×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за кмет Жельо Вардунски разпали спортния дух на Камено с футболен празник


Кандидатът за кмет Жельо Вардунски разпали спортния дух на Камено с футболен празник
Спортните мероприятия в общината са рядкост, оплакаха се жителите на Камено
18 Октомври 2015, Неделя, 15:32 ч.
Автор: Емел МАХМУД, Снимки: Авторът

С кмет Жельо Вардунски развитието на спорта в общината е гарантирано, категоричен е кандидатът за общински съветник от ГЕРБ Димитър Пейчев


На спортен празник се радваха днес жителите на община Камено. Независимият кандидат за кмет Жельо Вардунски, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок, организира футболен турнир, в който взеха участие 11 отбора, аплодирани от феновете им.



„Благодаря на всички участници за техния спортен дух. Пожелавам им много успехи и нека най-добрият да победи!”, каза Жельо Вардунски.


Народният представител Диана Йорданова и кандидатът за кмет Жельо Вардунски

Сред публиката на турнира беше народният представител от ГЕРБ Диана Йорданова. Кандидатът за общински съветник от партията Димитър Пейчев пък беше сред най-активните на терена.
През изминалия мандат на ОбС Пейчев беше заместник-председател в Комисията по спорт и здравеопазване и е добре запознат с проблемите на спорта в общината, където има три футболни клуба – Камено, Русокастро и Ливада.


Димитър Пейчев

Общината е заделяла 30 хиляди лева общо за трите отбора, но сумата е крайно недостатъчна за развитието им, категоричен е Димитър Пейчев.

„Отборът на Русокастро е сред най-сериозните в Бургаска област. Спечелил е редица турнири, винаги е в призовите места в класиранията на регионалните групи. Имахме идея да се ремонтират съблекалните на двата стадиона. Те са в Русокастро и Камено и са общински. Това е важно за развитието на отборите и мотивацията на футболистите, защото в момента нямат условия за подготовка. За 8 години обаче това така и не се случи. Бюджетът ни е много оскъден, а има много програми за кандидатстване за развитие на селските райони. Например в Русокастро, където голяма част от населението е ромско, с желание и труд можехме да участваме в проекти, но досегашното ръководство на Общината не се е погрижила това да се случи. Свързал съм местната администрация с фирма, която може да помогне за разработване на проекти, но разговорите зациклиха”, каза  Димитър Пейчев пред Флагман.Бг.

Той подчерта, че до момента спортният календар в общината е много беден. Почти не се организират турнири, а децата нямат поле за изява и спират да спортуват.

Ако Общината остане с този състав и досегашния кмет, положението няма да се промени. Надеждата е Жельо Вардунски, сигурен съм, че той ще развие спорта в общината, мероприятията ще бъдат повече и ще бъде направен ремонт на съоръженията. Ние в момента със собствени средства го правим, защото няма кой друг да се погрижи”, добави Пейчев.


Докато някои спортуваха, Жельо Вардунски изслушваше проблемите на жителите на Камено

В предизборната програма на Жельо Вардунски е залегнал амбициозен проект, който е подкрепен от всички спортисти и жители на града. Кандидатът за кмет има намерение да превърне занемарен общински терен в модерна спортна зала. Идеята е заграденото пространство зад училището в Камено да стане закрито игрище. В момента теренът не се използва, а зимата младежите няма къде да спортуват.


Този занемарен терен може да се превърне в истинско спортно бижу


В момента мястото е заключено и не се използва


Днешният празник в Камено се радваше на огромен интерес. Стотици жители от цялата община бяха се стекли, за да станат част от турнира. Многобройната публика не спираше да аплодира участниците.



Младежите от отбора на село Трояново, дошли специално за спортния празник в Камено, споделиха пред Флагман.Бг, че са големи фенове на футбола, но нямат поле за изява. Те също се оплакаха, че все по-рядко организирали подобни турнири за тях. Сред участниците в спортната надпревара бе и бургаският журналист Мирослав Драганов, който се състезаваше за отбора на Камено.



Независимият кандидат за кмет на Камено Жельо Вардунски е под номер 3 в интегралната бюлетина.














Ето и отборите, участвали в турнира:

I група

ГЕРБ Русокастро
Аркус
Рома Камено
Златен клас Винарско
ГЕРБ Камено

II група

Русокастро
Трояново
Свобода
Лазур
Черни връх
Полски извор












В категории: Камено


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
11
Коментара по темата
11.
Sladuranata
20.10.2015 01:15:41
0
0
Abe koe igri6te e na bonev
Lukoil q sazdade
Na bonev igri6eto e v gerena
10.
добре де
19.10.2015 20:35:57
1
3
Да се върнем още от времето на Яни Шишманов,когато Бонев беше председател на общинския съвет...това не е толкова назад във времето Е ,тогава до лятното кино имаше един фургон -кафе.Как изведнъж на това апетитно място се появи заведението на Г.Симеонов...С чий подпис стана това...Редовно ли е ,законно ли е заведението?Кой ще го провери?А казана на тоя Радев ,плаща ли лицензи ,как е построен,как от чешмата пред тях е прекарана вода до къщата му ?Бонев ли ,община ли ,полиция ли ще инициират проверки?Айде холан ......знаем се.Така ,че Жельо е алтернативата... на тази червена мъгла,задушаваща прогреса в Камено
9.
Ex
19.10.2015 20:08:31
1
3
Zashto na ploshtadkata, koqto inj Stefan Bonev napravi xodite, idete na rekata det kotorov cimentira i ritaite otgore v trevite, prosti xora
8.
Ина Милева
19.10.2015 10:17:22
1
5
Зависимият "независим" кандидат-кмет много пара потроши за тези избори, да беше дал за нещо стойностно, което да остане, но уви...
7.
*********
19.10.2015 03:34:48
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
*********
18.10.2015 23:26:53
3
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
18.10.2015 23:02:09
4
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Румен
18.10.2015 22:50:19
5
4
Страхотно мероприятие, като станете кмет продължавайте все така. От сърце ви пожелавам УСПЕХ! Аз ще гласувам с номер 3
3.
Ей
18.10.2015 20:40:40
2
12
на една от снимките има някъкво подобие на полицай,разманден,разгърден без шапка....селски пъдарин..Алоооо,какъвто ти града селски,такава и полицията селска....а до него и виден представител крадец от с.Свобода.....браво явно това са избирателите....
2.
Go6o
18.10.2015 18:27:39
2
16
Приятелския кръг около Которов не строеше.Само разпродаваха на безценица общинска собственост на свои хора
1.
???
18.10.2015 18:16:34
6
23
Много интересно.Защо не използва спортните площадки изградени от другарчето му,бивш кмет Д.Которов,а спортува на построените от Ст.Бонев???
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори