×
Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Повишена терористична опасност! В Берлин се опасяват от нова вълна от нападения
  • Кървав атентат и паника в Йерусалим! Най-малко двама убити и осем ранени
  • „Дупката“ в бюджета на най-голямата европейска икономика достига 17 млрд. EUR
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Театърът на абсурда в Приморско: Зам. шефът на ОбС свика сесия и не се яви на нея


Театърът на абсурда в Приморско: Зам. шефът на ОбС свика сесия и не се яви на нея
През последните дни Общинският съвет в Приморско беше въвлечен в главната роля на поредица комични сцени
07 Октомври 2015, Сряда, 15:00 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Илия Петков насрочил заседанието вчера, защото шефката Миглена Барцулева отсъствала, докато е в кабинета си


Абсурдните ситуации, с които Приморско ще запомни тази предизборна кампания, не спират да изненадват дори и най-опитните участници в местни избори. Общинският съвет днес трябваше да заседава, след като вчера около обед зам. председателят Илия Петков насрочи сесия, съобщи шефката на местния парламент Миглена Барцелува.

Вместо съмишлениците на Петков от групата на бившия градоначалник и настоящ кандидат-кмет Димитър Димитров да бъдат първи в залата обаче, те изобщо не се появиха. С това учудиха даже партньорите си от групата на БСП – Лиляна Димова и Пенко Калудов, които изпълнително дойдоха на заседание.
Сесията днес трябваше да има една точка, с която самият Илия Петков да бъде упълномощен да обжалва решението на Бургаския административен съд за спиране предварителното изпълнение на решението за назначаване на временни кметове, предложени от Димитров и групата му. Въпросното решение стана повод за люти битки преди две седмици и накара дори областният управител Вълчо Чолаков да предупреди, че то наподобява преврат и е незаконно.

Още по-абсурдното е, че Петков насрочил заседанието вчера, малко преди техническият секретар да излезе в обедна почивка. Мотивът му той да свика сесията бил, че председателят Миглена Барцулева отсъствала. „А това е абсолютна лъжа. От 12,45 до 17 часа плътно съм била в сградата на Общината, където съм всеки ден на работа. Дори и в моментите, които отсъствам, аз съм по задачи, свързани с работата на Общинския съвет”, каза Барцулева пред Флагман.бг. Самата тя днес е отишла в заседателната зала, където сесия така и не се е провела. „Аз не открих това заседание, защото то е незаконно, тъй като е свикано по член, който не отговаря на истината”, каза Барцулева. Тя заяви, че Илия Петков неколкократно е бил търсен по телефона, но не отговарял на обажданията. Другият общински съветник, който е двигател на кампанията на Димитров – Златин Бодуров, пък бил забелязан в сградата на Общината, но така и не се появил в залата.

В разгара на предизборната кампания Общинският съвет в Приморско продължава да бъде сцена и инструмент за епични сблъсъци между двата противоположни лагера за местните избори - на настоящия кмет и кандидат за втори мандат, издигнат от ГЕРБ Димитър Германов и на бившия кмет и настоящ кандидат от коалиция "Заедно за Община Приморско" Димитър Димитров. Германов обаче е в отпуск като участник в местните избори, докато Димитров и групата му продължават да свикват сесии и екшъни чрез Общинския съвет.

В категории: Приморско


11
Коментара по темата
11.
СОУ "Н. Й. Вапцаров" - Приморско
03.11.2015 17:48:01
0
2
Директорът на СОУ - Приморско Стоян Налбантов разказва:
--------------------------
Д-Р ПЕТЯ ИЛИЕВА
Веднъж ходил да си прави зъбите при нея и тя между другото му подметнала: "Не искам да те обиждам, ама много лоша слава ти се носи - много си ходел. Верно ли е?" Този въпрос според Налбантов бил директен и недвусмислен намек, че докторката искала да има интимна връзка с него. "Какво да ги правя, харесват ме жените и сами идват да си искат! При това забележи, тази не е коя да е, а жена на кмет...!" - коментира Налбантов.(Съпругът на д-р Илиева е Атанас Стойчев - кмет на Приморско през периода 1993-95)

Д-Р ЗЛАТИНА ТАБАКОВА
Налбантов казва за нея, че опитал но не можал да я свали. "Не, не можах да я наеба, - признава той за Табакова. - Направо ми избяга!" Били са сами в някакво помещение (вероятно в дирекцията) и там след като й направил директно предложение за секс започнал сам да се съблича като мислел, че и тя ще направи същото. Но Табакова се стреснала, скочила и направо избягала от стаята. "Какво й стана, не знам, - казва Налбантов. - Уплаши ли се?... Оттогава все ме отбягва. Толкова ли съм страшен, бе!"

НЯКАКВА ЖЕНА НА ПОЛИЦАЙ
Спирала Налбантов по улицата и му правела някакви комплименти, че бил много чаровен и забавен. Определили си среща в училището за следващия понеделник следобед. Същият ден като я видял да се приближава по двора на училището се похвалил на някои от колегите си: "Ето, виждате ли? Тази идва да я еба!"...
Станало каквото станало. След като жената си отишла Налбантов извикал въпросните колеги отново в дирекцията, за да им се похвали какъв секс бил правил току що. На всичкото отгоре жената му била донесла и бутилка коняк, която той разливал и вдигал наздравици по случая. "Виждате ли докъде съм я докарал? Жените толкова са доволни от мен, че не само искат да ги еба, ами и подаръци ми носят!"
____________

За стария Налбантов знам, че е бил любовник на Ничка Кюлбасанова от ММЦ - Приморско. Веднъж, когато мъжът й се върнал преждевременно той останал скрит известно време в едната стая чисто гол, после взел едно одеало и успял някакси да се измъкне през терасата. И така извървял пътя до Приморско - чисто гол и загърнат в одеалото. По пътя го взел някакъв шофьор негов приятел и го закарал до тях. Там нашият успял да влезе инкогнито без да го разбере жена му и да се облече подходящо. После поканил шофьора вътре и накарал жена си да му сервира, щото уж му дължал някаква много голяма услуга... и така, цяла нощ вдигали наздравици за приятеля. Нашият човек не спирал да повтаря на жена си: "Този човек ми е голям приятел, така да знаеш!"

ПЕНЬО ПЕЕВ (учител по фикултура)
Пеев се ползва с неоспорим авторитет сред учителите, учениците и обществеността на Приморско. Благодарение на него училищният отбор по волейбол е спечелил много награди и титли на републикански първенства. Много често Пеев получава похвали и признание за работата си от общината и от много други инстанции с изключение на… директора на училището. Налбантов завижда на Пеев, защото последният го засенчва с популярността си и с успехите, които е постигнал. Налбантов не може да понася и независимото му поведение. Пеев въобще не се страхува от директора и не му се подмазва както някои други учители – държи се свободно и свободно си изказва мнението било на събрания в училището, било на други места.
Самият Налбантов не обича да говори за успехите на волейболния отбор, защото няма никакъв принос за тях. По-скоро той се стреми да омаловажи дейността на Пеев: че какво толкова станало, какво толкова го хвалели тоя. Вместо да подкрепя Пеев, Налбантов се стреми всячески да саботира дейността му и фактически пречи на отбора на училището да провежда нормално тренировките си. Благодарение на Налбантов постоянно възникват проблеми с физкултурния салон – понякога салонът е заключен, понякога осветлението в него е изключено, салонът не се почиства. И всичко това се върши от Налбантов планомерно и целенасочено само и само за да се възпрепятства работата на Пеев. Възникват скандални ситуации, вследствие на което Налбантов бива привикван в общината и му се държи сметка за проблемите, които създава. Но така или иначе впоследствие проблемите с ползването на физкултурния салон продължават да възникват. Налбантов продължава да си измисля всякакви поводи за да пречи на работата на Пеев. Така например, обяснява на кмета, че в салона влизали чужди хора, които не били ученици. Той бил директор и не можел да позволи такива своеволия, откъде накъде чистачките на училището трябвало да почистват салона след като там са играли хора, които нямали нищо общо с училището. В края на краищата кметът разрешава спора в полза на Пеев. Той се разпорежда Налбантов да предаде ключовете за салона на Пеев и му поставя ултиматум да не се меси повече в работата му. Аргументите на кмета са следните: училището в т. ч. и физкултурният салон са били общинска собственост. В този смисъл салонът принадлежал не на Налбантов, а на всички граждани на Приморско и можел да се ползва от тях.
Налбантов отстъпва пред кмета и предава на Пеев ключовете за салона, но отново продължава да му създава проблеми и да се меси в работата му. На ден по няколко пъти той влиза в салона за да прави уж някакви проверки. Там Налбантов смущава трениращите с присъствието си като постоянно им прави някакви забележки, че трябвало да внимават, трябало да пазят оборудването, да не вдигали много шум, да затваряли врати, прозорци и пр. и пр. С една дума стреми се да напомни на всеки, който влиза в салона, че той командва тук – той е директорът и трябва да се съобразяват само с него, а не с Пеев.
Независимо, че ключовете за салона са вече в Пеев, Налбантов разполага с още едно средство, с което може да саботира мероприятията в салона и той много умело се възползва от това средство. Понякога уж съвсем случайно Налбантов изключва електричеството на салона и с това проваля всички мероприятия, които трябва да се провеждат там. В подобни ситуации Налбантов се оправдава с това, че уж никой не бил му казал, не бил знаел и затова изгасил осветлението. Всъщност осветлението за салона се контролира от сградата на училището, където Пеев няма достъп. А дори и да има достъп, той няма ключ за ел. таблото, което е в подземието в едно помещение, което също е заключено. Разбира се Налбантов прави всичките тези саботажи съвсем планомерно и целенасочено, след като дълго време ги е обмислял. Много пъти той е дърпал шалтера в присъствието на някоя от чистачките или на други хора, негови познати, и съвсем определено е изразявал задоволството си, протривал е доволно ръце и е злорадствал по адрес на Пеев: “Сега ще ги видя аз какви тренировки ще провеждат!” Впоследствие се налага Пеев да търси Налбантов за да дойде в училището и да пусне осветлението. Налбантов се опитва да прехвърли цялата вина за случилото се върху Пеев – защо не го бил предупредил, че ще използват салона. Казва, че по принцип, той нямал нищо против тренировките в салона, нека да тренират децата, ама трябвало да го предупреждават предварително за да знаел и той, нали затова бил директор. Общо взето Налбантов се прави на ударен, а всъщност той разиграва един дълго обмислян от самият него театър. Неговата цел е да постави Пеев в унизителното положение да му се моли. Впоследствие в по-тесен кръг Налбантов коментира създадената от него абсурдната ситуация по следния начин: “Разбира се, че няма да му откажа, разбира се, че ще му пусна тока в салона, но за тая работа си има ред, има си правила на играта, които Пеев задължително трябва да спазва. Той трябва лично да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска. Пеев трябва винаги да има едно наум, че в това училище аз съм директорът и че без мене той не може да направи и една крачка.”
Понякога Налбантов освобождава чистачките по-рано и физкултурният салон остава непочистен. Това той прави умишлено с цел да затрудни провеждането на часовете по физкултура на следващия ден. Всъщност главната цел на Налбантов е друга – той отново иска да постави Пеев в унизителното положение да го търси и да му се моли. При създаденото положение Пеев задължително го търси и го моли да изпрати някоя чистачка в салона. И тук неизменно действа схемата: “Този човек трябва да дойде при мен, да си коленичи както му е реда и чак тогава ще получи каквото иска!” От друга страна чрез подобни случаи Налбантов сам си създава поводи да държи сметка на Пеев, защо например било толкова мръсно в салона, защо Пеев не държал сметка на присъстващите, които го замърсявали и т. н. Т. е. Налбантов не пропуска случая да постави Пеев в неудобно и унизително положение, кара го да се чувства виновен за нещо, за което той няма никаква вина. Всъщност това е част от тактиката на Налбантов да държи хората си в страх и подчинение – с методична последователност, планомерно и целенасочено той всячески се стреми да култивира в подчинените си чувство на вина и страх от директора. Именно по този начин той превръща подчинените си в послушни същества, които после лесно се манипулират и управляват.
Разбира се Пеев не се поддава на манипулации и гледа с насмешка на всичките тези простотии, които Налбантов върши. Защо да му обръща внимание, той, директорът не бил виновен – просто акълът му бил толкоз.
Веднъж във връзка с успехите на волейболния отбор Пеев е бил награден от общината с някаква парична сума. Всичките документи за това били оформени, сумата била вписана в някаква ведомост, но кой знае защо на един от тези документи трябвало да присъства и подписът на директора на училището. Вероятно ставало въпрос за някаква бюрократична формалност. Налбантов естествено прави всичко възможно да попречи на Пеев да получи парите. За целта си търси всякакви поводи да протака подписването на документа – щял да го подпише на другия ден, сега нямал време, после си измисля други поводи и т. н. Случаят започва да прераства в скандал. Хората от общината негодуват и недоумяват защо директорът не подписва документа. Налбантов отново уверява всички, че щял да подпише документа, външно си дава вид, че уж нямал нищо против Пеев, дори много го уважавал… Но вътрешно в себе си Налбантов е бесен. Той не може да понесе мисълта, че всичко това е ставало зад гърба му. “Откъде накъде ще го награждават? Питал ли ме е някой?” – коментира той в по-тесен кръг. – “Който е решил да му дава пари, да му ги дава! Защо ще искат и моя подпис? Какво общо имам аз с тая работа?” Така се получава една абсурдна ситуация – от една страна Налбантов твърди, че щял да подпише, защото много уважавал Пеев, а от друга страна кой знае защо не подписва. Излиза, че и самият той не знае какво иска… Разбира се в крайна сметка Пеев получава парите, но всичко това става с голямо закъснение след поредната порция простотии извършени от Налбантов.
Покрай омразата си към Пеев Налбантове е намразил и цялото му семейство вкл. и съпругата му Петя Пеева, която преподава в същото училище. По негови признания, едно от нещата, за които той най-много мрази Петя Пеева е било това, че тя му сядала на стола в учителската стая. Става въпрос за стола на председателското място, откъдето Налбантов ръководи педагогическите съвети и другите мероприятия в учителската стая. През междучасията и въобще през останалото време, когато няма събрания, на този стол обикновено сяда Пеева. Това се възприема от Налбантов като провокация и предизвикателство срещу него и властта му. Така Пеева му се била подигравала, смята той. Когато той остане насаме в дирекцията със свои хора-подмазвачи и нагаждачи се отпуска и дава воля на злобата си срещу Пеева: “Коя е тя, че да ми сяда на стола, бе!? Как може да има такава наглост, да сяда на стола на директора – НА САМИЯ ДИРЕКТОР!?… О неее, тя ще разбере с кого си има работа! Направо ще я унищожа! Тия хора трябва да разберат – един директор има в това училище и тоя директор се казва Стоян Налбантов!”… Но Пеева не знае какви “големи” недоразумения е предизвикала и продължава да си сяда на въпросния стол. Проблемът идва и от това, че няма кой да й каже да не го прави.
В омразата си към семейство Пееви Налбантов не се спира пред нищо. Накрая, както той сам признава, най-после успял да им натрие носа, като хванал сина им да преписва на един изпит, вследствие на което го наказал и му анулирал изпита (вероятно става въпрос за зрелостен изпит). Независимо, че става за смях, той се изживява като победител след този случай и се хвали наляво и надясно: "Най-после им натрих носа на тия мръсници! Нека помнят кой е директора Стоян Налбантов!"

ДАНИЕЛА РАШЕВА
(от Царево - учител по руски език, напуснала СОУ-Приморско през 2000 г.)
По всеобщото мнение Рашева е една от най-сексапилните учителки. В часовете по руски момчетата постоянно я оглеждат и впоследствие коментират физическите й данни – ама какви крака имала само, какво тяло, какъв сексапил, направо върха. Преди много години Налбантов се опитвал да флиртува с нея, но така и не успял да я свали. Рашева директно му казала да се разкара. Всъщност Рашева е малко цапната в устата и не й пука от нищо, говори открито срещу директора без да я е страх от последствията. Пред колегите си в учителската стая тя коментирала съвсем открито как Налбантов правел опити да я свали. Била възмутена: “Откъде накъде ще му давам? Да не съм си намерила путката на пътя! Ай да си гледа работата!” Но Налбантов както е известно е крайно отмъстителен и злобен, той не прощава подобно непокорно поведение и прави всичко възможно да й отрови живота. Започва да й прави ежедневни проверки, прави й забележки, че не си вършела работата, следи я на всяка крачка и въобще я подлага на един своеобразен психологически тормоз. Тя естествено не се стряска и постоянно му отвръща. Казва му да не знаел много, защото и той не си гледал работата както трябва. Години наред Налбантов и Рашева са едва ли не в състояние на война. Много колеги съветват Рашева да не говори против него, защото имало доносници, които носели на Налбантов всяка нейна дума, но тя така и не се съобразява с тези съвети. Така Рашева се превръща в един от основните врагове на Налбантов. А когато Налбантов намрази някого той започва да го преследва, да го тормози и да трови живота му по всякакъв начин. В такива моменти всичките му мисли и желания са насочени само към едно – да унищожи врага си, да му направи някаква мръсотия, да измисли някакъв начин, с който да го унижи или злепостави. За Налбантов основната тема за разговор става Рашева – как не си вършела работата и как щял да я уволнява. От своя страна хората, които са приближени на Налбантов се опитват да му се подмазват и затова му пригласят и подлагат Рашева на тотално оплюване: била такава и такава, защо не напуснела като не й оттървало, докога щял да я търпи директорът и пр. Много често от нея се оплаква учителката по английски Красимира Петкова. Казва на Налбантов, че Рашева не си била вземала часовете, отпускала учениците, държала се с тях много свободно, не им пишела отсъствия и с това разваляла дисциплината. “Тя съвсем я кара през просото! Що не вземеш да я стегнеш?” – съветва тя Налбантов. Чрез една друга учителка – Донка Прокопова, Налбантов научава какво е говорила Рашева за него. И Прокопова, и Рашева са от Царево и по принцип поддържат много близки връзки. Затова Налбантов изисква от Прокопова всеки ден да му докладва какво е било поведението на Рашева, какво била казала, например, докато пътували за Царево, дали говорела нещо против него и пр.
Един от начините, които Налбантов използва за разправа с Рашева е да съчинява и разпространява най-различни измислици и компромати по неин адрес. Говори наляво и надясно, че тя пътувала всеки ден на автостоп до Царево със случайни шофьори и по пътя правела секс с тях. Разбира се всичко това той го казва уж в кръга на майтапа като се подиграва с други учителки от Царево, които всеки ден чакали на автогарата и не били толкова оправни. Казва им, че трябвало да се учат от колежката си, трябвало да застанат на шосето, да оголят крак и така да спират колите. На Рашева естествено не й пука какво говори Налбантов за нея.
Впоследствие Налбантов измисля друга тактика. Започва да разпространява слуха, че уж Рашева искала да ходи с него, ама той не искал, защото тя била заразена. “Не ми трябва беля на главата, – казва Налбантов. – Толкоз много мъже са минали през нея, че ще вземе да ми натресе някоя болест.” Веднъж по време на някакъв изпит по руски език възникнал проблем – липсвали необходимите формуляри или образци на изпитните протоколи. Тогава Рашева влязла в дирекцията и попитала Налбантов “Какво ще правим сега?”, като явно имала предвид дали ще могат да отстранят проблема с липсващите формуляри. Но Налбантов изтълкувал това нейно обръщение иначе. Въпросът й “Какво ще правим сега?” означавал “Хайде да се изчукаме!” Налбантов разказва, че останал много озадачен от това нейно директно предложение, но не можел да си позволи лукса да прави секс с нея, защото... измислял си там някаква причина подобно на "лисицата и гроздето". Разбира се никой от учителите не вярва, че Рашева е заразена. Всички знаят, че това са измислици на Налбантов. Той просто търсел някакво отмъщение и затова съчинявал истории за нея. След като вижда, че никой не му вярва Налбантов започва да измисля нови и нови доводи, с които да докаже че Рашева е болна от някаква кожна болест. Казва че бил забелязал някакво червено петно на ръката й, което тя се била опитвала да прикрие с една превръзка. Впоследствие натоварил Прокопова с "извънредната мисия" да разузнае и да научи коя е причината за това петно. Прокопова попитала Рашева и тя й казала, че петното на ръката й било в резултат от използването на някакъв перилен препарат. По принцип кожата й била алергична към този перилен препарат и винаги се възпалявала по време на пране. Така Налбантов започва да разпространява версията, че Рашева имала екзема и съветва мъжкото съсловие да си нямат много много работа с нея. Дори съветва тези, които не вярват да отидат при Рашева и да разгледат по-внимателно ръката й, за да се уверят че там имало някакво червено петно. Случаят е показателен за това, че в желанието си да отмъщава Налбантов не се спира пред нищо, той е готов на всякакъв род гадости и мръсотии – измисля всевъзможни истории и компромати за да злепостави и унижи противниците си. Но така или иначе, отново никой не вярва на Налбантов, за тях той е човек с развинтена фантазия, който плещи наляво и надясно глупости.
Така Налбантов се решава на следващата стъпка. Той решава да отстрани Рашева от училището като постепенно започва да й отнема от часовете по руски и да я оставя без необходимия норматив. При изработването на норматива за часовете през учебната 1999/2000 г. той разпределя часовете така, че петите класове да не изучават руски език. Неговото оправдание е, че вече никой не искал да учи руски. За да компенсира липсващите часове по руски от норматива на Рашева той й дава часове по философия. Това е част от тактиката, която Налбантов прилага, когато трябва да се разправи с неудобните за него учители – дава им часове по други предмети, които не са тяхна специалност и за които те не са толкова подготвени. Става ясно, че през следващите учебни години часовете по руски за Рашева ще намаляват все повече и повече. И всичко това принуждава Рашева да напусне. През 2000 г. тя се премества в училището в Царево, където за разлика от Приморско й предлагат пълен норматив часове по руски.
По принцип всички са наясно, че Рашева е изгонена. Учениците негодуват и се възмущават: как можело такова нещо, имало един свестен учител и тоз идиот я изгонил! Версията, която учениците коментират е, че Налбантов искал да чука Рашева, но тя не му дала и затова той я е изгонил.
Напускането на Рашева кара Налбантов да се изживява като победител. Той празнува победата над един от враговете си: “Най-после успях да се оттърва от тая кучка! Тя така и не можа да разбере най-главното: АЗ СЪМ ДИРЕКТОРЪТ В ТОВА УЧИЛИЩЕ И КАКВОТО КАЖА АЗ ТУЙ ЩЕ СТАВА! Който не го е разбрал трябва да си ходи!”
10.
*********
20.10.2015 14:30:01
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
9.
*********
12.10.2015 12:10:14
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
8.
glasuvaite za nasko
10.10.2015 21:55:14
0
6
taz kurva za nikav hui ne stava , edna debela svinq ni6to pove4e
7.
До пиарите на Катя от коментар 6
07.10.2015 10:47:59
3
7
Много ефтино бе пичове и пички... Михова е с по големи шансове от Вълчева......да не стане така че Катя да и се моли да я назначи за секретарка
6.
???
07.10.2015 09:55:58
5
5
Китенци не разбрахте, че бат Милю управлява и Наско и Понито само с Катето нещо не се разбраха. Бат Ви Милю ще ви оправи както оправи и Приморско. Само още един мандат искал - ами дайте му го.
5.
пешо кура
07.10.2015 09:20:17
0
0
НЕСПРЯХТЕ ДА ЗАНИМАВАТЕ ХОРАТА СЪС СЕЛЯНДУРИТЕ ОТ АХТОПОЛ,КИТЕН И Т.Н.
4.
до коментатор под №2
06.10.2015 23:35:54
6
11
Що за злобен и прост човек си. Какво ти пречи Панайотка. Ти сигурно си сексуално неудовлетворен/на затова пишеш глупости.
3.
до 1
06.10.2015 23:13:40
4
4
от кога излагацията стана селска интрига
2.
Flagmant
06.10.2015 21:44:56
7
8
Ние взехме решение- китенци им раздаваме ОПСета за добър коментар.Там вече имаме и назначени Пиари на новите кандидати за кметския стол. А специално за П.Михова сме назначили брачен консултант.
1.
do flagman
06.10.2015 21:38:03
4
6
СПРЕТЕ ДА ЗАНИМАВАТЕ НАРОДА СЪС СЕЛСКИ ИНТРИГИ ОТ КИТЕН,АХТОПОЛ,ПРИМОРСКО И Т.Н.АМА ВЕЧЕ НЯМА КВО ДА ПИШЕТЕ НЯМА ГИ БУРГАСКИТЕ ЛРИМИ ГЕРОЙ И УВЯХНАХТЕ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Земеделец от Руенско, обещавал 5 г. да купи земята на Момка, сега отсече пред Флагман: Ще се разберем с нея на 20-ти! Земеделец от Руенско, обещавал 5 г. да купи земята на Момка, сега отсече пред Флагман: Ще се разберем с нея на 20-ти! Неджетин Исмаил сам намерил възрастната жена и ѝ обещал да обработва 35-те декара на двамата ѝ дядовци, накарал я да подпише и договор Тази чалга фурия става баба през април, запознала се със снахата на паркинг Тази чалга фурия става баба през април, запознала се със снахата на паркинг Бебето ще е зодия Овен, разкри певицата ДесиСлава, която съвсем скоро ще стане баба На територията на община Поморие предстоят информационни беседи по „Приемна грижа“ На територията на община Поморие предстоят информационни беседи по „Приемна грижа“ Вижте графика Шофьор изпреварва през насрещното в Бургас Шофьор изпреварва през насрещното в Бургас "Бургас, градът на неограничените възможности!",  гласи лаконичното описание на проявата Ден на отворените врата и Кариерна борса в БСУ Ден на отворените врата и Кариерна борса в БСУ По интересен и атрактивен начин пред учениците от средните училища бяха представени специалностите, по които университетът ще обяви прием за следващата 2023-2024 академична година Този ментор от „Гласа на България“ иска 4 деца от приятеля си Този ментор от „Гласа на България“ иска 4 деца от приятеля си Дара има брат и сестра, затова мечтае за голямо семейство За 2 месеца второ показно самоубийство от хазарт в бургаския кв. Долно Езерово За 2 месеца второ показно самоубийство от хазарт в бургаския кв. Долно Езерово На 12 септември от 55 м от моста над м. "Ковач" се хвърли 25-годишният Иван Европов, а съседът му Станко без събран на парчета от жп релсите до квартала Кубикът вода поскъпва, ще стане 6,08 лева Кубикът вода поскъпва, ще стане 6,08 лева Рекордната цена е в Разград Той беше фолк идол, но започна кариера в киното Той беше фолк идол, но започна кариера в киното Фолк звездата Борис Дали се превъплъщава в ролята на напорист адвокат Новият кмет на Варна вкарал в кабинета си детективи, поп и екзорист Новият кмет на Варна вкарал в кабинета си детективи, поп и екзорист Благомир Коцев се притеснявал от магия и подслушвателни устройства 
Унгарският премиер Виктор Орбан не иска Украйна в ЕС Унгарският премиер Виктор Орбан не иска Украйна в ЕС Той смята, че преговорите за присъединяване на Украйна към общността не трябва да започват Не го мислете - завръща се в ново предаване с по-висока заплата Не го мислете - завръща се в ново предаване с по-висока заплата Новото предаване се казва „Кой да знае?“ и ще върви в делничните дни Може ли да повярвате, че тази знаменитост вече е на 60 години Може ли да повярвате, че тази знаменитост вече е на 60 години Той ще празнува с гаджето си на 20-ти декември  Всички мислят, че е забил страшна мацка, но гаджето му се оказа бивш мъж Всички мислят, че е забил страшна мацка, но гаджето му се оказа бивш мъж Красавицата си сменила пола още на 13 години Тази световна звезда бе ошушкана от новата си гей приятелка Тази световна звезда бе ошушкана от новата си гей приятелка Джоди Фостър няма пари дори за издръжката на децата си Карл Чарлз трупа милиони от имоти на покойници Карл Чарлз трупа милиони от имоти на покойници През последните 10 години монархът е събрал повече от 75 милиона долара във фондовете Хутите ще продължават да блокират израелски кораби в Червено море Хутите ще продължават да блокират израелски кораби в Червено море Говорителят на йеменските бунтовници Яхия Сариа с ново предупреждение към Израел Непал регистрира първия еднополов брак в историята си Непал регистрира първия еднополов брак в историята си Тайван е другата страна в Азия, която е легализирала еднополовите бракове Путин призова: Раждайте по осем или повече деца Путин призова: Раждайте по осем или повече деца Апелът е на фона на растящите смъртни случаи във войната в Украйна От утре Gооglе зaпoчвa дa тpиe неактивни пpoфили От утре Gооglе зaпoчвa дa тpиe неактивни пpoфили Вижте ĸaĸ дa запазите дaннитe cи
Мария ЗАХАРОВА Мария ЗАХАРОВА Опасни глупаци, неграмотни чиновници в София позорят българския народ Виц на деня Виц на деня На летището в Нидерландия, бе задържан пасажер, който се опитваше да излети със собствени сили! Виц на деня Виц на деня Невероятно но факт!
Когато политик лъже, му расте вилата!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Само една жена може да прости на мъжа нещо, за което не е виновен.
Добротата ни няма край, момичета!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори