×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бургаски младежи разхвърлят дрога по седалките на комби, арестуват ги


Бургаски младежи разхвърлят дрога по седалките на комби, арестуват ги
Двамата пътували заедно с непълнолетно момиче
12 Септември 2015, Събота, 20:15 ч.
Автор: Флагман.бг, снимката е илюстративна

Спипаха непълнолетни да пушат трева в центъра, 17-годишен пренощува в ареста


Само за няколко часа в рамките на вчерашния ден полицията в Бургас се натъкна на няколко непълнолетни младежи с наркотици.

Около час и половина преди поплунощ патрул забелязал съмнителен автомобил „Форд Ескорт“ – комби, паркиран пред бл. 60 в ж.к. „Братя Миладинови“. Въпреки че била неподвижна, в колата светело и вътре имало хора. В автомобила били 21-годишният Пламен М., 19-годишният Христо К., както и 17-годишно момиче.

Ченгетата веднага забелязали, че на предната седалка до шофьора имало разпръсната суха тревна маса – канабис. Те арестували двамата младежи за притежание на наркотици, а по-късно 19-годишният Христо признал, че намерената марихуана е негова и той я оставил на предната седалка.

Няколко часа по-рано шестима младежи, трима от които непълнолетни, се събрали в междублоково пространство на централната ул. „Константин Величков“. Веднага щом видял полицаите, 17-годишен бургазлия изхвърлил на земята найлонов плик. Оказало се, че той бил пълен с марихуана.
Непълнолетният Теодор Т. бил прибран за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Както Флагман.БГ вече съобщи, кметът Димитър Николов обяви, че иска въвеждането на изненадващи тестове за наркотици в бургаските училища, тъй като проблемът е добил застрашителни размери.

В категории: Крими


14
Коментара
14
Коментара по темата
14.
Илиев
15.09.2015 00:28:00
0
0
Гошо Паскалев е човека в братята, разхайти всички деца и дори на баща си продава, бургаския Пабло Ескобар го знаят дори и в детската градина обаче плаща на полицаите и за това никой не го закача
13.
Xah
14.09.2015 22:01:09
0
0
I ico chukcheto ot bratqta na armeneca dilarite
12.
Obicham va gq
14.09.2015 00:09:46
0
0
Neka i obshtinskiye narkomani minat trst. I tejkite narkomani deputati sashto
11.
Mitko rizata
13.09.2015 17:37:53
0
3
ae ko ni razvalqte kefa ostavete na s tqnko da sa shibame kat jenichki naite li ko ni e qko kokainche trevichki az gi daam na tqnko toi na borko chikankata na fanqra na nevencho na hristo na gosho metana pafcheto dimityr markov kaloqn makedonov dragomir agafonov ponqkoga tqnko ima f tq i az hoq si pafkam dokat mu lapam posle moe minim do tinqka mu ostaim 1 polovinka da razprostrani s bmw a4210 siniovi na znaiti i taka mn ni e qko i sme banda homoseksualisti
10.
Xah
13.09.2015 11:23:56
2
6
Zarejdat gi mitko rizata i stoqn donkov gosho foksimos ico halkata i te kopuvat a1746 citroen c3 i punto A0719
9.
do 7
13.09.2015 10:07:28
1
3
АМИ ТОГАВА МАЛКИТЕ РИБКИ ДА СПИРАТ ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ И НИКОЙ НЯМА ДА ГИ ПРЕБИРА АМА ТЕ СА МЪРЗЕЛИВИ И ПРЕДПОЧИТАТ ДА СИ ОПРОПАСТЯТ ЖИВОТА НО ДА НЕРАБОТЯТ КАКТО МНОГО ХОРА В ТОЗИ КВАРТАЛ
8.
махалата
13.09.2015 08:32:15
8
10
Тези момчета от братята са на Георги Паскалев дилари,тои ги зарежда нямали да го хванат вече отрови децата на бургас,тази нагла мутра до кога ще го пазят плицаите до кога
7.
до 2
13.09.2015 07:54:28
5
7
Как мислиш дали не знаят кои са големите риби в морето. Знаят ама нали и те трябва да прибирам месечната вноска. Само имитират работа. Ако съм един полицай щех съм много корумпиран. То инак за къв чеп да си ченге.
6.
дрегера
13.09.2015 07:50:32
7
18
60 % от учениците или ще бъдат изгонени от училище или ще бъдат пребити вкъщи. Масово се пуши трева и се взимат други тежки наркотици в училище. Крайно време е родителите да разберат какво правят техните деца. Браво кмете, с теб сме за един по добър Бургас....!!!!
5.
Мачкай
12.09.2015 23:18:37
0
16
Гадните наркомани.....мачкай
4.
Xah
12.09.2015 22:45:07
0
4
Plamencho
3.
Xah
12.09.2015 22:43:33
0
5
Tva e plencho malkia
2.
МВР
12.09.2015 21:30:04
8
25
Жалка полиция имаме,толкова године "не разбрахте" кои са големите дилъри.Само изкупителни жертви за да си оправсаете жалката заплата.И знаете ли кво всички полицай който сега гледат тоя пост и удрят една ракия след тежкия ден,вие сте много по големи престъпници защото сте рушветаджии и сте предавали униформата и клетвата си безброй пъти.Дано ви пенсионират по скоро да се разкарате.
1.
И В О
12.09.2015 21:09:28
5
11
Да де, ама първо да мине теста кмета а после и администрацията му, най-вече гавазите от УКрОС.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Изчезна пловдивчанин, наследил 3 апартамента Жилищата били продадени за 100 хил. лева Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Държавата харчи прекалено много, а няма никакви реформи, смята икономистът Николай Василев Той е на мнение, че ако трябва в държавата на някого най-много да се увеличават заплатите, това са университетските преподаватели, учителите, лекарите и медицинските работници Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Ако ще сменяте книжката задължително прочетете тази новина Поради надграждане на електронните системи временно са затруднени част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и замяна на свидетелство за управление на моторно превозно средство Мъртво пиян катастрофира с голфа си Мъртво пиян катастрофира с голфа си Полицаите се хванаха за главите  Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Търсех си любовта в Ергенът, но не е намерих, призна Алек Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен, обяви той  Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Вече има пет жалби срещу епархийския избор за сливенски митрополит Трима от тях са от Малкотърновската духовна околия и двама - от Бургаска духовна околия Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав Двама загинаха при сблъсък на круизен кораб с лодка в Дунав За инцидента е съобщено късно снощи, след като на пътя, 55 километра северно от Будапеща, е открит мъж с рана на главата Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и  62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Утре шофьорите да се движат с повишено внимание между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас Трафикът поетапно ще е само в изпреварващата лента за частични ремонти на настилката Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив Стана ясно на кого е скъпият джип от катастрофата с два трупа в Пловдив От прокуратурата проверяват как мощният джип, чиято стойност се оценява на над 100 000 лева, се е озовал в ръцете на неопитния младеж, който притежавал свидетелство за управление на МПС едва от 3 години Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Зоозащитници излязоха на протест в Бургас срещу садизма над животните Свидетелствайте, ако станете очевидец на подобна сцена, зоват те
Още един инцидент с кораб в Черно море Още един инцидент с кораб в Черно море Вчера службите в Румъния не коментираха причината за инцидента и не разпространиха информация за вероятен сблъсък С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна С морков и тояга започва нова мобилизация в Украйна Предвижда се и стимули за военнослужещите като парични премии или пари за покупка на жилище или автомобил, които според някои политически наблюдатели Украйна не може да си позволи Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Ирина Шейк си крие лицето, сякаш е пъпчива тийнейджърка, а не топмодел Доскоро красавицата дори не отказваше селфита с феновете си, защо се крие сега обаче? Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Чоткин с голямо решение за бъдещето си, избра... Шеф Ангелов ще му е кум на сватбата с Камелия Почина световноизвестна знаменитост Почина световноизвестна знаменитост Той беше звезда в няколко култови ленти  Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден  
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори