×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов съди зам.главния редактор на Флагман Боряна Тенчева – пречела му да бъде морален стожер!


Депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов съди зам.главния редактор на Флагман Боряна Тенчева – пречела му да бъде морален стожер!
Боряна Тенчева разкри как се раздават евтини земи на близки хора до Хафъзов (в кадъра) и колегата му в НС Дурхан Мустафа в Айтоско, но трябва да плати 10 хиляди лева заради душевния тормоз, на който била подложила депутата
16 Януари 2015, Петък, 02:21 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки архив

Причинила му душевен тормоз с разкритието за раздадените евтини земи в Айтоска община


Народният представител от ДПС Хюсеин Хафъзов даде под съд за обида и клевета зам.главния редактор на Флагман.бг Боряна Тенчева - заради разкритието й, че се раздават земеделски земи с връзки на ниски цени в айтоското село Тополица. Депутатът е от Айтос. Той сезира Районния съд в Бургас затова, че са накърнени честта и достойнството му чрез заглавието “Кметът на Айтос уреди с ниви родата на депутатите от ДПС Хюсеин Хафъзов и Дурхан Мустафа“ от 7 май 2014 г.  - виж подробностите тук.

Всъщност публикацията е репортаж от дебати по време на редовна сесия на Общинския съвет в Айтос, проведена на 30 април м.г., свързана с продажбата на общински недвижими имоти в селата Черноград и Тополица. Сред тях е земеделски терен в Тополица, за който заявление за покупка е подал близък до Хафъзов гражданин с името Селих. „Въпросният Селих е негов братовчед!“, твърдят съветниците от опозицията, които, оказва се, са ходили на място, за да огледат земята.

Другият кандидат-купувач е съпругата на втория в листата на ДПС бургаски народен представител Дурхан Мустафа - Айше. Тя пък иска от кмета три имота в Черноград.

На тази сесия съветниците от ГЕРБ протестират основно срещу кмета Васил Едрев, избран и подкрепян с мнозинството от ДПС, че земите се търгуват твърде евтино, видно от внесената кметска докладна. Опозицията е категорична, че няма равнопоставеност между обикновените местни жители и тези, близки до върхушката на ДПС. Настоява се продажбата да бъде извършена по пазарни цени. Това е описано и в статията на Тенчева.

С призовката, която Тенчева получи, Хафъзов настоява да се образува наказателно дело от частен характер и претендира тя да му плати обезщетение от 10 хиляди лева, да покрие и разноските по делото.

От какво е засегнат:  Хафъзов оспорва единствено родствената  връзка с въпросния купувач на нивите Селих. Той не му бил роднина, а близък приятел и съдружник. И сам потвърждава, че този близък приятел е подал заявлението за покупка на терена.

Не съм подпомагал или облагодателствал някого, било то роднина или приятел, възползвайки се от служебното си положение. В подадената от мен декларация за разкриване на конфликт на интереси съм пояснил, че със Селих сме съдружници във времето преди да стана депутат. Той ми е приятел отдавна, но не и мой роднина.  Това, че по неговото заявление има отговор от общинските власти по никакъв начин не бива и не може да се свърже с моето име. Да се прави връзка между покупката на имоти от мои роднини и моето служебно положение, естествено довежда до негативно въздействие върху имиджа ми като народен представител“, жалва се пред магистратите Хюсеин Хафъзов.  Той се чувствал обиден от глагола „уреди“ и думата „свойски“. Но те не се отнасят до него, а до кмета Едрев.

Неясно защо народният представител е решил, че „това опетнява доброто ми име, отслабва вярата и уважението към мен. Поставил съм си за цел да променя мнението на гражданите по отношение на техните политически представители и държавници. Считам, че това трябва да бъде цел и дълг на всички политици, за да реабилитираме авторитета на институциите и политиците. Въпросната статия ме възпрепятства в моя стремеж. Нещо повече! Правя всичко възможно да бъда личен морален пример за дъщеря си, която беше шокирана от обвиненията, насочени към мен... Дълго време съм служил като морален стожер и етичен модел за своите последователи  в политическото поприще и религиозните среди“, се казва в тъжбата.

Цитирала съм коректно изказванията на общинските съветници и мнения по темата с раздаваните по занижени цени земи. Възможно е този човек Селих да не е братовчед на Хафъзов, както твърдяха от опозицията, но това не променя силата на тяхната близост – самият той казва, че са близки приятели от много години и съдружници в търговския му бизнес. Питам се къде г-н Хафъзов съзря обидна квалификация, клевета?  Усещам образуваното срещу мен наказателно дело като репресия и опит да бъда сплашена. Ако се върви по този път, няма да се учудя и ако вторият депутат от ДПС Дурхан Мустафа утре каже, че жена му Айше  е с душевно разстройсто, понеже се разбра от нас как купува нивите в Айтоско“, заяви Тенчева.

Хюсеин Хафъзов от Айтос и бившият руенски кмет Дурхан Мустафа представляват ДПС за Бургаска област в парламента. Мустафа е за трети мандат, но никой досега не е чувал гласа му от трибуната, не го е срещал на обществени събития в района.

Известният с крайните си сепаратистки възгледи Хафъзов обаче скандализира политическата класа още в началото на първия си мандат чрез крилатата фраза от юли 2013 г.:  „Никога в живота си не съм ваканцувал!”, като критика към останалите депутати преди летния им отпуск.

Същият Хафъзов се обръща официално към населението на съседна Турция по време на митинг в Чорлу с: „Велики турски народе! Теб те очакват Родопите, Айтоското поле, Тракия, Лудогорието…Всичко това е твое, твоя територия!”.

Без да правим опит за психопортрет на народния представител от Айтос, цитираме точно друго негово изказване от парламентарната трибуна на 14 февруари 2014 година: „Следете всяка моя стъпка, защото съм готов да платя за свободата си! Аз ще вървя по пътя на Нури Аданъ, Ахмед Давутоглу, Ахмед Доган”!

Също и следното общоизвестно предупреждение, за което има внесен сигнал в прокуратурата: „Дайте ни втора джамия в София и няма да имате проблеми!“.

В автобиографията на 38-годишния Хафъзов пише, че е преподавател и журналист. Отпреди да стане депутат е известен с образувано срещу него наказателно производство за заверка на подправени документи в качеството му на главен секретар на Главното мюфтийство.

В категории: Политика


56
Коментара
56
Коментара по темата
56.
ipo
22.01.2015 10:32:33
0
3
да разследват и тоя даначния от Айтос от къде има толкова пари
55.
opi
22.01.2015 10:27:15
0
3
една свинска опашка в задника и да си ходи в Тополица
54.
do .....e
21.01.2015 23:40:02
1
1
а бе Тарикат руенски,защо плюеш по адрес на Валери Симеонов,имал вила,имал хотел,имал какво ли не....Ами ще има успял човек е,а защо не кажеш какво имат Делян Пеевски,Доган,Бисеров,Данчо Ментата и повечето парвенюта и агенти от ДПС.Бог да пази Валери и Всички от НФСБ,те ще Ви разкажат,кой е написал "Под игото"и то още на следващите избори!
53.
kokoban
19.01.2015 18:14:39
0
1
Тъпото ченге едрев си е от Айтоските села.Никога МВР Бургас не беше имал по-малоумен шеф.Тъжното и страшното е,че в България продължават назначения с партиен нюанс.Иначе щяхме да сме на светлинни години напред от сегашното дъно.
52.
ама вярно
18.01.2015 01:40:25
2
5
ама то наистина вярно, че си айтоски хулиган, разсъждаваш много тъпо. Айде, ако обичаш си прави тъпите сметки другаде и остави нормалните хора да дишат. Изобщо не ни интересува аритметиката ти. А още по-малко пък тъпите сметки на Хафъзов. Довиждане, момче, спи си спокойно с мислите, но не ни занимавай с тях. А този да го духа, съдът не е джамия
51.
Aytoski huligan
17.01.2015 20:20:29
3
0
Грешка БСП-39 депутати исках да напиша
50.
Aytoski huligan
17.01.2015 20:18:53
3
1
ГЕРБ-84 депутати.....БСП-38 депутати......ДПС-38 депутати......РБ-23депутати.....ПФ-19 депутати и т.н.КАПУТЧЕ КАТО СЕ НАУЧИШ ДА БРОИШ ДО 100 И МОЖЕШ ДА РАЗПОЗНАВАШ И РАЗЧИТАШ ЧИСЛАТА МИ СЕ ОБАДИ АЗ СЪМ НАБЛИЗО ЩЕ ТЕ ЧУЯ И ЩЕ ТИ ОБЪРНА ВНИМАНИЕ.
49.
Pfy
17.01.2015 18:28:48
0
2
До №47 Aytoski huligan

Мили ми смехурко весел патиланчо. Тези щуротии дето си ги написал от къде излязоха от шалварите ли? Май бая си се поровил там явно. Иначе си вярвай, че с 1 милион турци ще сте 2-ра политическа сила. Ей момче вземай си редовно розовите хапчетата, че не си добре. Явно чуваш гласове от отвъдното. И тичай пак при доктора да те отпуши, че си се задръстил от всекъде.
48.
Pfy
17.01.2015 18:26:04
0
1
До №44 Aytoski huligan

Мили ми смехурко весел патиланчо. Тези щуротии дето си ги написал от къде излязоха от шалварите ли? Бай си се поровил там явно. Иначе си вярвай, че с 1 милион турци ще сте 2-ра политическа сила. Ей момче вземай си редовно розовите хапчетата, че не си добре. Явно чуваш гласове от отвъдното. И тичай пак при доктора да те отпуши, че си се задръстил от всекъде.
47.
Aytoski huligan
17.01.2015 16:45:03
4
0
Селският бег иска да отговори на капута "Pfy",а отговора му е че ДПС е почти втората политическа сила в БГ. парламента и на следващите избори ще е втората а не почти втората.Комунистите ще бъдат ответи от второто място.А ГЕРБ колкото и да са напъват това е максимумът което могат да вземат ,а другите партии са огриски тях ние ДПС-арите на ги броим за политически фактор те не ни интересуват.Провери изборните резултати от всички парламентарни избори ,за да се увериш какъв прогрес има ДПС-то .След следващите избори ще се сетиш за тези редове и ще се сетиш за мен.Сигурен съм в това.
46.
Pfy
17.01.2015 12:32:41
2
3
До №44 Aytoski huligan

Къде се загуби селски бек ? Някъде в дебрите на майчините шалвари ли?
45.
Pfy
17.01.2015 12:07:32
3
5
До Aytoski huligan --
5 пари не давам за глупостите, които си написал. И не се чувствай длъжен да ми "отваряш очите". Те са достатъчно отворени и за разлика от повечето хора не съм зомбиран от телевизиите, които ръсят само дезинформация. Тези врели некипели върви ги разправяй там на твоите резняци, не на мен. Ако ДПС е толкова силно, защо виете като кучка за х.й, а ? Така ви се пада. Българина рано или късно ще прогледне и тогава ще накаже вас разпасала се рязана пасмина и всички български предатели в това число и ГЕРБ като излязат и гласуват, за когото трябва. Тогава няма да има чак такова разпиляване на гласове, а смешното ти ДПС ще остане да вие даже извън парламента. Всичко е въпрос на време. Като гледаш новините виждаш ли зараждащото се недоволство спрямо вас ислямистите в цивилизования европейски свят? Защото аз го виждам и това ми доставя голямо удоволствие. Ще го видят и заспалите българи, но както казах всичко е въпрос на време. А скоро цивилизования свят ще ви отвее там, където ви е мястото в 13-ти век.
44.
Aytoski huligan
17.01.2015 11:45:39
7
3
"Pfy " Виждам ,че не ги разбираш нещата и искам да те отворя очите по темата относно която си се оригнал.В България живеят около 1млн. турци(в това число и турчеещи се цигани) и около 5млн българи(в това число и българеещи се цигани).Понеже 90% от турците гласуват за ДПС а само 10% от турските тласове се разпиляват.А при българите "НАЙ-ГОЛЯМ" % отива при ГЕРБ.А том(а този най голям % е 20-25% от българските гласове,10-15% са за БСП,4-5% са за РБ ,2-4% са за .......и т.н.и около 10-15% от вашите гласове се разпиляват(остават извън парламента).За това ви благодаря колкото повече ни нападате и обиждате толкова повече ни сплотявате.Благодарение на вас ние ( ДПС -то) сме силни и ще станем и по-силни.Така че властта не е до желание или до нежелание а е въпрос на % парламентарно присъствие.
43.
Pfy
17.01.2015 11:15:39
4
6
Ислямът е вреден и опасен за човечеството. Той е като чумата и нацизма и за това трябва да бъде унищожен. А този смешник Хаммъзов ли е къв е и от къде е изпълзял просто не му обръщайте внимани е и го оставете в забрава. НАЙ ВАЖНОТО Е НА ИЗБОРИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА ИЗЛИЗАТ И ДА ГЛАСУВАТ НЕЗАВИСИМО ЗА КОГО. САМО ТОГАВА ДПС ЩЕ Е ВИНАГИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА А ТОВА МНОГО ГИ БОЛИ. ИЗЛИЗАЙТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ, ЗА БЛАГОТО НА БЪЛГАРИЯ И ЗА ТОВА ДПС НИКОГА ДА НЕ ПОМИРИСВА ПОВЕЧЕ ВЛАСТ.
42.
до:...е (хафъзоф)
17.01.2015 11:15:29
2
11
Кво се правиш на света вода не напита? Я кажи истината защо те РАЗКАРАХА от главно мюфтийство, за това , че си много 'честен' нали. А в Чорлу, като се правиш на 'патриот и велик турчин'каза ли им , че жена ти и дъщеря ти са с български имена.
41.
Aytoski huligan
17.01.2015 11:10:13
4
4
Ако тази журналиска е писала само истината и нищо повече , защо тогава някои капутчета са се претестнили? Въпросната журналя ако е за съдене нека бъде осъдена и да си излежи присъдата в Сливенския затвор при джебчийките , ако не е нарушила закона тя ще бъде оправдана..................защо някой се притеснява от нещо си?
40.
,,,,,e
17.01.2015 07:05:58
6
2
Марин от Руен-dai na skat vilata na valeri simeonov v ob6.zlatograd idi i vij za kakva vila stava vapros asfalta po neq e za milioni a 4e tuk nqkoi si uredil nqkoi na rabota kakvo lo6o v tova a tozi valeri s koi pari e napravi a cql jivot mai e prodaval eskimo na plaja v burgas kolko ste zle
39.
,,,,,e
17.01.2015 06:03:07
9
1
Тенчева- koq be6e ti 4e ne te pomnq otkade se izlupi tarsi6 slava nali dosega kade be6e tolkova povodi ima6e 4e se hvana sega s hafazov ta toi vsa6nost e nikoi hafazov e 4ovek koito bi pomognal na vseki bez zna4enie kakav e po religia ako vsi4ki deputati bqha kato nego sega bg nqma6e stigane kolko si jalka ne e istina HAFAZOV TRQBVA DA SE GORDEE6 S TOVA . BORISOV E NA ZADEN PLAN SMQTAI KOLKO VAJEN 4OVEK SI TA SE ZANIMAVAT S TEB QVNO SE TARSI POVI6ENIE OMRAZNA I NA KAKATA DA E S 400 LV ZAPLATA A I VE4E E DARTI4KA
38.
Марин от Руен
17.01.2015 00:06:23
2
16
Публична тайна е как стават всички назначения в община Руен и Айтос,колко е мизата на Хафъзов и Дурхан за уреждане на земи,имоти и работа.Питайте бившия вече шеф на инспектората по образованието в Бургас Даутев,колко пари даде на Дурхан да го назначат,как стават назначенията от Хафъзов в горско стопанство Айтос и в пътното управление.Още много доказателства има,които ще предадем на Боряна,а защо не и на телевизия Скат.Тези измамници трябва да бъдат наказани!!!!!!!!!!!!
37.
спиро
16.01.2015 22:48:47
3
8
Мози мангал съм го клецал
36.
дьонмето Хафъзов
16.01.2015 22:38:26
1
15
Хюсеин Хафъзов е българин-мохамеданин.
Приятеля му се казва Салих Метраш и е също българин-мохамеданин.
Двамата са уахабити, ислямски фундаменталисти.
На Хафъзов жена му си е с българско име и така е родена. Брат му почина с българското си име.
Салих Метраш се разведе с първата си жена,защото не искала да си смени името Елина Караджова на това,което той искаше.Втората му жена е Рудозем и е забулена от главата до петите.
Правете си сметка какви са и двамата.
Не обиждайте турците,защото тези двамата не са турци.Те искат да се изкарат по-турци от турците.Турците са умерени и тихи хора,а тези са истерици.Дурхан е един обикновен крадец и е депутат за да не го разследват за далавери с европейски средства докато беше кмет на Руен.
Хафъзов също е депутата за да не го разследват и съдят за подправените документи.
Защо не действа ДАНС за изказванията му в Чорлу?Защото са аматьори.Защо не го погва прокуратурата?Защото са подлоги.Генчо Каската Генчев е дансаджията в Айтос по турския въпрос.Жена му е шефка на прокурорите в Айтос.
Помислете дали някой ще направи нещо дори след като цяла България видя и чу какви ги приказва в Турция това дьонме Хафъзов.
Всъщност те турците си знаят,че Хафъзов е дьонме и затова го мразят.
35.
bale
16.01.2015 21:14:44
1
7
Браво. Което е лошо за ДПС-то е добро за мене
34.
прав
16.01.2015 20:31:11
3
8
този трябва да влезе в Районния съд но като подсъдим!!!!!!!!!!!!
33.
naseto
16.01.2015 19:56:33
3
9
На тоя рязания жена му да не ходи с фередже по улиците ее?
Маниййй кой знае колко е грозна кюрдката!!!
В Турция верно ли е че курвите и изоствените жени ходили с фереджета?
Ам ако е така то свястна жена там няма да се намери е?
А и чувам ,че се пускали за 20 лири?
Ако е така да бягаме за Турция ще им пръснем сливите .Аз отивам с 1000лири.
32.
naseto
16.01.2015 19:47:46
1
11
Борянче, я му разкажи на тая рязана бургия в съда кой управлява в нашата родина България.Накрая кат се поздравиш с успех шибни му един тукат пред съдията от мен на тоя миризлив кюрд!
31.
сис
16.01.2015 18:50:08
1
11
Боби, успех, този само плаши, защото са зад борда
30.
Tany
16.01.2015 18:39:15
13
6
Flagman,vsichki ste za sad,nemoje da pishite I klevitite samo horata,poglednate na kakvo nivo ste,mahlqnska sedqnka :)))!!!
29.
не можело
16.01.2015 16:37:44
2
13
абе кой нормален депутат ще хукне за нещо такова да съди, та това си е чисто заяждане на този мунчо, който си мисли, че всичко му е позволено. В крайна сметка всичко ще си дойде на местата, смешнико. мисли си, че е страшилище като пред руенските и айтоските женици явно.
28.
А ТАКА МОЖЕЛО
16.01.2015 16:23:22
15
15
КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ НЯКОЙ ДА Е СЪДИ ТАЗИ КРАНТА БЕЗ ТОВА САМО СИ ИЗМИСЛЯТ ГЛУПАВИ СТАТИИ И КЛЕВЕТЯТ ХОРАТА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО .
НЕ ЗАЩИТАВАМ РЯЗАНИЯ ФЕС НО ТЕЗИ ДОЛНИ К...УРВИ СИ ГО ЗАСЛУЖАВАТ ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА А МАХЛЕНСКИ РАЗДУМКИ
27.
1
16.01.2015 16:17:06
3
8
Иване, и къде по-точно са му добрите дела на господина? Ти и ти май си му братовчед далечен ми се струва :D
26.
Ivan
16.01.2015 14:29:46
24
8
От тези ваши коментари се вижда колко много хора във България живеят с предразсъдъци.Всеки плюе и ругае без да знае всъщност колко грешат за въпросния Хюсеин Хафъзов.Човек трябва да се съди според делата си не според религиозната и етническа принадлежност.Аз познавам този човек и мога да кажа че ако всички бяха с неговото мислене и виждане на нещата сега нашата Родина щеше да е във възход,но уви докато ги има тези предразсъдъци положението ще си е същото.
25.
trapera
16.01.2015 14:11:39
2
23
Всички сме едно – сунити, шиити, костовисти, либерали, демократи, християни, будисти, гейове, педали, цесекари, левскари, бесепари, дедесари, месари, лайнари…всички сме едно, но действаме поотделно, защото юнашко сърце, майко Земя, не трае.
Всеки е поробен от тирани мръсни и животът ни минава в мерене на пишки, безразборен секс и отброяване на всяка глътка поет въздух в банкноти.
Сътворението, падението и спасението – е не по Господ или Микеланджело, а по нас самите, защото някой много тъп е решил, че можем да се справим с тежката задача мирно и тихо да живеем в любов и разбирателство.
Да турим пепел на виртуалните си рани, да погребем жертвите на мръсните си войни и да ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД предлагам аз, защото и без това си е ебало майката!
24.
,,,,,e
16.01.2015 14:01:33
10
4
ami komentiraite vilata na valeri simeonov vila za milioni zavar6ena predi meseci oblast zlatograd vrah sveta nedelq kazva se panoram idete i vijte asfal i basein za milioni v sofia nqma takava vila i vsi4ko tova zavar6eno predi meseci ami sega kakvo 6te kajete za tova mazno prase
23.
,,,,,e
16.01.2015 13:56:22
15
3
mnogo ste zabavni vsi4kite kolko ste zle kak moje da komentirate 4ovek koito dori ni nai malko poznavate ne vi pravi 4est a se imate za mnogo mnogo moderni
22.
1
16.01.2015 13:45:16
5
18
На това му викам аз да си нагъл...Не стига,че е виновен,ами и ще съди. С тази наша нагласена държава,дано не излезе виновна журналистката,че си е свършила работата и е отразила истината.
21.
българин
16.01.2015 13:30:31
9
16
Резак в затвора
20.
asd
16.01.2015 12:11:06
5
16
законите трябва да са за всички в България,не само за турците и циганите!
19.
67a98
16.01.2015 11:21:39
26
8
МОЛЯ ПОДКРЕПЕТЕ ТОЗИЕЛИК ТУРСКИ НАРОД ЖИВЕЕЩ В БЪЛГАРИЯ
18.
sas
16.01.2015 11:19:21
5
19
Тоя за какъв се мисли-разсъжденията и помислите му са като ....на радикален ислямист.
Ще "ваканцува",жена му ще ходи забулена-въобще тоя човек в кой век живее и къде? Където му минават номерата...
17.
СТАРОТО
16.01.2015 10:50:27
6
22
ВИКАМ НЯКОЙ ЛУД ДА МУ РЕЗНЕ ПРЪСТА НА ТОЗИ РЕЗАК ДЕТО РАКОМАХА ТАКА ЯВНО НЕ ЗНАЕ ЧЕ СЕ НАМИРА В БЪЛГАРИЯ НЕ В ТУРЦИЯ ТАМ ДА СИ РАКОМАХА.ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ГРЕШКИТЕ АМА СЪМ МНОГО ЯДОСАН И ТОЗИ АКО МИ СЕ МЕРНЕ ТЕЖКО МУ...
16.
иван
16.01.2015 10:33:25
5
25
Време е рязаните бургии, да бъдат навряни в миша дупка!
15.
д-р Менгеле
16.01.2015 10:32:04
4
29
Гаден, мръсен, миризлив, рязан сикилмиш, МАРШ В АНАДОЛА да ти порят мазния гъз!
Кажете на коя дата и в колко часа е делото и да видим тогава дали мазния мангал ще се появи и "безпристрастния" районен съд какво ще реши!
Призовавам и двете бургаски агитки да се обединим, да поканим и други агитки от страната и да им разкажем играта!
14.
Химлер
16.01.2015 10:20:41
6
29
Тъпата чалма да ходи да копае тютюн.....или директно да си ходи в Анадола.
България за българите.
13.
h
16.01.2015 10:16:33
3
21
Марш от момичето,боклук нахален
12.
h
16.01.2015 10:16:31
5
22
Марш от момичето,боклук нахален
11.
smurt za turcite
16.01.2015 10:10:07
5
24
Mrusen rqzan mangal umri kuche Hafuzov na vuje
10.
USA
16.01.2015 10:08:04
3
24
Като знам колко е обективен и справедлив нашия съд ,като нищо на въжето ще се окаже дамата
9.
читател
16.01.2015 09:36:34
4
15
Нека съда да се произнесе.Защо се притеснявате за Боряна Тенчева след като сте отразили истината.
8.
ДАНО
16.01.2015 09:20:19
7
30
ЗА ДА НЯМА ОБИДНИ ДРУГИЯ ПЪТ МУ НАПРАВЕТЕ АНАЛЕН ТОРМОЗ НА ТАЗИ ГАД !
7.
123
16.01.2015 09:15:12
29
12
Боряна Тенчева си е за съд, що глупости и поръчкови статии е написала. В никакъв случай не защитавам депутата на ДПС, но Борянчето си заслужва от много места да я съдят, тя си знае защо!
6.
Краси
16.01.2015 09:09:00
8
27
Смешник като всички от ДПС. Трудно се преживява провал на избори и сега се правят на ощипани моми
5.
bb
16.01.2015 08:49:22
8
24
Катър.........
4.
tt
16.01.2015 08:45:11
41
8
Bravo Hafizov !
3.
леле
16.01.2015 08:30:17
9
34
що за нагъл е този. Как не го е срам?
2.
Българин
16.01.2015 08:21:25
13
42
Тази размяна свиня да си ходи в Турция, долу ръката от българките!
1.
Пет
16.01.2015 08:20:48
15
44
Хафъзов на въже!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори