×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Строго наказание: Уволняват охранителите, убили с ритници човек в мол във Варна


Строго наказание: Уволняват охранителите, убили с ритници човек в мол във Варна
На фона лукса и скъпите стоки в магазина, в коридора трима убиха човек с ритници
18 Март 2015, Сряда, 21:54 ч.

Охранителната фирма е на баща и дъщеря и е със седалище в самия магазин

Тримата охранители, които в събота пребиха до смърт 52-годишния Нягол Петров, ще бъдат уволнени. Стартирана е процедура за дисциплинарното им отстраняване, съобщават Дарик, позовавайки се на информация от Гранд Мол Варна.

Дисциплинарно е уволнен и началникът на смяната по време на инцидента на 14 март.

Информацията потвърждава Ивелин Петров, мениджър сигурност в „Джи ем секюрити“.

Междувременно стана ясно, че охранителната фирма е регистрирана на същия адрес с фирмата собственик на търговския център, а управителите на мола и „Джи ем секюрити“ са баща и дъщеря.

За роднинската връзка информира сайтът Варнаутре, който публикува извадка от Търговския регистър. От справка в него става ясно, че едноличен собственик на капитала на "Джи ем секюрити" е "Оркид мениджмънт България" ЕООД. Седалището и адресът на управление са регистрирани на адрес ул. "Андрей Сахаров" No 2 Гранд Мол, ет. 2, административен офис.

Едноличният собственик на "Оркид мениджмънт България" пък е "Белпорт Корпорейшън - фирма регистрирана в Сейнт Винсент и Гренадини. Като управители са посочени Ярон Шама и Маи Мирецки.

Дружеството-собственик на Гранд Мол пък е "Оркид Мулти Комплкес - Варна" ЕООД. И тази фирма е със седалище и адрес на управление ул. "Андрей Сахаров" No 2 Гранд Мол, ет. 2, административен офис. Единият от управителите е също носи фамилията Мирецки, различно е малкото му име - Офер. Освен Офер Мирецки като управител в това дружеството е записан и Гай Нисим Мейохас. "Оркид Мулти Комплкес - Варна" също е регистрирана в Сейнт Винсент и Гренадини.

Побоят е бил нанесен в служебен коридор на търговския център. От записите на камерите за видеонаблюдение обаче не ставало ясно дали Петров е бил доведен в служебния коридор, за да му бъде нанесен побоя, или е бил открит там от охранителите, причинили смъртта му.

Тялото на починалия е намерено пред един от големите магазини в мола в събота, а аутопсията е направена чак в неделя. Затова първоначално съобщената версия гласеше, че той е починал от мозъчен инсулт.

Вчера Варненската Окръжна прокуратура съобщи, че арестуваните за убийството първоначално са били петима. Двама от тях по-късно са били освободени. Останалите са били задържани за 72 часа, като предстои да бъде определена мярката за неотклонението им, Срещу задържаните е повдигнато обвинение за съучастие в убийство, извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин

В категории: Крими


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Viliana i Mitko :)
30.08.2022 23:49:49
0
1
Аз в мола не харесва запознанство във елмаз.бг в сайта ново! Да, българския езика. Аз търговскията в магазинче в мола.
Аз не съм не е вярно дъщеря няма! Тъпанари хората пък счупвания апаратчето пуснато запалим в огън вещи. Аз съм сестра ми половина да разбирах точно непознава ми много отдавна
Аз ще утре в убият в събота случай в сестри ми половинки непознавате ли в абе в човека. Не нямам да боклука идиоти той умрял Баща тъпо!
10.
xaxax
20.03.2015 14:33:34
1
0
6matki ne mogat da biqt neka da doidat da vidat nie sofqnkite i rodjite kak biem xaxaxa s bradi se biem pak nashiq bos bat meci e nai golemiq biq444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 xaaxaxaax ple6akkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

spensssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss aiiiiiiiiiiiii mi6ki nadahaite sa ve4e nqkade sre6ta i da lapate sapa grozni palqciiiii
9.
boris
19.03.2015 20:11:19
1
1
da ako smartnoto nakzanie e warnoto drugi podobni qki 6te ukrotnat i nqma dase ubiwa taka za6toto kakto gi xwanat nqma da sa dogiwot a smart kakwoto sa napraweli i na tqx i6te se spre togawa v balgariqa
8.
boris
19.03.2015 20:07:46
1
1
rosen plnwaliev ako be warnal den po rano smartnoto nakazanie to z 4owe4ec 6te6e da e giw togawa 6te imat strax i 6te se zamislqat kakwo war6at i praqat
7.
walentin
19.03.2015 20:05:27
1
1
warnete smartnoto nakazanie
6.
qwor
19.03.2015 19:46:36
1
0
bez4ustweni zatwor za tqx
5.
Георги
19.03.2015 17:18:41
2
3
Дайте им лицата да ги видим и да ги разлепим ИЗ цяла България да ги знаем всички кои са тези убийци и да ги линчуваме публично където ги видим да ги захвърляме с камъни тези долни отрепки,плюнки!Да върнем смъртната присъда!Единия щял да съдейства имал годеница,коя е тази глупави проста жена да се хване с УБИЕЦ!Да бяга от този гад като дявол от тамян,това НВ са хора,това са долни убийци,гадини,подли и мръсни педали,дано им пръснат кирливите задници в затвора!Ще ми се правят на големи охранители мухльовци!!!Тъпанари които друго нищо не могат да правят и се хващат уж като охранители,а те се явяват биячи убийци!Дано ви теглят куршума някъде!Да пукнете дано гадини!!!!!
4.
XXX
18.03.2015 22:03:32
2
6
Горкият човек си отиде по най-жесток начин, сега тези мутри заслужават да им начупват кофите всеки ден, заслужават да останат в затвора доживот!!! Дано роднините на починалия чуят справедлива присъда.
3.
Мишо
18.03.2015 20:40:58
3
5
да им теглят един бой!
2.
боньо
18.03.2015 19:42:48
3
12
Тия боклуци трябва да са за дълго в затвора!
1.
зоро
18.03.2015 19:31:35
3
5
Роднините на убития имат право на ОБЕЗЩЕТЕНИЕ то е 5-6 цифрена сума. но през годините не се коментира тази тема защото някой дори вече уличени в това престапление адвокати ,чрез измама богатеят с милиони. Затова хора пострадали с убийство дори и при пътни катастрофи.ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА И ПАРИТЕ ,които ви се полагат.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Ваня Григорова откри кампанията на Коалиция „Солидарна България“ в Бургас, ето какви ще са приоритетите им в НС Разграждането в последните десетилетия тече с пълна сила, това трябва да бъде прекратено, заяви тя пред симпатизанти на открита сцена „Охлюва“ в Морската градина Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият Трагедията на "Тракия" е огромна, стана ясно кой е загиналият По всяка вероятност той е изгубил контрол над возилото си, то е преминало през мантинелата, през оградата, отстрани на магистралата и се преобърнало Автомобил се самозапали край Стара Загора Автомобил се самозапали край Стара Загора Инцидентът е станал около 15:15 ч. в платното в посока към Казанлък Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори