×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

9 разновидности на фейшъла, или как да му доставим кеф, без да ни е гадно (18+)


9 разновидности на фейшъла, или как да му доставим кеф, без да ни е гадно  (18+)
А когато свършва, нежно насочете пищова му леко настрани
16 Януари 2015, Петък, 22:08 ч.

Какво искат мъжете, когато свършват и как да избегнем да не изцапат косата и лицето ни


Всеки полов акт най-често завършва с мощна еякулация върху чуждото женско тяло. С този акт изразяваме тоталното удоволствие и благодарност на трудещата се жена, която буквално се е разчекнала, за да ни накара да изригнем като вулкан в малко село. В прохождането на полово активния свят, другарите често бяха задържани от латексова преграда до появит на Джена Джеймсън и финалния щрих върху лицето на партньорката. Длъжни сме да напомним, че не всяка дама се съгласява на такова премеждие, практически прилича на разстрел – тя застава на колене и поглежда смело голия пищов, очаквайки финалният залп. Разбира се, смелите жени нямат нищо против това и дори одобряват, както и ние, следователно трябваше да класифицираме всички типове на фейшъл, както и техните значения! Ето и най-популярните фейшъли в днешно време.

1. Не в окото!
Признай си, това се чува най-често, когато си готов да изпразниш своя Tommy Gun. Някои приятелки наистина споделиха, че това може да бъде болезнено, но нито една не може да разбере, че в тези 5-10 секунди липсва всякакъв контрол. Джентълменът се извинява и подава кърпа, без да я пляска през бузките с оръжието!
2. Не по косата, бе!
И продължаваме с проблемите, защото е нормално да вдигнеш мерника след първия път. Твоите плувци прелитат над целта и вместо да се спрат върху челото, те акостират в новата прическа на милото. Приготви се за скандал, защото няма нищо по-ценно от косата й, сякаш нарочно си искал да се случи така. Протестите са излишни, нека го приеме като био маска за коса, твоят продукт поне е по-чист. Около 60% от господата са имали този проблем, но поне не дават жертви в борбата с косопада.
3. Пропуснатият изстрел
Признаваме, че това се случва и на най-големите професионалисти. Обикновено се случва, когато партньорката се заигра с него така, сякаш е скоростен лост на стара руска машина. Напрежението и прекалената й отдаденост често водят до смяна на чаршафите, ама какво да се прави, желанието е голямо. След кратка пауза може да се пробва едно презареждане.
4. Женският фейшъл
От доста време говорим за скуирт феномена. С него изравняваме силите и повече не можем да говорим за дискриманиция. Това упражнение поставя мъжа на колене, докато избраната се подготвя за изливане на водопада. Господа, ако не сте карали жената до Вас да изпита това, Вие сте гадове! Първо трябва да кажем, че наистина си заслужава и второ, това ще е един много горещ спомен за нея! И Джъстин Тимбърлейк пееше „What goes around…“. Бъдете добри, върнете й жеста.
5. Очилата
Какво е първото, за което се сещаш, когато видиш жена с очила? Спокойно, дори и да не е първото, то попада в топ три. Жената с очила е особена перверзия и след като порно индустрията се постара да отнеме удоволствието от завършека на филма, все повече актриси сложиха предпазните очила, за да не пострада зрението им. След това се появи и компания, която каза, че електронно ще премаха предпазните средства, за да се запази пълното удоволствие от гледането, но това е съвсем друга тема. Този изстрел е желан, откакто разбра, че милата използва очила за четене, само чакаш разрешение и отприщваш всички най-чисти чувства.
6. Снайперът
Розовата индустрия показа, че има хора на правилни добавки, които спокойно могат да уцелят жена от другия блок. Снайперистите често използват елемента на изненада и обикновено стрелят неочаквано с голяма мощност и далекобойност. В онези прекрасни моменти, когато си отгоре, финалният залп никога няма ограничения. Учените твърдят, че добрата стимулация може да донесе желаната далекобойност и безпроблемно акостиране на плувците върху нейното лице от разстояние. Милото не трябва да роптае, това все пак е маска за лице.
7. Големите гърди
Именно те доказват, че между двама Ви може да има нещо. Този вид стимулация е преписан на съседите от Турция, но се използва от всеки гражданин на света. Надарените дами винаги включват гърдите си в употреба и допринасят за изграждането на фонтана. Тя ги стиска, докато си между тях и след това започва онези популярни движения, докато камбанката не звънне. Гравитацията върши всичко останало.
8. Да, не, да!
Всяко усилено стимулиране носи леки смущения в мъжката система. Причината се крие зад факта, че ти си играеш с героя от най-ранна възраст и знаеш какво и как точно да направиш. Жената няма този опит (щяхме да се притесняваме, ако го има) и любовната игра се движи от висини към низини до достигането на финалния резултат. Може да се представи като турбо лаг – натиска педала и чака няколко секунди, преди да се случи детонацията.
9. Усмивката
Не сме вярвали, че ще открием девойки, които обожават този акт, но сме бъркали. Усмихнатата жена в този случай е като аплодисменти, преди да финишираш, някак си oкуражават и предразполагат за силен финиш. Откриването на подобна дива в леглото може да бъде трудно, защото никой не иска да пусне подобен талант. Не искаме да говорим за онези богини и желанието им да те изтискват до последната капка, те са истинската легенда за страстта./men.hotnews

В категории: Животът


Коментари
Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
Флагман.БГ Хутите свалиха американски дрон Хутите свалиха американски дрон 17/05/2024, Петък 16:00 1
Флагман.БГ Вижте новата пенсия за възраст и стаж Вижте новата пенсия за възраст и стаж 17/05/2024, Петък 14:40 0
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Ето кога излизат резултатите от изпита по БЕЛ Учениците имах избор дали да пишат есе или съчинение Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Защо бургаските зрелостници избраха мълчанието пред приказката за стълбата (ВИДЕО) Само двама от тях се решиха на интерпретативно съчинение за „Цената на компромиса“ във фейлетона на Смирненски
Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана  Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Кой е виновен за стрелбата срещу Фицо? Атентаторът бил радикализиран старец Напрежението е къкрило като в тенджера под налягане, коментира  Милен Керемедчиев Путин пристигна в Китай Путин пристигна в Китай Надява се да задълбочи стратегическото партньорство между двата най-мощни геополитически съперника на САЩ
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори