×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Bild: Западът заплашил да остави Украйна без ракети "Пейтриът" след атака по цел в Русия
  • Олимпийският рекордьор в овчарския скок Тиаго Браз отпадна за игрите в Париж това лято заради допинг
  • Времето днес, прогноза за сряда, 29 май: Отново краткотрайни валежи с гръмотевици
  • Гари Конил беше назначен за нов премиер на Хаити вчера
  • Русия вдига данъците на богатите
  • Ремонт променя движението по АМ "Струма"
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полина Карастоянова обясни, че била изгонена от НФСБ заради слабите изборни резултати


Полина Карастоянова обясни, че била изгонена от НФСБ заради слабите изборни резултати
Емил Димитров-Ревизоро излезе да подкрепи колежката си, която се оплете при въпросите на Флагман
04 Декември 2015, Петък, 07:46 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Но отказа да отговаря дали е лобист на производителите на алкохол


Натирената от НФСБ депутатка Полина Карастоянова обясни изгонването си със слабите резултати на партията на местния вот.

Днес тя даде пресконференция в Народното събрание, като заяви, че от формацията на Валери Симеонов си търсели оправдание за лошия изборен резултат.

Карастоянова припомни, че е била от гражданската квота на НФСБ, която обаче била пренебрегната и затова се стигнало до слабия вот.

По повод обвиненията, че е лобист за производители и търговци на алкохол, тя отрече, че е обвързана с такива интереси.

Полина Карастоянова благодари специално на Красимир Каракачанов и ВМРО за подкрепата, с която се очаква тя да остане член на парламентарната група на Патриотичния фронт.

След настоявания на „Флагман” да отговори дали тя е подготвила текстовете за промени в закона за акцизите и данъчните складове, с които се намалява разрешеният обем на казаните за варене на ракия, Карастоянова отговаряше витиевато. За да я подкрепи обаче излезе Емил Димитров-Ревизоро, който пое отговорност за авторството.

Нещо повече той заяви, че текстовете отлежавали от няколко месеца в Министерството на финансите и те били инициирани от бизнеса – работодателски организации като КРИБ и други.
Ревизоро ги преоформил  и ги внесъл.

Аз подкрепям тези, които плащат данъците. В момента от продавания алкохол 30% е легален, а останалите 70% са контрабанда, заяви Емил Димитров.

Полина Карастоянова каза, че също стои зад законопроекта и пак би го подкрепила.

В категории: Политика


Автор
9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
не трийте коментари
04.12.2015 16:48:10
0
3
Тая какво разбира от избори.Тя РАЗБИРА САМО ОТ СВИРКИ
8.
фактолог
04.12.2015 15:02:09
0
2
Бившата стюардеса Полина Карастоянова, перхидролено руса като магистрална нощна пеперуда, обрамчена със златни цайси за "тежест", водеше представянето на ГОРД. Семейна дружба свързва съпругът на Полина Аспарух /Паро/ Карастоянов, наследник на комунистически род, със Слави Бинев, бивш кръчмар, който се изявява втори мандат като евродепутат.

Полина Карастоянова стана печално известна с фоторазказ на столични папараци, които я изловиха да пазарува в супермаркет вино и хляб и после с оттренирани движения да се шмугва в малък хотел в софийския квартал "Лозенец", последвана от Пламен Моллов, по онова време председател на парламентарната група на НДСВ. Позавехналата 40-годишна стюардеса, майка на двама сина,

направи за резил доцента от Пловдив

и съпругата му с арогантно демонстрираната амбиция да свали на всяка цена овластения от Царя шеф на Националната лозаро-винарска камара. Жълтите велможи устроиха другарски съд над провинциалния Ромео и осуетиха намеренията му да направи Полито член на ръководството на жълтата партия.

Неуспялата да се класира във върхушката на царската партия амбициозна въртиопашка се отдаде на Александър Томов /Лупи/ и стана отговорник по международната дейност в неговата забравена от всички партия. В столичен вестник цъфна нейна снимка до шефа на столичните социалисти Румен Овчаров на червен предизборен митинг, а по-сетне и устремената й снага към тогавашния вътрешен министър Румен Петков в изборна нощ в НДК. Но от всичките тези набези не последва кариера в партията-столетница.

Мъжемелачката Карастоянова яхна като ракета носител пловдивския олигарх Георги Гергов, който дори я назначи на високодоходна работа в завладения от него Международен панаир - Пловдив, но бодигардовете му издадоха на бойката Вили Гергова среднощните попълзновения на бившата стюардеса към покоите на боса им и скоро Полито беше изритана с шутове от Пловдив. Тогава тя яхна съфамилника на червения милионер - медийния магнат Красимир Гергов, и стана негова дясна ръка в Националния борд по туризъм.

С частния самолет на рекламния монополист Карастоянова и Моллов се разходиха до Мадрид, където се проведе поредната среща на задграничните български медии под патронажа на президента Георги Първанов, известен още и като агент Гоце, който беше бойкотиран от най-сериозни българоезични издания по света.
Честите срещи на Полито с Васил Иванов Лучано в кръчмата "Родерик" станаха причина Стефка,

непримиримата съпруга на бившия спортен министър, да го натири от общия им дом,

да му прибере по-голямата част от едноименните сладкарници и да се разведе с него. Целта на болната кариеристка беше да завладее спрягания като шеф на Държавната агенция по туризъм и да му стане заместничка, но премиерът Сакскобургготски отвя мераците на Лучано и компания.

По време на управлението на ГЕРБ настъпиха мрачни дни за амбициозната сподвижничка на Красимир Гергов и тя сякаш потъна вдън земя. За да се появи като вестителка на "новия морал" и "достойнството в политиката" на Слави Бинев.
7.
*********
04.12.2015 14:37:05
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
*********
04.12.2015 12:57:15
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
не гонете момичето
04.12.2015 12:22:21
0
4
защо така правите,една курва да имаше в партията на валери,па макар и от гражданска квота,и те да я гонят
не може без курви,валери...курвите правят политиката,повече курви в твоята партия и ще имаш по-високи резултати
учи се от караканчаката,виж го как я защитава,после може и да му пусне език от благодарност
повече курви,по-високи резултати
няма курви,има слаби резултати
4.
титан
04.12.2015 11:29:50
0
3
Айдеее, тупа - лупа, хайде на буклука .....
3.
турбото
04.12.2015 11:26:38
0
3
Абе колко ли депутатски члена са се обърсали в тоя пловдивски парцал ?!
2.
допълнител
04.12.2015 11:25:35
1
5
куха стюардеса, но добра кавалджийка...
1.
ънонаввимеравеваввавемем
04.12.2015 11:17:05
0
5
КАТО ЗА СТЮАРДЕСА И ПРОЩАВАМ ЛЪЖАТА
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Тази риалити звезда се метна на Азис в луксозен майбах Двамата явно са били близки приятели, защото костинбродският славей въобще не се притеснява да гушка русата напаст Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Тя е новият шеф на новините на Нова ТВ Марта Евтимова е утвърден професионалист с над 20-годишен богат телевизионен опит Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Може ли да я познаете, тази певица не прилича на себе си Жана Бергендорф е значително променена  Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата Мая Манолова в Бургас: Искаме разпускане на Комисията за защита на потребителите и наказания срещу спекулата В държава със слаби и превзети институции, като нашата, трябва да имаме коректни механизми срещу безумното вдигане на цените покрай влизането ни в еврото, категорична е тя Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Запомнете тези 4 дати през юни, може да преобърнат живота ви Астролозите казват, че през тези пет дни не бива да рискуваме, защото планетите ще са в дисхармония Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Дори когато връстниците й броят до 12, тази бургаска хубавица мисли само за футбол Йоана завърши гимназията за романски езици "Георги Стойков Раковски“ в Бургас Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма Възражда ли се фотографията в Бургас? НХА открива нова магистърска програма В рамките на 3 семестъра студентите ще научат историята на класическата и модерната фотография и как тя може да е част от съвременното изобразително изкуство Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Известна актриса не обича скъпите шопинг дестинации, пазарува от битака Това е най-прекрасното място да намериш интересни образи, да поговориш с хората, да разгледаш, разказва звездата от "Братя"  Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Тя е звезда, но отиде на бала си с рокля за 300 лева и обвуки за 100 лева Гледах да се съобразявам от гледна точка на това, че толкова хора по света нямат това, което имаме ние, споделя скромно шампионката Мария-Габриела Миличевич Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Обичайно? Разходка на кучета прерасна в юмручна схватка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) Агресивният въпрос „К’во прайш с тия големи кучета в парка, бе?!” е последван директно от удар
Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... Тя пострада при ски в Банско, даваха й минимален шанс да оцелее, но... 23-годишната Оливия Корбиер получи мозъчен кръвоизлив, увреждане на белите дробове, счупен таз, нос и три фрактури на прешлена, когато падна от 5 близо в пропаст в Банско през март Какво се случва днес със синът на Ламбо Какво се случва днес със синът на Ламбо Днес младото момче вече е пораснал мъж, който определено има с какво да се похвали Защо милиони деца са изложени на риск Защо милиони деца са изложени на риск Епидемията продължава Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Той е едва на 33 години, а вече е един от най-младите професори в България Работи по различни проекти на Русенския университет, включително и международни Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Последните му проекти включваха участия във видеоклипове на Галена, Азис и Лидия, а наскоро като лекар в сериала "Съни Бийч" по bTV Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Той участва в социален експеримент и три години получава по 1800 евро без да работи Бившият парамедик споделя, че не е станал по-щастлив, а по-мързелив  Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Сочни джуки и уголемен бюст – хит сред подаръците за тазгодишните абитуриентки Тенденцията от миналото да се залага на големи обеми и натрапващи се устни вече я няма След участието си в Капките тя замина за Африка След участието си в Капките тя замина за Африка Моделката и гаджето вършеят в Тунис Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Мощна експлозия край Белгород, а Джон Кърби обяви, че забраната за удари по Русия с US оръжия остава Трябва да позволим на Киев да стреля по военни цели на руска територия, от която те нанасят по Украйна, каза пък Макрон Транспортен хаос в центъра на София Транспортен хаос в центъра на София Многото и различни знаци объркват шофьорите, които неволно влизат в насрещното, и предизвикват опасни ситуации
Владимир Путин към страните от НАТО Владимир Путин към страните от НАТО Трябва да сте наясно с какво си играете! Виц на деня Виц на деня - Скъпа, взех детето от детската градина.
- Браво, и... как ще го кръстим, защото нашето вече ходи на училище?
Виц на деня Виц на деня Блондинка в автосервиз.
Монтьорът и казва:
- Имате късо съединение.
- Е хубаво де, що не го удължите тогава....
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Никога не се задоволявай с това, което могат и другите!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори