×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

По делата ще ни познаете


По делата ще ни познаете
Ще се борим със зъби и нокти пред всеки кмет за защита на регионалния бизнес, категоричен е Стоян Тончев
07 Октомври 2015, Сряда, 12:44 ч.
Автор: Стоян ТОНЧЕВ, кандидат за общински съветник в Поморие от ПП "Партия на зелените"

Поморийци ще бъдат с предимство при провеждането на търгове за наемане на търговски обекти

"И детска градина ще ви направим". Ама нямаме деца в селото. "И деца ще ви направим"!
Нали си спомняте този соцхумор от недалечното минало? Той битува и днес, под много по-перфидна форма. Негов израз са асфалтите, изсипани върху канализационните шахти, откритите и веднага след това преасфалтирани пътища, близо заустените тръби на пречиствателните станции и още и още.

Затова слушайте кандидатурите, но и гледайте посланията и програмите. После ще ви е лесно да отстреляте с вота си всеки, който ви е излъгал. Защото ние, ПП "Партия на зелените" ще се борим със зъби и нокти за всяко от обещаните пред вас неща, драги жители на община Поморие.

Запомнете простичките и важни неща:

Ще направим така, че да се намали данъкът на недвижимите имоти и данък МПС, които в момента в общината са по-високи, от тези в град София.
Намаляване на таксите за различни услуги касае всекиго от вас. Това е сред важните ни задачи.

Поморийци ще бъдат с предимство при провеждането на търгове за наемане на търговски обекти. Това е разбираемо, защото градът няма предприятия и туризмът е основното перо за местните жители.

Нима не го искате това вие, които сте отпили горчивината след пореден търг, спечелен от софийска фирма? Нали вие сте нашите избиратели - ще се борим със зъби и нокти пред всеки кмет за защита на регионалния бизнес. Той внася данъци и осигуровки в общинската хазна и е редно да бъде с предимство.

С наше съдействие ще се създаде общинска здравна каса. Това означава, че ежемесечно Общината ще прави отчисления на средства в отделна сметка, която ще се изразходва в случаите, когато не достигат здравните талони. Така ще се покриват разходите на нуждаещите се граждани и те няма да плащат за скъпи прегледи при специалист.

Не на последно място борбата ни ще бъде за връщането на Общинския център за деца в неравностойно положение, който досегашният кмет затри. Това обрече десетки болни дечица да пътуват до областния център, за да може да се интегрират и растат нормално. А центърът беше факт, зачеркнат лекомислено. Може би защото дечицата не ходят на избори?

Нещата са много простички. Това е малка част от програмата ни, защото ние не разполагаме с бюджет и не готвим строителни програми. Но това са нещата, които силно засягат вас, жителите на морския град. И решаването на тези въпроси ще облекчи усилията ви да живеете и работите в нашия град.

Подкрепяйки ни на тези избори, вие в никакъв случай не ни циментирате в местната власт. Защото с оглед на направеното, след четири години можете да издухате всеки, който ви е разочаровал и не е внесъл съответната докладна на заседание в Общинския съвет. А ние на страниците на сайта "Зад кулисите" подробно ще ви информираме за негласувалите съветници и няма да спестяваме критика, дори ако тя засяга нашите съветници. Известно е, че безгрешни хора няма.

Това е от нас. Гласувайте с бюлетина № 11 и ни гледайте под лупа през мандата. Това е единственият начин нещо да се промени за добро в нашия град.


В категории: Местни избори'2015


10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Интересно
08.10.2015 15:34:47
0
0
Да попитам къде ви е 11 номер в листата на плаката. Нещо не го виждам?
9.
Кандидати.....
08.10.2015 15:26:09
0
1
По тези дела ли да ви познаем?

http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1444306922o.jpg
8.
Елена Г.
08.10.2015 09:26:36
0
0
То с една каса прокопсахме , че сега и втора здравна нещо като спомагателна каса от 1980г през соца и тя беше толкова спомагателна от не се възползаха малцина, пак пари на вятъра
7.
до №11
08.10.2015 09:22:12
0
1
Стояне какви са тези болки из отзад ти само за това си мислеш2??
6.
St.Tonch.
08.10.2015 09:10:40
0
2
"По делата ще ни познаете": Обелени лакти и колене, и болки отзад! Гласувайте с № 11!
5.
ЖОРО
08.10.2015 09:04:53
0
1
И как поморийци ще бъдат с предимство при търг като си има Закон и той не може да се променя според Тончев
4.
Помориец
08.10.2015 07:06:01
0
4
По кои дела да ви познаем ? Какво сте оставили зад себе си? Едно дърво не сте посадили! Вие сте соцхумора! Да ви разпознаем по делото "Авантакис" стил д-р Костадинов? Кой ще ви вземе на сериозно с тази програмка публикувана тук, която е само "Ще" без да е обяснено "Как"? Д-р Костадинов олекна още тогава, когато се появи в листата на Тончев. Или Тончев трябва да го разпознаем по нечий други дела?
3.
mima
07.10.2015 19:30:02
0
5
Какво им е интересното? Всеки от тях е със собствена програма ! Този, които са сложили начело няма да коментирам /гнус ме е/, само ще кажа, че няма и един час трудов стаж. Поради факта че доктора са го наредили две позиции след този екземпляр, автоматично го прави безинтересен за всякакъв вид аудитория. Хората не са глупави или приближени на някого, просто така представената листа и злобата която произлиза от нейния водач е дразнещо отвратителна. "Каквото почукало, такова се обадило". Доктора може и да има добри идеи, но никой не иска да ги чуе, а защо е така-той сам ще се сети...
2.
росица
07.10.2015 16:53:27
2
4
Чудя се само глупаци ли живеят в поморие или само приближени,
или само обезверени хора.лези тук ни предлагат нещо по-различно от всичко до сега.дайте да ги чуем да ги видим пък после да говорим.може пък да искат те да дават пари.интересни са
1.
помориец
07.10.2015 16:44:03
1
1
Втора здравна каса айде стига вече , пак пари в продънен джоб
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори