×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Американец блудствал с 3-годишно българче в самолет


Американец блудствал с 3-годишно българче в самолет
Обвинители срещу Матюс са няколко пътници на полет 913 на „Делта
20 Юни 2015, Събота, 13:30 ч.

Кевин Матюс обърнал 4-5 чаши вино преди полета, което отключило извратените му педофилски мераци


Американецът Кевин Чарлс Матюс е обвинен в сексуално посегателство към 3-годишно българче по време на полет на „Делта еърлайнс“ от Чикаго до Сан Диего, Калифорния, пише „Шоу”.

Инцидентът се случил на 23 март тази година, а обвинители срещу Матюс са няколко от пътниците на полет 913 на “Делта“. Те свидетелстват, че мъжът на средна възраст опипвал на непозволени места непълнолетното дете, докато то спяло на седалката до него. Самоличността на малкото момченце и семейството му се пазят в тайна, тъй като такива са изискванията на закона за малолетни и непълнолетни жертви на този тип престъпления. По време на пътуването се наложило мъникът да седне до 48-годишния Матюс, тъй като местата на родителите и сестра му, които летели със същия полет, не били до неговото. Майката седяла на същия ред, но от другата страна на централната пътека в самолета, а бащата и сестрата на жертвата на доста по-отдалечен ред и номер на седалката назад в салона. Според агента на ФБР Дъстин Грант, фамилията пътувала на различни номера седалки, защото тръгнали в последния момент. Родителката на детето признала, че използвала момента да си отдъхне, защото била уморена. Тя видяла, че пътникът до сина й се държи много приятелски с него и малкият бил щастлив от това. Майката обаче отрича да е забелязала каквато и да е по-съмнителна близост между двамата, тъй като от мястото си не можела да види къде се намират ръцете на Кевин Матюс.

Според рапорта на агент Гранд, пътникът от Чикаго дал на 3-годишния малчуган да си играе с неговия таблет и мобилен телефон и започнал да се държи прекалено фриволно с него, свидетелстват в съда две от пътничките, седели зад обвинения в педофилия американски гражданин. Едно от свидетелките с инициали W. I. разказва, че „Матюс изглеждаше пиян и се държеше екстремно приятелски с момчето“, твърди агентът Гранд. Според него жените не останали равнодушни към това, което се случва на седалките пред тях. Те започнали да следят отблизо какво точно кара един мъж на солидната възраст - 48-години, да се държи толкова странно и нетипично. Кевин непрекъснато карал 3-годишното българче да му „дава 5” с ръка и бил въодушевен, че такова малко дете може да говори едновременно толкова добре два езика - английски и български. И други пътници се присъединили към възмущението на двете свидетелки, когато установили, че

дланта на американеца била поставена върху гениталиите на малкия пътник, докато спи

Едновременно с тези си непристойни действия, Матюс следял и какво прави майката на детето.

Когато вижда как мъжът опипва момченцето, една от жените зад него скача и веднага влиза в конфликт с насилника. Кевин измества ръката си към крака на малчугана, а свидетелката съобщава на майката на жертвата и на екипажа на висок глас какво е видяла. Стюардите от своя страна сигнализират на властите веднага.

Полицията на летището очаквала обвинения в блудствени действия още на терминала, от където той на мига се сдобил с редица обвинения и е откаран към следствения арест. По време на разпита роденият в Чикаго мъж обяснява, че преди да се качи на полет 913 е пийнал четири-пет чаши вино, „но в никакъв случай не е бил пиян”. Продължил да пие и по време на самия полет, но по думите му – „умерено”. Той отричал през цялото време да е извършвал някакви сексуални помисли и блудствени действия, но накрая склонил, че е възможно

„да е направил неволна грешка”

Признал единствено пред униформените служители на реда, че той самият е поискал малкият да държи ръката му по време на полета.

След разпит и на няколко от пътуващите, седели около Кевин, към обвиненията му се прибавили още злоупотреба и опит за сексуален контакт. По-късно е освободен срещу 10 000 щатски долара гаранция. Наложена му е забрана да осъществява какъвто и да е контакт с непълнолетни без разрешение, забранено му е да напуска и щата. На крака му е сложена електронна гривна, която го поставя под полицейско наблюдение и ограничава периметъра му на предвижване. Заради обвиненията за сексуални намерения към 3-годишното българче, Кевин Матюс ще влезе като име и снимка в специализираните сайтове, а повечето работодатели отсега-нататък ще му отказват работа.

Коментарите на американците в местната преса показват, че те обвиняват до голяма степен двамата родители на малкото момче, които са допуснали такова нещо да се случи. Всеки от читателите недоумява как е възможно майката и бащата да не поискат още на гишето на компанията на летището в Чикаго преиздаване на бордните карти с нови места, при които семейството да бъде настанено заедно. Вторият вариант, който се практикува по време на полети в такъв случай, е да помолят стюардите на „Делта“ да съберат разделените членове на семейството двама по двама – родители и дете. Ако и това не проработи, можело сами да помолят пътници да разменят местата си, обясняват служители на сигурността на американската авиокомпания.

Районният съд в Юта, където се е приземил самолетът, е освободил Кевин Чарлс Матюс под гаранция, но тъй като обвиненията по законите на Съединените щати се водят федерални, защото престъплението е извършено по време на полет, съдебното дело ще се гледа в окръжния съд на щата.

В категории: Крими


Коментари
Асен Блатечки вдига сватба
Асен Блатечки вдига сватба 04/06/2024, Вторник 19:00 6
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Чичо от Бургас се изложи яко, хванаха го на пико и амфети с камиона му Чичо от Бургас се изложи яко, хванаха го на пико и амфети с камиона му 43-годишният мъж е спрян в 11 часа сутринта, в района на кръстовището на кв. Каменар 12 неща, които жената никога не бива да прави заради мъж 12 неща, които жената никога не бива да прави заради мъж Ето кои са те  Вярно ли е, че хората остаряват по-бързо, ако правят секс по-често? Вярно ли е, че хората остаряват по-бързо, ако правят секс по-често? По време на оргазъм в кръвта се отделя голямо количество специални вещества, които са необходими на организма ни, за да функционира правилно Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии Топ 4 на най-неемоционалните и студени зодии Ето кои са те  Рецепта за сладоледена торта с бишкоти Рецепта за сладоледена торта с бишкоти Практичен десерт, който със сигурност ще ви хареса Риск от отравяне: 5 храни, които никога не трябва да носите на плажа Риск от отравяне: 5 храни, които никога не трябва да носите на плажа Ето кои са те  Близо до прозореца или близо до пътеката? Мястото, което избирате в автобуса, показва колко сте самотни Близо до прозореца или близо до пътеката? Мястото, което избирате в автобуса, показва колко сте самотни Мъжете предпочитат местата до пътеката, докато жените предпочитат местата до прозореца Правете това и ще се къпете в пари Правете това и ще се къпете в пари Това са тайните ритуали за привличане на богатство Министърът на туризма посети Общинския исторически музей в Царево Министърът на туризма посети Общинския исторически музей в Царево Министър Милошев с интерес разгледа и сребърното монетно съкровище от село Синеморец Защо държавните служители получават по-високи пенсии Защо държавните служители получават по-високи пенсии Общо работещите българи, за които работодателите у нас внасят осигуровки, към края на първото тримесечие на тази година са 2 252 798
Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Българската прокуратура разследва убийствата на "Вагнер" в Донецк Нерде Ямбол, нерде Стамбул! Българската прокуратура разследва убийствата на "Вагнер" в Донецк Производството е образувано на 22 август 2023 г Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Стана ясно защо свалиха Черешката на тортата Оказва се, че промяната се е наложила заради новото предаване на медията, „Скрита самоличност“, водещ на което ще е Герасим Георгиев – Геро Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят Това е прегръдката на смъртта и разтърси целия свят 20-годишната Патриция Кормос, Бианка Дорос на 23 и приятелят й Кристиан Молнар, 25 са видени за последно живи да стоят в средата на реката, а около тях имало силен водовъртеж Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Българин стовари пет ковчега в центъра на Париж, прибра 120 евро за акцията Според разследващите това е руска кампания Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Тя стана първа приятелка с най-големия си враг в Ергенът Христина и Цър Пър се сближиха  Това, което направи на финала не е мъжко, отсече първият ерген за Алек Това, което направи на финала не е мъжко, отсече първият ерген за Алек Аз самият имам много да му кажа, защото това, което направи на финала, е всичко друго, но не е мъжко, според мен, но ще си замълча, отсече Виктор Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Тя е най-скандалната певица, но ще бъде ли добра майка Лейди Гага е бременна Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа Четирима заложници на Хамас загинали при ударите в Газа  Стотици на протест пред щабквартирата на израелските въоръжени сили в Тел Авив Съдят сина на Байдън Съдят сина на Байдън Това е първият процес в историята на САЩ срещу дете на настоящ президент  Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Руснаците с нов пробив на фронта, украинците отстъпват Карловка? Киев се нуждае от ново контранастъпление, коментират американски анализатори
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Формулата "Борисов и Пеевски във властта" е рецепта за огромен взрив Виц на деня Виц на деня Майка при джипи-то:
- Детето се буди в три сутринта... какво да го правя?
- Миии, Фурнаджия или баничар!
Виц на деня Виц на деня Иванчо към баща си:
- Тате вчера почти правихме тройка с Марийка и Стоянчо.
- Що почти, бе?
- Ами Марийка не дойде.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Демокрация - когато два вълка и агне гласуват какво да е обедното меню.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори