×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нелегална търговия с мляко кипи в Бургас, пенсионери чакат на опашка насред улицата


Нелегална търговия с мляко кипи в Бургас, пенсионери чакат на опашка насред улицата
Да, не е по правилата, не е хигеенично, не е законно, но в същото време с тези малки пенсии как да оцелееш?
16 Май 2015, Събота, 14:06 ч.
Автор: Флагман.бг снимка: Гергана РАДЕВА

Нарушени са всички здравни, търговски и данъчни нормативи, но на кого му пука?


Един позабравен вик от детството ни "Млекаряяяяяя" и тропането на съдини към малката каручка, отдавна се завърна. С тази разлика, че сега каручката е заменена с кола, съдините са пластмасови шишета от безалкохолно, а гюмовете са малки бидони за туршия с кранче отдолу.

Снимката ни изпрати читателят Стефан Киров от "Лазур", който се възмущава от продажбата на мляко на улицата. Проверка на "Флагман" показа, че не само там  се върти търговията, а във всички жилищни комплекси.

В определени дни от седмицата край блоковете в "Изгрев", "Славейков" и "Меден рудник" се отварят бързи пунктове за продажба. Производители от близките села събират в бидони издоената продукция и я носят на редовните си клиенти. Продават я по-евтино, отколкото в магазина и са на далавера. Пенсионерите също са на далавера, защото дават по-малко пари, а получават по-качествена стока. Е, може да е разредена с малко вода, но вътре няма подобрители, консерванти, Е-та, сухо мляко, палмово масло и всички останали боклуци, които се съдържат в някои от евтините марки. 

Размяната става много бързо. Пенсионерите чакат в редичка доста преди определения час, търговецът пристига, налива шишетата, грабва парите и бяга. След няколко дни пристига пак.

През лятото асортиментът се увеличава, задено с млякото се носят в торбички предварително поръчани домати, краставици, чушки, а народът граби бързо и тайно.

Търговци и клиенти са в мълчалива конспирация и взаимно доволни.

Някой може да попита къде са санитарните инспектори, общинска полиция, данъчните и другите проверяващи. Но непременно ще се намери друг, който да му опонира. Защото ако стоките, които се продават по магазините, бяха достатъчно качествени и достатъчно по джоба на българина, тези импровизирани тържища нямаше да ги има.

А сега търговците и държавата лъжат нас, ние държавата и така надлъгването продължава над 25 години.  
  

В категории: Бургас


58
Коментара по темата
58.
off
21.05.2015 00:04:44
0
1
chitatelia Stefan Kirov da si go ... kato ne mu haresva i da si pie nitratnoto mliako ot magazina!!!!
57.
имаш крава пиеш мляко
20.05.2015 13:53:49
1
3
Ходи да си направиш сирене с купешко мляко. Някой по долу обясняваше за пробите-нямало. Предпочитам да се оплескам с кафяво един два пъти- ЕВЕНТУАЛНО, отколкото да се тровя с измислиното от Менделеев купешко мляко-ПОСТОЯННО.
56.
Калин
17.05.2015 18:38:21
0
9
Пийте вода за 2 лева литъра тогава от магазина тогава тъпанари
55.
Magi
17.05.2015 15:47:20
1
21
Ако знам къде се намира този човечец и аз ще отида да си купя! Подкрепям....защото дребните производители на мляко биват смазвани от монопола на пазара, а ние се тъпчем с все повече изкуствени гадории...
54.
Тато
17.05.2015 15:23:10
1
2
Надлъгването продължава не 25 а вече 26 години.Благодаря Ви от мое име и от името на ЦК и политбюро че отново похвалихте моето управление когато очевидно 45 години е нямало надлъгване.
53.
Macknamara
17.05.2015 15:17:05
1
13
Оставете млекарите на мира.Там трудно може да измислите сърцераздирателен конфликт с ридаещи баби и изкуфяли муруци.Нямате далавера. Обърнете се към Mackdonalds.Там по закона за БУТ/ЗЗБУТ/всичко е наред и въпреки това тровят половината свят. Пак няма далавера а пък е и опасно,защото
US cowboys/краварите/ за на всякъде ,дори си имат и посланик у нас. А иди и кажи че демокрацията на раб.класа и трудовото селячество е добра работа. Пак са ги яхнали далавераджиите ама световните далавераджии ,които си имат и мафия и армия и ислямска държава и ООН и ЕС и още и още и ....горките Маркс ,Ленин и т.н.
52.
Грую
17.05.2015 14:53:58
0
1
Четвъртата власт с това мляко вече се осра. Оптимистичното е че след нея ще се довърши и третата/съдебната/ а за изпълнителната и законодателната всичко ще бъде по инерция.Това вече се вижда -не останаха читави власти българиноооо
51.
Не търсете логика там дето я няма
17.05.2015 13:51:00
0
4
Дори и да задължат дребен производител да прави проби и тогава, да продава, каквото и да било. Винаги може да вземе от селото, от бабичка 2 кила стока за пробата и да получи сертификат, за цялата неговата продукция, пък той да ви продава стока от нивата си, която е обработвана с химикали, с този документ. Така че гаранция в чистота на храни има само, ако си отгледаш растенията и животните сам.
50.
Не търсете логика там дето я няма
17.05.2015 13:35:29
0
8
Например за рибата, като си уловиш сам риба от Вая, ти трябва само риболовен билет и може да си я ядеш, обаче ако комшията отиде и я улови е забранено да ти я продаде. Нима рибните магазини дават проба от рибата, която продават? Нима чакат пробата да излезе, че тогава да ти продадат рибата? Няма такова нещо!
Преди 20-тина години всеки зеленчукопроизводител даваше проба от зеленчука си в лаборатория и чакаше да си получи сертификат, че няма нитрати и забранени хим материали по зеленчуците, чак тогава имаше право да продава на пазара. Днес никой не изследва нищо. Нито на Краснодар, нито в Кауфланд, нито по улицата ще закупите зеленчуци и плодове с реален документ за качество. В Бургас през 2012 отвориха лаборатория за плодовете и зеленчуците, но изследването е по желание и струва пари. Дори с днешна дата не знам дали още съществува лабораторията.
Всеки производител на зеленчуци или плодове може да продава на пазара само с документ от кметството на селото си, че реално той е производителя, без касов апарат и без да плаща данъци.
49.
Чета
17.05.2015 13:16:23
1
1
Чета чета и се чудя. Нито журналистите знаят истината нито коментиращите.
Продажбата на мляко по улиците е абсолютно забранена, защото е много опасно. То и това от магазините е опасно защото реално докато му излее пробата клиентите са го изяли и изс***. От лаборатория проба от мляко излиза 48 часа след като е взета, а продукцията вече е по магазините и в домовете на хората. Така че пробите които се правят не са превантивни а дори и да има проблем то ще се знае след като млякото е продадено. На отглеждащите крави, който си дават продукцията на мандрите, вземат проба от млякото на няколко седмици веднъж и ги глобяват ако има вода, пробват само за наличие на вода.
На човека който ви продава на улицата мляко в пластмасови шишета, ако го хване общинска полиция му прави 50лв глоба, която той може и да не плати. Същото се случва и с всяка друга продажба по улиците на риба, месо, зеленчуци и плодове. Не търсете логика там дето я няма!
48.
ФЕНЪТ
17.05.2015 11:17:31
0
14
А бе ,дилърите, спрете наркотиците на Домусчиев /Лудогорец/,моля !
47.
ПЕШО КУРА
17.05.2015 11:10:43
3
4
НЕЗНАМ КОЙ КАКВО ПРОДАВА И КАК СЕ СПАСЯВА НО АКО В МЛЯКОТО ИМА НЯКОЙ МИКРОБИ И ПОПАПАДНАТ В ОРГАНИЗМА НЕЗНАМ ПОТЪРПЕВШИЯ КОЙ ЩЕ ГО СПАСЯВА В МАГАЗИНА МЛЯКОТО ПОНЕ МИНАВА ПРЕЗ ЛАБОРАТОРИЯ ДА НЕГОВОРЯ ЧЕ БАБИТЕ МИНАВАТ ПО МАГАЗИНИ,КАФЕНЕТЕ ЧЕ И ПО КОЩОВОТЕ ЗА БОКЛУК ДА СЪБИРАТ ШИШЕТА ОТУК НАТАТЪК ВСЕКИ ДА СИ ПРАВИ СМЕТКАТА САМ
46.
do37
17.05.2015 11:06:42
2
5
ОЛИГОФРЕН ПО АЛЕКСАНДРОВСКА БАБИТЕ СИ ПРОДАВАТ ЗИМНИНИТЕ ОЩЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НС Й.КОСТАДИНОВ
45.
123
17.05.2015 10:58:32
2
13
Абе да ви еба майката оставете хората да си продават млякото.Много ясно че ще продават като им го изкупуват на безценица плюс това е домашно хубаво мляко,а не тия боклуци по магазините.Вие по добре се занимавайте с тия де изнесоха държавата а оставете бедните хорица намира ПЕДАЛИ
44.
бай уй
17.05.2015 07:55:21
0
14
Вярно, че и такова издание имаше. Не, не ми куцат препинателните знаци. Използвам телефона,а кирилицата не знам от къде се стартита. Може и да нямя,не съм сигурен. Но това е без значение за темата по която пишем. Важно e, че ни убиват методично.
43.
GOSHO
17.05.2015 07:14:06
2
8
MNOGO SI TAP
42.
Георги
17.05.2015 00:17:39
7
43
Мандрите изкупуват млякото на хората за 60 стотинки,а после ни го продават за 2 лв.под формата на чиста вода. Това ли е хигиената? Това ли е контрола? Това е ограбване. Нека си продават хората продукцията на улицата. Поне продават истинско мляко
41.
Циганска Държава
16.05.2015 23:34:53
6
35
Що за Циганска Държава- Държавата да преследва и ограбва фермерите и производителите си . Аз живея в ГЕРМАНИЯ и тук всеки фермер директно си продава продукцията и сам си носи наказателна отговорност за качеството- няма нужда от данъчни ХЕИ и прочие щуротии
40.
КМЕТА НИКОЛОВ
16.05.2015 23:14:23
20
21
Драги съграждани,във връзка с тези нелегални млекари и зарзаватчии, ще предприема спешни мерки по тяхната ликвидация и конфискация на млекото и зарзавата !! Няма да допусна нелегални търговии в Общината .За целта Органите на Общинска ПОЛИЦИЯ и ВСИЧКИ Данъчни СЛУЖБИ ще ГЛОБЯТ НАРУШИТЕЛИТЕ НА ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД в ИМЕТО НА НАРОДА !!! Препоръчвам ви Да употребявате само ЗАКОННОТО МЛЕКО В КАУФЛАНДЪ И ЛИДЪЛЪ ......
39.
ЗАБРАНА
16.05.2015 22:58:30
5
36
В момента има абсолютна ЗАБРАНА по поне 5 закона Български ПРОИЗВОДИТЕЛИ-ФЕРМЕРИ да продават директно мляко , плодове и зеленчуци ! За НЕЗНАЕЩИТЕ ЗА ДА излезе Фермер да продава законно мляко,плодове и зеленчуци МУ ИСКАТ 3000 ЛЕВА ТАКСИ,РЕГИСТРАЦИИ,ПРЕКИ И КОСВЕНИ И АВАНСОВИ ДАНЪЦИ !!!1
И с това Напрактика Държавата Ликвидира Дребните фермери!!!
ЗА СМЕТКА НА ТУРСКОТО,ГРЪЦКОТО И КИТАЙСКОТО КОНТРАБАНДНО КАРГО НА Плодове и зеленчуци,което пълни ПАРТИЙНИТЕ КАСИ НА ГЕРБ,БСП,ДПС И ПР. ПАРТИЙ ОЛИГАРХИИ !!!!!!!!!!!!!!!
38.
иванов
16.05.2015 22:39:27
0
37
Това е единствения начин млекопроизводителите да оцеляват по някакъв начин.В нормалните страни ги субсидират на килограм и държавата им дава горивата без акцизи и ддс-та и безлихвени заеми и какви ли не още преференции.А в скапананата България мутрите като Кирил Домусчиев например,които държат млекопреработвателните предприятия им изкупуват млякото по 20 стотинки литъра ,като после извличат всичко полезно от него пълнят го с химии и добавки и ни го продават по 5-7лева литъра и трупат милиони.Затова и аз купувам мляко директно от производители,хем е по евтинко,хем знам какво ям,хем подпомагам и тях по някакъв начин да оцелеят.
37.
SVIKVAITE S ATRAKCIITE - garantirani ot GERB
16.05.2015 22:28:08
11
4
V po-po-nai grada na MOMATA i geyberasite e taka, ulicite se izpolzvat za TYRJISHTE .....
Trygnete po Aleksandrovska ot Aljoshata kym BSU i shte vi se otkrie gledka , prez 4-5 metra po samiqt asfalt vyrhu vestnici, bodri pensii PRODAVAT ot zarzavat prez med do shushoni ! Nad 30 coveka sa i na nikoi ot UKORS i EKOLOGIQTA ne im pravi vpecatlenie ???

Moje bi za tova MOMINCO NIKOLOV prezentira crez mediite, RAZHODKA PO CENTRALNITE ULICI na Burgas za turistite ! Pyrvo po Aleksandrovska, posle po IZROVENIQT I RAZKOPAN GRAD, dokato stignat v Komluka .....
36.
Smith
16.05.2015 21:52:01
3
12
bai ui, че си прав за флегман, прав си, ама с тая маймуница как да ти повярвам, че си бил редактор....то все едно плюеш на езика като пишеш така...а и ти куцат и препинателните знаци......
35.
До 32
16.05.2015 21:49:52
0
14
Главен редактор с псевдоним Бай Хуй. Да не си бил на вестник "Чук-чук". Разсмя ме яко, чичка!!!!!!!
34.
Нягол Атанасов-Карнобат
16.05.2015 21:48:09
6
17
Млякото на Стоян Динкеза е истинско и ефтино-1лв.за литър.Ще продължавам да си купувам!
33.
до 29
16.05.2015 21:44:51
2
11
кефиш ме . отдавна не съм се смял така . Гошо.
32.
bai ui
16.05.2015 21:43:14
1
11
Po princip i az kupuvam mlqko taka. Kupuvam i ot magazina. No tova ot plastmasovite butilki koka kola e nai dobro. Piq po 1 l na den pone. A ot domashnoto i polovin mi isva mnogo. I e po sladko. Neka si pravi tyrgoviq choveka. Ne plashtal danyk. Ami sega sa 75lv dneven oborot i firma i shchetovoditel li da vodi.A tozi sait za sajalenie propada. V nachaloto ok beshe ama sega e tinq.po prost ekip koito spisva ne sym vijdal. Gramatika 2, sintaksis 2. Tova govori losho. Bil sym gl. Redaktor na malko izdanie i sega syshto, no ne moga da si go predstavq kolko neuki i negramotni ste. Jalko za gildyata. Naemete si hora ili ne se sramete poveche
31.
ти
16.05.2015 21:43:06
6
1
Ти пък кви данъци плащаш 150лв за осигуровки получаваш субсидия и тем подобни агнешкото го продаш по 15лв покажи си годишната декларация да се видим колко внасяш платецо
30.
г-н Ганьо Чорбаджийски
16.05.2015 21:38:30
0
19
до там ли я докарахте бе да ви е.а. майката мръсна завистлива долна да ви е.а
29.
кмета
16.05.2015 21:26:28
6
17
До:"аз пък".
Имам интерес.Докарай овцете в понеделник пред общината.
Търси Митко.
28.
Аз пък
16.05.2015 21:20:44
3
35
продавам овче сирене по 120 лева кутията(11 кг).Прясно приготвено 100% от овче мляко!Всички се гаврят с нас ,а никой не идва да работи!Някой беше написал да си плащаме данъците , да ние си ги плащаме с неуважението на труда ни и с несгодите в които ни вкарва всеки ден администрацията!Така , че господа държавни служители ние си плащаме ,дори плащаме и за Вас!
Имам 250 овце ако някой ми завижда, мога да му ги подаря!!!!!
27.
Леля ви Станка
16.05.2015 21:18:16
7
15
Всеки има право на избор, но за моето внуче аз ходя до Банево и купувам млякото току що издоено. Струва ми повече с транспорта, но го правя заради детето. От търговец, който ми вади пластмасови шишета от кока-кола от багажника си, не бих купила. От здравето по-ценно няма.
26.
да
16.05.2015 21:12:31
10
12
окакто видях как един млекар обра пластмасовисе шишета от казана и ги прибра в колата, мерси ще пия сухо мляко нямат елементарна хигиена
25.
Изварата и Украинеца с GL-а
16.05.2015 21:09:59
1
12
като бях лапе ходих с дядо ми да купуваме мляко до новата поща имаше дядовци дето продаваха... и ко станало ли ми е нещо ?
24.
Сиджимка
16.05.2015 21:09:20
4
20
Много тъпа редакция сте флагман,само с глупости се занимавате ко да пием боклуците от магазините ли???
23.
на брат пит брат му
16.05.2015 21:07:45
0
26
Аве риби ревете млекарите да си плащат данъците а на общинските пазари от които пазарите няма никакъв контрол и всички си купувате зеленчуци и плодове с пренадути цени с по 200-300% надценка и без да си искате касови бележки а тука ревете за някакъв човек който си искарва по 50лв най-много ако деня е слънчев а тия от пазарите селяците дошли от селата ва цакат щот сте балъци и от 100лв оборот си прибират 60лв в джоба без да се отчитат на,никой за тях защо,неревете
22.
чобанинът
16.05.2015 21:05:11
5
10
нали бяхте НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРАЖДАНИ ,а ние СЕЛЯНИТЕ , пък каква стана тя . повечето от вас ,където пишат,че щи си купуват "непроверено мляко" от селяните, до вчера ПЛЮХА. ей ГРАЖДАНЯ ! хи хи
21.
чобанинът
16.05.2015 21:05:11
4
13
нали бяхте НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ГРАЖДАНИ ,а ние СЕЛЯНИТЕ , пък каква стана тя . повечето от вас ,където пишат,че щи си купуват "непроверено мляко" от селяните, до вчера ПЛЮХА. ей ГРАЖДАНЯ ! хи хи
20.
aytoski huligan
16.05.2015 20:46:39
2
39
И аз си купувам мляко от такива търговци и ще продължавам да го правя,защото купувам истинско мляко.Това мляко е истинско поне на търговеца от когото аз купувам ,защото производителя го познавам лично и му имам доверие.Тази платена статия ,платена от прекупвачите разбирасе няма да хване дикиш,защото клиентите са доволни и търговците са доволни.Докато са доволни и двете страни ще има бизнес ,а прекупвачите които са поръчели статията да го духат.Прекупвачите искат да продължават да изкупуват млякото за 20-25 стотинки и сега не са доволни СОООООРИ прекутвачи.
19.
малкият бакио
16.05.2015 20:45:49
7
9
Ее на бакио млякото разреденото.
18.
Smith
16.05.2015 20:37:19
2
21
Бе то и флегман само ни надлъгват от известно време - уж слогана им е най-важното, а то новините им.....живи да ги ожалиш - карфиол сере ли, платени публикации на фаркол, някоя възмутена бургаска майка снимала кола спряла неправилно.....сега тръгнали да спасяват бургас от епидемия.....
17.
Бург USA
16.05.2015 20:36:42
10
11
Какво направиха комунистите от тези пенсионери --- пълни развалини боклуци, без право да имат частен бизнес, без свободи, без право да говорят инстинста, без право да се учат от западните цивилизации. Ето сега за да пестят правят рискови стъпки. Днес млякото добро, ама утре като удари шапа и няма кого да съдете да си платите болниците и лекарите...
16.
жеко
16.05.2015 20:32:34
0
39
много ясно че ще си купя мляко от улицата от фермер за цена 2 пъти по евтина от магазина и ще знам че млякото е истинско, щото няма логика човек да трови хората ако има крави и те си дават съвсем нормално мляко, както си е на село, в магазините е млякото на лъжливи капиталисти-сатанисти които искат да дерат народа и да го разболяват, освен че в магазина млякото е скъпо не е сигурно че е полезно, между фермер и капиталист ще се доверя на фермер , айде здраве
15.
Лорд
16.05.2015 20:27:59
2
18
Истината е някъде посредата.
Млякото може и да е качествено,но не отговаря на елементарни хигиенни норми.
Клиентите са доволни,защото получават сравнително качествен продукт на приемлива цена.
Производителят е доволен,че си пласира стоката без да му бъдат извивани ръцете от разни вериги-монополисти.
Доколкото ми е известно има млекомати за тази цел.
Да си инсталира млекомат,да си плаща данъците както всеки и тогава всички ще са доволни
14.
BG
16.05.2015 20:21:06
4
11
Доколкото виждам, статията е написана със загриженост към хората. Нека си казваме истината в очите, а кметът да направи нещо, за да не се крият като мишки и бабите и продавачите.
13.
БАЛЪЦИ
16.05.2015 20:20:29
6
5
и № 11
12.
БАЛЪЦИ
16.05.2015 20:18:40
8
6
четете само № 5. другите сте смешковци.
11.
Диков
16.05.2015 20:17:44
27
12
В тази държава има закони и те трябва да се спазват! Щом аз плащам данък за всяко нещо, нещо и другите да плащат! Никакви производители не продават млякото, а дребни хитреци прекупвачи, които го доливат с вода. Пресметнете кой има време да пасе крави, да ги дои и да хаби бензин до града, за да продаде 20-на литра? Де е Киро на кирия?
10.
Бург USA
16.05.2015 20:14:14
0
27
Kмете възползвайте се от тази ситуация и я легализирайте. Хората искат истинска продукция. Правете инстински храни, не ги крийте, легализирайте ги за да има контрол и повече полза за хората. Наредете един до него да прави хубав швейцарски кашкавал и да продава истински зеленчуци,
9.
една бургазлийка
16.05.2015 20:13:11
1
55
Флагман, първо спрете нелегалната продажба на цигари от цигани и то специално в Меден Рудник - почти около всеки блок има по няколко циганина, които се правят че чакат някой и тогава пишете за хубавото прясно мляко, което купуваме от частниците.
8.
Млекопитаеш
16.05.2015 20:12:17
3
63
Този капут подал сигнала да си пие сухото мляко от магазина и да си ебе майката. Такава търговия се върти отдавна и то на много места. Трийте статията щото е пълен смях!
7.
polux
16.05.2015 20:11:17
3
33
tova e istinsko mliako Bio i v zapadna evropa poludiavat za takiva xrani
6.
1111
16.05.2015 20:02:15
6
51
ФЛАГМАН,КОЕ ВИ ПРИТЕСНЯВА? ДА НЕ БЪДЕ СЪЗДАДЕНА КОНКУРЕНЦИЯ НА МОНОПОЛИСТИ КАТО КАУФЛАНД,КАРФУР И ЛИДЪЛ ЛИ???
ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ,ЧЕ В ЕВРОПА ПОУЩРЯВАТ ДРЕБНИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ И ВИСОКОТО КАЧЕСТВО? САМО ЕДИН ДОКУМЕНТ ОТ ЗДРАВНИТЕ ВЛАСТИ СЕ ВЗИМА И ТОВА Е!!!
5.
d
16.05.2015 19:55:37
0
60
Браво, ами кмете направи им на хората едно пазарче да може да идва и да си продава стоката човека, помагайте на такива инициативи, ако трябва му изпратете един лаборант само да е сигурно че млекото е ОК.
4.
а
16.05.2015 19:51:12
43
15
Тоя млекар данъци няма ли да плаща за това бабати взима 100лв пенсия
3.
Георги
16.05.2015 19:46:33
3
68
Флагман аз си купувам мляко от този човек и мога да ви кажа че това е истинско мляко и съм сигурен че снимката е изпратена от някой псевдо търговец
2.
koleto75
16.05.2015 19:41:07
2
89
ЧАКАТ ХОРАТА ЗА КАЧЕСТВЕНО МЛЯКО НЕ ЗА БЯЛА ВОДА В МАГАЗИНИТЕ НЕКА СИ ПАЗАРЯТ САМО ТАКА ЩЕ ПОМОГНАТ НА ФЕРМЕРИТЕ ДА ОЦЕЛЕЯТ
1.
грозната леля в цикъла
16.05.2015 19:39:18
2
90
СТИГА ве пумиари от както се помня баба ми купува мляко по този начин и,нищо ми няма
Вие пак,семки,в,лайната търсите флегман.бг
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Този див Перник! Пенсионер заплаши жена си с убийство Грози го затвор до 6 години Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Столична община намери приложение на бунище във „Факултета“ Ще се превърне в паркинг за иззети от СДВР коли Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Безчинство! Откраднаха кутия за дарения от параклис Стойността на нанесената щета е в процес на установяване Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Геро разкри как е свалил 20 килограма след напълняването си заради тежката катастрофа Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Ето как се сдава властта в държавното Пристанище Бургас ЕАД Опитахме да щракнем на сладка раздумка и чаша кафе, в луксозно заведение на морския бряг, бивш и настоящ директор, но се разбягаха Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Изкуственият интелект в медицината - вече има конкретни приложения Едно от най-важните неща е персонализирането на терапевтичния подход в лечението на пациентите Невиждан екшън! Пияни украинци извикаха такси и налазиха шофьорката, полицията ги спаси от линч (СНИМКИ) Невиждан екшън! Пияни украинци извикаха такси и налазиха шофьорката, полицията ги спаси от линч (СНИМКИ) Опипвали я и са опитали да я целунат 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват 85% са в собствен дом, ама едва го отопляват Страната ни и на челна позиция по липса на вътрешна баня и тоалетна За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери За една нощ инцидент стъжни живота на 30 милионери Девет пожарникари се борят с огнената стихия
Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори