×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Три блока се обявиха против изграждането на луксозна сграда на входа на Морската градина


Три блока се обявиха против изграждането на луксозна сграда на входа на Морската градина
Омбудсманът на Бургас Таньо Атанасов, главният архитект Веселина Илиева и шефката на правната дирекция в Община Бургас Златина Георгиева разговаряха днес с живущите в трите блока
11 Август 2015, Вторник, 18:27 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: Иван КОЛЕВ

Законът е спазен и няма нарушение на Подробния устройствен план, категорични бяха от Община Бургас
Представители на три блока в ж.к.“Лазур“ – бл.12, бл.78 и бл.82 - се обявиха против изграждането на луксозна многоетажна сграда на входа на Морската градина на мястото на настоящата пицария „Рома“. 

Преди няколко дни те внесоха жалба срещу проекта в деловодството на Общинския съвет, адресирана до кмета на града Димитър Николов и председателя на ОбС Костантин Луков. 

„Разтревожени сме, че на това място ще се издигне бетонен мастодонт, който ще запуши всички останали жилищни сгради“, пишат в жалбата представителите на трите блока. Те твърдят, че не са спазени изискванията за промяна на ПУП-а. Отстоянията между сградите също не били достатъчни.

Днес представителите на трите блока се срещнаха в заседателната зала на Община-Бургас с главния архитект на Бургас Веселина Илиева, директорът на дирекция „Правна“ Златина Георгиева и омбудсмана Таньо Атанасов. „Ако разрешите този строеж, ще допуснете да се направи стена на втория вход на Морската градина“, каза един от инициаторите на протеста –  Николай Кожев, домоуправител на бл. 82 в „Лазур“.

На срещата бе представен проектът за изменение на Подробния устройствен план (ПУП) на района, който предвижда височината на сградата да е 64,7 метра или 17 етажа - толкова, колкото е и един от съседните блокове – бл.12.

Отстоянието от най-близкия блок 82 до жилищния комплекс е 45 метра или двойно повече от стандартните изисквания според Закона за устройство на територията(ЗУТ). За справка - между бл. 78 и бл.82 разстоянието е под 20 метра.

„Ж.к. „Лазур“ е квартал с високо застрояване и тази постройка може да бъде изградена. Тук има няколко 17-етажни блока, а и в района по проект е било предвидено да се издигне още един такъв, който е трябвало да бъде с №91. Строителството му обаче не е осъществено“, каза Веселина Илиева. Бл.91 е проект на Нефтокомбината от времето, когато той още е бил държавна собственост. Има издадени дори строителни книжа, но поради липса на средства проектът не е реализиран. Това е причината в тази част на „Лазур“ да има останал свободен парцел с подобни размери.

ИСТОРИЯТА НА ИМОТА

Община Бургас не е продавала на частен инвеститор и метър земя в района, гарантира Златина Георгиева. Това е терен, възстановен на бившите му собственици - семейство Гугучкови. Още през 1992 година те започват серия от съдебни дела срещу Община Бургас с настояване да им се възстанови в стари реални граници наследственият имот, като претендират за близо 5 дка златна земя в района.  Дългите съдебни спорове приключват през 2010 година с решение на Върховния касационен съд (ВКС), според което на Гугчкови са уважени само част от претенциите - 2362 кв.м., което е над 2 пъти по-малко. „Въпреки решението на ВКС, законът ни дава основание да редуцираме още веднъж имота. Лично аз върнах веднъж проекта за ПУП и го намалих с близо 400 кв.м., защото вътре влизаше и детската площадка. В крайна сметка я запазихме, а на Гугучвови бяха възстановени 1911 кв.м“, разясни на домоуправителите главният архитект на Община Бургас Веселина Илиева.

Николай Кожев, домоуправител на бл.82 в "Лазур" бе един от инициаторите на протеста


Жителите на съседните три блока, които в момента протестират, не са известени за промяната на ПУП-а, защото не са заинтересовани лица по смисъла на чл.131 от Закона за устройство на територията(ЗУТ), разясни от своя страна Златина Георгиева, цитирайки точната формулировка – заинтересовани лица са тези, чиито имоти попадат в свързано застрояване или намалено отстояние.

Във въпросния случай отстоянията са повече от изискваното по закон и няма свързано застрояване. Северната стена на бъдещата сграда, която гледа към бл.78 и бл.82, е изнесена към булеварда и само при първите два етажа разстоянието от блоковете ще бъде 45 метра.

При горните то ще се увеличава постепенно, което ще осигури допълнително пространство, обясниха от Община Бургас.

Обясненията на главния архитект Веселина Илиева и шефката на правната дирекция на Община Бургас Златина Георгева не задоволиха представителите на трите протестиращи блока и те се заканиха да обжалват ПУП-а.

В категории: Бургас


56
Коментара
Сашко от Перник пак изчезна
Сашко от Перник пак изчезна 18/05/2024, Събота 20:41 1
56
Коментара по темата
56.
До 49.Морски
04.09.2015 16:16:53
0
0
Какъв "инж." е Здравко Станчев? И какви блокове е построил? ПЛАТИЛ е на други хора да ги строят. Той не е строител и никога няма да бъде, защото тази професия не се купува с пари, а се гради с опит. Здравко Станчев е инвеститор, който знае как да си изиграе картите. Да не бъркаме понятията...
55.
Ха
18.08.2015 13:48:13
3
4
Три блока били срещу строеж. Един блок бил срещу паркинг. Два блока били срещу друг блок. Абе това тука да не е на кой квото му скимне? И аз в момента съм против едни от горния етаж дето правят ремонт, ама ...
54.
*********
17.08.2015 14:03:50
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
53.
бургазлия
16.08.2015 17:22:10
3
3
Кметските хора, само и анализирайте физиономийте.Г-н кмете,и вие ги разгледайте внимателно
52.
от бл 78
16.08.2015 14:43:52
3
7
ей, като видя тази болна комунистическа муцуна - кожев - иде ми да повърна, как може да се появява въобще в кадър, вместо да си посипва грозната кратуна с пепел, а блока, дето живеее, е най-гадният комунистически блок, който го построиха без никакви спазвания на есути и прочее разрешения, просто гавра с всички живущи наоколо, мръсни долни комуняги, на сапун бе, изроди, дебили, не се уядохте, не се накрадохте, кожев, ко стана с пералнята, наречена издателство, закри ли я вече, че тръгна да ес занимаваш с проблемите на града
51.
kiro
16.08.2015 14:05:40
2
10
Бе няма ли най-накрая някой да я разнищи тази архитектка корумпирана ИЛИЕВА...... няма ли прокурори (все още не корумпирани)!!???
50.
haralampi
14.08.2015 23:06:59
2
5
как това място ще е било на някого като там бяха казармите на 24-ти пехтен полк,по-точно-зеленчуковата градина на полка?!?
49.
Морски
14.08.2015 15:10:51
8
8
Браво на Илиян Петров.Добре го е казал. Тия от горните етажи на бл.82 ще отсекат всички дървета в Морската градина, когато порастнат. За да могат да гледат от прозорците си дори пясъка на плажа. Срам и позор за тези алчни комунисти - не се наядоха с чуждото лт 9-и септември '44 год, та до сега. И нека тези Кожевци и неговите приятели да знаят, че ако го няма кметът Николов и неговите помощници архитекти и юристи от общинат, ако ги няма строителите като Инж.Здравко Станчев, построил десетки блокове в Бургас, нашият град ще престане да се разкрасява. А че на изборите тези интересчии от блок 82 и техните приятел, дето пишат платени блогове тук в тяхна защита, че няма да гласуват за кмета Николов- голяма работа ! Цял Бургас ще гласува за тебе кмете Николов, затова спокойно и остави кучетата да си лаят.Но позор и за омбудманът на Бургас, че се е хванал с тези завистливи и непочтени хора, които си гледат само собствения интерес, а не интереса на града.
48.
Илиян Петров
14.08.2015 14:58:32
8
8
Другарят Кожев от 82 блок и останалите комунисти в същия блок, които плачат, че няма да виждат морето и изгрева на слънцето да си припомнят, как преди повече от 30 години нарушиха сервитутните разстояния при изграждането на техния блок и оставиха къщите засд блока без слънце и дори без въздух. А сега леят крокодилски сълзи.Междувпрочем долните етажи на техния блок и сега не виждат морето. Сигурно като порастнат още дърветата в Морската градина отсреща, те ще отидат да ги отрежат, за да не им се губи гледката.Като са толкова за слънце и море да си построят нов блок или да преместят блок 82 в солниците, та 24 часа в денонощието да си гледат морето. Така и на нас няма да пречат ! А кметът с неговия екип от главен архитект и юристи, както и строителят г- н Станчев да си гледат спокойно работата и да разкрасяват града, както досега.
47.
Гарантирано от ГЕРБ
13.08.2015 19:12:19
8
11
Тия от Лаузр как не ги е срам да слагат прът в далаверата на кмета.Те знаят ли колко хиледи руски граждани чакат да си купят имоти на 1линия на муренциту.Догодина очаквайте Общински ГЕРБ съвет да затвори и пътя на 4-ката земята да се отчужди в-у асфалта да изникнат като гъби високи многоо етажни ЛУКС коопераци като Бургас Резиденшъл до НемскатаГимназия строителство да е на герб-сдс фирми а имотите за богати руснаци
46.
Недялка Петрова
13.08.2015 17:06:03
8
2
Погледнете какви Рейтенги дава на блогарите вестник Флагман. Ако са против блока и общинската администрация - оценките за много положителни, до няколко десетки точки. Ако са в защита на кметската администрация, торейтингите са нула или отрицателни. Ясно е! Всичко е нагласена работа в полза на комунистите и против новаторските проекти.Кога най- после бургазлии ще се усетят и застанат срещу платените блогари и комунистическите мекерета.
45.
Недялка Петрова
13.08.2015 16:55:35
6
6
Много добре го е казал в своя блог 4 , блогъра " село ". Иначе комунягите са се организирали, че дори и позиви и листовки разпространяват срещу замисления проект на новата красива сграда.Но всичкиправилници са спазени и тези хора не разбират ли от обясненията на специалистите, които им бяха дадени на срещата в общината? Или ровят под вола теле, защото искат само старите комунисти да гледат морето, като че ли са го купили!? Свърши им времето на тезилицемери. Нека кмета г- н Николов да не им се хваща на въдицата и да си управлява града, както досега.
44.
Ясен си Митко
13.08.2015 16:53:39
1
13
Кметът наистина е марионетка. Доста хора започват да осъзнават, че той е един "модерен" кмет. Дава на хората зрелище, замазва им очите, а далаверите са в огромни размери, защото са намесени и европейски пари вече. При Йоан беше същата работа, само че там не замазваха очите на хората, а крадяха брутално. 80% от проектите на Николов са изпълнени некачествено и това е видно за всеки. Преди малко минах по Александровска - смешните делфини са започнали да се ронят и вече се вижда арматурата, а между плочките по цялата улица вече има тревичка(поне града ни ще е ЕКО)...Мите, Митеееееееее...шушумига си беше навремето като учеше в Автото, шушумига си и сега. Ако си мъж не позволявай да те мачкат разни корпоративни интереси, а работи за хората и за техния по - добър живот. Колите вече задръстиха града, а вие вместо паркинги правите небостъргачи. Ай сиктир
43.
Милан Костов
13.08.2015 16:45:03
11
4
Напълно подкрепям г- н Александров.Такива като Кожев от блок 82 са до един комунисти,интересчии.Те не виждат ли,че от общината са се съобразили с всички нормативи за отстояния от съседните блокове на 15-16 етажа, които са построени в комунистическо време за техните хора.Поздравяваме общината и кмета за всичко, което прави за Бургас. Нашият град заслужава на това место да има още една красива сграда като тази срещу Пантеона.Дерзайте г- кмете! Пак ще гласуваме за Вас.
42.
Стефан Александров
13.08.2015 16:36:08
3
10
Тези, които се организират от бл.82 са всичките комунисти,които преди 30 години се настаниха в жилищния блок, изграден в частен имот. Те не могат да си спомнят лозята в този район на Бургас, защото са били по селата.А сега само те искат да гледат морето и изгрева. Позор !!
41.
Do koga
13.08.2015 09:19:54
5
4
hora sabudete se i stiga sme ostavqli da ni yastroqvat grada , neka sezirame prokuraturata za vsichki vrazki na vesa ilieva s razni biznesmencheta
KMETE spri gi
40.
Касабов
12.08.2015 22:48:27
4
9
Флагман защо не излезете на магистралата да правите свирки вместо да се навеждате на платежноспособните.С минети ще направите повече пари.Защо триете написаното за селската кучка Илиева.Или може би имате интереси.
39.
откога ви разправям
12.08.2015 21:31:29
2
15
Кмета е марионетка, вие сега ли го разбрахте?
38.
090
12.08.2015 17:28:53
4
7
никой не ви чува
бягайте от това гето !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
37.
111
12.08.2015 15:01:48
4
18
Не се хабете - нищо няма да постигнете. Ще стане същото като на Пантеона - протестираха много, но сграда си е факт, всъщност не сграда, а китайската стена. Тези от Общината за рушвет са готови на всичко. Не може най-отпред да тупнат 17 етажа.
36.
B
12.08.2015 14:46:37
10
5
ABE KAKVI SA TEZI GLUPOSTI TOZI NA SNIMKATA GLAVNIA INIZIATOR E OT KOMUNISTI4ESKIA BLOK ILI BLOKA NA JI6EV KOITO NAI VEROETNO SE TREVOJI ZA MORSKIA SI IZGLED KOJATO TAZI SGRADA 6TE MU OTNEME ZA6TO DA NEMA TAM LUKSOZNA KOOPERAZIA ILI HOTEL TRANAZITE I NERAVNOSTITE NA TOVA MESTO PO HUBAVI LI SA
35.
Ема
12.08.2015 13:44:29
2
23
Здравко ще строи!
Както построи бункер до Хеликон, както Джангозов построи бункер до Альошата с 2 етажа над разрешеното.....
Кучетата си лаят, керванът си върви!
34.
*********
12.08.2015 12:10:25
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
33.
Дичо
12.08.2015 11:32:13
4
23
Митко стига си примигвал четейки коментарите, ами свърши нещо. Хората не са доволни от случващото се. Наясно си че при едни дебати ще те нападнат за този блок, а ти ще си принуден да се защитаваш и няма да имаш никакви аргументи. Превръщате града в гето. Колко паркинга сте направили във Възраждане - НУЛА, и колко разрешителни за строеш сте издали - стотици.
32.
гражданин
12.08.2015 11:21:29
4
20
нека спрем да коментираме и да се съберем пред кабинета на въпросната дама ВЕСА ИЛИЕВА и да попитаме как така раздава градинки , училища и пицерий които принадлежат на целия град а не само на нея за да се застояват ...
31.
Йордан
12.08.2015 11:18:08
3
24
До кога ще търпим и ще гледаме от страни как се заграбва и строи незаконно за да забогатяват група хора . Каква е тази ВЕСА ИЛИЕВА и толкова ли е могъща че никой не може да е спре . Нали уж имаме прокуратура , нека обследва връзките и ....
30.
КАБАНО
12.08.2015 11:16:06
6
11
Аз се отчитам на които трябва и няма да ме спрете !!!!!
29.
*********
12.08.2015 11:12:15
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
петър
12.08.2015 11:04:17
11
12
кожев, леке такова, когато йоан ти строеше кооперация без никакво спазване на минимлани изисквания за отстояние между сградите не ревеше, нали, четем си вестниците взаимно от терасите...
27.
bss
12.08.2015 10:34:58
12
6
Те пък едни блокове....Соц коптори..Кибритени кутийки.Дано да направят някоя модерна сграда,че поне малко да прикрие тези грозотии.Нямало да има къде да паркират...
26.
*********
12.08.2015 10:25:05
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
Dron
12.08.2015 10:18:50
4
14
Вижте какво се случи на Тройката, пък камо ли в Лазур.
24.
Лазур = Възраждане
12.08.2015 09:55:13
5
22
Не превръщайте Лазур във Възраждане. Нека да има нормална градска среда с градинки и паркинги. Митко, Веса и кликата около тях опоскаха всичко.
23.
Баба Пена
12.08.2015 09:27:19
2
15
В Бургас, вече има един построен небостъргач, който не е въведен в експлоатация, мисля че от подобни експерименти ще се облажи поредната група от хора, заедно с общината и всички държавни институции, които ще оставят въпросната група да се обогатява за сметка на нещастните купувачи. Хора не купувайте имоти на зелено, това е най - голямата измама в град Бургас!
22.
бетон
12.08.2015 09:03:18
3
23
Вижте и в ""Зорница" до бл. 4 и 6 какво се случва и как строят на по 5 метра от терасите на хората.
Но това е, няма главен архитект има само комисионни.
21.
Benchaka
12.08.2015 08:52:14
5
7
Bencho shte stroi
20.
Пъпеш
12.08.2015 07:01:26
7
33
О,Велики Архитекте на гр.Бургас крайно време е да ти излязат мръсните сделки наяве и да си направиш скица на Бургаския затвор.Илиева и фирмата на мъжа и "Кабано " са основни виновници за повечето издънки в града и е крайно време прокуратурата да се самосезира за малко над 10г.
19.
Логика
12.08.2015 05:18:16
2
11
Интерсно ми е Гугучкови, колко процента от РЗП на сградата ще получат, като обезщетение от строителя на сградата. Щото не мога да сметна приблизително, колко струва парцела от близо два декара, а имам подобен във Варна. :-D
18.
Йеп
12.08.2015 00:44:20
6
16
На някой нещо да му говори
" Кабано" . ;)
17.
Оня
11.08.2015 23:54:38
6
30
Веске,те хората правилно са писали,нали уж всичко е по план,а в момента няма къде да се паркира,за след това да не говорим,както и изведнъж ще се каже,че всякакви канализации и инсталации са претоварени по план.
16.
гражданин
11.08.2015 23:28:08
2
37
защо не протестирате срещу другата висока сграда,до стадион Лазур на Караненов?
15.
А
11.08.2015 23:22:38
4
24
ПРОТЕСТИРАЙТЕ КАКТО ГО ПРАВЯТ ВАРНЕНЦИ
14.
яве
11.08.2015 23:18:26
8
39
нали много си го харесвате кмета
нави сега !!!!!
13.
*********
11.08.2015 22:09:50
5
35
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
А стига бе
11.08.2015 21:40:26
9
44
Ето за това са по-напред братята румънци.Не допуснаха никаква реституция.Нито връщане на земи,нито връщане на сгради.Вярата им помогна да се издигнат над земните мерзости и алчност.Не случайно в Букурещ има 365 църкви.При нас това няма да се случи.
11.
fun
11.08.2015 21:32:05
9
46
Наглите влечуги от корупционния синдикат наречен Община Бургас са готови да обслужат за пореден път някой от мутрите-господари. Бедна ви е фантазията ако си мислите, че може да ги спрете.
10.
Наблюдател
11.08.2015 21:24:29
5
56
Сега разбрахме тая бутафория РОМА защо я има - нещата са се подготвяли мнооого отдавна. И да викат и да крякат пак ще го построят. Предлагам да се изнасяме оттам докато е време. И сега с паркирането е кошмар, а след това ще стане невъзможно. Ай честито на печелившите.
9.
Пари
11.08.2015 21:17:38
4
57
Така , или иначе Здравко ще строи!!!
С повече рушвети , всичко става!
8.
Baba mi4e
11.08.2015 20:54:21
2
42
Здравко Станчев ако не е фалирал той ще строй
7.
*********
11.08.2015 20:49:43
3
46
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
запознат
11.08.2015 20:07:53
17
24
Какво и да си говорим става дума за пари. Тези хубавци май искат да захлебят уж защитавайки съседите си.
5.
запознат
11.08.2015 20:07:51
17
25
Какво и да си говорим става дума за пари. Тези хубавци май искат да захлебят уж защитавайки съседите си.
4.
село
11.08.2015 19:59:31
35
38
много са ми хубави такива недоволни хора.... ако беше тяхен парцела друга песен щяха да пеят
3.
царя
11.08.2015 19:57:44
3
53
Данчо ментата ли ще строй
2.
кмета
11.08.2015 19:54:57
19
30
Интернирайте Гугучкови.
Алчни реститути мързеливи.
1.
stabilniq
11.08.2015 19:53:07
34
10
picariq Roma e otstrani na tezi 3 bloka, kakvo shte im zapushi ??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кои са най-разпространените наркотици сред младите Кои са най-разпространените наркотици сред младите Не, закачените по ел.стълбове маратонки не сигнализират, че в района има дилър Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори