×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Продавач-консултант в Слънчев бряг: Мутра с татуирана паяжина ми разби главата!


Продавач-консултант в Слънчев бряг: Мутра с татуирана паяжина ми разби главата!
Иван Искров е пратил сигнал за побоя до Организацията за закрила на българските граждани, за да потърси съдействие
20 Август 2015, Четвъртък, 11:44 ч.
Автор: Флагман.бг

Нападателите ми крещяха, че ще ме утрепят, защото ги заплаших с полиция, твърди Иван, потърсил помощ от ОЗБГ


Продавач-консултант твърди, че е бил нападнат от двамата мъже в Слънчев бряг, които му разбили главата и го заплашили, че ще го утрепят.  Потърпевшият Иван Искров потърсил за съдействие момчетата от Организацията за закрила на българските граждани, които оповестиха случая.

Иван подробно описва причината, поради която се е стигнало до конфликта му с двамата мъже. Разказът му е със значителни съкращения. 

„На 31 юли 2015 година сутринта около 8.45 отидох до офиса, в който работих този ден в района на хотел „Меридиан”. Докато почиствах, забелязах,че на отсрещния тротоар пред магазини за сувенири, дрехи и пакетирани стоки стоеше един човек, среден на ръст, на видима възраст над 45 години,облечен със шарена риза,огледални слънчеви очила , бяла шапка -тип плетена и има татуировка – паяжина, на едната си ръка на лакътя, който крачеше напред- назад и оглеждаше всеки, който преминава. Опитваше се да заговаря туристите с думите "чеинч мъни" на развален английски.Тогава се появи още един подозрителен субект, от цигански произход с велосипед . Огледаха ме, поговориха си нещо и двамата изчезнаха.Непосредствено до моят офис се намираше обменно бюро и служителят в него ми каза, че тези двама мъже били улични измамници като пробутват на туристите стари български банкноти. От разговора ме обзеха страхове и съмнения ,за мен самия, тъй като нося в себе си оборотни пари и съм нов непознат за тях човек. След няколко минути, около 9.25 часа, отново се появи единият от тези ченчаджий и застана срещу обменното бюро и го чух как каза на момчето вътре: Ей изрод, аз тебе ще те оправя! Тогава реших да се проявя като съвестен гражданин и да се опитам да защитя служителя, както и да предпазя по някакъв начин и себе си. Доближих се до мъжа и блъфирах:  „Защо мамите туристите с фалшиви пари, това е криминално деяние, не се ли притесняваш че може криминална полиция да те преследва за заплахи и измами. Представи си, че аз може да съм някой цивилен полицай, поставен тука да ви следи и хване в момент на измама, а и видях и чух как заплашваш момчето вътре и как се опитваш да спираш туристи да им предлагаш смяна на пари”.
Това бил първият сблъсък на Иван с двамата съмнителни мъже. По-късно той бил посъветван да им се извини, за да не предизвика гнева им. Направил го и непознатите се оттеглили.

Примирието обаче било твърде за кратко. „След около 10 минути от две посоки се появиха същите тези две лица,к ато този, който беше с колелото ми застана отзад , а другият започна да ми нанася силни удари по главата . Получих един юмрук в тила, както и няколко удара отстрани на главата. При първия удар очилата ми изхвърчаха от лицето, изтървах си телефона и не можах да реагирам, дойде ми като гръм от нищото, а той продължи да ме удря със следните реплики: „Полицай ли си бе, майката ти да е*а , ще те утрепя бе нещастник”. И тогава мие удари директно в лицето, в дясното око, при което ми разби и носа, текна силно кръв, причерня ми, и само успях да чуя: „ Ти си свършен бе, помияр, ще те разкарам от Слънчев бряг завинаги, ще те намеря и ще те оправя майка ти да е*а ве, мангал!”, разказва Иван. Пострадалият потърсил помощ от пострадала патрулка, като полицаите го посъветвали да подаде жалба в полицията.  Останал на тротоара сам, той отново бил посетен от единия бияч, който го предупредил да не се занимава с жалби.

„На  4 август 2015, вторник, отидох рано сутринта в болницата в Бургас и си изкарах съдебно-медицински документ, преди това посетих и очна клиника. С полученият набор направо отидох във РУП-Несебър да подам жалба. Обясних какво ми се е случило,описах  нападателите. Няколко дни по-късно отидох да проверя какво се е случило по жалбата ми. Пратиха ме при полицай, който обясняваше, че моят нападател се покрил , че запис от камери няма и че тези камери, които били в района, са само за „украса.”, разказва Иван. Бил е викан още няколко пъти в управлението при разследващия полицай. След няколко посещения обаче разбрал, че случаят буксува.  След като не успял да открие момчето от обменното бюро, което му разказало за двамата измамници, за да го повика за свидетел, полицай Минчев от РУП-Несебър посъветвал Иван да оттегли жалбата си. „Казаха ми, че ако до 19-ти август 2015 не представя свидетели , работата заминавала по дяволите , и щяло само да се стигне до споразумение между мен и нападателите ми , като полицаят нищо не спомена за съучастникът на моят нападател. Подписах сведенията си. Казах, че няма да оставя нещата недовършени. Тръгнах си крайно обиден от отношението на полицай Минчев, както и от неговия колега, като до ден днешен никой не ми се обадил нито за документи, нито за развитието на случаят”, пише Иван Н. И.

След като изпратил сигнала си до ОЗБГ, от организацията задавят въпроси какви мерки ще предприеме полицията срещу уличните измамници, има ли начин да бъде осигурена защита на гражданина Иван. От там призовават за реакция на РУП-Несебър по случая на нападнатия мъж.  В Слънчев бряг има ли "полицейски чадър" над криминално проявени, питат от ОЗБГ. Те са препратили сигнала на Иван Искров и до Районна прокуратура-Несебър.

В категории: Несебър


16
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
16
Коментара по темата
16.
Brixa
22.08.2015 15:24:52
0
1
Toia supoliv mangal se uchita na kukite I taka varti biznes s valuta droga I kurvi kak e oshte v slanchaka setete se sami
15.
Цанко
21.08.2015 21:22:13
0
2
Ами като всички улични ченйнджа джийте проститутките крадците като се отчитат с пари на районното в Слънчев бряг и по точно на Киров и Сашо Цветков ще е така какво друго очаквате от тези корумпираните да не спад тези от софия и лека
14.
ПЕШО КУРА
21.08.2015 15:21:31
0
1
ТАЧКАТА Е ЕДНО ГАДНО И СТРАШНО НАГЛО КОПЕЛЕ ОТ ГОДИНИ БРЪМЧИ НА ЧЕЙНДЖ ХОДИ И В ЧУЖБИНА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ Е НЕДОСЕГАЕМ КУКИТЕ ГО ПАЗЯТ ЯКО ВТОРИЯ МУ БАЩА Е СЪДИЯ В НЕСЕБЪР И ЗАТОВА НИКОЙ НЕГО БАРА
13.
Пол
21.08.2015 13:38:03
0
0
да не говорим какви туристи имаме крадат от всякъде и всичко
12.
Пол
21.08.2015 13:34:22
1
0
А на Ивайло и Приятел искам да кажа нещо но понеже може да не ме разберете виждам че имате ограничен речник Вие сте Смешници
11.
Полицаят
21.08.2015 13:16:39
1
0
Г-н Искров / или да ви наричам Колега /вие маи много филми гледате ,сценарият който сте описал по горе наподобява ефтин екшън или пък искате да сте Мутра .Има много мъже с паяжина татус но вие Маи сте виждали само Спайдермен ,нима един татус уличава някой в престъпление вие за много съвестен гражданин ли се имате и за вас сме чували разни истории .и все пак това е само вашата версия а нали знаете че не е хубаво да се лъже и злослови.
И на вас дами и господа искам да кажа да не съдите някого без да го познавате от вашите коментари се вижда че завиждате .и щом полицията не е хванала някого за толкова години /както се изразявате/значи няма за какво да го хванат .
Нима вие не лъжете и не мамите туристите и нима целта ви не е да им вземете парите.
Всеки в комплекса лъже туристите от хотела до храната в ресторанта фалшивият алкохол от който дори умират фалшивата дрога .а вие с марките менте си мислите че сте ОК с закона ли вие не лъжете ли .
Ами вие г н Искров и вашите колеги в чейнч бюрата давате много хубав курс ли или пък правите страхотни екскурзии хаха
Туристът в всяка държава е прецакан това е положението
И за тези които не правят разлика не всеки черен човек е Мангал . И нека всеки гледа себе си моля
10.
ивайло
21.08.2015 09:49:09
0
5
Тачката е най големия измикяр който познавам
9.
Приятел
21.08.2015 00:18:42
0
9
Ванкааа давам ти 200 лв ходи при Милен Цветков че с тоя Флагман само местните разбрахме кви ги върши Тачката
8.
Гражданин
20.08.2015 21:05:38
0
7
https://www.facebook.com/stanislav.tachkata
ето го. на една от снимките се вижда татуса му
7.
Г.
20.08.2015 19:38:53
1
17
Не държава, а WC, полиция ама друг път, нещастни ще бъдем до като не си извадим главите от задниците.
6.
Дипаяров
20.08.2015 17:43:22
5
25
Това момче дето са го били или за първи път стъпва в Сл. Бряг или е Голям Авантюрист!!! Щом в районното ходи значи въобще не са му ясни Нещата!!! Ама за другия път ще знае. Похвално е, че е решил да помогне на хората, ама е объркал Времето й Мястоото!
5.
do politcaite v Slanchev briag
20.08.2015 17:31:23
1
29
Zalovete tozi mrasen izmamnik Ta4kata. Kolko godini veche se podigrava s turistite i s vas
4.
стоян
20.08.2015 17:29:22
2
30
NE SE PRAVETE NA UDARENI S MOKAR PARCAL.VSICHKI ZNAIAT KOI E CHENCHADJIATA S TATUIRANATA PAIAJINA KOITO PREBI MOMCHETO. IMETO MU E STANISLAV-TACHKATA.
3.
ГРУЙО
20.08.2015 17:20:54
1
11
ИЛИ НА МИТЬО
2.
Xah
20.08.2015 17:19:39
2
16
Toq stefan na cacao deto bramcheshe s cayene nikoi ne go bara
1.
А стига бе
20.08.2015 17:01:28
1
48
"В Слънчев бряг има ли "полицейски чадър" над криминално проявени, питат от ОЗБГ"
Ха Ха Ха
Никой в Сл.бряг не прави схеми без да се отчита на куките! НИКОЙ!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ
Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори