×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Шефът на ОбС-Бургас Костантин Луков: Подозирам Милчо Добрев за атаката с фекалии, не е психически стабилен!


Шефът на ОбС-Бургас Костантин Луков: Подозирам Милчо Добрев за атаката с фекалии, не е психически стабилен!
След грозен скандал на сесия на ОбС на 21 юли Костантин Луков заяви: Страхувам се за живота си!
27 Юли 2015, Понеделник, 13:46 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА, снимки Иван КОЛЕВ

Подавам жалба в прокуратурата за заплаха срещу длъжностно лице, каза шефът на местния парламент





Шефът на Общинския съвет Костантин Луков, чиято адвокатска кантора днес бе омазана с лайна, подозира рекламния бос и общественик Милчо Добрев за атаката с изпражнения (виж тук). В момента той пише жалба до прокуратурата. „Съмненията ми са за Милчо Добрев, защото той не е психически стабилен човек, според мен, от него всичко може да се очаква“, каза Луков пред Флагман.бг.

Жалбата му до прокуратурата ще бъде за заплахи за живота и здравето към длъжностно лице. „Според наказателния кодекс за извършителя се полагат до 5 години лишаване от свобода. Фактът, че кантората ми е омазана, показва, че заплахите са реални“, каза Луков.

Войната между Луков и Добрев от години, но се разпали с пълна сила на сесията на местния парламент на 21 юли по повод докладна записка за отмяна на Наредбата за престой и паркиране на хората в неравностойно положение на територията в Община Бургас.

Рекламният бос Милчо Добрев поиска да се изкаже по темата, но след гласуване, това му бе отказано. Решението на мнозинството вбеси Добрев, който започна да обижда вносителя на докладната – председателя на местния парламент Костантин Луков.

„Смешник. Ще те направя луд! Имам запис и ще го изпратя на Бойко“, викаше Добрев, докато бе изкаран принудително от залата. Малко по-късно обаче рекламният бос влетя отново вътре и изсипа нова порция заплахи към председателя на местния парламент: "Съобразявай се да не ти направя главата кабрио. Не знам къде ще спиш тази вечер!", каза му Добрев, явно намеквайки, че ще го чака пред вратата му довечера.
Омазаната с изпражнения адвокатската кантора на Костантин Луков, която рядко работи, откакто той е шеф на ОбС, е на ул. Пиротска

По ирония на съдбата Луков и Добрев са съседи в бургаския ж.к."Славейков", където продължават един на друг да си тровят нервите всеки ден.  

Два дни след скандала в ОбС по улиците на Бургас се появиха огромни билбордове, част от рекламната външна мрежа на Добрев. На тях има огромни надписи :“Оставка! Той, умственият инвалид!“ Те очевидно също са част от войната между двамата.
Днес пък до кмета на Бургас Димитър Николов и до зам. кмета Красимир Стойчев е входирано писмо от Костантин Луков, в което той подчертава, че трябва да бъдат забранени билбордовете в близост до кръстовища, което удря по бизнеса на Добрев.

В категории: Бургас


70% от българите нe си мият зъбите
70% от българите нe си мият зъбите 29/04/2024, Понеделник 19:36 3
Флагман.БГ Слагат и електронен подпис в личните карти Слагат и електронен подпис в личните карти 29/04/2024, Понеделник 19:16 3
Даниел Петканов стана трейдър
Даниел Петканов стана трейдър 29/04/2024, Понеделник 19:00 4
8
Коментара по темата
8.
Arkus
28.07.2015 10:42:58
1
5
Jenata Lukov,shot si se omazal v sobstvenite si fekalii.
Kamera ot sasedna kooperaciq sa zasneli,tocno teb i Mazdata obshtinska.
7.
Бургазлия
27.07.2015 19:04:55
0
12
Това българи ли са,честни и достойни на които да имаме доверие?Какви сте вие бе гадини,спрете се,не може да се накрадете и да разделите краденото ли?Един ден скъпо ще плащате за всичко с насраните си задници,безсрамници!И ние обикновените хора ви гласуваме доверие,засрамете се и престанете да не изядете дървото,прекалявате!!!!!
6.
Луков
27.07.2015 17:58:55
10
11
Милчо ще ми ядеш лайната така да знаеш.Сега ми изчистиха прозорците ама ти на мене ще ми ядеш лайната
5.
Иван
27.07.2015 17:51:03
4
10
Милчо ти ли беше?
Признай си!
4.
Koki
27.07.2015 17:47:16
5
16
Изборите герб же загуби много глупости сьтвори и Хорста озлоби затова са лайната. Отставка трябва тука
3.
Бургас
27.07.2015 17:24:06
9
11
Идват избори наесен и провокациите са навсякъде.
Милчо си мисли че ще го пуснат в политиката, а горкия не осъзнава че го използват само като пионка-провокатор.
За тва го насъскват срещу Герб уж ... Ама то само просташки изпълнения, нищо няма да излезе.
ГЕРБ пак ще спечелят с мнозинство.
2.
Бургас
27.07.2015 17:19:00
11
12
Откакто Луков спря далаверите на Милчо с билбордовете, Милчо много озлобя :))
Сега вече Милчо трябва да си плаща таксите на общината и данъците и му спря далаверата.
1.
Доката
27.07.2015 16:44:14
5
17
Абе нямам милчо браво на момчето другия пат вархо него по малко да краде
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Взеха Тиграта на 27-годишен софиянец, хванаха го да шофира на пико в жк. „Меден рудник“ Мъжът е задържан за срок до 24 часа Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Хотелите ни по морето претъпкани за Великден Слънчев бряг и Златни пясъци са най-търсените курорти за празника, Несебър и Поморие не им отстъпват Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Може ли Украйна да оправи собствените си проблеми, за да има шанс в конфликта Истината е, че вече не се касае за патова ситуация на фронта, а положението е критично и там, и в Киев ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място ГЕРБ води с 9,5 %, ПП-ДБ дори не са сигурни за второто място Други партии- по-малки, различни, от тези споменатите, които са парламентарно представени, съвкупно получават близо 8% ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт ГЕРБ-Бургас: Нашите депутати натрупаха достатъчно опит, готови са за изпълнителната власт Първите четирима, дори петима от листата в Бургас, изглеждат готови за министерски постове Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Глоба от КАТ ни спъва да си продадем колата Пречката важи и при сделките за имоти, от 3 май нотариусите ни проверяват в НАП за борчове Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Великденски намаления в Триа Сити Център (СНИМКИ) Тук ще откриете най-удобният начин да сте с модерна и ефектна визия през настъпващите топли месеци Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Морето край Шофьорския плаж изхвърли мъртва крава Странната гледка е забеляза от местни рибари, които минавали в района Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Нaд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac Haй-зaceгнaтите ceĸтopи са тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Високият туморен маркер на простатата невинаги значи рак Сред нераковите причини за висок простата специфичен антиген попадат различни състояния, като някои от тях дори не сигнализират за проблеми с жлезата
Почина известен футболен треньор Почина известен футболен треньор Като треньор е шампион на Украйна и носител на Купата на страната с Динамо (Киев) Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple възнамерява да въведе изкуствен интелект в iPhone Apple обаче все още не е приела взела окончателно решение дали да осъществи сделката с OpenAI или с Alphabet Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Арестуваха Жерар Депардийо, разпитват го за сексуално посегателство над две жени Според една от жените той я е докосвал по интимните й части без нейно съгласие през 2014 г. на снимачната площадка Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори