×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бизнесдама от Слънчев бряг стана кума на дъщерята на Лютви Местан, Доган не дойде на сватбата


Бизнесдама от Слънчев бряг стана кума на дъщерята на Лютви Местан, Доган не дойде на сватбата
Първата съпруга на Лютви Местан – Нурсен Атасой (вляво) и кумата на Елис и Гюксел - Елван Атилла (вдясно)
27 Август 2015, Четвъртък, 06:42 ч.

Три дни преди сватбата гардове на НСО отцепили района около комплекс „Маказа“ срещу непредвидени гости


Формалният председател на ДПС Лютви Местан омъжи тайно дъщеря си Елис, която е от първия му брак с Нурсен Атасой и от над 20 г.  живее в Турция.

Тържеството се е провело миналата събота (22 август) вечерта в комплекс „Маказа“, който се намира между Кърджали и Момчилград. В местните и в националните медии мълчанието за сватбеното тържество на Елис Атасой се оказа тотално, твърди МИГNews.

На празника на Елис и съпруга й Гюксел присъствала цялата парламентарна група на ДПС, евродепутатите от етническата партия, всички кметове от движението и гости от Турция. По информация на присъствали на пиршеството, гостите били над 600 души.

До последния момент сватбарите очаквали и Ахмед Доган, но той изпратил само поздравителен адрес.
Кумове на младите били Елван и Юджел Атила. Последният за кратко бе зам.-министър на транспорта в правителството на Тройната коалиция. Съпругата му Елван е известна бизнес-дама от Слънчев бряг, където управлява голям хотел, затворен комплекс и търговски център. На последните парламентарни избори Елван бе в листата на ДПС за Бургаска област и бе сложена на 18-то място в бюлетината с №18. Това й даваше сериозни шансове да получи преференциален вот и тя събра много, но все пак недостатъчно гласове, за да стане депутат.
Очаква се на предстоящите вестни избори през октомври тя да води листата на ДПС за Община Несебър. Като се знае начина, по който гласува електоратът на етническата партия и ресурса, с който разполага Елван, няма да е изненада, ако тя стане общински съветник в най-богатата община на България. Не е изключено на нея да бъдат поверени и грижите за новия сарай на Доган на брега на морето в парк „Росенец“, за чийто ориенталски разкош вече се носят легенди.

По указания на Местан сватбеното тържество е трябвало да премине без излишен обществен шум. Подготовката също е извършена инкогнито, а хора от движението продължават да отговарят на въпроси, че не знаят нищо за подобна сватба.

Три дни преди празника гардове на НСО са отцепили периметъра на комплекс „Маказа“, а държавната охрана е била пет дни неотлъчно в района. Освен това е била наета и фирма с частни гардове, които следили стриктно да не бъдат допускани непредвидени гости.

От първия си брак Лютви Местан (Владимир Зидаров) има син и дъщеря. Първата му съпруга се казва Нурсен Атасой и е дъщеря на бивш комунистически функционер в Момчилград. Местан не е поддържа отношения със семейството си в Турция, даже е избягвал да споменава за тях, тъй като сключва брак по сметка с дъщерята на бившия депутат от ДПС Хасан Али – Ширин.


Дениз Атасой със сестра си Елис


Лютви Местан със сина си Дениз




Младоженците (вдясно) с Нурсен Атасой, Дениз Атасой, съпругата му и сина им







В категории: Лайфстайл


10
Коментара по темата
10.
NQMA TAKAVA DYRJAVA v EU
01.09.2015 23:04:49
0
1
LEGALNATA ISLQMSKA DYRJAVA , ce daje si q ohranqvame s NSO i za spomen snimcici .....
9.
Иван
30.08.2015 03:50:17
2
4
Е как може тези кадри и за снимка не са за спомен ,а да не говорим да ги качвате в новинарски сайт (ако тая долна гнусутия ) може да се нарече Новинарски сайт. Много нелицеприятни хора ,мазни лица ,изражения доволни и презадоволени.Вижте ЛЮТВИ Ммм гадно име само ,а за човека вие сами преценете.
8.
bilbo
29.08.2015 17:11:52
3
8
Хайдуците си правят сватба с нашите пари. Държавата наместо да ги гони ги пази чрез НСО.
Къде си Левски?
7.
xaxo
27.08.2015 22:00:03
4
12
Като гледам булката как е облечена си представям младоженеца с фес и запасан ятаган на кръста.
6.
старшината
27.08.2015 16:25:15
6
3
ashkolsun efendy mestan .......
5.
Петър Динеков
27.08.2015 15:44:48
1
11
Нека всички гласуваме за първите 5 партии. Така НСО и ще ни бият и ще ни е...! Но ще ни пазят и ще се чувстваме свободни и доволни! Абе добре ще ни е. Изборите идват!
4.
данъкоплатец
27.08.2015 14:49:05
1
27
Таз сватба национално мероприятие ли е, че е ангажирана НСО? С чии пари гардовете са били командировани там????А иначе не иска "излишен обществен шум". Те нагли, ний прости...., ама не съвсем. Сигнал до сметна палата да провери разходите по престоя на НСО в тоз период ВЕДНАГА!
3.
данъкоплатец
27.08.2015 14:49:05
1
22
Таз сватба национално мероприятие ли е, че е ангажирана НСО? С чии пари гардовете са били командировани там????А иначе не иска "излишен обществен шум". Те нагли, ний прости...., ама не съвсем. Сигнал до сметна палата да провери разходите по престоя на НСО в тоз период ВЕДНАГА!
2.
Бай Петко Войвода
27.08.2015 12:32:41
4
25
Абе много са се разгологащили пискюлите.Че те по турско не си позволяваха такива неща щото байо ви Петко ни НСО,ни МСО го спираше и тези не смееха да шават.Толкова ли е заспал този народ и защо така грозно плюе на това,което направихме и аз и останалите революционери за него?
1.
Мангусти те
27.08.2015 11:55:27
6
32
Кви са тия грозотий баси грозните мангали скрийти са е...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори