×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.бг! Вижте листата на Реформаторския блок за местните избори в Бургас


Първо във Флагман.бг! Вижте листата на Реформаторския блок за местните избори в Бургас
Д-р Георги Митев(вляво) ще е водач на листата, втори ще е Тошко Иванов(в средата), а трети Живко Табаков(вдясно)
19 Септември 2015, Събота, 13:28 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Арбитраж на петте партии в Блока определи за водач лидера на ДСБ д-р Георги Митев
Директорът на Областната дирекция по безопасност на храните в Бургас и лидер на ДСБ д-р Георги Митев ще е водач на листата на Реформаторския блок, научи Флагман.бг.

Тя ще бъде регистрирана утре, след като арбитраж на петте партии, участници в блока разискваше в София подредбата на бургаските кандидати за общински съветници.

На второ място ще е представителят на СДС Тошко Иванов, а трети – общинският председател на Движение „България на гражданите“ Живко Табаков. Четвъртата позиция в листата е за Мехмед Катърджиолу от НДПС, а на пето място ще бъде Дойчо Дойчев от БЗНС.

Листата ще е пълна – с 51 кандидати за общински съветници, ще се залага изключително на преференциалния вот, което вероятно ще доведе и до размествания в челото.

Амбициите на Реформаторския блок са сериозни – минимум пет места в новия Общински съвет.

В последния мандат те се явиха във формата „Синята коалиция“ и спечелиха две съветнически места – за Стефка Рускова и Вълчо Чолаков, който впоследствие се оттегли, за да стане областен управител, а мястото му зае Стефан Цинцарски.

В категории: Политика


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
Реформаторите
23.09.2015 20:35:41
0
0
samo tabaka zaslujava da e vodach, kakvi sa tiq drugite stari maimuni naredeni.
15.
ДАЙТЕ ЛИСТИТЕ СЪВЕТНИЦИ на ГЕРБ
20.09.2015 18:10:14
0
4
НЯКОЙ ДА ИМА ИДЕЯ, ЗАЩО НЕ СЕ ОБЯВЯВА ЛИСТАТА СЪВЕТНИЦИ на ГЕРБ !???

ДА ВИДИМ ТАМ, КАКВИ ПОЛИТИЧЕСКИ КАТАДЖИИ, ПРОСТИТУТКИ и ЧЕНГЕТА от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, СИ Е НАРЕДИЛ ДИМИТЪР НИКОЛОВ.

ВИЖТЕ ЛИСТИТЕ НА ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА СЪВЕТНИЦИ И ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ, ТОГАВА НАПРАВО ЩЕ ВИ СЕ ОТЩЕ ДА ГЛАСУВАТЕ.
14.
ZAKRIVAITE BARDAKA
20.09.2015 10:28:02
3
2
Ne e stranna tazi podredba, tq sama po sebe si dokazva, CE RAZPADA na koaliciq RF e vav finalnata si faza .

Nito edin ot trimata, ne olicetvorqva demokraciqta, antikomunizma i netyrpimostta kym DS strukturite i cengetata v politikata. Naprotiv, te sa si pripoznali Momata Nikolov (zavyrshil poluvishe skolo po BKP liniq v Moskva), servilnicat pred Mavyra Kostov (posledno kandidatstval za partien sekretar 1990g) i lijat zadni casti na Kuneva-Prymova i edni oligaesi ot Sv.Vlas ....

Ako tezi sa politiceskite partnjori na Momata, hvyrli im pepel i da zakrivat SDS, belkim ot nego edinstvenoto hubavo na "Bogoridi"34 ostana RESTORANTA na V.Kamberov,S.Simeonov i P.Qncev.
13.
Пишман политик
20.09.2015 09:32:14
2
6
Ако има пример за зле водена кампания на местни избори, то Живко Табаков трябва да влезе в христоматиите по тази тема. Не се научи да е коректен към партньорите си от Блока. А относно разместването в челото на листата - само може да се надява.
12.
Корупция
20.09.2015 09:11:56
0
4
Тоя корумпиран гъз водач. Няма да гласувам за ДСБ този път.
11.
Смях
20.09.2015 09:01:56
2
6
Тоя крадец и смешник водач, Тошко лизача 2ри, ужас-това виц ли е?
10.
Батко
19.09.2015 22:49:49
1
8
Тримата наредени на принципа от глупав по-глупав.
9.
Koki
19.09.2015 22:11:37
0
5
Гъ Ее Ръ Бъ -това е партията а ... Глупчо и Моме
8.
!!!!
19.09.2015 22:08:55
0
7
Какъв доктор е този смешник бе? Пълен пуяк и лъжец. Срам, срам, срам
7.
Reformator
19.09.2015 21:36:07
1
4
S tazi malumna podredba sme obezglaveni. Bravo na velikite stari partiini rakivoditeli, koito sa sqtvorili edno golqmo laino!!!
6.
Рекламодател
19.09.2015 21:10:26
3
6
Милчо Добрев -партиен лидер?! Това си е виц направо...
5.
Osman
19.09.2015 20:46:41
1
2
Аз лично от всищките смешници предпочитям БЗНС Никола петков. А ще гласувам зя бг земеделие защото съм млад земеделец
4.
Вижте как ГЕРБ пробива опонентите си.
19.09.2015 20:27:20
0
3
Възродената от Бойко Борисов партия на родата му Иван Славков-Батето "Напред България" е поверена на бившата кметица на ГЕРБ(2 мандата) в община Нови Искър - Зорница Тодорова. Същата беше главен юристконсулт на Йорданка Фандъкова в столична община до преди две години.
А малък Тошко, колкото и да не му се занимава с политика (Батето също не е бил политически обвързан, освен това че е бил с ранг на генерал в 1 и 2 главно на ДС и НСС до кончината си) е активиран точно от Бойко Борисов да се включи в битката за София дърпайки гласовете на БСП електората.

Що се касае за представителството в Бургас на партия "Напред България", от 2005г. тя се идентифицира с един от първите лидер на СДС-Бургас (1991-1995) и краен в антикомунистическите си възгледи бивш общ.съветник, който 2005г. водеше листата за депутати партия "Напред България"(и взе 3850 гл.) , Милчо Добрев. Лош или добър до м.юли 2014г. Добрев е трети зам.председател на "Напред България".

С идването обаче на ГЕРБЕРИТЕ в партията и новото и ръководство, той е извън ръководството но пък остава председател на Контролната комисия т.е. пак има тежест да блокира решения. Така и се случва, преди около две седмици, когато Константин Луков с подкрепата на кмета Д.Николов СЕ ОПИТВАТ да направят преврат и отстранят Добрев от представителството в Бургас.
От достоверен източник изтече инфо, че К.Луков е провел среща в Бургас с генерал Кирил Войнов зам.председател 2-ри в партия "Напред България" и съветник в МС на Бойко Борисов, като са му предоставили СПИСЪК С ИМЕНАТА и ДАННИТЕ на 33-ма членове (явно от активисти на ГЕРБ), които да ПОДМЕНЯТ ИЗЦЯЛО общинската структура на М.Добрев и него самия. Изпратен е в София за представяне и запознаване с предизборният щаб партията и "новия" лидер избран от К.Луков и Д.Николов, за да получи пълномощия за област Бургас ...... но там се издънва заверата на Кирил Войнов и К.Луков след като шефката новата и стара на партията в него момент са заедно с М.Добрев и назидателно изритват протежето на ген.Кирил Войнов и Константин Луков.

Преврата на ГЕРБ-Бургас за ПОДМЯНА БУРГАСКАТА СТРУКТУРА на партия "Напред България" и елиминирането на НЕУДОБНИЯТ за кмета и К.Луков - Милчо Добрев, удря на камък. Съветника на Б.Борисов ген.Кирил Войнов се покрива и не отговаря на искането от КК и председателят и М.Добрев, да даде писмени обяснения с какви правомощия е водил преговори с гербера К.Луков в Бургас, като се с добива и с забрана от КК да се идентифицира с председателството на партията до краят изборите (а след тях най вероятно лобито на Добрев ще го отстрани от партията).

Инфото за този мерзък ченгесарски опит на герберите да елиминират М.Добрев и овладеят Бургаската структура, чрез свой подставени лица не успява и случката се покрива максимално бързо, за да не изтече инфо към медиите. Не я коментира към момента и М.Добрев, макар на последната общинска сесия да ни подсказа на мен и още двама колеги журналисти, че ще изчака К.Луков, да му предаде списъка с "герберите" да ги включи в листата съветници, щом кмета Д.Николов е гарантирал 3-ма да станат съветници, а той самият ще е на 13-то място да не им пречи. Изненада в пасианса обаче е факта, че междувременно М.Добрев се регистрира и кандидатира за КМЕТ на Бургас .... при взето решение и то с неговият глас на национален съвет м.юли , да се ПОДКРЕПИ кмета Димитър Николов за трети мандат !

Явно осуетеният "преврат" е изял доверието в кмета Николов, след като личният му юрист К.Луков се издъни със свалянето на М.Добрев и елиминирането му от общинското и областно представителство партия "Напред България" в Бургас !

Ето сега скритото инфо изтече, вие сте на ход да потърсите още доказателсва от инициаторите и осуетилите преврата в Бургас.
3.
ufo
19.09.2015 19:37:24
1
1
Те идват........
2.
Bedni Toshko
19.09.2015 17:18:53
2
9
Bedni mi bedni Toshko,progonixte sedesarite istinskite demokrati okupiraxte ofisa sled Chamurdzhiev...e dano sled tolkova godini lizane stanesh obshtinski savetnik
1.
Batko
19.09.2015 16:45:08
4
5
Max. 3-ma!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори