×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Започна националното външно оценяване за учениците от 4 клас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Митове за секса, които могат да ни направят импотентни


Митове за секса, които могат да ни направят импотентни
Когато правите секс, мислете само за него и за нищо друго, съветват психолози
20 Август 2015, Четвъртък, 21:38 ч.

Голям крак - голям пенис не е вярно, често едрите мъже имат малки достойнства

Предубежденията и стереотипите са част от сексуалния живот, включително на опитни двойки. Те неведнъж са водили до конфликти и раздели. За тях разказват английските изследователи Аарон Керъл и Рейчъл Фреймън:

Мит 1. Забременяването е невъзможно по време на менструация.

Забременяването през този период е напълно реално. Женската яйцеклетка и мъжките сперматозоиди могат да живеят няколко дни в благоприятната среда на матката.

Мит 2. По време на интимност може да се получи инфаркт.

Всички сме чували истории за мъже на зряла възраст, които не са могли да си преценят силите. Но лекарите Керъл и Фрейман уверяват, че вероятността един пушач или диабетик да получат инфаркт по време на полов акт е 1 на 1 милион случая. Напротив, физическото натоварване, на което тялото е подложено по време на секс, е полезно за сърдечно-съдовата система. Освен това изследванията показват, че мъжете, които се занимават със секс два или повече пъти седмично, имат нисък риск на сърдечно-съдови заболявания.

Мит 3. Семейните двойки не са склонни да се занимават със самоудовлетворение.

Колкото и парадоксално да звучи, но лицата със сексуален партньор, мастурбират много по-често от хората без такъв партньор. И съвсем не е задължително това да става, защото сексуалната тръпка при тези двойки е угаснала. Експертката Дана Б. Майърс твърди, че съпрузите и двойките може да прибягват до това, за да смъкнат стреса, да се заредят и по-добре да разбират особеностите на своето тяло.

Мит 4. Разлика между кулминацията на мъжката и женската сексуална активност е 10 години.

По някои данни при мъжете равнището на сексуална активност е високо на 19-20 години, а при жените този пик се пада по-късно - 28-30 години. Истината обаче, че пикът и спадът на сексуалната активност при двата пола се наблюдава през целия живот на индивидите. Изследователите заявяват, че сексуалното желание постоянно колебае и това е свързано не само с възрастта, но и с редица други фактори.

5. Мъжът непременно ще изневери. Това е само въпрос на време.

Преди всичко изневярата не е нещо неизбежно. Тя не зависими от възрастта на съпрузите. Мъжете и жените са по-склонни към изневери, ако са нещастни в своите отношения или са сексуално несъвместими.

6. Мъжете домошари отблъскват жените.

Според едно изследване колкото повече един мъже са занимава с женски работи (готвене, чистене, пране), токова по-рядко той иска секс. И обратното колкото повече се занимава с „мъжки дейности” (примерно ремонт на колата или отстраняване на повреди в ел инсталацията или банята), толкова по-често търси интимност.

7. За жените сексът е обременителен.

Често се твърди, че сексуалното желание при мъжете е по-силно отколкото при жените. Но най-съвременните изследвания показват, че това твърдение е дълбоко невярно. Просто жените често проявяват сексуалното си желание по друг начин. „Когато става дума за биология, многобройните изследвания показват, че жените имат също силно сексуално влечение наравно с мъжете”.

8. Има зависимост между размера мъжките крака и ръце и размера на пениса.

Това изобщо не е така. За растежа и размера на пръстите на ръцете, на краката и половите органите отговарят едни и същи гени. Няма никакви доказателства, че един мъж с голям номер обувки притежава и голям номер мъжко достойнство.

Източник: БГНЕС

В категории: Животът


2
Коментара
Флагман.БГ Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна Рядко застраховаме дома си, колата ни е по-важна 27/05/2024, Понеделник 19:20 0
2
Коментара по темата
2.
:)))
21.08.2015 00:37:02
0
0
Зa н8, имa си зaвисимост и още кaк :)))
1.
*********
20.08.2015 20:24:31
1
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Петко Мутанта ж.к. "Меден рудник", който преби с прът гаджето си, отива в пандиза Зловещата сцена с крясъци и счупени прозорци се разигра в апартамент в блок 87, грози го присъда до 12 г. 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка 11 неща, които емоционално зрелите жени НЕ толерират във връзка Ето кои са те  Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Какво се случва с тялото ни, ако спрем да правим секс Ако сме сексуално активни, със сигурност ще усетим много разлики, ако попаднем в "сух" период Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Треньорът на ФК "Черноморец 1919": Напускам, виновен съм за изпадането! Не съм безотговорен човек, обяви футболният специалист Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Момичета, пазете се - това са най-мистериозните мъжки зодии във връзките Ето кои са те  Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Рецепта за солен кекс с шунка и краставички Идеален за закуска, пътуване или пикник 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване 7 златни правила за ефективно и дълготрайно отслабване Ако не искате да се тормозите с тежки и ограничаващи диети, спазвайте тези правила Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Издирват я под дърво и камък, а тя инвестирала в луксозни вили и апартаменти в Дубай Информацията е от изтекли данни от поземления и кадастрален план на емирството Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Акция в кв. Победа! Бургазлийка крила 74 свивки канабис в кутия от крем за ръце и под чергата Полицейски служители буквално оглозгали дома на 51-годишната жена, арестувана е за срок до 24 часа   500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа 500 лв. глоба в Бургас, ако си вземеш кучето с теб на плажа Ограничението влиза в сила от официалното откриване на плажните ивици, когато те са обезпаразитени, почистени и подготвени за туристите
Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията Тръмп срещу Байдън - кой е начело в проучванията И двамата мъже са непопулярни, изборите ще бъдат референдум за това кой от тях според американците е по-малко лошият вариант 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания 3000 жертви и над 30 000 заразени с ХИВ и хепатит във Великобритания Нов доклад разкри огромен скандал в Обединеното кралство Култова световна марка е пред фалит Култова световна марка е пред фалит Тя беше взела и от пазарния дял на Найк Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Кмет е обвинен в корупция след измама от „ясновидка” Тя го призовала да ремонтира къщата ѝ и да плати за почивките ѝ с публични средства Хари Кейн взе Златната обувка Хари Кейн взе Златната обувка Англичанинът вкара 36 гола в 32 мача за Байерн ГМО комари се включват в борбата срещу маларията ГМО комари се включват в борбата срещу маларията Комарите преносители представляват сериозна регионална заплаха Бунт в Палма де Майорка срещу туристите -  "Вървете си вкъщи!" Бунт в Палма де Майорка срещу туристите - "Вървете си вкъщи!" Над 10 000 души вдигнаха плакати "Вървете си вкъщи!" Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт Войната в Украйна - развръзката предстои, може и без Путин да бъде свален от власт В Швейцария на 15 юни се очаква среща на повече от 80 държави, където Русия нямало как да излъже 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция 12 пострадали при турбуленция по време на полет над Турция При кацането самолетът беше посрещнат от службите за спешна помощ Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Столтенберг пристигна в София заради Парламентарната асамблея на НАТО Той ще се срещне с българския премиер Димитър Главчев
Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Калин СТОЯНОВ, вътрешен министър: Няма да допуснем намеса и дезинформация в изборите Виц на деня Виц на деня Стюардесата влиза при пилота и казва:
- В салона имаме еврейски терорист с бомба.
- И какво иска?
- За сега нищо. Просто продава парашути.
Виц на деня Виц на деня - Защо спортуваш?
- Защото спорта ми дава усещането, че имам хубаво тяло като съм гол.
- На мене такова усещане ми дава алкохола...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Младоженецът разбра, че нещо не е както трябва, когато от странана булката дойдоха само тираджии и моряци...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори