×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ако държавата не помогне на Малко Търново, целият регион ще загине


Ако държавата не помогне на Малко Търново, целият регион ще загине
Илиян Янчев има уверението на премиера Бойко Борисов, че ще се помогне на Малко Търново
07 Декември 2015, Понеделник, 13:32 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Направили сме пълен план за новия програмен период, проектите ни са готови, чакаме отварянето на програмите
Илиян Янчев спечели с впечатляващ резултат местните избори в Община Малко Търново преди малко повече от месец. В началото на втория мандат обаче задачата му изглежда безкрайно трудна. Янчев трябва да направи последен опит, за да спаси общината. По време на предизборната кампания той проведе куп разговори с отговорни фактори в ГЕРБ и все пак успя да издейства обещание за ремонт на пътя Царево-Малко Търново, който ще свърже общината с морето и обратно, както и отварянето на ГКПП-то за тежкотоварни автомобили, нещо, което се очаква да даде тласък на бизнеса.

-Г-н Янчев, с какви амбиции започвате втория си мандат като кмет на Малко Търново?

-С амбиция да се случват хубави неща на общината и жителите на Малко Търново. Направили сме пълен план за онова за което може да кандидатстваме по европейски програми и това, което може да направим с малките капиталови средства. Администрацията работи по тази тема от няколко години, всички проекти са готови, чакаме само да се отворят програмите. Вчера (четвъртък,б.а.) бях в Турция, за да уточним с нашите партньори от Къркларели и Бююк Мандра и проектите ни по програмата за Транс-гранично сътрудничество. Така че ние работим и сме в проектна готовност.

-На каква стойност са подготвените проекти и кои са първите, които ще внесете за разглеждане?

-Приоритетни са проектите за енергийната ефективност, които ще внесем за разглеждане съвсем скоро. По селските райони започваме ВиК инфраструктурата във всяко едно село. Лошото е, че градът бе изваден от ПРСР (Програмата за развитие на селските райони), като четвърто ниво йерархичен град. Така ние не можем да си оправим инфраструктурата.

-А ще може ли да се възползвате от алтернативната програма „Региони в растеж“?

-Ние настоявахме и Малко Търново да участва в програмата за селските райони, не само малките населени места. Но за съжаление на този етап нямаме отговор. Лошата новина за нас е, че в новия програмен период пречиствателните станции вече няма да се изграждат от общините, а от ВиК дружествата. Това според мен усложнява процеса безкрайно много. Казвам го с цялото си уважение към ВиК, но едва ли дружеството ще направи пречиствателна станция на град с 2 хил.души.

-Не сте ли съгласен, че звучи по-логично звучи от гледна точка на това, че ВиК дружествата стопанисват съоръженията?

-Те ги стопанисват, но всеки ще предпочете да направи пречиствателна станция на по-големите общини – Карнобат, например. От екологична гледна точка това, което се случва в Малко Търново е противопоказно. Ние живеем в природен парк „Странджа“ и настояваме да сме екологично чист район, а в същото време да заустваме отпадните води в дерета. Както знаете скоро ще започнат глобите за такива общини. Още от предния програмен период имахме готова документация и проектът беше напълно готов, но не бяхме допуснати.

-Готови ли сте да дадете вашия проект на ВиК Бургас, за да не се губи време?

-Разбира се. Говорих с г-н Ганчо Тенев. Казах му за нашата проектна готовност. Но пак казвам: Не е в това проблема, а в цялата философия на разходването на европейските средства. Не може пари при пари да ходят. Докато движението е такова, малките общини ще страдат. Дават се големи проекти за София, Варна, Бургас и Пловдив, а малки общини като нашата са дискриминирани. Нашият шанс е да оцеляваме чрез европроектите, защото капиталовата програма е около 180 хил.лева годишно. Само една улица, която направихме миналата година – около 300 метра ни струваше 56 хил.лв. Виждате, че със собствени средства може да направим 2-3 улици в най-добрия случай.

-Правителството на ГЕРБ ще изпълни ли вашите искания да ремонтира пътя за Царево и отвори ГКПП-то за тирове?

-Искрено се надявам и вярвам в думите на премиера Бойко Борисов. Наложително е това да се случи през този програмен период, защото после ще бъде прекалено късно – целият район ще се е обезлюдил. Както ви споделих вчера бях в Република Турция и видях, че те вече започнаха ремонта на тяхното ГКПП. В момента разширяват пункта, а ние пак се бавим. Знам, че директорът на Агенция Митници Ваньо Танов бе на оглед на ГКПП Малко Търново, но не са ме информирали какво решение е взето. Ние от своя страна сме отправили въпросите си към премиера Бойко Борисов и към министъра на финансите Владислав Горанов.

-Г-н Янчев, какво е перото за местни данъци и такси в Община Малко Търново?

-Доста е ниско. Опитваме се да събираме просрочените задължения, подобрихме показателите, но при положение, че бизнесът го няма, да се вдигат данъците на хора, които са с 250 лева пенсия е немислимо. Заради това лично аз няма да го направя. Това беше и обещанието ми в предизборната ми кампания. Смятам, че може да се спестят средства по алтернативни начини. Ние например подобрихме начина на работа – закупихме нова техника при която разхода за горива, масла и всичко останало са много по-ниски.

-Т.е. - няма да изпълните заръката на премиера Бойко Борисов и да вдигнете данъците?

-Не. В никакъв случай не мога да си го позволя. Не е честно спрямо хората в Малко Търново. За мен е ясно, че първата година от мандата е най-добрата, за да се вдигнат данъците и оттам нататък да почнат да влизат по-големи суми, но за такива малки общини като нашата е немислимо.

-Очаквате ли работещ местен парламент, а не политиканстващ, който да спъва работата?

-Мисля че всички, които са се ангажирали, излезли по време на изборите сега е време да покажат, че искат да работят за доброто на общината. Надявам се да покажат, че Малко Търново е по-важен от партийните интереси.

В категории: Малко Търново


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 9
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
18
Коментара по темата
18.
баи мангал
12.12.2015 08:38:19
0
3
Днес за българина е най-важно да докопаш кокала,а всичко останало е празна работа....А ядене и пиене за нова година ще има ли нещо?
17.
д-р Колева
12.12.2015 08:09:04
0
1
И аз харесах коментарa на "14", но защо са мy сложили минус, не ми е ясно.Ха, ха,.... тази статия може да събуди само бурен смях! Хем нещо иска да каже, хем неще! Като тръгне да се чете м-у редовете обаче става ясно, Разбирасе това е предназначено за основния цигански електорат, който по принцип още вярва в Дядо Коледа!. Въобще, ебати и тъпата пропаганда! Работническо дело си беше направо китка на времето!!
16.
мадам В
11.12.2015 06:45:28
1
3
Еееееех много сладък тоя кокал бре!!!Я-а-а! В политиката имало място за чест и достойнство-само опитно. Само че, тъпият народец (салатката и ракийката) явно не може или не иска да оцени това-закво така бе народе.
15.
Човекът е прав
10.12.2015 15:22:44
1
3
"Гражданданите, които днес носят на гърба си този дълг не са тук-така е било, така е и така ще е, за съжаление.Тези, които не искаха да е така, не са тук и в България. Нали уж българите сме по-по-най-така и онака? Що сме били 200 г. под византийско, 500 под турско и 50 под съветско робство тогава, а. Що византийците и турците не са били под българско робство, ами ние под тяхно? Нали уж българите сме по-по-най-така и онака? Що тъпите и прости (според нас, които сме по-по-най-така и онака) нации са владели (и продължават в известна степен да владеят) почти 2/3 от света? Нали са "тъпи и прости"? А ние - по-по-най-така и онака - къде сме?И сега сме в ситуация, в която най-бедната община е попаднала в капана на бедността ,липсата на икономика и нов живот от който не може да се измъкне.Това е светът, в който живеем днес.Жалко, много жалко.
14.
до 4.слушайте боко ко ви рече
09.12.2015 14:55:32
1
3
Другари и другарки,а съм на работа и вместо да свърша нещо полезно се занимавам с глупости ... така до 11:30 - 12:00 поне докато обедната почивка дойде ... еееех живот!,Ейй евала за коментара пичага :) от мойта партия си. П.С. коментирам тамън след като съм свършил важната за днес работа - хубав обяд с колежка на по чаша червено вино в сладкарницата :)И тук е истината, казана от великия Чърчил -

"Най-добрият аргумент срещу демокрацията е петминутен разговор със средния избирател" (The biggest argument against democracy is a five minute discussion with the average voter)Каквото има да става,ще стане.
13.
Проф. Кокошков
09.12.2015 13:08:19
0
3
Спокойно момчета, изпаднали сте в словесна диария.
Когато потъва Титаник /разбирай ЕС/ никой не се интересува от офиса на камериерките /разбирай БГ/. Още по малко от някакъв непран чаршаф в този офис /разбирай М.Търново/.
Светът е шарен и работа има за всеки.
12.
Иван Иванов ·
09.12.2015 08:49:07
0
2
"През последните две години хората, които имат спестявания са намалели двойно - от 14% в началото на 2010 година до 7 % или 511 000 души в началото на тази година. От седемте процента българи със спестявания пък едва 13 на сто имат депозити над 5 000 лв. или това са приблизително 66 000 души. Преобладаващата част – 46% от хората със спестявания имат спестени суми до 1000 лева, тоест това е 3,22% от населението." "90% от населението обеднява или поне спестяванията му не растат и около 10% или по-малко имат растящи спестявания. 75-76% от депозитите са с размер под 1000 лв. В следващия сегмент 1000-2500 лева попадат едва около 8-9% а в следващия – 2500-5000 лв около 5-6% от депозитите. Това означава, че около 88-91% от депозитите попадат в областта под 5000 лв, в която преобладава намаляване на сумите. В най-ниската категория, до 1000 лв, средната сума е около 114 лева, в следващата, 1000-2500 лв средната сума е 1654 лв а в категорията 2500-5000 лв средната сума по депозит е 3648 лв. Разпределение на депозитите при което 75% от тях са със средна сума от 114 лева фактически представлява катастрофа за покупателната способност. Сумата от 114 лева е по-малка от половината на минималната работна заплата. Това е сума недостатъчна за покриване на месечните разходи за ток, телефон, вода и централно отопление в големите градове. За такава ситуация свидетелстват и нароилите се напоследък небанкови кредитни институции (5, 6), според които „най-честата причина за теглене на бърз кредит е плащането на битови и комунални сметки."
"За периода от март до края на декември депозитите на граждани със суми между 100 хил. и 200 хил. лв. се увеличават с 2714 до 34 200 броя. А общата сума в тях нараства с 475 млн. лв. до 4,811 млрд. лв.

Освен милионерските депозити намаляват и тези със суми до 1000 лв., сочат данните на БНБ. За година броят им е паднал с 574 хил. до 8,14 млн."Тази система може да работи само при социализъм с много обществена икономика, и всяка година унищожаване на парите. Данъчните им приходи са 20% от БВП, косвените данъци им са 24%, държавните им разходи са 67 милиарда долара. Чрез ДДС може и да си върнат 24% от тези пари, може и повече - ако кредитирането расте над спестяването.
11.
sffe
09.12.2015 08:46:11
0
4
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5161735.Тези които пишат минуси на НИК ще им изсъхнат пръстчетата и няма да могат да си бъркат в носленцата!!!Абе вие русофилите, болшевишките гъзолизци и дърти комуняги сте много глупави хора.
10.
НИК
08.12.2015 16:14:14
0
10
ЦИТАТ ОТ ИЛИЯН ЯНЧЕВ:"Лошото е, че градът бе изваден от ПРСР (Програмата за развитие на селските райони), като четвърто ниво йерархичен град."
ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИШ ТОВА БЕЗУМИЕ????....КОГА СИ ОРГАНИЗИРАЛ АКТИВНИ ПРОТЕСТНИ ДЕЙСТВИЯ ЗА ДА ВЪРНЕШ СТРАНДЖА И СЕЛАТА В "ПРОГРАМАТА ЗА РАЗВИТИЕ НА СЕЛСКИТЕ РАЙОНИ"?????
ЦИТАТ ОТ ИЛИЯН ЯНЧЕВ:"Ние живеем в природен парк „Странджа“ и настояваме да сме екологично чист район, "............
С ТВОЕТО БЕЗСПИРНО РЕВАНЕ ДА СЕ ПУСКАТ ХИЛЯДИ ТИРОВЕ ПРЕЗ ПАРКА И ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧИТАВО-ЗАКЪРПЕН ПЪТ КЪМ МОМЕНТА , ВИДЯХМЕ КОЛКО СИ ЗАГРИЖЕН ЗА ЕКОЛОГИЯТА НА ПАРК СТРАНДЖА !!!!ВСИЧКИ ТИ ВИЖДАТ НЕВЕРОЯТНИТЕ ЕКО ПРОЕКТИ И ПЪКЛЕНИ ПЛАНОВЕ ЗА СТРАНДЖА!!!!!
ЦИТАТ ОТ ИЛИЯН ЯНЧЕВ:"Знам, че директорът на Агенция Митници Ваньо Танов бе на оглед на ГКПП Малко Търново, но не са ме информирали какво решение е взето."
НА ВАНЬО ТАНОВ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МУ СТАНЕ ЯСНО, АКО МУ БЪДЕ ОБЯСНЕНО ОТ "ГЕОЛОЖКИ ПРОУЧВАНИЯ" И АГЕНЦИЯ ПЪТИЩА ,ЧЕ ТОЗИ ПЪТ Е ТЕСЕН ДВУЛЕНТОВ И ОСЕЯН С ГОЛЕМИ СВЛАЧИЩА .....И ,ЧЕ АКО ПУСНАТ ХИЛЯДИ ТЕЖКОТОВАРНИ КАМИОНИ ...,ТОЗИ ПЪТ ЩЕ СЕ СРУТИ НА МНОГО МЕСТА ПРИ СВЛАЧИЩАТА И ЦЯЛА СТРАНДЖА ....(ГКПП-то, ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ, ВСИЧКИТЕ СЕЛА В РЕГИОНА И МАЛКО ТЪРНОВО) ЩЕ БЪДАТ ОТКЪСНАТИ ОТ БУРГАС И БЪЛГАРИЯ ЗА МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ!!!.......И ВЕРОЯТНО ЩЕ ОТНЕМЕ ГОДИНИ РЕМОНТИ, АКО ВЪОБЩЕ БЪДЕ РЕМОНТИРАН!!!!
ИДЕИТЕ И ЛОБИРАНЕТО НА ИЛИЯН ЯНЧЕВ ЗА КАМИОНИ ЩЕ ДОВЕДАТ ДО СТРАШНО БЕДСТВИЕ В РЕГИОНА!!!!!!!!!!
ТОВА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНО НА ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ БЪЛГАРИ!!!
9.
НИК
08.12.2015 15:36:36
0
8
ИЛИЯНЕЕЕЕ ОБЯСНИ БЕЕЕ,....... ОБЯСНИ НА СТРАНДЖАНЦИ ,КАК АДЖЕБА ЩЕ ДРЪПНЕ МЕСТНАТА ИКОНОМИКАТА НАПРЕД ,КАТО ПУСНАТ 50 ТОННИ ТИРОВЕТЕ, КОИТО ДОРИ ЩЕ ЗАОБИКАЛЯТ ОТ 1 КМ. МАЛКО ТЪРНОВО !?????......ЩЕ НАПРАВИШ ПЛАТЕНА БАРИАРА НА ПЪТЯ СЛЕД МАЛКО ТЪРНОВО ЛИ ,КВО ЛИ???????
ЧАКАМ ОБЯСНЕНИЕТО ТИ!!!!!!!!!!
ЕДИНСТВЕНИЯТ ЗОР НА ИЛИЯН ЯНЧЕВ ОТ ТАЗИ ПОРЪЧКОВО ЛИЗАЧЕСКА СТАТИЯ, МУ Е ДА СЕ УРЕДИ С ТИРОВЕ ПО ТОЗИ ПЪТ ЗА СОБСТВЕНА ИЗГОДА И БИЗНЕС!!!!!!!!!!!!!!!.....ЗАЩОТО КАКТО ДОЧУХ ОТ ТУК, ОТ ТАМ ....ИЛИЯН ИМА ЗАКУПЕНИ ПАРЦЕЛИ ТОЧНО ДО ГЛАВНИЯ ПЪТ В НЕПОСРЕДСТВЕНА БЛИЗОСТ ДО ЗВЕЗДЕЦ И ЕДИНСТВЕНИЯ ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС В ЦЕЛИЯ РЕГИОН БИ БИЛ НЕГОВИЯТ ЛИЧЕН (НЕ ОБЩИНСКИ)..., А ЛИЧЕН!!!!!!... , КАТО НАПРАВИ ПЛАТЕН ПАРКИНГ ЗА КАМИОНИ И ЗАВЕДЕНИЯ!!!!!!!!!
Я ДА ОБЯСНИ ИЛИЯН И КАК И КОЛКО ПЪТИ СЕДМИЧНО ЩЕ ПОЧИСТВА И ТОНОВЕТЕ БУКЛУЦИ ПОКРАЙ ПЪТЯ ОТ МАЛКО ТЪРНОВО ДО БУРГАС ,КОИТО ЩЕ БЪДАТ ИЗХВЪРЛЯНИ ОТ ТИРАДЖИИТЕ В ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ ОТ НЕГО "ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ ПАРК СТРАНДЖА"??????!!!!!!!!
Я ДА ОБЯСНИ ИЛИЯН ,КОГАТО ХИЛЯДИТЕ НАТОВАРЕНИ КАМИОНИ ОТ КОИТО ВСЕКИ ПО 40/50 ТОНА ТЕГЛО.......,СРУТЯТ ПЪТЯ НА ПОНЕ 4 МЕСТА ПО ЦЯЛОТО ТРАСЕ...!!!!!.......ЗАЩОТО СЕ СЕЩАМ ЗА ПОНЕ 4 ГОЛЕМИ СВЛАЧИЩА ,КОИТО СА АКТИВНИ ПОД ГЛАВНИЯ ПЪТ ......ТОГАВА ТОЙ ЛИ ЩЕ ИЗКАРА ОТ ЛИЧАТА СИ БАНКОВА СМЕТКА КИНТИ ДА ПОСТРОИ НОВ ПЪТ БУРГАС-ГКПП??????
АЙДЕ, КАТО СИ МНОГО ОТВОРЕН ДА ДАДЕШ РАЗУМЕН ОТГОВОР НА ТЕЗИ 4 ВЪПРОСА кметче???...........ИЛИ СИ СВИКНАЛ САМО НА ПОРЪЧКОВИ И ЛИЗАЧЕСКО-УГОДНИЧЕСКИ ВЪПРОСИ ДА ОТГОВАРЯШ?????????
8.
дс
08.12.2015 11:13:04
0
7
Държавата да налее 1милиард и Янчев да ги управлява!Ха ха ха!
7.
1111
08.12.2015 08:12:35
0
4
Младежи, не разбирате ли, че вие се намирате в един финансов и икономически пубертет. Изведнъж разбирате как изглежда реалния свят и си мислите, че сте открили някаква невероятна истина, а това са неща, които хората знаят отдавна
---- Останалото са спорове какъв да е аналога - злато, биткоин, лефчета, доларчета...
6.
наш ИЛИЯНЧО
07.12.2015 21:00:55
1
12
ДА ЖИВЕЯТ ЦИГАНИТУ,СВИНЕТУ,ЗУРЛИТЕ И ГЛИГАНИТЕ МАЛКОТЪРНОВСКИ. ДА ЖИВЕЙ,МАЗНИЯ ШОПАР ИЛИЯН ЯНЧЕВ...
5.
aytoski huligan
07.12.2015 20:52:41
1
14
Община Малко Търново е поела пътя към отвъдното още преди 50г.Тодор Живков не можа да го съживи като имаше привилегията на управлява населението кой къде ще живее и кой къде няма право да живее.А при сегашният свободен избор забравете някой да предпочете община Малко Търново.Със своите 3793 души инфо от 2011г. ,а сега са със сигурност по малко.Община Малко Търново има население колкото циганската махала на гр.Айтос.За какво говорим , какви 5лева , каква община , каква община с 3793 човека от които поне половината са над и на около 60 годишни.
4.
слушайте боко ко ви рече
07.12.2015 20:27:18
3
12
станете овчари, садете картофи, домати ,лук,чесън РАБОТЕТЕ НЕ СЕ КУМЕТЕ КАТО СВАТИ ,чак тогава държавата може и да ви помогне ,лешпери
3.
от Село
07.12.2015 19:52:58
4
7
Имам две идеи за тежкото финансово състояние на общината.
1. Да се създаде банка за сперма, която работи само за износ. А само за износ, защото тъпи странджански говеда си имаме в изобилие, но поне са плодовити и съответно полезни за "народното стопанство"
2. Ако идея номер едно се възприеме позитивно от новия кмет, няма нужда от други мерки за финансово подпомагане на М.Търново за изключение изследването на феномена, как може да се живее с 6 и повече промила в кръвта всеки божи ден, без да се разболееш от цироза. Това с книги, лекции на международно равнище, лаборатории ... абе чудо, но със спермата ще е най-трайно, като инвестиция в дългосрочен план.
2.
yjfcjytcuigckjgvukgvkugvkuhvilybku
07.12.2015 17:42:40
4
10
СЪМНЯВАМЕ , ПРИЯТЕЛЮ , НЯКОЙ ДА ТИ ПОМОГНЕ ПЪРВО , МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ , РАЙОНА Е ДЕФАКТО ПРЕДАДЕН НА ТРАФИКАНТИ И БЕЖАНЦИ , НИКОЙ НЯМА ДА ГУБИ ГОЛЕМИ ПАРИ ЗАРАДИ ВАС, ОЩЕ ПО МАЛКО , ТЕХНИТЕ ПОКРОВИТЕЛИ ОТ ........... , ВТОРО РАЙОНА ПОПАДА В ТАКА НАРЕЧЕНАТА НИЧИЯ ЗОНА МЕЖДУ БОГАТИТЕ ОБЩИНИ , ПРИМОРСКО , СОЗОПОЛ , БУРГАС И ТУРСКАТА ГРАНИЦА , КЪДЕТО НЕ СЕ ЗНАЕ КОЙ ПИЕ , КОЙ ПЛАЩА , ПРИМЕР ......... НА ДЕН МИНАВАТ ДЕСЕТКИ , ДА НЕ КАЖА СТОТИЦИ АРАБСКИ ЧАРШАФА , КОИТО ИЗНЕВИДЕЛИЦА , ЦЪФВАТ ЧАК В БУРГАС , ТОЕСТ КОНТРОЛ И ПРЕВНЦИЯ ОТ ДЪРЖАВАТА ( ZERO) , И ТРЕТО БОЙКО СА ВЪРТЕШЕ ПО ГРАНИАТА С ОНАЯ ШУШУМИНГА ДАВИД КАМЕРОН , КРОЯТ ВИ НОМЕР , ПРИЯТЕЛЮ .........ЗА МЕН ВАШИЯ СЛУЧАЙ Е НЕСПАСЯЕМ ......... ЖАЛКО ЗА ВЕВОДИТЕ ДЕТ СА ЩЪКАЛИ ПО ТИЯ МЕСТА .........
1.
ЗЗЗ
07.12.2015 17:34:57
5
11
Илиянеее Илияне ква държава бе ,ти си се заврял в това М.Търново и мислиш че е центъра на света.Пука му на някой .Обявявай го като паметник и който иска да идва да гледа , и да му разказват за славната история на великото М,Търново.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори