×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как се държат различните зодии в леглото, Телците изискват, Рибите се раздават


Как се държат различните зодии в леглото, Телците изискват, Рибите се раздават
Ако ще правите секс, не четете хороскопа предварително, това ще ви отклони от основната цел
10 Юни 2015, Сряда, 23:21 ч.

Ако ви трябва полов атлет, изберете Овена, ако искате шампанско и рози, вземете Стрелеца

Овен

Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един Овен сексуално удоволствие, трябва да използвате въображението си и да забравите бариерите. Темпераментът му търси удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото.

Той: Самоуверен и амбициозен – мъж, който излъчва мъжество от всяка пора на кожата си. Обикновено взима това, което пожелае. Умее да целува и прави секс по-често от всички останали – бързо и страстно. Обича да бъде доминиращ в леглото.

Тя: Начинът да я спечелите е като бъдете твърд и посрещате смело агресивността й. В секса тя се отдава изцяло, защото е пристрастена към него. Жената Овен подхожда здравословно към собствените си удоволствия.

Телец

Телецът обича нещата бавно и леко, така че овладейте своите домогвания и не се опитвайте да насилвате момента. Чувственост, сладострастие, страст – трите пароли, които трябва да знаете, преди да тръгнете към него.

Той: Обича да се наслаждава на секса с часове. Дайте му време да ви покорява и няма да съжалявате. Любовната игра при него повишава възбудата, както при никой друг от зодиакалните знаци.

Тя: Обича флирта. Прави го несъзнателно, затова често околните я смятат за лекомислена. Жената Телец е взискателна любовница. Ще го установите, когато я получите или когато тя ви вземе в леглото си. Ще ви остави без дъх.

Близнаци

Обича да играе двойнствена роля – единият прави любов, а другият наблюдава, единият участва, а другият съпровожда. Привлича го повече идеята, отколкото самият акт, не толкова удоволствието, получено от секса, колкото възможността за самозадоволяване.

Той: С него сексът никога не е скучен. В леглото той е бърз и предизвикателен, мрази любовната игра и пристъпва по същество. Експериментите му доставят максимално удоволствие.

Тя: Рядко се посвещава само на един мъж и може да използва секса като оръжие, за да изпълните желанията й. Винаги обича да прави две неща едновременно. В предиграта ще комбинира целувки със стимулиране на други ерогенни зони.

Рак

Безнадеждни романтици – грижливи, чувствителни, симпатични и забавни. Предпочитат партньорите им да са доминиращите в секса.

Той: За него жената е извор на живота. Той притежава необходимата чувствителност и усещания, характерни за съвършените любовници. Дълбоката целувка пък е техен специалитет. Често идеализират жената до себе си.

Тя: Всеки мъж, който я завоюва за любовница, ще направи всичко възможно да я вземе за жена, за да е сигурен, че няма да загуби това съкровище. Тя никога не прави първата крачка. Трябва да бъде окуражавана, докато еротичното й въображение се освободи от задръжки.

Лъв

За него сексът е толкова важен, колкото храната и водата. Обича да бъде доминиращ в леглото.

Той: Той е царят, затова си търси истинска царица: силна, самоуверена жена. Диво същество, което той да опитоми в леглото. Трогва се, когато жената е в безпомощна позиция.

Тя: Винаги е в центъра на вниманието и е най-ослепителната дама в компанията. Обича да манипулира в спалнята мъжа или любовника си. Не е жена, която можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш лесно в домакиня.

Дева

Те са привлечени от всеки, който има чар, грация. Държат на изключителната чистоплътност на партньора си. Обикновено имат хубави устни и умеят да се целуват добре.

Той: Знае как да стимулира цялото тяло на партньорката си, за да й достави удоволствие. Той предпочита любимата му да бъде малко по- сдържана и опитна, защото най- силно му удоволствие му доставя да разпалва страсти.

Тя: Тя често слага граници на това, което й доставя удоволствие. Може да превърне една целувка в еротично преживяване, почти равно на самия акт. Правете с нея какво искате, с изключение на това, което тя счита за ненормално, гротескно или животинско.

Везни

След като ви свалят всички звезди от небето, креативните Везни ще ви отведат в леглото си толкова неусетно, че на сутринта след това ще се чудите сън ли е било или действителност.

Той: Чувствителен джентълмен, страстен и всеотдаен. Очаква дамата му да предложи нещо необичайно. Перфектната комбинация: щипка чер пипер и нежни стонове по време на секс. Не обича да скучае, търси разнообразието в секса.

Тя: Жената Везни не си пада по безличните мъже. За да привлечеш вниманието й, трябва да използваш нестандартен подход, това винаги дава предимство пред конкуренцията. Търси новаторството в секса.

Скорпион

Скорпионът може да се похвали с активно еротично въображение. За него няма бариери. Обича да бъде водещият в секса. Нуждае се от секса толкова, колкото и от въздуха, който диша.

Той: Започва със секса съвсем отрано, затова към 30-те вече се е превърнал във виртуоз. Основната му мисия в леглото е да достави максимално удоволствие на партньорката си.

Тя: Ще ви изтощи, но никога няма да ви омръзне. Сексапилна и доминираща в леглото, тя иска още и още цяла нощ. Силно ревнива е, така че винаги имайте едно на ум.

Стрелец

Не може да се похвали с особена емоционалност. За сметка на това омагьосва любимите си хора с изпробвани трикове: любовен стих върху възглавницата, огромен букет, изпратен по куриер… За него сексът е възможен навсякъде и по всяко време.

Той: Този дипломиран мачо търси гореща амазонка в леглото си. Предизвиквайте го, докато не капитулира и не развее бялото знаме. По време на полов акт обича партньорката му да оказва известна съпротива в началото.

Тя: Обича да флиртува и да бъде център на внимание на всяка цена. Тази жена обаче се интересува само и единствено от собственото си сексуално задоволяване.

Козирог

Представителите на тази зодия могат да съблазняват както никой друг. Еротичният им потенциал е голям, но рядко робуват на либидото си. Сексът за една нощ не е предизвикателство за Козирозите.

Той: Лесно може да бъде съблазнен с помощта на комбинацията от дух, темперамент и изисканост. Обича да завладява многократно избраницата си, затова „лесните“ жени нямат шанс с него.

Тя: Външно са резервирани и скромни, но иначе са способни на много силни страсти и чувства. В началото правят впечатление по-скоро на стеснителни, но това е само докато ги опознаете по-добре.

Водолей

Водолеите притежават способността да празнуват Св. Валентин всеки ден. Секс? Най- добре всяка вечер – така те доказват любовта си. Опитайте се да достигнете до сексуалните им фантазии и няма да съжалявате!

Той: Ако прочетете във вестника обява: „търся секси и силна жена“, можете да сте сигурни, че нейният автор е мъж Водолей. Роденият изследовател търси в леглото интересно и неповторимо изживяване.

Тя: Мрази да бъде форсирана в леглото и да я третират само като сексуален обект. Успеете ли да я изкушите обаче, имайте предвид, че тя изисква не само секс, но и духовна връзка. Не я търсите само за повърхностен флирт.

Риби

Чувствени, интуитивни и емоционални, Рибите правят любов с цялото си същество. Често сменят партньорите си, но открият ли любовта, остават верни докрай. Готови са на всякакви експерименти. Откровени са и очакват същото от партньорите си.

Той: Пасивен в секса, предпочита партньорката му да бъде активната страна. Готов е на всичко, за да достави максимално удоволствие на партньорката си. Обича любимата му да се явява в спалнята, облечена с еротично бельо.

Тя: Изключително артистична и женствена, тя иска да бъде прелъстявана всяка нощ. За нея сексът не е просто сливане, а изкуство, което трябва да се овладее до съвършенство. /actualno.com

В категории: Животът


3
Коментара
3
Коментара по темата
3.
гражданина до селяка
10.06.2015 23:09:55
0
10
А чикий правил ли си някога,така като гледам,ти ги ибеш на ум,а те не знаят!
2.
2
10.06.2015 23:08:40
12
1
Минала съм целия зодиак като мъж Рак никой не може да чука! Всичко друг е пародия!
1.
Селяка
10.06.2015 22:11:04
8
2
Горе-долу е вярна статията.
Ебал съм всички зодии по няколко пъти и що-годе е вярно написаното.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори