×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рецепта срещу семейни скандали прави мъжете по-щастливи


Рецепта срещу семейни скандали прави мъжете по-щастливи
Защо ви е нужно това, като можете да кажете: "Скъпа, ти винаги си права"?
30 Април 2015, Четвъртък, 21:30 ч.

Съгласявайте се с това нежно създание, не го ядосвайте, извоювайте си лично пространство и винаги казвайте да 

Отношенията между половете винаги са били основен фокус на редица изследователи. Социалното същество в нас изисква онези отговори, до които бихме стигнали трудно, оставайки затворени в собствения си хабитат.

С годините забелязахме, че някои социални ценности (като брака) се превърнаха повече в скъпо удоволствие, отколкото традиция и изразяване на най-висшите човешки чувства. Ще хвърлим обвинението по фамилиите на двете страни, които сляпо вярват в магията на сватбата и хвърлянето на луди пари за една вечер. Благодарение на тези фактори и сериозната отговорност, бракът се превърна просто в нещо, към което никой не иска да се насочи.

Малцина са лудите, които вярват в силата на чувствата си и смятат, че са открили онази специална жена, която ще прави скандали за мръсните чорапи, мръсните чинии и за други мръсни работи. Бракът е доказателство, че не можете просто да съберете багажа и да намерите нова квартира, този път няма да е толкова лесно.

Благодарение на разпалващите коментари и развитието на сагата "Защо българските мъже не се женят", решихме да хвърлим малко светлина за алфите, бетите, гамите и омегите от света на двойките. Бяха необходими много години, преди да открием тайната за щастивата връзка - не са парите.

Прекарваме цял живот в скандали, битка за внимание и надмощие, докато егото ни работи като искра в резервоар с бензин. Дипломацията в отношенията също не помага - всеки се чувства по-благороден от другия, позволявайки да се случи даденото събитие. Забравете за всичко това, защото истината се крие в свободата с доза пасивност.

Проблемите в една къща започват от малките битовизми с дъх на вашите стари чорапи и нейните фибички, които са буквално навсякъде. Продължаваме към мръсните чинии, чашите с червило (водоустойчиво е, мамка му) с други допълнителни изненади. Мъжът е по-косматото животно, следователно ще има косми в мивката, по сапуна (от серията "Чубака" е) и аромати, които не можем да свържем с Франция и висшата парфюмерия.

Жената не е безгрешна в банята и често ни завещава запушен сифон, защото тази коса не спира да пада, а понякога ще се открият и целофаните от тампони, дамски превръзки и всякакви други санитарни материали за ранената жена.

Това не е достатъчно? Нека продължим с нейните приятели, които никога не успяхте да харесате, защото те могат да се обаждат в три часа сутринта, докато вашите остават "Страшни малоумници, ей!". Същите са винаги близки, мили и услужливи, а Вие дори не се сещате да казвате едно "Добро утро!". Те са и по-забавната компания, след като предпочита да говори повече с тях и по-малко с вас.

Да говорим ли за бившите партньори? Те са на една ръка разстояние, готови да я слушат и разбират, сякаш не се сещат защо е бивша. И нека не забравяме основния проблем в отношенията между мъжа и жената. Познахте, мъжете са виновни, че не могат да четат мисли и рядко могат да кажат това, което жената мисли - отдаваме го на магнитните вълни, слънчевото затъмнение, Haarp и Крушенските водопади.

Решението на всички проблеми се крие на телефон 0879... Добре де, ще го напишем!
Тайната на всичко това се крие в свободата, Санчо и понякога в салама. Най-голямото удоволствие на жената е да бъде в светлината на прожекторите, да се превърне в център на внимание и да получи правилното признание от хората, които обича. Всеки обвързан човек влиза в този списък, гарантирайки ви по-голяма огнева мощ от тази на руската армия. Превърнете се в независима единица и избягайте далеч от нейната власт!
Отговорът на всички прекрасни битовизми

Годината е 2015 и подозираме, че мнозина са се научили да пускат пералнята, освен факта, че най-често свързват и тръбите. Само няколко месеца с постоянство и ще започнете да събирате мръсните чорапи, както и всички останали дрехи, но има една уловка - няма да ги слагате в пералнята.

Казахме, че всичко опира до свободата и независимостта, следователно се насочвате към най-близката обществена пералня. Такива можете да откриете навсякъде в Студентски град, а и на много други места. Там няма да бъдете хокани, защото не сте ги събрали на чифт, не сте ги отделили по цветове и на всичкото отгоре сте забравили да се накиснат. Тц, такива аномалии няма да се случат. Оказа се, че срещу много скромна сума ще можете да ги занесете с усмивка на друга жена и тя ще свърши всичко, включително и гладенето, с усмивка.

Какъв е проблемът с храната? Мнозина от вас са се хранили на блок-маса в казармата, използвали са 15 прибора, 3 чинии и две купи за салата, нали? Господа, вие сте войници и споменът за тенекиеното канче все още живее във вас. Използвайте една чиния, а и бирата най-често се пие от кутийката или бутилката, както е най-приятна на вкус. И старите хора са го казали: "При два мръсни съда, пий само от единия!". Всички отговорности трябва да се поделят, следователно сте с чиста съвест пред хаоса в кухнята. Ако и това не помага, хранете се навън. Ресторанти, кръчми и служебни столове се откриват на всяка крачка.

Подобен и казусът с банята. Повечето работни позиции вече се изграждат с баня, а и много се притесняваме, че скоро ще започнат да инсталират и легла. Косматият сапун се заменя с течен, а запушването на сифона остава една далечна легенда. Има само един проблем в ситуацията и той е свързан с тоалетната хартия - винаги ще бъдете виновни, макар и да използвате служебната.

Социалните контакти
Нека бъдем честни, трудно можете да харесате нейните приятели. Сред тях ще се открият и свестни хора, но повечето са толкова досадни, че предпочитате да изслушате всички речи на Тодор Живков с гласа на Мики Маус, отколкото да седнете на една маса с тях. С декларирането на вашата позиция, получавате и правото да стоите у дома и да чакате волната самодива да се прибере. Точно тук ви е грешката. Потърсете онези любими хора от вашата компания, които най-често и влизат под кожата, използвайки своя най-любим маршрут - ректума. Печелите автоматично, защото мъжете никога не изчерпват темите за разговор, а с промоцията на мобилни планове, вие можете да говорите до утре сутринта по телефона, игнорирайки максимално нея и всичките и въпроси относно сътворението на света.

Добрата стара ревност
Всеки мъж има поне една жена в списъка с контакти, която го чака с топла мусака и съзнание с фантазии около "50 нюанса сиво". Тя е готова на всичко, за да изкарате повече от една вечер с нея и никога не би повдигнала темата за чорапите, гащите, чантата и майка си. Разбира се, има и своите недостатъци, но няма да говорим за тях, а за положителните и черти. Господа, зад всеки един истински мъж ще се открие една жена, която с гордост ще му събира чорапите и дори не говорим за мама! Нито една жена не може да спи спокойна, когато знае, че робът може да получи специална покана за трансфер в чуждия отбор - скаутите са навсякъде! Притеснете малко харпията и ще получите своето, обещаваме!

Най-страшният кошмар
Искате ли наистина да накажете милото? Предлагаме стратегия, с която ще обърнете диктатурата на вагината и ще изковете своята свобода! Не правете секс. Абсурд, нали? Предлагаме да пробвате и да се изненадате от резултата. Нека погледнем всички случаи, в които сте поискали да отворите райските порти и това не се е случило. Човешката несправедливост няма край, но за науката е нещо абсолютно нормално. Учените отдавна вярват, че нежният пол изиграва основната роля в половите активности, а ние сме само онези с инструмента за вършенето на работата. В природата се оказва, че женската налага вето на половите контакти - женските горили преследват мъжа и го убиват, когато не върши работа, женските зайчета изгризват половия орган на мъжа, когато не успее да ги задоволи, богомолката изяжда главата на мъжкия и още много други случаи. Добрата новина е, че сме стигнали малко по-високо на еволюционния клон, следователно няма да споделим съдбата с изядената глава. Загубата на сексуално желание е последното нещо, което всяка жена очаква от своя партньор. Откажете секс няколко пъти и ще се изненадате на рязката промяна в отношенията - тя става по-мила и по-внимателна, че дори има и желание да си говори с Вас за футбол. Не казваме, че трябва да започнете да изневерявате, но в край на сметка сме онзи пол, който вкарва смисъла в секса. Вашият отказ води до толкова много съмнения, че прави чудеса. През времето на сухия период, можете спокойно да се разхождате из PornHub и да трупате опит. Позитивите ще дойдат по-късно! /men.bg

В категории: Животът


1
Коментара
1
Коментара по темата
1.
относно нaкaзaнието...
30.04.2015 19:49:52
0
7
Дa, тя стaвa по- милa, вероятно е дa си говори дори зa футбол с вaс...тя ще бъде нежнa, по- усмихнaтa, дори по-крaсивa,.. зaщото " ортaкът " ще е свършил всичко, което вие мъже сте пропуснaли, a и със сигурнист нямa дa очaквa дa му прислугвa, събирaйки рaзпръснaтите мръсни чорaпи.
Зa " ортaците "!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Мария Габриел: Знам колко уважават Жечо Станков в ЕК, нека това да носи ползи на България Бургас има специално място в листата на развитите европейски градове и е даван за пример, допълни тя Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Стана ясно какво са яли натровените деца в Сливен Дали им печен сандвич с яйце и сирене Цяла България издирва това момче Цяла България издирва това момче Детето е обявено за общодържавно издирване Спецакция с много арестувани заради дрога Спецакция с много арестувани заради дрога Най-малко осем души са задържани по време на операцията за противодействие на разпространението на наркотици Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Няма места в ясла и забавачка за 10 000 от София Столицата разполага със 198 общински детски градини, в които се полага грижа за приблизително 44 000 деца Забраняват вноса на твърде стари автомобили Забраняват вноса на твърде стари автомобили Целта е модернизиране на автомобилния парк в страната Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Ще смени ли Халваджиян най-големия хейтър в журито на Капките - Фънки Старая се да правя градивна критика и влагам точно това в коментарите ми. Не правя коментар, за да го мачкам, а за да му дам тласък за работа, посочи той Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът Надя потресе всички, след като се вмъкна в леглото на Ергенът "Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо  И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата Не правете това днес! Не правете това днес! Днес има забрана да се работи  Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ Разгеле! Уволниха Банда Банда от БНТ От управата все се надявали водещата да стане по-уверена, да заеква по-малко и да намали броя на лапсусите
Почина най-известният инвеститор за всички времена Почина най-известният инвеститор за всички времена Американският милиардер, родом от Масачузетс, основава инвестиционната компания Renaissance Technologies през 1982 г., а също така използва математически алгоритъм за търговия на фондовата борса От 15 години тя не спира да ражда, защото... От 15 години тя не спира да ражда, защото... Росарио от Тексас непрекъснато забременявала, докато най-накрая не родила момиченце Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Какво можем да научим от едно пресъхващо море за живота след еко катастрофа Преди 60 години Аралско море започна да пресъхва, оставяйки солена, безплодна земя след себе си Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Клиентите на ОББ ще изтръпнат от тази новина Ще има куп проблеми с мобилните приложения и онлайн банкирането в следващите два дни  Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Автобус с пътници падна в река в Санкт Петербург, има жертви Според местната прокуратура, жертвите са четири Шок! Булка се оказа младоженец Шок! Булка се оказа младоженец 27-годишна китайка от провинция Хубей неочаквано преди да сключи брак научи, че всъщност е биологичен мъж Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сериозен недостиг на работна ръка в туризма и в Гърция Сезонът започна с около 80 000 свободни работни места Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Стана ясно кой печели "Хелс Китчън" Железни договори на участниците ги карат да пазят мълчание, но... Отнемат книжката за хвърлен фас Отнемат книжката за хвърлен фас Забранено е да спите с колата си Всички го пием, цената му скача драстично заради... Всички го пием, цената му скача драстично заради... Има глобален недостиг
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня - Да ти се похваля, наредих пъзела само за 2 дни!
- И какво от това!?
- Ми, на кутията пише - за 3-4 год.
Виц на деня Виц на деня Влиза шефът в офиса, води трима чужденци и казва на секретарката:
- Миме, направи кафета за тия тримата педе*аси!
- Глас от групичката:
- Двама са педе*астите, аз съм преводачът.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Разликата между колата и жената е, че ако чукнат колата ще забележиш...

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори