×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Купувайте подаръци според зодията!


Купувайте подаръци според зодията!
Снимката е илюстративна
14 Декември 2015, Понеделник, 20:59 ч.

Вижте кой по какво си пада, според астролозите
Вероятно все още ви предстои да купувате коледните си подаръци. Решихме да ви помогнем с ръководство за шопинг, вдъхновено от зодиакалните знаци и техните специфични характеристики.
Ето го и него:

За Козирог (23 декември – 20 януари)
Козирогът е търпелив и практичен земен знак. Хората от тази зодия се придържат към класиката и са семпли по натура. Можете да ги зарадвате с някакъв полезен домакински уред или пък с някаква реликва от дърво или антикварен предмет.

За Водолей (21 януари – 19 февруари)
Това е оригинален и независим знак, който обича иновациите. Изберете на човека Водолей необичаен подарък. Някакъв остроумен или хумористичен аксесоар, или вещ с интелигентен, новаторски дизайн.

За Риби (20 февруари – 20 март)
Това са хора, които ценят изкуството, имат богато въображение и са много сантиментални. Затова можете да ги зарадвате с някакъв нематериален подарък – романтична ваканция или пък произведение на изкуството, вдъхновено от океана – все пак това е воден зодиакален знак.

За Овен (21 март – 20 април)
Тези хора са активни и динамични и жадуват за приключения и предизвикателства. Подарете на вашия Овен нещо, което да го държи активен – спортна джаджа, например или някаква настолна игра, която да зарадва състезателния му дух.

За Телец (21 април – 21 май)
Тези хора са гастрономи, които обичат да се наслаждават на фините неща в живота. Те са решителни и надеждни и издигат в култ комфорта. Можете да ги зарадвате със скъпа маркова дреха или аксесоар или пък с гурме предмет/прибор за дома – те ще го оценят!

За Близнаци (22 май – 21 юни)
Тези хора са нежни и находчиви и са лесни, когато става дума за подаръци. Те са умели комуникатори с младежки дух, така че можете да ги зарадвате с аксесоар за пътуване, с новия албум на любимата им група, или пък с предмет, направен по поръчка, специално за тях.

За Рак (22 юни – 22 юли)
Тези хора са дълбоко искрени и са много семейни натури, които обичат домашния уют. Можете да ги зарадвате с нов комплект спално бельо, с красив албум/рамка за снимки, красива картичка и ароматна свещ.

За Лъв (23 юли – 21 август)
Лъвовете са щедри и уверени хора, които обичат да са в светлината на прожекторите. Те ценят вещите си и ще се зарадват на красиво бижу, на скъп парфюм или на ефектен шал. Те обичат и предметите, свързани с личното им удобство, например лаундж стол или хамак.

За Везни (24 октомври – 22 ноември)
Везните са отстъпчиви идеалисти. Те са родени любители на природата и харесват всички органични материали. Можете да ги изненадате с някакви причудливи, екопредмети за домашна употреба, с нов велосипед или туристически обувки, а също и с биокозметика.

За Скорпион (23 ноември – 22 декември)
Тези хора са мистериозни и много чаровни, но имат своята тъмна страна. Можете да им изберете някакъв по-драматичен тоалет, секси бельо за страстни нощи или предмет на изкуството с по-абстрактно, загадъчно послание, което да допадне на интуитивната им природа.

За Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Тези хора са любители на приключенията и свободата, а също така са философски настроени, весели натури. Можете да зарадвате вашия Стрелец, като му подарите почивка зад граница, скок с парашут или философска книга.

В категории: Животът


4
Коментара
Флагман.БГ Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха 10/06/2024, Понеделник 01:07 0
4
Коментара по темата
4.
Дева
14.12.2015 20:42:37
2
4
Зодияка без лъв може но бе дева не
3.
Българин
14.12.2015 18:44:02
3
5
Девата е ясна. Трябва й само х*й!
2.
kakdk
14.12.2015 18:40:37
3
2
А тя Дева, зодия ли е? ххихихи
1.
Д
14.12.2015 18:22:30
0
7
Пропуснали сте дева!:))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Междинни резултати при 12 % обработени протоколи Изненадващо висок резултат за „Величие“ от градските секции в Бургас – близо 7 % Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Паралелното преброяване потвърди бомбата, "Величие" влиза в НС Според данните ГЕРБ-СДС печели националните избори с 24,5%, втори са ДПС - 15,8% След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ След първите резултати: Отчита се сериозен отлив от ПП-ДБ Според данните на агенцията на база екзит полове ПП-ДБ са запазили едва 79% от избирателите си в сравнение с изборите през април миналата година Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона Първи междинни резултати от РИК Бургас за гласуването в региона ГЕРБ дърпа убедително още на старта – с 36,31 %, ДПС -13,99, ПП-ДБ – 8,33 % Вижте кои ще са 17-те български евродепутати Вижте кои ще са 17-те български евродепутати ГЕРБ праща петима в ЕП, ПП-ДБ - 3 или 4-ма Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Делян Пеевски: Време е да направим стабилно правителство Хората заслужават ново начало, заяви съпредседятелят на ДПС Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% Финален екзитпол на "Маркет линкс": ГЕРБ с 28,4%, ДПС - 15,6%, а ПП-ДБ - 15,4% ГЕРБ ще имат 78 депутати, а ДПС - 43. ПП-ДБ ще са с 42-ма души в НС Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Партия "Величие" е изненадата на изборите, Николай Марков е убеден, че са над чертата Според данните на "Галъп" партия "Величие" печели - 3,4% от парламентарния вот и 3,4 на сто от евровота Възможните конфигурации след вота - ето какви са Възможните конфигурации след вота - ето какви са Хипотетичен вариант е ГЕРБ да сключи споразумение с ПП-ДБ и отделно да подпише споразумение с ДПС На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила На живо във Флагман.бг: Край на изборния ден, ГЕРБ-СДС печели убедително в Бургас, ДПС - втора сила Какво се случи през днешния ден и какво предстои оттук нататък
Лидерите на сензацията на вота проговориха Лидерите на сензацията на вота проговориха Ще осветим процеса, по който се правят законите и как се изпълняват, каза полк. Марков Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) Става мазало: 24-годишен инфлуенсър от Кипър влиза в Европейския парламент (ВИДЕО) В първата си реч след обявяването на данните той заяви, че е било постигнато "чудо" не само в Кипър, но вероятно и в света ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция ТикТок политикът: Кой е Жордан Бардела - 28-годишният лидер на крайно десните във Франция Той има 1,2 млн. последователи в ТикТок След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори След съкрушителното поражение: Макрон разпуска парламента на Франция, обяви предсрочни избори Решението го е взел след резултатите от евровота Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Шенген се отдалечава - крайнодесните печелят евровота в Австрия Това са първите европейски избори след излизането на Великобритания от ЕС Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Удар за Олаф Шолц: Десницата печели евровота и в Германия Крайнодясната Алтернатива за Германия (AfD) e втора политическа сила Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Колосална победа на евровота за крайнодясната партия "Национално обединение" във Франция Резултатът е двойно по-голям от броя на гласовете, спечелени от центристката партия Renew на президента Еманюел Макрон (15,2%) Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Битката за Народното събрание: ГЕРБ спечели изборите, ПП и ДПС на кантар за второто място Гласовете от чужбина ще са решаващи Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Полицията в Прага арестува заподозрян в тероризъм Заподозреният, за когото се смята, че е испаноговорящо лице от латиноамериканска държава, се издирваше от петък Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" Везенков сам поискал да напусне "Сакраменто" В първия си сезон в НБА Везенков записа средно по 5,4 точки и 2,3 борби на мач
Николай СЛАТИНСКИ Николай СЛАТИНСКИ Ако Европа не направи така, че Русия да загуби войната, Голямата европейска война няма да ни се размине Виц на деня Виц на деня - По зъбите познавам, кое пиле е младо и кое старо.
- Но, те нямат зъби!
- Те, да, но аз ИМАМ!...
Виц на деня Виц на деня - Добре, бе... Само ми обясни защо ми изневери?
- Виж, скъпа - ти си имаш мен, аз си имам теб... А тя, горката, никого си няма...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена написала на надгробната плоча на мъжа си:
"Почивай в мир, че като дойда..."
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори