×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Дъщерята на Кичка Бодурова - чисто гола с... питон (СНИМКИ 18+)


Дъщерята на Кичка Бодурова - чисто гола с... питон (СНИМКИ 18+)
Ако статии се пишат без гащи и с питон на врата, значи Кристи е успяла
03 Октомври 2015, Събота, 22:18 ч.

Крис завършила университета с отличие и лично Барак Обама й подписал дипломата
Дъщерята на Кичка Бодурова шашна българските ѝ почитатели с поредица от еротични снимки. Доскоро профилът във Фейсбук на 21-годишната Кристи преливаше от невинни кадри с приятелки, докато онзи ден изневиделица се появиха няколко полуголи снимки на момичето, на които то позира по оскъдно бельо и демонстрира красивата си фигура и многобройните ефектни татуировки.
Всъщност Кристи се снима като фотомодел от няколко години. В момента позира за американски онлайн магазин за тениски, а от време на време и за списания и други издания, съобщава "24 часа".

Кичка Бодурова живее в Лас Вегас от 2001 г. и до 2013 г. не се беше прибирала за по-дълго в България. Една от причините в последните години да си позволява да стои по няколко месеца в къщата си в София, е фактът, че дъщеря ѝ Кристи е вече пълнолетна. Докато тя беше по-малка, майка ѝ не смееше да я оставя за дълго в Лас Вегас, макар че там за Кристи се грижи баща ѝ Крис. По данни от социалната мрежа фейсбук, където Кристи е много активна, тя живее на квартира от миналата година

Майка ѝ обаче продължава да се грижи за нея и двете се виждат много често. “Едно от нещата, които ми липсва най-много, е готвенето на мама. Но за щастие, тя винаги има нещо готово за мен”, написа Кристи във фейсбук, малко след като обяви, че си търси съквартирант.
През април 2014 г. тя започва работа като хостеса в нов италиански ресторант във Вегас. Успоредно с това продължава да се снима като фотомодел. Но освен красива Кристи е и умна.

През май майка ѝ съобщи в социалната мрежа, че се е дипломирала от университета “Невада” в Лас Вегас. “Скъпо мое пиленце, ти се появи в моя живот толкова желана, толкова очаквана! Кариера, красота, любов бяха нищо пред това, че ти осмисли живота ми.

Извини ме, че бях строга, непрекъснато наставляваща, че те учех “няма не мога, има не искам”, че те лишавах от прекрасни ваканции и те водех всяко лято в моята родина... И незнаейки добре родния ти език, се мъчех да ти обясня, че няма по-скъпо нещо на света освен достойнството и колко е хубаво да спиш спокойно след всеки успешен ден... Че животът е даден на всеки, за да намери себе си”, написа тогава Бодурова в мрежата и добави:
“Днес ти се дипломира и сълзите в очите ми бяха от радост и гордост. Ти сбъдна една мечта и сега се отварят пътища за още по- големи! Стигни ги! Бъди силна, бъди умна и разумна, бъди себе си! Полети с твоите крила, а аз ще бъда вятърът под тях и ще бъда винаги до теб дори и след това!”

Кристи завърши журналистика и мечтата ѝ е да пише статии. Взела всичките си изпити само за 3 години и половина и така съкратила обучението си с цял семестър.

Преди университета Кристи завършва гимназия с пълно отличие – затова получава диплома, лично подписана от президента Барак Обама. /БЛИЦ

В категории: Лайфстайл


8
Коментара
8
Коментара по темата
8.
men
05.10.2015 09:49:18
0
0
BRABO NA NEQ .... NO COMENT
7.
Кръв И Чест
04.10.2015 21:42:58
0
0
Бахти бацила е тая...
6.
кичка
04.10.2015 17:23:50
1
1
Защо не се вижда пичката на дъщерята на кичка будурова?
5.
AAA
04.10.2015 03:37:50
8
0
etooo q 4isto gola videoooo +18!!! http://vbox7.com/play:872397b2
4.
do 2 i 3 psiharia
03.10.2015 22:54:02
6
5
Nashafa tsel e da pokajem che si idiot , psihar i absoluuten gei !!!
Komentirasht pod desentina nik - ove !
Ne si misli che si interesen i akrualen !!!
Porednoro BG laino !!!
3.
f
03.10.2015 20:23:00
13
6
Maikata kurva, tazi oste po goliama.
ZASHTO MI GUBITE VREMETO!!!! KAKVA E VASHATA CEL???????
2.
Fuck Lenin!
03.10.2015 20:22:17
12
6
Stiga s tazi kurva, kogato sme na posledno miasto po ikonomika!!!!

Davai Bulgaria!!!! Raboti i uchi! Zabravi kurvite!!!
1.
666
03.10.2015 20:06:34
12
10
Малка курва! Желая и с успех да задоволява големите черни х*йща на неграта в Кравария
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори