са решени!!!!!

България е била свободна държава само 90 от последните 500 години. Бяхме смачкани от Съветския Съюз, и комунизма. Бяхме смачкани от Османската Империя защото не се държахме със Европа. Сега навлизаме във период във който НАЙ НАКРАЯ на това райска земя България, Българина може да построи държава като Щвейцария: умната и със ценностите на частната собственост, на закона, и на бизнеса.

Бдете!!!! Вие сте промяната за по добро!!!!!
8.
iii
08.01.2016 10:43:21
5
12
sushtiq bokluk si simeonov ti suzdade prodajnika siderov
7.
Бай Иван
08.01.2016 09:54:24
4
24
От кога станахте такъв експерт в държавните дела?Знаем Ви от Бургас какво направихте за да си изградите кабелите на тел."Скат" която ръси само плюнки по всеки встудията си и при задаване на неудобни въпроси изключвате зрителите.
6.
Касабова
08.01.2016 09:48:17
3
21
Валери, как е Касабов?
Не ми вдига телефона, не го вдига и малкия Касабов?! Какво става? Тази София ви направи герои в София ден и нощ направо, бе!!!
Добре, че в Бургас има истински мъже, че да ме лашкат тука...
5.
Наблюдател
08.01.2016 09:16:15
5
33
"Медийните слагачи издигнаха Бойко"!
А ТЕБ КОЙ ТЕ ИЗДИГНА ?!
4.
Странджански бек
08.01.2016 09:06:49
6
30
Аз до колкото знам скатаджийте са подлоги на Герберастите,подкрепят правителството на Тиквата.Аре чупката,ченге на ченге око не вади,нещастници...
3.
дядо
08.01.2016 08:48:49
6
32
Странно е когато винкел Балевски лиже задника на боко кратуня,а се държи,като ощипана мома на мегдана...наглост и арогантност безподобна!
2.
DW
08.01.2016 08:47:42
4
36
Симеонов, а защо не кажете нещо за вашия племенник, който е любимец на олигархията и е назначен, като началник на криминална за да ги покровителства.
1.
до В. Симеонов
08.01.2016 08:46:27
13
34
Пак никой не те е питал нищо ..а ти ъкъл даваш.Знаем те в Бургас ,какво лайно си.Скоро и в цяла България ще те разберат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори