×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Звезди ще пеят благотворително, за да върнат усмивката на тежко болната бургазлийка Нина


Звезди ще пеят благотворително, за да върнат усмивката на тежко болната бургазлийка Нина
Красивата Нина в момента е на лечение в Онкото в Бургас
10 Октомври 2015, Събота, 15:16 ч.
Автор: Емел МАХМУД

Средствата от концерта ще отидат за лечението на младата жена

Родни звезди ще пеят благотворително за бургазлийката Нина. Концертът ще се проведе на 16-ти октомври от 19,00 ч. в залата на НХК. Това съобщиха нейните близки за Флагман.Бг.

В него участие ще вземат обичания бургаски певец и победител в първия Х фактор Рафи Бохосян, лауреатите на първия международен фестивал на руска музика Яна Тодорова и Мила Стоянова, участниците от Бургас за надпреварата за Евровизия 2015 Иван Стоянов и братята Дилян, и Костадин Дянкови, балет "Дюн" и други.

Както вече съобщихме, младата жена страда от тежко онкологично заболяване - тумор на лимфата и на кръвоносните съдове. Диагнозата е поставена в клиниката ACIBADEM в Истанбул, където й е извършена животоспасяваща операция.

След призива на Флагман.Бг хиляди добри хора са включиха в кампанията и дариха средства за лечението й. Така близките й успяха да съберат необходимите средства за интервенцията в Турция. Борбата за живот на младата бургазлийка обаче продължава. В момента Нина се лекува в Онкодиспансера в Бургас. Ще остане там до 14-ти октомври, след което ще се прибере в дома си.

Билетите за концерта са на цена от 5,00 лв. и ще се продават на касата на НХК. 

Всеки, който иска да помогне на Нина и няма възможност да присъства на концерта, може да го направи на следните банкови сметки:

Валута ЛЕВА: BIC: UNCRBGSF IBAN: BG54UNCR70004522408661
Валута EURO: BIC: UNCRBGSF IBAN: BG27UNCR70004522408662
Валута USD: BIC: UNCRBGSF IBAN: BG97UNCR70004522408663"
Нина Тодорова Услийска

Тези, които са извън България, трябва да напишат и адреса на банката: гр. Бургас, ул. „Александровска“ 22.

В категории: Животът


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
36
Коментара по темата
36.
До Мариян
15.10.2015 15:49:30
3
1
Напротив, троловете са тези които злобеят по мой адрес и това НЕ ЩЕ го позволя! Никой не се зъби за НИЩО и ако погледнеш групата там всичко си пише. Кампанията колкото и да Ви се иска НЕ ЩЕ бъде прекратена докато Нинка не стъпи на краката си! Когато има становище от лекарите за точно определено следващо лечение и сума, тогава ще бъде съобщено в групата!
35.
Мариян
15.10.2015 00:27:50
2
2
Селско тарикатче, тези "тролове" са същите,заради които сестра ти е жива сега.Грам благодарност нямаш! Знаеш да се зъбиш,неграмотно глупаво момче,но не знаеш да отговориш за какво точно събираш пари!За лечението с антибиотици ли не ти стигат събраните над 30000 ли,че продължаваш да искаш от хората,без да уточниш сумите,които са ти нужни.
Флагман, няма ли да се заинтересувате от конкретното лечение,което предстои,преди да призоваване хората?
34.
Красимир Услийски
14.10.2015 23:59:14
2
1
Точно така, БРАВО която и да си приятелко на сестра ми! Затова и колкото и ЗЛОБНИ коментари да има на ХЕЙТЪРИ и разни му там ТРОЛОВЕ, криещи се зад измислени именца, аз НЯМА да спра да се боря за въззстановяването на пълното здраве на сестра си и който от сърце иска да помага да го прави! Така или иначе се борим тя да може да ходи отново с двата си крака а не да си остане на легло за цял живот...БОРБАТА И СРЕДСТВАТА ПРОДЪЛЖАВАТ, така, че аз няма да се поддавам на хорското мнение, а ще гледам здравето на сестра си!
33.
приятелка на Нина
14.10.2015 00:19:38
1
2
Още нещо- по въпроса с личните средства на Нина, преди да се стигне до дарителската кампания и тегленето на заеми- До като се стигнеше до самата Клиника в Турция, за целият период по ходене из болниците в България, Нина си даде всичките всевъзможни пари,които успя да намери сама! Разходите които бе направила в България никак не бяха малко и парите за тях си бяха на нейното семейство,, така че не обвинявайте хората! Понеже кой чул кой не до чул в разни там телевизии и други медии- да напомня че до тук се стигна след ходене във всички големи градове в България и отказа им за операция на крака на Нина! Защото вие не знаете- но аз знам- когато Нина все още беше в началото и си ходеше на работа без да подозира какво става, как всяка седмица когато бе почивка ходеше по различните болници из България и как й отказваха о всякъде лечение.. И колко пари даде за операцията в София, която сега се оказва че й съсипа живота-защото не могат да различат доброкачествено от злокачествено образуване.... /понеже сега някой ще пита, да кажа предварително- преди операцията й беше направена биопсия!!- ей го резултата от некадърността на някой по веригата../
32.
приятелка на Нина
14.10.2015 00:01:49
0
1
Здравейте, хора! ДА, хора!! Благодаря Ви на всички, за това което сте успели да дарите за моята приятелка Нина! Нормално е да имате много въпроси ,да се съмнявате в Красимир/ аз самата се съмнявах до скоро/, можете да мислите и да пишете какво ли не.
Опитвам се да разясня малко нещата:1. Нина все още е в болницата
2. Никой лекар не си е дал становището все още от тук на татък какво ще се прави, как ще се лекува и т.н. Т.е. какво стана- отидоха в Турция /съответно са си направили разходите за линейка и т.н./ и там след като виждат влошеното й състояние я връщат в България за да си лекува инфекцията на черния дроб,защото още една химия ще я съсипе. В момента най-важното за нея е да си стабилизира имунната система, иначе няма как да продължи да се бори.
Въпросите -Как? Колко? Къде? и колко ще струва това нещо са не ясни... За сега тя ще си отиде в къщи-това е ясно. Но при нейното не стабилно състояние нали се сещате че ако се случи нещо, те /нейното семейство/ ще трябва да реагират веднага, а както виждате за всичко са необходими пари....
Моля Ви за едно : стига с тези зли обиди към брата на Нина,така наранявате и нея! Знам че всеки си има трески за дялане /включително и вие и аз самата!!/ Но като човек,който познава Нина по-добре от 5-те си пръста, мога да ви уверя в това че самата Нина, няма да допусне Красимир или който и да е друг от обкръжението й да злоупотребяват с дарените пари! Повярвайте ми, че моята Нина, колкото и да е болна няма да позволи несправедливости!! Просто към момента за да се чувстват спокойни тя и нейните родители е добре,тези пари да се задържат. Разберете притесненията на хората! Вашите въпроси, са техните страхове, вие питате, но в тяхната къща те се грижат за Нина и не знаят вашите въпроси за тяхното дете:
- дали ще оздравее
-къде ще продължи лечението си
-колко пари ще са нужни за това
ВЯРВАМ! И СЕ НАДЯВАМ, ЧЕ СТЕ ПОМОГНАЛИ ОТ ЧИСТО СЪРЦЕ И ВИ МОЛЯ, ДА ОСТАНЕТЕ ДОБРИ И ПОЗИТИВНО ОТДАВАЩИ СВОЯТА ЕНЕРГИЯ В ТАЗИ КАУЗА, В КОЯТО ВСИЧКИ НИЕ ДАРИХМЕ ЛИЧНИ СРЕДСТВА!
От тук на сетне само каквото Бог е отрекъл и начертал пътя на нашата приятелка може да се случи,а ние само можем да се молим Нина да бъде благословена с дълъг живот, загърбила спомена за болестта, но благодарна на всички нас за това което сме направили за нея! Защото тя е добър и искрен човек! И заслужава нашата подкрепа!
Благодаря Ви!
31.
@
13.10.2015 23:48:58
0
0
Стига си обвинявал хората, всеки от тях е помогнал! Приемаш пари, но не приемаш критика!
30.
Да!
13.10.2015 23:46:31
0
2
Красимире, точно така се прави! Никой няма нищо против теб, знаем, че ти е много тежко! Но тъй като ти нито веднъж не обясни, точно за какво събираш пари- нова операция, химиотерапия или нещо друго, затова и хората почнаха да недоволстват! Не може да не обясниш конкретната причина, а да очакваш хората да продължат да наливат пари. Така се прави-кампанията се прекратява, а ако парите свършат, пак ще помагам, разбира се. Никой няма да остави Нина, ако има нужда от още пари!
29.
Az
13.10.2015 22:42:07
0
1
Красимере , лично ти с колко пари доппринесе??? Лично ти защо не говори да се сложи кутия на твоето работно място ???? Хванахте хората за идиоти да помагат.... Хората първо теглят заеми ... После опират до чужда помощ ?!?!
28.
Красимир Услийски
13.10.2015 22:23:52
1
1
Здравейте. Не ми остава много време да следя коментарите тук във Флагман, защото съм зает с много неща, затова ТОЧНО и ЯСНО казвам, че за момента спешни пари за сестра ми НЕ СА нужни, ако няма никакви пари тогава, ще се събират още! И никой няма и да злоупотреби със събраната сума още по-малко пък аз. Те си стоят в сметката и и ако останат в излишък ще бъдат дарени за други каузи, подобна на нашата. Аз лично за момента ПРЕКРАТЯВАМ кампанията по събиране на средства, защото има налични такива в сметката и. Когато са нужни ще се разбере от групата и наистина стига сте се крили зад измислени имена, застанете зад истинското си аз! Сестра ми е в болницата и все още се лекува с антибиотик, това е за момента.
27.
До Ильо
13.10.2015 12:20:26
0
1
Браво, момче, много добре казано...
Самата истина за жалост.
26.
До Ильо
13.10.2015 12:20:26
0
1
Браво, момче, много добре казано...
Самата истина за жалост.
25.
Ильо
12.10.2015 23:10:11
0
1
Брата, когато просиш пари си много активен, но като ти зададоха хората сто пъти едни и същи въпроси се покриваш като мишка!
24.
Да, но...
12.10.2015 22:59:27
0
1
Не би трябвало да се въздържат от коментари, когато хората дават пари и искат да знаят за какво лечение конкретно ги дават и колко точно са нужни, за какви процедури.
23.
Истината
12.10.2015 17:17:09
0
0
Има близки, само че всеки се надява да стане нещо хубаво с Нина и затова всеки се въздържа от коментари.
22.
?!
12.10.2015 15:44:20
0
0
Няма ли някой близък, познат, приятел най-после да даде обяснение какво се случва всъщност и каква е истината?
21.
?!
12.10.2015 15:43:03
0
0
Няма ли някой близък, познат, приятел най-после да даде обяснение какво се случва всъщност и каква е истината?
20.
И
12.10.2015 13:51:06
1
0
Работата е там че Нина Услийска умира. Никой няма смелост да го каже
19.
19
12.10.2015 11:35:46
0
0
Големи наивници сте. Не бива да бъркате добротата с глупостта. Мислете малко и задавайте въпроси, преди да почнете да помагате безрезервно.
18.
Емел
12.10.2015 02:48:51
0
1
Емел Махмуд, хубаво е преди да напишете дадена статия, да си проверите нещата и да зададете някои въпроси...
17.
До Женя
12.10.2015 01:26:00
1
2
Женя, доста хора, включително и аз сме задавали въпроси в групата. Или няма отговор или хората ни се нахвърлят, че сме били неделикатни, че сме питали много, че не бил момента и т.н. Брат й повтаря като папагал, че кампанията продължава, но не обяснява нищо конкретно относно това, което предстои.
16.
Женя
11.10.2015 22:32:41
1
3
Всички вие , които се чудите защо се събират пари все още, защо не го напишете в групата за нина? Нека там се разбере, че много хора са недоволни!!!! Стига сте се крили тук! Аз веднъж там го написах и всички ми се нахвърлиха! Застанете с името си и дискутирайте тази тема в групат на нина! Имат толкова много събрани пари, а продължава да събира " за всеки случай" ужас нагъл до безобразие
15.
Защо
11.10.2015 22:27:17
1
1
Защо в различните сайтове има противоречива информация относо целта на кампанията? Тук пише, че след излизане от бургаската болница Нина ще се прибере вкъщи. В другите бургаски сайтове, че ще продължи лечението й в Турция. Някой няма ли да обясни какво става?
14.
това
11.10.2015 21:05:26
4
2
Красимир е идиот... а сестра му умира. Това е истината.
13.
13
11.10.2015 16:30:01
2
1
Участвах в кампанията- Помогни на Митко, за която бяха нужни 165 000 евро, за спешна трансплантанция. Парите се събраха и в момента, в който стана ясно, че са събрани, съпругата му обяви, че прекратява кампанията. Тя обясни, че ако потрябват пари в последствие, ще възобнови кампанията пак, но засега я прекратява. Ето така се прави, Услийски! Ясна, точно определена сума, която е нужна, след това прекратяване на кампанията, поне докато събраните пари бъдат изразходвани. Моля, обясни ни какво занчи "кампанията продължава, който иска да дарява?". За какво точно да дарява?
12.
Край
11.10.2015 15:27:08
0
1
Пари вече никой да не дарява. Според мен тези които са в сметката едно че са достатъчни, второ че вероятно и няма за какво да бъдат използвани. Красимире, заинтересувай се за истинското състояние на сестра си, стига си се правил на по-тъп отколкото си. Колкото и да ти се иска няма да се облажиш от събраните средства. Не те ли е срам да говориш, че сестра ти ще си стъпи на краката и да заблуждаваш хората! Кажи че медицината е безсилна! Кажи истината!
11.
Сори
11.10.2015 14:25:03
0
1
Сори ама повече пари няма да давам. Взеха ни за канарчета вече.
10.
Георги М.
11.10.2015 14:20:30
0
1
Кажете колко пари са нужни и за какво? Къде ще продължи лечението?
9.
???
11.10.2015 14:11:02
0
1
Tova che kampaniyata prodaljava go razbrahme, no zashto?
Taka mojesh da saberesh parichki godini napred i da si jivurkash pokrai bolestta na sestra ti!
8.
До Красимир
11.10.2015 14:07:44
0
2
Красимире не се измъквай, а обясни като те питат. За какво точно са парите?
7.
Никол
11.10.2015 11:26:21
3
3
Краси, аз не мисля, че ти злоупотребяваш, но когато се събират пари от хората, трябва да се каже за какво точно се събират. Операция, химиотерапия, други манипулации, къде, кога, за колко пари. Така се прави в подобни случаи, така е редно. Преди беше ясно, че се събират за процедурите в Истанбул, сега за какво и колко пари са нужни?
Всички ние прекрасно разбираме трудната ситуация, в която се намираш, съчувстваме ти и искаме искрено да помогнем. Но трябва да разбереш, че такава компания би трябвало до е съпътствана с пълна яснота и подробни обяснения и отчети.
В това, че Нинка ще стъпи на краката си, вярваме всички и й изпращаме цялата си позитивна енергия и добри мисли. Не ме разбирайте погрешно, никой няма да я остави, и никой няма да спре да помага.
На номер 6 искам да кажа, че не е нужно да се правят просташки коментари относно изпиване на парите в кръчми. Ясно е, че Красимир прави всичко, за да помогне на сестра си, но е нужна повече яснота...
6.
do5
11.10.2015 07:30:51
0
5
Az kato sum dal sum dal za Nina be za "drugs kauza" kato da budat izpiti v nqkoq diskoteka
5.
Красимир Услийски
11.10.2015 06:20:14
1
2
Скъпа Никол бях писал, че кампанията продължава и който може и иска да дарява от сърце, парите събрани си стоят където трябва и ако останат ще бъдат дарени за друга кауза. Всички се стараем тя да има отреагиране от наша страна навреме, не се безпокойте за парите. Всички трябва да и даваме кураж защото тя ще стъпи отново на краката си! Моля без да се съмнява никой какво се случва с парите, който следи развитието и в групата и съм обяснил всичко.
4.
Никол
10.10.2015 19:23:21
9
18
Искрено желая на Нина, здраве и дълъг щастлив живот, но едно не ми е ясно...Кампанията беше открита, с идеята да се финансира скъпото лечение на момичето в Турция, както и курсът на частнала линейка от Бургас до Истанбул, който струвал над хиляда лева на ходене. След като наскоро състоянието на Нина се влоши и замина по спешност за Истанбул, брат й обяви, че последният курс химиотерапия няма да се състои, тъй като имунната й система е срината. Нина бееше върната в Бургас и в момента е в Онкологията на антибиотично лечение. Брат й написа преди няколко дни във Фейсбук, че в сметката са останали около 25 000 лв, и продължават да се събират още. Е, добре, при положение, че в Истанбул повече няма да се ходи и в сметката има 25 000, защо кампанията продължава, без да се даде обяснение за какмо точно продължават да се събират пари? Какво лечение предстои, къде, каква сума е нужна? Разбирам, че лекарствата са скъпи, но при полжение, че има събрани над 25 000, не би ли трябвало кампанията да се прекрати и евентуално, ако парите свършат и са нужни още, отново да се инициира? Иначе ситуацията става твърде странна, събират се пари, не е ясно за какво...
3.
Do 1
10.10.2015 19:11:00
10
10
Иди в психото да се лекуваш че имаш нужда олигифрен
2.
Неа
10.10.2015 19:08:44
7
9
Какво стана с DMS номерът ? Нали вначалото на октомври щеше да го дадете ?
1.
Холандската Преса
10.10.2015 18:58:20
12
10
Колото да пеят по хубаво да направите медицински конгрес в Бургас да дойдат специалисти да вдигнете нивото. Вземете най добрите доктори тук.

Второ, това на са звезди ами гладуващи имитатори. Звездите са тези които строят космически кораби.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори