×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Смел бургазлия засне крадец да отмъква „Рейндж Роувър” за 300 бона (СНИМКИ)


Само във Флагман! Смел бургазлия засне крадец да отмъква „Рейндж Роувър” за 300 бона (СНИМКИ)
Познавате ли този мъж, влязъл е в лъскавото возило, но не успял да го запали
27 Август 2015, Четвъртък, 15:06 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимки: Авторът

Собственикът на джипа дава солидна награда за разпознаване на автоджамбазина

Нагъл крадец  разби посред бял ден джипа на собственика на култовите дискотеки „Астория” и „Азаро” Деан Дачев, но не успя да го подкара. Сцената като от филм се разиграла преди броени часове. Около обед черният „Рейндж Роувър Вог” бил паркиран в ж. к. „Зорница” пред спортните игрища, а бизнесменът бил на среща в близък офис. Автоджамбазинът определено не си играе на дребно, тъй като джипът-мишена е от най-скъпия модел „Рейндж Роувър” и струва около 300 хиляди лева.

Деан Дачев обяви, че дава солидно възнаграждение, ако граждани съдействат за залавянето на автокрадеца. Случайни свидетели успели да снимат как  бандитът се опитва да открадне Роувъра.

„Когато забелязал,  че го снимат, той изобщо не се притеснил, а спокойно се качил в спряна наблизо бяла Шкода комби и си тръгнал. Хората ме изчакаха да дойда и ми показаха записа. Подадох сигнал в полицията и се надявам да намерят престъпника. Ако някой има информация за него, давам щедро възнаграждение”, каза пред Флагман.Бг Деан Дачев.

Хората, видели крадеца, успели да снимат и регистрационната табела на шкодата. Светкавична проверка в полицията обаче показала, че тя е фалшива и с тези номера в КАТ се води автомобил Тойота на софийска фирма.

Ако имате информация за крадеца, звънете на редакционните телефони на Флагман.Бг: 056 84 02 81, 0899 848 081, 0884 833 331.






Това е колата, с която бандитът се придвижва, номерата са фалшиви




В категории: Бургас


15
Коментара по темата
15.
Петьо
05.09.2015 18:09:36
0
0
Само да кажа за тези, които нищо не знаят, но обичат да се обаждат, че не ги пуска полицията,а съда. Образовайте се малко и тогава изказвайте мнение.
14.
Курт
29.08.2015 07:43:38
0
1
И колко ли СМЕЛ трябва да си за да можеш да заснемеш подобно нещо? ? ?
13.
Мечо
29.08.2015 06:42:00
0
2
това е Сашо Холандеца от Славейков.
Сега е в Холандия, което обяснява и името му.
12.
Никола
28.08.2015 05:12:20
0
7
Георги атанасов от жк изгрев пък открадна 10 тона нафта и никой нищо не му каза ,от фирмата формула 2 ,блъсна навес на бензиностанция в германия и никой нищо не му каза. Кара с полицейски буркан и никой нищо не му каза,за малко да убие М.С. и никой нищо. Пръскаше пико в час пик ,там го усетиха и го разкараха. Иначе беше чистач там и общ работник ел техник момчето за всичко.
11.
до Жеко
27.08.2015 17:55:49
0
18
Жеко , харесвам коментара ти , само ще те поправя , че от съда са го пуснали . Съда определя тези неща , не полицията . И още нещо , явно не си чел последните новини , защото пак го задържаха . Свободата му трая едва няколко часа .
10.
Ivvv
27.08.2015 17:05:37
4
9
Toz kradec li e shtom ne mojal da go zapali znachi si e malko smotanichak za takiva trqbva ne zatvor mi ..... Dano mu se sluchi neshto na rodninite mu shtom prai tui
9.
жеко
27.08.2015 17:02:37
0
31
няма значение колко струва и за 1000 лв да е ако е чужда значи трябва да му счупят ръцете сега, така или иначе на полицията не можем да се надяваме, онзи яро който цяла българия го видя че краде автомобил, заснет е на камера и лицето му се вижда ясно, днес са го пуснали , а е с издадени заповеди за арест по цяла европа и 10 висящи дела в бг+че е под домашен арест
8.
Jenqta
27.08.2015 16:42:36
4
9
Timelkov timarelkov dilar na pico i hap4itaaa
7.
Неа
27.08.2015 16:40:35
0
30
Гражданите стават все по смели! Нека им на тези мръсни паразити !
6.
До номер1
27.08.2015 16:37:49
2
5
Толкова си прост, че няма накъде даже! Провери в мобиле.де Range rover black edition колко струва.има 1 такъв в Бургас, виждал съм го по улиците
5.
Неа
27.08.2015 16:32:45
0
9
С фалшиви регистрации има много , предимно контрабандисти .... Но явно че и джамбази ....
4.
blafghj
27.08.2015 16:21:09
3
3
не е Валентин Леков!
3.
Г.А.
27.08.2015 16:14:15
5
14
Това е Георги Атанасов от Жк изгрев 19 бл каращ голф 5 8988 ,но това му е белия вариант ахххаахах
2.
Xaxa
27.08.2015 16:09:49
2
15
Това е валентин леков от м.рудник
1.
hahaha
27.08.2015 15:45:25
7
15
Кви 300 хиляди ахахахха 60 по може
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори