×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петър се събудил след адска катастрофа и поискал да стане жена и фризьор


Петър се събудил след адска катастрофа и поискал да стане жена и фризьор
Петър Асенов в собственото си студио за красота. Снимка borbabg.com
19 Декември 2015, Събота, 16:46 ч.

Още след драмата Петър искал да бъде момиче, но доста по-късно успял да превъзмогне хорските упреци


На 6 години Петър оживял в адска катастрофа край Самоводене, в която загинали друго дете и жена. След кома Петър сякаш се преродил, но… като жена. След този инцидент с турски ТИР момчето не помнело нищо от предишния си живот. Чуди се и до днес обаче как убиецът на пътя е минал с глоба и условно наказание.

Още след драмата Петър искал да бъде момиче, но доста по-късно успял да превъзмогне хорските упреци и 28 г. е фризьор със собствено студио за красота „Explosion“ в Търново под КАТ. За историята на младия човек разказва borbabg.com

Търновецът има много елитни клиенти, а случайните първо се стряскат, но после си тръгват трудно от чаровника с женски дрехи и с удължена с екстеншъни коса. Във Фейсбук стилистът е с името Петенцето Асенова и с руса дълга коса, а в началото човек никога не би разбрал, че това всъщност е мъж, но той твърди, че това е страница под прикритие.

"След катастрофата се оказа, че… съм момиче, и родителите ми го приеха. Аз съм единствено дете и живея при тях. Завърших КБУ-то във В. Търново. В училище ме приемаха особено, но аз нарочно останах в родния си град, за да имам свое студио, и съм много щастлив. Исках да уча във ВИТИЗ и имах оферта за снимки в италиански сериал в столицата, но отказах. Не съжалявам за това, макар че може и да съм изтървал пътя към световната слава…“, започва разказа за живота си Петър.

Той е с дънки и високи равни ботуши, с грим и фондьотен и много суетен – постоянно си оправя косата и се чуди дали ще излезе добре на снимката. Няма жестове и мимики на гей. Естествено, не обича нито тази дума, нито другите, които биха описали неговата същност. Гласът му е мъжки, но на пръв поглед по улицата всеки мъж би му хвърлил око. И това му се е случвало, а първите му интимни връзки били с жени, но просто не му харесало. Сега си няма гадже, защото е отдаден на професията си, в която иска да бъде прочут, тъй като е доказал, че прави чудеса с косите на клиентите. Никога не изключва обаче вероятността да се влюби, но не би могло да бъде в жена.

Преди няколко години Петър Асенов бил лице на билбордове във Велико Търново за салон за красота. Това му донесло пари и слава за ателието, където работел. Най-голямото му разтоварване е обаче шопингът и често ходи до Истанбул с тази цел, дори да пие кафе на Босфора. Влюбен е в турските сериали и са му спретнали „компромат“, че си пада по една от най-известните актриси, тъй като няколко пъти си писали във Фейсбук. При това го спрягали с Берен Саат, от което се чувства много горд.

Засега най-скъпата дамска чанта, която си е купил, струва 4000 лева, а освен това има цяла колекция и от марково бельо. Не пести пари за дрехи, а в мегаполиса на южната съседка ходи на екскурзия с автобус. Има кола, но трябва да си вади нова шофьорска книжка, тъй като на старата е с къса коса. Никога не е имал проблеми с властите и тази година е гласувал за пръв път на местните избори в родния си град. Много обича да се снима, не готви и не ходи по кръчми, няма хобита. Като младеж е участвал в пиеси и още помни част от тях, дори е пял, преди да пропуши и гласът му да стане мъжки.

Има много приятели от двата пола, които го питат защо не сяда често в заведения. Той пък им казва, че няма време за губене, но тайно си мечтае да върви пеша из своя град, без да го гледат като различен, защото е направил своя избор да остане тук. Признава, че сигурно е единствен във Велико Търново, който за пръв път се показва в публичното пространство и разказва за себе си.

"Богат съм с клиенти и тези с лоша енерги яне ги допускам!“, споделя още Петър, който отказва да му казват Пепи или Пепина освен Петьо. Има клиенти политици, бизнесмени, известни личности и никога не прави една и съща прическа два пъти. Работи бързо и не се разсейва. Смята, че има нещо като дарба да разпознава тези, които са с добра енергия и са добри хора, и към тях се отнася чудесно и прави чудеса с косите им. Това всъщност май е най-важното, останалото е да приемаме хората около нас, дори и да изглеждат различно

В категории: Лайфстайл


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
ба
19.12.2015 18:18:21
0
8
ба ко му се подигравате? той/тя поне не се крие, като нашите бургашки батки, които ходят от сутрин до мрак във фитнеса, за да се обарват, уж си гледат мускулите и да си духат по съблекалните, иначе в мола го раздават на големи женкари...
2.
Арканъ Несебърлия
19.12.2015 16:31:30
2
7
"Има клиенти политици, бизнесмени, известни личности... " значи всички тея са ГОЛЕМИ ХАЛКИ. Много педерасти в таа страна, многп нещо..
1.
Гегата
19.12.2015 15:42:49
5
3
Хаха пешо репортера от флегман със грим че и статия пишат за него леле ще припадна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори