×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Във Варна бесни: Бургазлии вече се гаврят с нас


16 Септември 2015, Сряда, 19:28 ч.

Това, че град Варна е чувствително изостанал в много отношения от Бургас е ясно и на децата. Но, когато бургазлии започнат и да се гаврят с това, то положението е вече нетърпимо. Публикуваме без никакъв коментар и статията, разпространяваща се в бургаските фейсбук групи.

“ТОВА Е БУРГАС! ГЛЕДАЙТИ! ЗАВИЖДАЙТИ!

Подземно сметосъбиране, колела под наем, скейт парк. Варна, нещо да кажеш? Харесваме всичко в нашия Бургас. Красотата, оптимизма, амбицията да се развива и желанието за промяна. Видяхме как само за няколко години си извоюва медицински факултет, за да задържи лекарите и да вдигне нивото на здравеопазването; подмени обществения си транспорта и се препаса с велоалеи; ремонтира улиците и парковете си; стегна старите си басейни и изгради нови; излъска острова-бижу Света Анастасия. Забелязахме също супермодерения му скейт парк, велосипедите под наем, електрическите патрули, подземните контейнери за смет и проектите за пасивни, харчещи минимално електричество сгради. С малките си, създадени с мисъл, обединяващи хората иновации. С онези уж дребни неща, които правят един град голям.

Европейски скейт парк! Докато връстниците им в останалата част на България стържат по допотопни, собственоръчно сковани рампи и помитат бабите от пейките, бургаските тийнейджъри безмилостно експлоатират своя нов скейт парк от калифорнийски тип. Качени на скейтове, байкове и ролери те се провират между хладните извивки, рейлове, трансфери, виражи и пирамиди, без да пречат на никого. Показват, че Източният бряг също владее дъската. А най-добрите се готвят за Burgas Skate Open на 19 и 20 септември – най-голямото скейт състезание с международно участие, правено у нас в последно време. Паркът в квартал „Изгрев“ обаче е повече от място за екстремен спорт, демонстрации и състезания. Преди всичко той е материализиралата се грижа на бургаските управници за бургаските деца. Защото няма нищо по-добро от това да дадеш шанс на онези, които идват след теб, да се движат на открито, да летят по ръба на възможностите си и да бъдат заедно.

Електропатрули в Морската градина! Малък като бръмбар, тих като пчела. Съзряхме го още в началото на лятото, докато жужеше из Морската градина. Електрическото автомобилче педантично патрулираше по алеите и около плажа, без да гори грам вредни газове. Оказа се, че в миниатюрното „Рено“ един зад друг се возят двама инспектори от дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност“. Работата им – да следят спазването на правилата и да дебнат неправилно паркиралите в периферията на парка. Вършеха си я перфектно. Между другото, от около три години бургаските екоинспектори се движат из града и околностите му с електически скутери. Общината им ги купи, за да се промъкват бързо в трафика и експедитивно да проверяват сигналите за запрашеност и вредни газове от промишлени предприятия. И те, и екопатрулката от Морската има къде да заредят, при това безплатно – на станцията за електромобили на ул. „Гурко“, точно до паркинга край Трета поликлиника.

Подземните контейнери! Като метнете торбичката си с отпадъци в тези контейнери, тя изчезва няколко метра под земята. В резултат около самата кофа не мирише, клошарите не могат да бръкнат в нея, бездомните кучета не успяват да разнесат наоколо остатъци от храна, вероятността от зарази и пожари намалява, а пространство за пешеходците се увеличава. Ако не вярвате, проверете лично на улица „Сливница“, точно до централния площад „Тройката“. Преди по-малко от месец бургаската община постави там четири железни надземни контейнера – за хартия и картон; за метал и пластмаса и за общи отпадъци. А точно под тях, в бетонно подземно корито, монтира още четири големи, трикубикови пластмасови кофи. По този начин въведе нова система за модерно и хигиенично сметосъбиране. Подобна на онези, които сме виждали в Западна Европа. Понеже любопитството не ни даде мира, разпитахме как подземните контейнери се изпразват. Оказа се, че когато кофите се запълнят, системата подава сигнал до почистващите фирми. Служителите им отварят общия бетонен капак с четирите надземни кутии, с хидравлика повдигнат подземните контейнери до нивото на улицата, изсипват ги и отново ги връщат в дупката. Очаква се в следващите месеци из града да бъдат поставени още няколко вида подобни кофи, а тези с най-добри експлоатационни качества да се „размножат“. Разбира се ние знаем, че контейнери от този тип вече има в София (на ул. „Солунска“ и на „Женския пазар“),  Стара Загора и Сливен. И до днес обаче повечето варненци не подозират за съществуването им, а за масовата им употреба никой не отваря дума.

В категории: Бургас


45
Коментара
45
Коментара по темата
45.
созополски селянин
18.09.2015 23:24:21
2
10
Бургас наистина щеше да е много хубав град,ако хората бяха малко по-цивилизовани.Мутренско-адидаския манталитет много му вреди,както и факта,че всеки втори олигофрен ходи с нож в себе си,за наркотиците,дето се продават на всяка крачка да не говорим.А,също и досега не съм видял някой велосипедист да си бута велосипеда на пешеходната пътека,както е по закон,всички си ги карат на харабия.Като им направя забележка получавам в отговор само умни погледи.
44.
Мими Димитров
18.09.2015 22:16:00
4
4
Защо най-известната песен за бургъз е Бургаски вечери - защото бургъз трябва да се посешава само вечер че да не се вижда грозотията на това землище пълно със странджански нерези
43.
МИтко
18.09.2015 22:07:38
7
5
Тъпи бургъзки качори само фонтана ни е по-голям от цялото ви село кое ви е по-доброто пристанище без кораби морска градина колкото детският кът на варненската или футболните ви клубове имат някакви успехи-палячовци
42.
Rosenberg
18.09.2015 11:32:19
7
6
На какво Бургас да бъде морска столица? На България? На фалиралата България? Ебати и честта! Да си морска столица на Германия разбирам, ама на България? Каквато държавата, такава административната столица, такава и морската. Не, Бургас няма място в тази компания
41.
nikolai Burgas
18.09.2015 11:10:24
2
10
az sym burgazliq i predi 10 godini , kogato nashta morksa gradina vecher beshe kato grobnica , pulna s izpotrosheni peiki , lampi i narkomani v izobilie , varnenskata beshe 4ista podredena i privetliva , togava te podigravaha li ni se 4e nqma edno hubavo mestence v Burgas . Burgas e krasiv grad vmomenta za jiveene , no jiveqt syshtite idioti , koito potroshavaha grada i sega tezi syshtite idioti se podigravat i na varnenci . Varna e strahoten grad i shte navaksa izostavaneto .
40.
Джия
17.09.2015 23:54:09
2
14
Родена съм в Бургас, преместих се в София, издържах една година и се върнах отново в Бургас. Най-добрите културни градове в българия неслучайно са Бургас и Пловдив. Да, Пловдив мълчи, но живота там кипи, постоянно има културни мероприятия. Войната между Бургас и Варна е безмислена, при положение, че отодох веднъж на централния плаж във Варна и останах потресена от боклуците вътре. Ако погледнем реално над нещата, да, Бургас е много по-иновативен от Варна, но това не означава, че трябва да има борба между двата. До коментар 3: бизнеси в Бургас има много, особено в момента се развиват много офшорни офиси на чуждестранни компании и също така исках да попитам какъв смисъла в Бургас да има метро, като имаме 4 главни автобусни линии?! Ще отнеме поне година-две, за да се изрази нещо подобно, но няма абсолютно никаква полза от него, при положение, че са нужни не повече от 2 часа разходка за да стигнеш от едната част на града до другата.
39.
марто
17.09.2015 20:26:01
0
3
Въй вие хейтарите сте се побъркали леле Българи ли сте или съм попаднал на саит на Ислямска държава.Еми да почнем да правим като тях,ние си го харесваме и обичаме.Защо не забравихте чантата си на плажа,а забравихте само забитите фасове обелките от банани и кофичките,морето не е за един ден правим хубаво точно заради гостите на града и като пишете такива изказвания замисляйте се.А зА Хумористите харесваме да се смеем :) :) :) :) :)
38.
Радев
17.09.2015 19:55:16
4
4
Ако има начин Бургас да се децентрализира ще станем град-държава. Стандарта ще се повиши в пъти. Гражданство ще получават само децата родени в града и само ако родителите са бургазлии. Незаконното ДДС да се премахне; на входа и изхода на града да има транзитна такса за автомобили с други регистрации; да имаме привилегировани цени за горивата и т.н. Но всичко това са само мечти, иначе ще я докараме до там, че да си мием улиците със шампоан!
37.
ЦАР БУРГАС
17.09.2015 19:35:39
2
15
АКО ВАРНА Е ЦАРИЦАТА ТО БУРГАС Е ЦАРЯТ
36.
Бургазлийка
17.09.2015 18:32:41
1
22
Не знам кой поддържа тази изкуствена война между Варна и Бургас. Да Бургас изглежда по-добре за момента, но има двойно повеже инвестиции в града от колкото във Варна. Варна имаха кофти кмет сума ти години. Трябва им време, за да си стъпят на краката. Спрете да сравнявате двата града, те си имат своите плюсове и минуси.
35.
Стан
17.09.2015 13:43:39
10
32
Бургас е страхотен град , ако имаш жена и деца и искаш спокоен начин на живот. Нощния живот на Бургас е покъртителен. Толкова тъжна гледка е всеки път и тея хора с Адидас паласки са много смешни. Във варна не съм ходил скоро, но в Пловдив кипи животеца..и е толкова приятно там, интересно , че пловдивчани си мълчат, а имат уникален град и много повече култура има в града им и повече нощен живот.,абе хайде Бургас да спрем да сме шовинисти поне веднъж
34.
Professional
17.09.2015 13:42:22
3
26
Flagman що търсите под вола теле. Градовете са ни хубави. Хората не биват.
33.
Byrgas
17.09.2015 12:09:23
4
17
Kraino vreme e da obqvat Burgas kato oficialnata morska stolica na Bulgaria , Varna BLEDNEE vse poveche pred krasotata na Burgas (samo xorata sa ni leko sus povisheno samochuvstvie ama kato jiveesh v takav krasiv grad kak da nqmash samochuvstvie)
32.
Burgggga
17.09.2015 12:07:26
4
15
Gospod e Bulgarin,roden e v Burgas
31.
BS KS
17.09.2015 12:06:51
6
6
Burgas e nai nai nai krasiviq grad v cqla Bulgaria , Varna ne samo che ne e v klasaciqta ami ako ne ste chuvali q narichat "Studentskiq grad" na Burgas
30.
оффф...
17.09.2015 12:03:24
3
24
Не мога да разбера за какво трябва да обиждаме хората от другите градове. Ами очевидно много неща в града ни се получават по-добре. Определено в Бургас се живее по-добре от София, а Варна за съжаление от десетилетия страда от некомпетентни управници. Това е ясно. Но за какво трябва да обиждаме варналиите и софиянците? По-готини ли сме като се присмиваме? Или какво?
29.
Ами
17.09.2015 12:00:45
1
9
А за работа да поговорим. Специализирана например. Като езици, ИТ, моряци?
28.
BSKS_frks.
17.09.2015 11:38:00
13
16
Пичове, Бургас е само един и е най-хубавият град за живеене в цяла България. Няма София, няма Варна, няма нищо, ей, Бургас е истината! А иначе Варна - яжте лайна. Вие сте нищо в сравнение с нашия град, хахахахаха!

BSKS<3
27.
Ludiq
17.09.2015 10:10:12
5
18
burgaskiq kmet sigurno e nai dobriq v cqla bulgaria opravi ni grada pone malko budete dovolni samo ciganite ostanaha ama nie ot vuzrajdane sme se zaeli s tova imame si udarna brigada
26.
даначен
17.09.2015 10:02:54
4
30
Бургас ще е още по-добре ако боко тиквата издаде запивед данъците от летището,лукойл,пристанището и др.отиват в бургаска община а не в софия.иначе софия ще е малко смотано градче
25.
М
17.09.2015 07:44:54
9
9
Бургас или Варна?
Където и да се наложи да пренощувам има на коя да звънна-във Варна обикновено предлагат и масаж.
24.
RE-19
17.09.2015 06:36:38
4
18
"Варна-студентския град на Бургас".
Защо ли в Бургас има хора почти от всякъде, но варненци почти не?
23.
_nib_
17.09.2015 01:25:00
9
18
Aбе много гaгaуз се нaвъди нещо в Бургaс.След номерaтa с У и СН,нaй-много сa В.Мaрш обрaтно в морскaтa столицa и ни остaвете дa се водим морскaтa провинция.
22.
До 12
17.09.2015 00:51:09
2
15
да ти кажа, че досега мангал на колело не съм видял. Следобед след работно време на стоянките няма пукнато колело, всички са взети за разходки.
21.
До 17
17.09.2015 00:49:19
1
14
Да знаеш , че се пише Истанбул, гагаузин прост
20.
До 19
17.09.2015 00:47:55
3
19
Остани си във варна със здраве. Един хаотичен град, приличащ на пазар. ние си харесваме Бургас. Чао!
19.
трабант
16.09.2015 22:47:32
27
17
роден съм и съм учил в Бургас. В момента съм студент във Варна. Еми колкото и да лъскаш Бургас няма да стане Варна. Предстоят години на възход тук и се извършват много ремонти в момента. Варна дръпна заради смотания си бивш кмет а в Бургас добре че е Димитър Николов да оправи положението
18.
Странджански Пехливан с Адидаслъ
16.09.2015 22:47:07
22
7
На 8км северно от ВАРНА до ЕВСКИНОГРАД земята на 1ва линия върви по 500ЕВРА квадрата -справка в-к Позвънете щото във Варна е мноу зле хаххаа бургас паляци
17.
глупости на търкалета
16.09.2015 21:41:15
36
13
ВАРНА си е ВАРНА .все едно да сравняваш ЯМБОЛ със ИСТАМБУЛ. споко ВАРНАААА
16.
Be es
16.09.2015 21:02:27
46
33
Роден съм в Бургас но ще ви кажа ако ще и Ню Йорк да го направят все тая, селяните паласките адисаските и чалгата са на всеки ъгъл. Варна си е Варна и колкото и ремонти да правят Варна винаги си остава много по-доцър град от Бургас!!!!!!! Не напразно морската столица. Бургас е най-селския град от големите градове !!!!!!
15.
кис
16.09.2015 19:45:20
23
46
Родена съм в бургас..сина ми също ...но за да оцеляваме се налага да бягаме..в чужбина...бургас варна софия все тая
14.
пуфи
16.09.2015 19:24:37
9
56
Квото и да ви направят все сте недоволни. Само мрънкачи.Що не признаете на кмета заслугите? Спомнете си какво беше преди 5 -10 год.
13.
ВАРНА СЕЛЯНИ
16.09.2015 19:04:41
19
45
БУРГАС Е НАЙ ЕВРОПЕЙСКИЯ ГРАД В БЪЛГАРИЯ
12.
до автора на статията
16.09.2015 19:03:22
14
24
ей паляк живея в центъра на града и си е същата тъпня като едно време кметя обеща 2007 че ще асфалтира улицата пред нас а 8 години по късно това все още не е станалото иначе на мангалите им направиха вело алеите но тъпите павиани продължиха да си карат по пътя и почти никой неминава от там а пред нас до операта хората минават и си съдират краката от кривите плочки а ако успеят да не си изкривят глезена се плъзкат по някакви изтропани тоблерони от грозните бълхари които хората разкарват като чобани все едно са на село оставят ги по улицата на плочките да си вършат мизериите........... през 6 месеца колата е в сервиз заради грозните дупки
11.
Адидас Стифтунг
16.09.2015 18:55:45
9
11
Още1999 година имаше соларни електрически таксита за 1левче на ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ на 8км от Варна на което се возеха всички студенти учащи във Варнаи отиващи да се къпят безплатно на големия басейн с МИНЕРАЛНА вода на х-лМорскоОко
10.
Анонимен
16.09.2015 18:20:50
3
3
http://theweek.bg/?p=1659 а ето я и нея
9.
Анонимен
16.09.2015 18:12:57
4
17
Всичко хубаво, само където в оригиналната статия се пише за София, а не за Варна.
8.
аз
16.09.2015 17:47:29
61
14
Бургадидас е много назад в доста отношения не само от Варна,ама те там са си компло-шовинисти така че не се чудете.Морската градина и моста са им единствените забележителности.Ааа да и магазините на адидас,
7.
N
16.09.2015 17:36:43
17
39
Абсолютно се кефя, с всичко което пише в статията, особено с електромобилите, на които се возя вече няколко пъти. От Морска гара до Казиното. супер е!!!
6.
Koki
16.09.2015 17:25:02
38
52
В една фейдбук статия бвх пточел, че Бургас е:"лайно в целофан". Е, това което четете в тази статия е .,. Целофана. Повечето от велоалеите са неизползваеми, скейт парка се използва от малко деца, понеже локацията му е такава, подземното сметосъбиране е само на една улица от 1590 и още не е заработило адекватно, електропатрула е от гавази на кмета а истинските полицаи са на велосипеди ... На какво да завиждат от Варна ... На првзастровните комплекси или на намаляващия град ... Това са части от под целофана ... Варна, стойте си там.
.
5.
Нарко бургас
16.09.2015 17:22:02
9
54
Наркотиците пречат на бургас... Трябва да се прекъсне монопола за да се оправи бургас от тези лайна. Да се проверяват шефовете на областните рпу-та.
4.
Леке
16.09.2015 17:11:35
20
51
Нелепо е да се спори кой е по-лъскав герберастки кенеф-Кайсиева градина или Меден Рудник,нелепо е да се спори дали малгалите гласуващи за Портних са по миризливи от мангалите от Комлука или Горно Езерово подкрепящи Момата.И в двата града пристанищата са подарени на Домус Ага- Киро Гела от демократично избраната Тиква от Банкя.Такива фейсбук теми ги пишат секретарките на малоумния катаджия Коце Лукоф.
3.
Fuck Lenin!
16.09.2015 17:07:35
42
7
Da ama v Sofia ima metro ot letishteto do business parkovete. Kude e metroto v Burgas? Kude sa bizness parkovete na Burgas? Kude sa srestite na 100 Kitaiski biznessa i 200 Germanski biznessa v Burgas. Imame nai hubavata priroda i vreme, nishto ne pravim!!!!!
2.
G
16.09.2015 17:03:59
26
7
Ama Burgas oste plasta $400 na uchitelikite! Eba si srama! V Burgas durjavata iznudva v detskite gradini da se plashta samo $50 na mesec a puk na uchitelkite $300 da eba i MIZERIATA!!!! KMETE, napravete detskite gradini po $200 na mesec, koeto e istinskata cena. Horata ne znaiat cenata na jivota!!!!
1.
Ок
16.09.2015 16:51:54
16
60
Лошо няма, но на Варна бизнеса и работи не е спрял, индустрията и тя. Ако това, което върви в интернет не е предизборна кампания то здраве му кажете.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Тази звезда от Капките бил алкохолик, щял да срине всичко, което е градил, но... Алкохола го отказах, защото много зле ми влияеше, почнах да ставам сприхав и неадекватен, призна Панайот Панайотов Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Капан за шефовете на БНБ, на парламента и на Сметната палата, зоват за оставките им Като влиза в сила Конституцията, трябва да знаят, че са потенциални министър-председатели, коментира проф. Пламен Киров Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Побиват ли ви тръпки от тази участничка в "Ергенът"? Учила е окултизъм в Судан Ангелските й карти имат изключително богата история и са й подарък от висш езотерик и тайновидец, разкрива нейна приятелка Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Тази е за лудница, категорични са феновете на "Хелс Китчън" Това е любимото ни предаване, но с тия истерички няма да го гледам, обявиха фенове  Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години
Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори