×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Готвят д-р Красимира Каракашева за лидер на БСП Бургас


Готвят д-р Красимира Каракашева за лидер на БСП Бургас
Д-р Красимира Каракашева(в средата) може да наследи Евгений Мосинов(вляво), но проблемът е, че зад нея прозира сянката на червения хардлайнер Стоян Колев(вдясно)
13 Ноември 2015, Петък, 15:38 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Другите мераклии за поста на Евгений Мосинов са Живко Господинов и Христо Панайотов
Досегашният зам.-председател на БСП Бургас д-р Красимира Каракашева е фаворит за общински лидер на партията, научи Флагман.бг от изключително достоверен източник. Както е известно, Евгений Мосинов се закани да подаде оставка, която се очаква да бъде приета от Пленума в понеделник (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

След това започва процедура за определянето на негов заместник, който да го наследи до провеждането на редовната общинска конференция през 2016 година. Тя вече трябва да даде пълен мандат на новия председател. Т.е. в понеделник Пленумът ще вземе решение за извънредно свикване на общинската конференция в края на ноември или началото на декември, която да избере лидер в краткосрочен план – за най-много половин година. На Пленума ще могат да гласуват само делегатите от последната общинска конференция (през февруари т.г.)

При всички положения д-р Каракашева се спряга и за временен, и за постоянен лидер на Столетницата, която е изпаднала в невиждана криза. Зад кандидатурата й седят червеният хардлайнер Стоян Колев и уважаваният юрист Димитър Стоянов, който се дистанцира от партийните дела в последните няколко години, но си остана верен на БСП.

Д-р Каракашева има своите силни страни – слави се с добро име в лекарските среди, поне на пръв поглед е политически необременена е и не на последно място баща й е бивш Първи секретар на ОК на БКП в Сливен, което и печели симпатиите на по-възрастните членове на партията.

Единственият й недостатък са съмненията доколко би могла да бъде самостоятелна в управлението на БСП и дали точно тя е човекът, който ще изведе от безпрецедентната криза БСП. Проблемът при д-р Каракашева е, че зад нея прозира силно сянката на Стоян Колев. Той сякаш менторски е застанал до д-р Каракашева, покровителства и я подготвя за по-сериозна политическа кариера.

Не е ясно дали това е в основата на бойкота на д-р Каракашева срещу Евгений Мосинов в последните два месеца. Мосинов дори искаше да свика заседание на Пленума и Изпълнителното бюро, за да я отстрани от зам.-председателското място.

Освен д-р Каракашева за лидер на БСП Бургас се спряга и друга дама, отдала се на червената кауза – журналистът Дарина Стоянова, която е партиен член от 20 години и един от мозъчните тръстове на местната структура.

Част от средите в БСП със сигурност ще се опитат да лансират и някои от по-младите, за да се създаде измамното усещане, че партията тръгва по нов път. Спрягат се имената на бившия младежки лидер Живко Господинов, който бе четвърти в листата, но изпадна от ОбС заради ниския си преференциален вот, както и на бившия шеф на пощите в Бургас Христо Панайотов.

Макар и минимален съществува вариантът общинската конференция да гласува доверие на някой от бившите лидери – Павел Маринов и Стойко Танков, които да поемат организацията до провеждането на пълния цикъл от избори – през февруари-март 2016 година.

ОЧАКВАЙТЕ САМО ВЪВ ФЛАГМАН.БГ – ЩЕ ПОДАДЕ ЛИ ОСТАВКА НИКОЛАЙ ТИШЕВ И КОЙ СЕ ГОТВИ ДА СТАНЕ ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА БСП!

В категории: Политика


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
17
Коментара по темата
17.
Старите кучета в БСП
14.11.2015 13:37:40
2
6
Тя тази работа е почти сготвена, ама манджата е много кисела, само рагу и малко провиснали кожички, бе демек пенсионерска гозбичка .
16.
Каракашева
14.11.2015 13:15:49
2
6
Митко вече няма да се чу*аме шото трябва да са спазваме дистанция. Пък и кото беше вече е минало, как та удуших и използвах, ама и здраво стисках сапа на байряка, помниш ли ве а. Ако много загориш милия ми и самотен той, ще направим обучение на карандила да удариш пак миндила ...
15.
Чанко Мирчев
14.11.2015 13:07:48
2
5
Ай стига бе пак ли тоя увехнал лубовен филм ще гледаме Ченгето с докторицата. Егати и деградацията.
14.
Д-р Сайян
14.11.2015 13:03:55
1
6
Христо, моето момче да си пиеш хапчетата редовно щото забравяш как та назначиха за 1 год само управител на пощата, и как с Живето доскоро си купувахте дрехи втора употреба и си мислехте че сте върха на сладоледа. И да на прекаляваш щото ефекта е обратен и няма да та прокарат и за областен.
13.
BSP
14.11.2015 12:45:42
1
5
Всички тия уж кандидатури са толкова бледи и слаби че няма накъде повече и показват голямо падение на тази партия, което с тези предложения ще продължи надолу. Каракашева може наистина да не става, но другите двама са пълен абсурд и смях. Такива мижитурки, калпави недоказани същества са че освен с някое партийно назначение при краткото управление от 2013 няма друго. И сег са на щат от по няколкостотин кинта партийни пари щото в професоинален план няма къде да отидат освен при своя учител Тищев /коментарите са излишни/. По скоро Тишев е за смяна независимо по какъв начин и тези смешки Ицо питанката и Живко секретарката да се изринат с него, дори не заслужават коментар по темата. А Дарина ако не е приятелка на Касабова едва ли ще я пишете.
12.
12
14.11.2015 11:18:31
6
8
Изберете Павел Маринов- един млад, представителен, умен човек! Стига с тези измислени фигуранти!
11.
кокото
14.11.2015 07:46:50
2
6
Щом опряха до тази неосъществила се в професията докторица,значи много са я закъсали.А като й знам колко й е акъла на хирургоидката,най-вероятно ще е жертвеното агне,върху което ще се хвърлят неудачите.Но простия човек винаги е жаден за власт,независимо на каква цена и каква е властта.Като се разбра какъв е бил баща й,явно комунизма е генна мутация.
10.
Дзержински
13.11.2015 19:41:16
1
8
Защо Червеният хардлайнер, за който от години говорят, че е Сивият кардинал на БСП в Бургас никога не се кандидатира за депутат или съветник? При неговото влияние е ясно, че биха го избрали от раз..
9.
dimityr stoqnov
13.11.2015 19:15:37
0
6
nqkoi sym gi ebal.nqma da kaja dali muje ili jeni sa.vij za pomaka stoiko e qsno.
8.
tishev pedraza.
13.11.2015 19:09:31
2
6
vsichki kandidati sa prostitytki ili debili
7.
Учуден
13.11.2015 17:11:33
1
9
Предимството на кандидат-лидер на партия е ,че не е обременен политически?!? Какъв политически лидер ще е на партия,като няма политическа принадлежност? Особенно на лява партия?
6.
зойкащйкъг8бюбдэ чъбкэвхмт
13.11.2015 16:39:46
6
5
КАКВОТО И ДА ПРАВИ БСП ОТ ТУК НАТАТЪК , ПРОСТО НЕ СЕ ВПИСВАТ В НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД , ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ ,АКТУАЛНИТЕ ЗА СИЛНИТЕ НА СВЕТА В МОМЕНТА СА ГЕРБ, И НА ТЯХ ЩЕ ИМ МИНЕ ВРЕМЕТО НО СЛЕД ВРЕМЕ
5.
kircata
13.11.2015 16:11:37
15
5
Панайотов е млад,интелигентен и добър финансист.определено е няколко нива над другите
4.
3 A
13.11.2015 16:03:45
0
5
Айде бе Флагман пред бл.3А в изгрев има протест. Вие къде сте??
3.
Цеца
13.11.2015 15:54:01
6
4
Във затвора!!!!!
2.
уууууу!!!
13.11.2015 15:53:37
9
5
Cоциализма е болест на слабите народи. Ние се излекувахме. Свършено е с тези.
1.
*********
13.11.2015 15:47:27
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори