×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Битка за надмощие в АБВ: Ядосана юристка топи шампиона Коджабашев пред депутата Михов, не бил лидер в Бургас


Битка за надмощие в АБВ: Ядосана юристка топи шампиона Коджабашев пред депутата Михов, не бил лидер в Бургас
Румяна Цветкова, която до скоро беше ключова фигура в офиса на АБВ в Бургас, днес директно нападна областният лидер Антон Коджабашев и заместника му Драгомир Попов по време на пресконеферция на депутата ген. Михо Михов, тя не била канена на избора им
20 Януари 2015, Вторник, 12:57 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА

Румяна Цветкова използва пресконференция на генерала, за да атакува областното ръководство на партията, от което отпадна охранителя Петко Иванов



Битката за надмощие в бургаската структура на АБВ, водена от управителя на охранителна фирма „3S СОТ“ Петко Иванов, който до скоро беше ключова фигура в партията, продължава с пълна сила. Членът на женската секция Румяна Цветкова, която по време на изминалите парламентарни избори беше юрист в офиса на АБВ в Бургас, атакува директно областното ръководство пред депутата ген. Михо Михов.

Народният представител даваше пресконференция пред журналисти за вижданията си по темите, обсъждани в парламента, когато от задния ред в залата на хотел „Бургас“ се изправи Цветкова и попита в качеството си на какви до него са седнали избраният през декември за областен лидер шампион по вдигане на тежести Антон Коджабашев и неговия заместник Драгомир Попов.

Ген. Михов каза, че нямало да се бърка в партийното строителство, той се срещал с всички членове и симпатизанти. До него седнаха областният лидер Антон Коджабашев и Драгомир Повов, които бяха избрани на събрание, проведено в присъствието на зам. председателя на АБВ Румен Петков

В емоционалната си реч Цветкова обяви, че не са провеждани събрания по подготовката на избора, нито пък е била канена на изборен форум. С това за пореден път изби напрежението в местната структура на партията, която в края на миналата година избута от ръководните постове в Бургас Петко Иванов. До тогава Иванов държеше ключова позиция в организацията и се готвеше да я оглави, въпреки че не успя да постигне добри резултати нито на европейските, нито на парламентарните избори. На проведено събрание на 14-ти декември за лидер беше избран Антон Коджабашев, като гласуването на новото ръководство беше проведено в присъствието на зам. председателя на партията Румен Петков.


Днес Михов не зае категорична позиция по спора в общинската структура, като заяви, че той не се занимава с партийно строителство. „Не съм член на Централния, нито на Националния съвет и няма да се намесвам. Не виждам в Бургас да има идейни различия. Питайте Контролната комисия и тя ще се одаде отговор на въпроса“, каза ген. Михов. Според него при подготовката на местните избори много от кадрите в общинската организация могат да се реализират. „Ако това не стане – то ще е, защото си мерим неща, които не са за мерене“, каза депутатът.

Същевременно стана ясно, че до този момент никой  на национално равнище не е оспорвал избора на ръководство. В момента протичат и общинските конференции на АБВ в региона. Досега лидери са избрани в Бургас, Несебър, Айтос и Средец. „Кампанията тече със знанието на ръководството. Румен Петков ни каза да продължаваме напред“, каза зам. председателят на областната организация Драгомир Попов.

В категории: Политика


23
Коментара
Флагман.БГ Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце 17/05/2024, Петък 10:29 3
23
Коментара по темата
23.
Mr Thompson
26.03.2016 20:02:54
0
0
Здравейте всички,

Имате ли нужда от кредит? Нанесете За по-нататъшната процедура. Ние предлагаме всички видове заеми при 2% годишен лихвен процент от диапазоните на 5000 нагоре. Всяко заинтересовано лице трябва да отговори обратно към нас със следната: E-mail: ([email protected])
Информация, необходима
Име:
Количество:
Продължителност:
Телефон #:
Държава:

Очакваме вашите отговори.
22.
Loredana Beretta
01.05.2015 02:05:51
0
0
Аз съм Loredana Beretta частен заем кредитор, който прави различен вид на заеми на Международния Държави спешно с 3% лихвен процент, ако Интересува любезно се свържете с мен чрез имейл: [email protected]

Девиз: Щастието е нашето удовлетворение

Ние живеем с нашето мото, можем да ви помогнем
21.
53rfgh
21.01.2015 09:33:47
0
1
Stoian kostov-po4eten predsedatel zavinagi
20.
dx
20.01.2015 20:47:51
3
2
Антон Коджабашев-измекяр,беше в ГЕРБ,в клуб "Спортист" и като не му стана "работата" "емигрира" при следващите неудачници...
19.
prr
20.01.2015 18:45:32
2
2
Лицемерие е ключовата дума и за двете групички в тая смешна партийка.
18.
вие не сте жора а животни
20.01.2015 16:23:55
3
9
Еба си примитивнните мутри, генерали чикии, калво сте вие, какво образование имате бе, че искате да командвате Европейска Държава, да не е ходил някой тук във Харвард по грешка..
17.
Жорж Български
20.01.2015 16:20:42
4
6
Тази мазна курва да сложи поне едно сако и костюм, да уважи бащите и майки които едвам изхранват семействата си, да еба боклука, тръгнала да си ползва циците със разтегателна блуза, хора, не се давайте на такива курви, не стига че са на Путин путките, аут, аут, от Бургас!!!!
Да се научите да се обличате като истински лидери, тъпачка мръсна!!!
16.
Важно!!!
20.01.2015 16:15:59
3
8
Само затвор за старите комуноиди АБВ, мръсни изроди ще ви утрепем, 50 години крадохте и ни третирайте като роби, вие сте партията на Путин, путки продажни, никакви патриоти не сте, вие сте Троянския кон платени от Москва окупатори. Всички знаем от къде мръсни комунисти вие получавате пари. Дошли сте само да ни отнемате свободата както прави валия лидер Путкин, най грозния диктатор в модерния свят!!!!
15.
Запозната
20.01.2015 16:07:21
3
11
Тоя Петко Иванов не бива, не е човек, оцениха го колко струва и го махнаха. Защо обаче сложиха тия двамата - Драгомирчо и Антон? Тия и те са бити карти! Първия малко ли лиза г*за на Лупи в евролъжицата, на втория политическите забежки и тях ги знаем! То къде ли не прелетяха тея птички! Със стари к*рви нов бардак не се прави! Факт! Намерете някой, който още да не се е ос**ал никъде и него турете начело, на тия им знаем вече номерата! А иначе Румяна не е казала нито една лъжа, но казаното от нея тука е извадено от контекста и се интерпретира превратно!
14.
Обикновенна Баба
20.01.2015 15:02:18
1
12
Г-жо или г-н Ван Хелзинг ! Много истина има в думите ви и ще се радвам да бъдат чути от всички граждани на област Бургас. На 68 години съм, видях комунизъм,социализъм,демокрация и сега анархия, работех цял живот … за смешна пенсия. Помня г-н Иванов докато работеше при Йоан Костадинов,без да влизам в детайли ще кажа че едно говореше друго правеше и за това го намразиха и съпартийците му.Но…в БСП беше така.Борба за власт,сега БСП си загива заради синдрома „Иванов или Стани шеф „но това заболяване не се лекува явно.Виждайки развитието на АБВ аз като майка и баба се надявам да има светло бъдеще.Това светло бъдеще се постига с хора,млади,умни,неопетнени,мислещи за своите избиратели.Аз много се възхищавам на един човек от АБВ в Бургас но няма да споменавам името му умишлено. Само ще отбележа че е бунтар по природа и роден лидер.Всеки следил събитията от началото на 2013г. ще се сети за кого говоря.
Искрено искам да пожелая на АБВ Бургас да намери нови и свестни хора за своите листи, нека не залагат на бити карти като бивши кметове или бивши общински съветници. Казвам го защото видях по телевизията сега в изминалата събота, сегашния кмет на Карнобат на трибуната до г-н Първанов . Ако ще се залага на бивши или настоящи….. това което сам си направиш то никой друг не може да ти го направи. Успех Дами и Господа членове на АБВ , желая го от сърце !
13.
.
20.01.2015 14:43:19
5
6
Досега не съм чул някой от АБВ да говори за конфликти или разделение. Май май само на въпросната и още 2-3ма нещо, или някой им пречи. Жива и здрава да е, хората си знаят кой кой е.
12.
Burg
20.01.2015 14:36:08
3
4
Na krivata raketa - kosmossa i prechi, che i na tazi...
11.
onzi
20.01.2015 14:35:49
2
4
tazi ligla koqto re6i 4e za den dva moje da prevatizira A B V v burgas da se pomoli na kogjata moje i da uspee da mu koleni4i....
10.
onzi
20.01.2015 14:35:45
2
4
tazi ligla koqto re6i 4e za den dva moje da prevatizira A B V v burgas da se pomoli na kogjata moje i da uspee da mu koleni4i....
9.
batka
20.01.2015 14:13:04
0
7
do Вах Хелзинг - nesnam dali si pi4 ali pi4ka ama si mnoo prav i kefi6 iako. e takiva umni ora ni trevat da stavat deputati i lideri.ako abv si izdignat novi svesni ora 6i glasuvame i batkite za teh...i kiflite sa s nas ora. gore glavite ora ne davaite na sotajiski milf4eta da gra4at po medi
8.
Вах Хелзинг
20.01.2015 14:02:21
1
8
За простотията граници няма , за безочливостта и наглостта също . Нека не съдим дамата с мания за величие или друг вид съвременна мания. Вероятно се чувства неудовлетворена физически и интелектуално от доста време. Проследявайки хронология на събитията от стъпването на АБВ в Бургас мога да отбележа следното : Как стана така ,че основателите на тази структура ,бяха изместени от изгонени протежета и недодялани псевдо политици ( погледнете внимателно листата с кандидати за народни представители ) от леви организации на последните избори за народни представители. Идват нови избори и нека внимателно си наредят листите по общините за да нямат отлив на гласове а това става само с нови хора ,които не са участвали във властта и са обществено приети. Незнайно защо но по време на предизборната кампания г-н Иванов се държеше като собственик на фирма а не като председател на предизборен щаб. Вероятно в самата организация е било по- лошо държанието му с колегите. Да не забравяме че защитниците на г-н Иванов не може да са по-добри от него…. иначе защо ще го защитават . Все пак да не забравяме „Господ забавя но не забрава“ !
7.
аз
20.01.2015 13:52:33
6
8
Обикновено човек като е безпомощен е озлобен и в злобата и простотията си ръси глупости. Господа явно сте настъпили по опашката госпожа въпросната. Не че е необходимо да и обръщате внимание всъщност. Пожелавам ви много успех!А кой е легитимен и кой не - не я тя човека, който го решава!
6.
Киро Гела
20.01.2015 13:34:26
0
0
Една софийска публика беше написала като хореография -ЩАМПИОНИ 2013,ама се получи една везаловизация после...
5.
nadaren
20.01.2015 13:28:30
4
5
4ekai 4ekai malko mi 6o ne sa iskazva Putkoto a taia marda . mai ne e imal smelos na taia sre6a a . basi izroda .. namerete i maj ama iak i nadaren da ia blaska iako v aspuha
4.
Petito
20.01.2015 13:22:19
3
4
taia tapa ne d...na misirka si tarsi korav h..i za neshto otzad :))) iavno sotadjiata ne si varshi zadaljeniata i tia se chudi koi li shte ia poiska :))) ama to umrel kon ne rita :)))
3.
Бургазлия
20.01.2015 13:17:15
4
7
Румен Петков беше казал до какво води "тишината в спалнята". Явно около тази нереализирана "мома" цари космическа тишина.
Тя не била поканена . Как да те поканят ? С бъклица и дрян ? Като чета каква злоба се лее от нея , поканата трябва да е най вече с дрян.
2.
123
20.01.2015 13:11:18
4
5
Негрaмотници
1.
цирк
20.01.2015 13:09:56
4
13
Смешници.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Какво се промени на матурите тази година - отвори се нова възможност Организацията в училищата е много стройна, видя репортер на Флагман в две различни софийски училища Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Пуснаха от ареста счетоводителка от случая порт „Европа”, вижте разказа на дъщеря ѝ Жената била изведена от дома си в кв. Ветрен вчера в 8:30 ч. и досега е била разпитвана Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Адвокатката на осъдения за убийството на родителите си разкри, че се е предал заради скъсан кабел Венцислав Караджов е искал е да се самоубие тази сутрин, но е приел това като знак на съдбата, каза Зоя Тошкова Селският хитрец Алек изигра всички Селският хитрец Алек изигра всички Най-гадното бе, че не позволи на победителките Маги и Надежда да се зарадват, че са финалистки Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Расте ли марихуана пред сградата на полицията в Русе Според ландшафтния архитект Росица Върбанова растението е от вида канабис сатива, така наречения промишлен коноп МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители МВР атакува частния порт „Европа”, има задържани служители Според адв. Веселина Василева има бита служителка, която се нуждае от незабавно освидетелстване, а е в ареста Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Изоставената Надежда от "Ергенът": Ще науча моят син да не постъпва като Алек Надя е разочарована от поведението на Ергена, но Магдалена твърди, че е влюбена в него  Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Не ми пука, че ме мислите за страхливец, обяви Ергенът Решението на Алек да си тръгне сам дойде, след като майка му и сестра му се запознаха с двете претендентки за сърцето му На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка На мен, ако някое такова лигавещо хайванче ми врътне такъв номер – да ме зареже с балната рокля чрез видео писъмце, жална му майка За тези, които се чувстват разочаровани или излъгани, Нордел предлага да последват примера на шведските републикански активисти и да изразят недоволството си по нестандартен начин Ергена е жалко, мамино детенце Ергена е жалко, мамино детенце Никога не е имало толкова жалък ерген
САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Простреляният премиер на Словакия дойде в съзнание след дълга операция Полицаи са застанали до входа на болница "Рузвелт" в словашкия град Банска бистрица, където беше опериран Роберт Фицо
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори