×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Педагогически съвет решава ще има ли наказани за ученическия бой в ТОХ-а


Педагогически съвет решава ще има ли наказани за ученическия бой в ТОХ-а
След като Ангел Георгиев (вдясно) и Янко Каменски (вляво) се млатиха до кръв в коридора на гимназията, единайсетокласникът бе откаран по спешност в болницата
13 Януари 2015, Вторник, 16:55 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА снимка Авторът

Нямаме сигнал, че външни лица влизат в училището и че липсва охрана, не мога да взема отношение, каза шефката на РИО Виолета Илиева


На Педагогически съвет ще обсъждат поведението на двамата ученици от Професионалната гимназия по туризъм (по-известна като ТОХ-а) в Бургас, които се биха до кръв, а единият бе откаран с линейка в болница /ВИЖ ТУК/. Учителите решават ще има ли наказани.

„Веднага след инцидента съм уведомена с доклад от директора. Двете момчета са си разменили удари, извикана е Бърза помощ. Единият ученик е приет в болницата, като го е придружил и училищният психолог. Другото момче се е върнало в час”, каза шефката на Инспектората към образователното министерство в Бургас Виолета Илиева.

„По случая ще се извърши проверка в училището. Поведението на двамата ученици ще се разглежда на Педагогически съвет”, каза Илиева.

„Инцидентът между учениците станал в коридора, вътре в училището. Нямаме сигнал, че външни лица влизат в училището и че липсва охрана, не мога да взема отношение. Всяко училище само избира какъв да бъде пропускателният режим”, обясни Виолета Илиева.

В категории: Бургас


13
Коментара по темата
13.
додо
19.01.2015 13:49:07
0
1
Госпожо Илиева, госпожо Таралова...не сте ли се замисляли, че има едни такива думи като морал, ценности, достойнство, етика...които всеки нормален човек трябва да съблюдава, за да бъде уважаван и почитан от обществото?! С какъв морал ще управлява Илиева, когато шест месеца "страдаше" от неврологично заболяване и източваше НОИ с фалшиви болнични, за да не бъде освободена от длъжността, за която Илиева смята, че е венчана и й принадлежи по рождения, може би...Как ви е удобно, госпожи да задавате тон в обществото, когато това общество не ви уважава, обсъжда ви като крадли, неграмотници, некомпетентни, лъжкини, некадърници, негодни...освен сервилния ви антураж, настанен на удобни местенца...и вие си позволявате да се натрапвате и да проявявате инат и нахалство като ни досаждате и обиждате с вашето присъствие и жалките си напъни да го играете "някакви"...Ако госпожа Илиева има малко съхранено достойнство и уважение към самата себе си...ако изобщо знае какво означава тази дума...нека няма претенции към мястото на Началник на РИО, което не е за нея, поради явни и очевадни дефицити на интелект, възможности, морал, професионални качества, чест и достойнство! Щото хората си казват: Аман от тикви, аман от кифли, аман от калинки!
12.
кухниа
16.01.2015 18:41:17
0
1
Има една мироносова овца която го играе на зам.директор,тази е нещо ненормална,влиза постоянно в едни и същи часове да ни следи нас учениците и госпожата ,и като вика качили е на поляната какви са тези учители???
11.
pff
15.01.2015 10:43:25
0
1
Molq vi se ot inspektorata tolkova si varshat rabotata v toha ot godini davat na uchenicite da gotvqt s produkti sas iztekli srokove,ot godini kato minesh praga na uchilishteto vse edno si v tursko daskalo poveche ot 70% sa turci ne Che neshto no dori uchitelite ne Im pravqt zabelejka kato kreshtqt kato xamali po koridorite I to na Turski! Ot godini ne samo v toha otsastviqta se izvinqvat dori da sa nad normata ocenkite se podarqvat che tam dori cigani ima koito izlizat s diplomi a neznaqt kade e dunav na kartata takache zaradi tova Che uchiteli direktori I taka natatak sa tolkova bezuchastni po skoro tolkova neebatelni zatova decata stavat izrodi! Bulgarskoto uchilishte v dneshno vreme ne e nishto drugo osven edna golqma PARODIQ I vsichki go znaete mnogo dobre
10.
20
14.01.2015 15:33:49
0
0
Не е виновен само единия. Не си мислете , че Ангел не е виновен след като не сте били там. Лесно е да съдиш отстрани.
9.
С.
14.01.2015 12:51:50
0
3
Изключване от училище и директно обществено полезен труд! Глоба за родителите, глоба за училището и всеки, затварящ си очите за тези проблеми. Тъжно ми е, че последните няколко години нищо убаво не съм прочела за гимназията... Скоро ще стане по-зле от "Дървото" , Морското и дори "ЛУСКА"....
8.
лск
14.01.2015 08:37:13
1
3
Всички изтървате един много важен момент,не е зверилник там и не трябва да има охрана за всеки един ученик,да започнем с вида на тоя млад и необещаващ "батка" за бъдещето си!От кога момченца на по 17 години за татуирани като затворници от ушите до петите,къде са "прекрасните" му родители?Трябва да има чудовищни мерки за тях и то не само финансови!Упадък!!!
7.
patoka
13.01.2015 21:03:05
2
4
Но какво ? Трябва да има убит ученик ли,за да бъде тази узова или ГАГАузова уволнена?
Добре. Не стана ли ясно - на кмет,на Община,на РИО,че е крайно наложително директорката да бъде уволнена? Изчаквате да стане най-лошото ли ? /да ви имам нервите и бездушието.../
6.
чакай
13.01.2015 20:57:28
1
4
Чакай бе-тая за каква се мисли? Опашка пред кабинета и-човек трябва да си вземе час , че да влезе при нея,а мястото и е сред учителите и учениците основно,в коридорите,по класните стаи-да я видят,да всее респект и уважение,и да я опознаят.
Бас държа,че над 80% от учениците не и знаят името и сигурно поне повече от половината не са я виждали...Даже да я срещнат по улицата ще я отминат,като малка гара.Та на това директор на училище му казваш?Пълна отврат - Инспектората пак за кой ли път си затваря очите и нехае-то бива,бива,ама "прекален светец и богу не е драг"!
5.
ttt
13.01.2015 20:49:06
1
3
До 3 и 4 : Всичко е абсолютно вярно-всеки ден съм там и виждам какво става,но какво иска тази директорка?
Да се замисли малко,че все пак е доста уязвима-във всяко отношение.
4.
охохо
13.01.2015 20:44:40
1
4
Боища в дискотеки ? Кметът издава заповеди и веднага ги затваря...
А боища в училище,което претендира да е елитно ?
Да се маха тази директорка,която гони само комисионните ,водена от личния си интерес,сее само интриги и демотивира подчинените си ,като системно ги заплашва - я с наказание,я с уволнение...
Знаете ли как се работи в тази "нагрята" атмосфера с луда директорка, целяща хаос и пълна дезорганизация? Ето ги резултатите-пълна немарливост и бездушие за здравето на ученици и учители,никакви гаранции,че това няма пак да се повтори...Както отровните бонбонки посипани с разхлабително за 1 юни,предназначени за деца от детска градина през 2013г.Въпреки,че тогава Инспектората по образование бе сезиран,не последва никакво наказание,а това заслужаваше директно дисциплинарно уволнение.Сетне случката с Теньо-ел.техника,на който му бе заповядано по време на час по учебна практика да ремонтира ел.табло в една от кухните и обгоря,като факел...Ами присвояванията от проектите,за които директорката сама си пуска заповед и си получава паричките?
Ееее,не-нема такова животно- досега,ако беше в някоя "бяла" държава отдавна да и бяха "намазали ските",но тук ? Явно хората,които я държат са също толкова корумпирани,като въпросната ...
Е добре,нали това се вижда от всички-от ученици,учители,персонал,родители?
Нали трябва поне малко да надигнем глава и да кажем - "СТИГА" - до тук !
Отивай си и забрави голямото безчестие , че си била един срамен недостоен и некадърен директор на такова училище ,което няма с какво да те помни !!!
3.
"""истина"""
13.01.2015 20:26:58
1
4
Нямам сигнал ,че външни лица влизат АМАЧЕ ЛЪЖИ който не е пожелал той не е влязал!Къде е тази охрана в училище,къде са дежурните учители???За първи път чуваме ,че всяко училище само избира пропускателния режим??Затова в ТОХ-а се напушват в тоалетните и какво ли не??
2.
няма
13.01.2015 20:11:23
1
5
Хитро се плъзгаш шефке,та днес нали беше в ресторанта заедно с дъртата пенсия,таралова за "пресконференция".Нали ти ще идваш начело на училището и замиташ !Че е разграден двор то е ясно на всички!!!
1.
ima li nqma li
13.01.2015 18:28:01
4
4
Ae vii dobre li ste na taq pensiq na vratata da i vikat ohrana . Leko da e bytnesh tq e na zemqta.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори